Desember Favoritter


Jeg lagde en video for litt over en ukes tid siden som jeg har helt glemt bort at jeg hadde lastet opp på youtube! Videoen er om, som overskriften sier, favoritter fra desember. Det går får det meste i produkter, og dette kan vel også anses som en anbefalings-video også.

-Har du noen av de samme favorittene?

Innkjøpsvideo; Drammen


Igår var jeg i Drammen med 4 veninner. Det var utrolig koselig og vi hadde det kjempegøy! Nå som jeg har flyttet har jeg ikke hatt så mye tid til å være med dem, noe jeg synes er supertrist! Så da måtte vi passe på å finne på noe gøy sammen, så shopping ble det!

Vi dro aller først med tog til Magasinet i Drammen. Egentlig mest fordi vi skulle på Starbucks som nettopp har åpnet der. Jeg kjøpte en Hot Chocolate med karamell og den var helt himmelsk god! Jeg fikk kjøpt noe annet der også før vi satt oss på toget og dro til Gulskogen-senteret. 

Nå, til ''høydepunktet'' av dette innlegget: jeg lagde en video istad hvor jeg viser alle innkjøpene mine fra gårsdagen. Jeg har også satt på skrift om hvor de enkelte tingene er fra + pris ettersom jeg viser ting for ting. Håper du liker videoen! 

OOTD; 28.09.2014


Igår var det søndag og det betyr at jeg kom ut med ny video på youtubekanalen min. I den videoen viser jeg hva jeg hadde på meg. Håper du liker den!

Min Sommer 2014


Overigår var det søndag og det betyr at jeg kom ut med ny video på youtube. Det var en video jeg skulle lagt ut i slutten av sommerferien. Jeg har hatt en del problemer med å finne bilder og klipp til videoen så derfor ble den forsinket. Framover kommer jeg til å legge ut minst én video hver uke, og det er på søndager. 

I denne videoen har jeg redigert og satt sammen videoer og bilder. Jeg ble ganske fornøyd med den og håper den faller i smak!:)

For meg har dette vært en drømmesommer! Masse minner og flotte avslappende dager som fint kunne holdt helt ut til desember!. Den startet perfekt med en tur til Spania, og avsluttet rolig med noen dager hjemme bak dataen. Sommer har alltid vært min favorittårstid og det er ikke bare på grunn av den lange ferien og det fantastiske været. Det er på grunn av alt sommeren har å by på, og alt man kan få ut av den. En fantastisk tid som jeg gleder meg til hvert eneste år, nesten litt som julaften!:)

Summer Haul 2014


Denne videoen kom ut litt sent med at jeg har hatt problemer med å finne enkelte ting til videoen. Jeg har også hatt noen småproblemer med kameraet mitt.

Nå er endelig videoen med mine innkjøp fra sommeren ferdig! Som jeg har skrevet tidligere så kommer alltid videoene mine først ut på youtube så denne havnet der for to dager siden. Det har vært så utrolig mye salg i sommer! Nesten alt jeg viser i videoen er ting jeg har kjøpt på salg så det kan hende de ikke er å finne i butikkene til den prisen jeg betalte. Eller ikke er å finne i det heletatt.

Abonner gjerne på youtube-kanalen min HER !:) Nå har jeg startet med at jeg skal poste videoer på youtube framover hver eneste søndag. Hvis jeg får til det så vil det bli en fast greie. Forresten! Når jeg når 100 abonnenter på youtube så vil det bli en giveaway!

-Har du noe av det samme?

Romvideo + Min bursdag!


Igår ble jeg offisielt 14 år! Jeg tenkte å feire dette med en video som jeg har hatt lyst til å lage lenge, nemlig en romvideo! Jeg ryddet rommet mitt hele lørdag og resten ryddet jeg igår fram til klokka fire. Da skulle jeg feire bursdagen min så da kom gjestene. Jeg tenkte nå som jeg endelig hadde ryddig rom kan jeg vel lage videoen jeg har utsatt hele tiden? Så den spilte jeg inn før gjestene kom, og redigerte den og la den ut på youtube når de hadde dratt. 

Jeg hadde en veldig fin feiring med familien. Vi spiste kaker, pratet og spilte kort. Jeg glemte helt bort at jeg hadde ett kamera så det ble ikke tatt noen bilder. Dagen gikk veldig fort, og jeg hadde ikke hatt noe imot av å gjenoppleve den. Dagen startet med et forfærdelig leven av torden og lyn, og avsluttet med en strålende sol. Nok en fin sommerdag!

Innkjøp fra Spania (VIDEO)


God Morgen! Denne videoen kommer alt for sent fordi jeg har ikke forstått iMovie før nå ettersom det ikke er lenge siden jeg fikk Macen. I tillegg har jeg hatt masse problemer med speilrefleksen. Nå som jeg forstår iMovie, elsker jeg den! Og nå som kameraet har bestemt seg for å slutte å krangle, er jeg forever happy!:) Videoen blir alltid lagt ut på Youtube først, så den kom ut i går. Jeg ser veldig mange har Del 1 og Del 2 på slike videoer hvor de ,på den ene videoen, viser klær og andre ting. Og på den andre delen, viser sminke. Dette har ikke jeg gjort fordi jeg ikke kjøpte så mye og jeg bruker heller ikke sminke. Så da lagde jeg bare en video, enkelt og greit!

 

Ikke glem å gi videoen en ''tommel opp'' på Youtube og abonner på kanalen min hvis du likte den. Hvis du ikke likte den, så abonner og lik videoen da også!:D

My Family Tag (VIDEO)


Heihei! Da tenkte jeg å starte uken med en video jeg lagde igår. Lyset kunne så absolutt vært bedre, I KNOW! Fikk dessverre ikke gjort så mye med det.. Videoen er uansett laget og lagt ut på youtube. For deg som ikke vet hva den går ut på, så forklarer jeg det i starten! Da har jeg egentlig ikke så mye mer å si annet enn: ''Håper du liker videoen!'' <- og den regla der ;)

 Jeg skal bli myyye flinkere framover på å poste videoer!

-Hva synes du om videoen?

Fleip eller fakta (VIDEO)


Heisann! ''Long time no see''.. Som jeg har skrevet i ett tidligere innlegg så har kusina mi og jeg startet ett prosjekt hvor vi legger ut én video hver måned som vi har laget sammen. Denne videoen er for denne måneden. (Mer beskrivelse om hva denne videoen inneholder / går ut på, er en del av innholdet!) Så da er det vel bare å si: -håper du liker videoen!

Kom veldig gjerne med tips til video som vi kan lage i neste måned!

-Hva synes du om videoen?

VIDEO; 35 Random Facts About Eachother


God lørdag! Nå har jeg begynt å få skikkelig sommerfølelse, spesielt fra det fine været! L-O-V-E it!♥ Og nå, over til helt andre ting... På onsdag tok jeg bussen etter skolen til Martine for å være med henne. Vi lagde en film hvor vi nevner 35 tilfeldige fakta om hverandre (35 Random Facts About Eachother). Vi kunne hatt flere fakta, men tiden strakk ikke til. Martine måtte på håndballtrening og jeg måtte hjem å gjøre lekser osv. Jeg lastet videoen opp på youtube for 2 dager siden, men har ikke hatt mulighet til å skrive innlegg om det før nå. Det viste seg at kun halve videoen ble lastet opp på youtube, så nå har jeg måtte lastet den opp på nytt. Her er dette innleggets midtpunkt: 

 Ha en fortsatt fin helg!

mine siste innkjøp (VIDEO)


God Morgen!♥ Jeg tenkte jeg skulle starte denne dagen med en video! Jeg har hatt en del problemer med å laste den opp men endelig er den her. Jeg håper du liker videoen. Hvis du har noen spørsmål, så bare legg igjen en kommentar ;)

 

video:mine siste innkjøp

-Hva synes du?

//Inare

 

#videovideovideo


Happy Saturday !♥ 

 Jeg har sittet siden 30. Desember med å prøve å redigere videoene. Både julegavevideoen og minner fra 2013. Nå kjenner jeg at jeg trenger ny data på det sterkeste!! Skal prøve én siste gang før jeg legger meg med denne julegavevideoen. Nå over nyttår hadde jeg tenkt til å lage en romvideo også. Vet ikke om jeg skal ha av begge rommene mine eller bare det ene men vi får se. Den videoen kommer ikke med det første.

På bildet under så kan du se problemet mitt. Jeg har prøvd det som står der men hver gang jeg redigerer/fjerner en film så blir en annnen ødelagt. Jeg skal som sagt prøve en siste gang men hvis dette ikke funker, så venter jeg til mandag så skal jeg prøve så godt jeg kan med å gjøre den ferdig da på mamma sin data. Jeg skal også prøve å laste ned den nyeste Movie Maker sånn at jeg er helt sikker på at det ikke går før jeg gir opp. Jeg HATER å gi opp -_-


Jeg ønsker dere alle en super helg!♥

-Noen som har hatt det samme problemet?

//Inare

5 ting vi misliker ved hverandre


God Morgen! Igår lagde kusina mi Martine og jeg en video hvor vi nevner 5 ting hver som vi misliker ved hverandre. Jeg satt oppe til kl 02:27 nøyaktig for å redigere den mens Martine sovnet litt over klokka tolv, så jeg har virkelig lagt ''hjerte og sjel'' i denne filmen. Hvis du liker den gi den gjerne en ''thumb up'' ;) Denne videoen er ikke bare for å drite ut hverandre, men også for at dere skal bli bedre kjent med oss.

Håper det faller i smak!♥


video:5 ting vi misliker ved hverandre

 -Hva synes du om filmen?

Ha en fin dag videre!♥

//Inare

Video Coming Up!


Hei Og God 2. Juledag! I løpet av dagen så skal jeg lage en video av alle gavene jeg fikk til jul. Jeg prøvde å lage den igår men det gikk rett og slett ikke bra. Jeg skulle akkurat til å starte på den men når jeg skrudde på kameraet så var batteriet tomt for strøm. Utrolig irriterende! venter bare på at den skal bli ferdig så jeg får startet ;) Videoen blir publisert antakelig i dag. Hvis planene ikke går så kommer den senest imårra ;)Nå sitter jeg med iPoden i hånda og laster ned sanger fra iTunes. iPoden har vært deaktivert en god stund fordi jeg hadde glemt koden. Jeg gikk inn på youtube og fikk noen veldig gode råd så nå er den ikke deaktivert lenger! ''Gotta Love Network'' ♥

Ha en fin dag videre!♥

Spørsmålsrunde #1 (video)


Hei og god morgen! Her er videoen med svar på spørsmålene jeg har fått inn. Håper du liker den!♥

video:spørsmålsrunde 1

Takk for alle spørsmålene som har blitt sendt inn!♥

-Hva synes du?

//Inare

Sminkevideo; Fjortis


Hei! Fra fredag til lørdag så hadde jeg overnatting av to veninner. Vi hadde det kjempegøy!♥ En av tingene vi gjorde var å sminke hverandre. Men de hadde ikke så lyst til å bli sminket, så de sminket meg. De tok halve ansiktet hver og så var det om å gjøre å få meg til å likne på en ''fjortis''. Men, de ble litt for iverige kan jeg vel si xD

video:sminkevideo fjortis

//Inare

 

Må gjøre video (tips)


Hei og hå :)

Nå skal jeg og Celine lage en ''Må gjøre video'' så vi trenger litt tips til hva vi kan gjøre :) Vi har noen tips fra før av men for å få filmen ferdig så trenger vi noen fler ;) En av tingene vi skal er å ta 3 pushups hver per forslag som blir sendt inn!! Så da er det bare å sette igang!! :D Men sånne unødvendige forslag som : ''gå på do''' og ''skru på en lampe'' tar vi ikke pushups for ;) Det må være ordentelige ting som dere selv ville hatt på en ''Må Gjøre Video''. 

Kommer du med foreksempel med 10 forslag så tar vi 30 pushups hver!! Ja,, det er sant! Vi skal filme det også :D Kom med tips!!

-Har du tips?? 

//Inare ♥♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits