My Jewlery


Heihei! Etter jeg ryddet på rommet mitt her om dagen, så fant jeg både det ene og det andre. Blandt alt rot så dukket det opp noen smykker jeg ikke har sett på en god stund. Noen av dem har jeg leitet etter gjentatte ganger, og andre har jeg helt glemt bort at jeg hadde. Jeg må virkelig begynne å rote mindre! Eller hvis det ikke funker, få bedre system i rotet mitt. Flere av disse kan brukes til både formelle og hverdagslige antrekk (ler litt for meg selv når jeg ser hvor mange smykker med uglemotiv jeg har!).

Jeg har skaffet meg to smykkehengere for å ha bedre system. Nå kommer jeg mest sannsynlig ikke til å miste dem igjen i tilleg til at de pynter opp rommet på en smart måte! Jeg bruker ikke så veldig ofte smykker. Nå som jeg har dem framme så kan det også være lettere å ikke glemme dem bort. 

(Ikke glem å melde deg på konkurransen HER!)

Ha en fin dag videre!

Bandana Style!


Heihei! Idag har jeg vært på skolen som vanelig. Når jeg kom hjem så fikk jeg besøk av en gammel venn!♥ Det var utrolig korselig. Senere ikveld så har vi spist kjempegod hjemmelaget pizza og bare slappet av. Jeg fant fram min bandana som jeg ikke har brukt noe særlig tidligere og bestemte meg for å prøve ut noen looks med den. Jeg lagde en denne bandanafrisyren med hjelp fra storesøster. Jeg har rett og slett fått helt dilla på bandana!♥

Her er resultatet:-Hva synes du om frisyren?

//Inare

Bestfriend Necklace


Jeg fikk et kjempefint vennskapskjede av bestevennen min Celine i bursdagsgave. Vi likte ikke helt fargen på dem (neonrosa og neongul) så vi spraylakket dem i sølv. Sånn her ser mitt ut:Hun har ett helt likt ett bare at det står ''FRIENDS'' på hennes og ''BEST'' på min. Jeg har hatt vennskapskjede før med noen andre men det vennskapet fungerte ikke så bra så det ble det dumt å beholde kjedet.

-Har du også ett vennskapskjede ?

-Hva synes du ??

//Inare ♥

White Wallet


Hei ♥ For noen dager siden så feiret jeg bursdagen min. En av gavene jeg fikk var en lommebok. Den er superfin, har godt med plass og tar ikke stor plass selv. Her er tt bilde av den:


-Hva synes du ??

//Inare ♥

Wants; Dr Martens Shoes And Galaxy Tights


Nå har  jeg en stund ønsket meg disse to tingene. Jeg synes de er så utolig kule!♥ Nå sitter jeg å kikker rundt omkring på nettet for å bestille. Håper på å finne hvertfall en av dem i min størrelse!♥

Første ''Want'' er Galaxy Tights! Den er utrolig kul!♥ Har leitet etter den når jeg har vært på shopping og sånt men finner ingen :/ Så da skal jeg se om jeg ikke kan finne noe på nettet ;)

K54-3

Andre ''Want'' er Dr Martens rosa sko!♥ Jeg synes de er kjempekule!♥ Her er ett bilde av dem:

Har tenkt til å bestille noen av dem hvis ikke begge etterpå om jeg finner i passende størrelse. Håper virkelig jeg får bestilt noe av det ;)

-Har du noe av dette ??

-Hva synes du ??

//Inare ♥

Studded Shorts


Naglene er egentelig i sølv ;) Denne shortsen har jeg laget nesten helt selv,, med litt hjelp fra storesøster Stine ♥ Jeg er blitt kjempefornøyd med resultatet !! Gleder meg til den riktige tiden: Sommer !!♥♥ Da kan jeg endelig bruke shorts og slike plagg ♥

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

Inspo- Wants!


Nå tenkte jeg å legge ut inspirasjonsbilder som jeg har lagd selv med appen "Polyvore". Kjempepraktisk app og det er så mye fint der jeg ønsker meg !! Noen av tingene ervist på bildene under:

Dette bilde er av "Studded Wants".

Dette bilde er av "Colorful Wants".

-Hva synes du ??
//Inare

New In!


Jeg kjøpte meg et kjempefint skjerf igår men hadde ikke mulighet til å blogge ;)

Kjempegodt skjærf,, elsker det!! 100% Akryl <33

Butikk: Gina Tricot
Pris: 149,- !satt ned til 29,-!

-Hva synes du??
Inare <33

New in!


Hei ♥ Jeg og pappa var en tur på shopping idag og kjøpte masse på salg :D Han har tenkt å åpne en butikk i Brasil så vi handlet inn en del som han skal ta med seg bortover i Februar ;) Jeg pleier å bli med han når han skal kjøpe inn, og så pleier jeg å kjøpe noe selv også ;) Idag kjøpte jeg ikke så mye..


Sort og Hvit topp m/sløyfe : KappAhl for 30,-

Stripete Singlet : Cubus for 30,-

Rosa Singlet : Cubus for 10,-

 

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

New in


Den siste er mye finere i virkeligheten enn på kamera!!

Nr.1 Fra: KappAhl

Nr.2 Fra: Cubus

Nr.3 Fra: KappAhl

//Inare ♥♥

New in


Har vært på en shoppingtur idag med pappa :D ELSKER SALG!!♥♥
Her er klærne jeg kjøpte:

Nr.1: KappAhl for 30,-

Nr.2: KappAhl for 30,-

Nr.3: KappAhl for 30,-

Nr.4: Cubus for 30,-

Nr.5: KappAhl for 30,-

Stikkord:

Innkjøp
30,- på KappAhl
30,- på KappAhl

//Inare ♥♥

Photoshoot


Hadde en liten photoshoot med Andrea Emilie går :) Gøy og ''just for fun'' ;)
-Hva synes du??

Inare♥♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits