Kragerø Rideleir; Dag 3


Alle hatt en fin dag? Tenkte jeg skulle fortsette denne fine lille vanen min hvor jeg skriver litt om gårsdagen, så let go!
I går red jeg en time sprang og en time på tur. Hesten jeg har, Amy, blir skikkelig frem på tur. Når vi kom til galoppbakken stoppet henne, trippet litt, og la på sprang. Jeg klarte å roe henne ned og resten av turen skrittet vi. En gang tidligere har noe lignende skjedd, så jeg følte jeg hadde litt mer kontroll denne gangen. 

Jeg er veldig glad for at jeg endte opp med henne. Hun er supersnill og veldig god å ri. Jeg kunne ikke tenkt meg en annen hest!

Resten av dagen gikk til litt forskjellig. Alt fra bading til å spille kort og til å hoppe 1,20m i høydehopp. En vanlig tirsdag på rideleir :) 

Jeg merker at jeg lærer og mestrer noe nytt hver dag, og ikke alt handler om hest. Det er jo det som er litt moro; jeg kom hit for (hovedsaklig) én ting, men jeg får med meg så mye annet hjem igjen. 

Kragerø Rideleir; Dag 2


Igår ble jeg vekket i 7-tiden av varmen. Jeg ble i senga i 2 timer til det var frokost, og gikk rett tlbake til rommet. "Jeg har god tid!" tenkte jeg, "jeg skal jo ikke ri før kl 16!". Når klokka var 11 banket det på døra. "Er det du som er Ina?" -ja. "Er det du som rir på Peanøtt?" -ja. "Da må du kjappe deg, timen starter om 10 minutter". Det viste seg at jeg hadde lest på feil timeplan, så jeg hadde plutselig ikke så god tid som jeg trodde. Vel,, at jeg må kjappe meg er ikke akkurat noe nytt, men 10 minutter på å skifte, hente hesten, stelle den, finne utstyr, sale på og møte opp? Det virket for umulig.Når jeg skulle hente hesten så stakk han av og løp rundt på beitet. Når jeg fikk tak i han var jeg sikker på at jeg allerede hadde brukt minst 10 min. Overraskende nok kom jeg ikke forsent, og jeg rakk min andre ridetime med god margin. I den andre og siste ridetimen red vi sprang, og helt ærlig var det min aller første sprangtime. Vi startet rolig med ett hinder før vi skulle ri en bane. Jeg kjenner allerede nå at sprang er noe jeg vil satse på.

Merker nå at jeg snart har lært på 3 dager like mye som jeg har lært på et halvt år på rideskole. Her er vi mer fri til å gjøre litt mer hva vi vil. Vi får også større utfordringer som vi lærer å mestre, og vi får inviduell og konstruktive tilbakemeldinger. DET er noe jeg savner på rideskolen, og her får vi det flere ganger daglig.! Imorgen skal jeg bli filmet av noen av instruktørene, så skal vi senere ha et møte hvor de gir meg tilbakemeldinger på hvordan jeg rir og noen fremovermeldinger. Alle her er så utrolig flinke og hyggelige! Gruer meg virkelig til at jeg skal dra fra alt dette...<3

Kragerø Rideleir; Dag 1


Igår tidlig ble jeg hentet av storesøster og kjæresten som skulle kjøre meg til Kragerø på rideleir. Når vi var fremme hjalp de meg med å pakke ut av bilen før de dro videre. Like etter fikk vi litt info mens vi ble servert med muffins og brownies. Vi fikk også utdelt hest og rom + "roomies". Jeg dro helt alene og har fått rom sammen med 3 andre. De er veldig hyggelige og lette å prate med; takk og lov!:) Kl 15 var det ridetime. Jeg fikk en connemara-ponni (tror jeg) som heter Milton. Han er utrolig sta, jeg brukte en halvtime etter ridetimen bare på å sale av, og måtte ha hjelp av en annen jente. Han sparka i lufta når jeg skulle rense høvene, røsket seg løs når han så noen andre hester bli fôret, og "stanga" meg når jeg skulle ta av hodelaget. Det gikk bra, men tok sin tid. I tillegg så synes jeg han var veldig lav, så nå har jeg fått byttet til en annen. Synes det var litt dumt at det ble sånn, jeg er absolutt ikke en som gir opp når jeg får en utfordring, men jeg vil gjerne få noe ut av timene og uken.

Søt til ramp å være, *hehe*!Nå ligger jeg i sengen og skal snart drømme om morgendagen. Jeg trenger virkelig all søvnen jeg kan få.. God natt!:)

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » April 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits