Last Day Of December


Heihei! Jeg har overnattet hos Martine i noen dager og hun har overnattet hos meg. Derfor har jeg ikke hatt mulighet til å legge ut filmen hvor jeg viser julegavene jeg har fått i år. Jeg sitter å redigerer den nå mens jeg spiser frokost. Håper å få den ferdig senest i morgen. Den blir mest sannsynelig ferdig i løpet av dagen. Ikveld er det jo nyttårsaften!! Jeg skal en tur til farmor ikveld og spise. Etter det så skal jeg til Drammen og se på fyrverkeriet der. Jeg synes 2013 har gått så utrolig fort. Skulle ønske tiden kunne stoppe opp i blandt... Jeg har planer om å lage en liten film til hvor jeg viser minner fra 2013. 

-Hva skal du idag?

//Inare

5 ting vi misliker ved hverandre


God Morgen! Igår lagde kusina mi Martine og jeg en video hvor vi nevner 5 ting hver som vi misliker ved hverandre. Jeg satt oppe til kl 02:27 nøyaktig for å redigere den mens Martine sovnet litt over klokka tolv, så jeg har virkelig lagt ''hjerte og sjel'' i denne filmen. Hvis du liker den gi den gjerne en ''thumb up'' ;) Denne videoen er ikke bare for å drite ut hverandre, men også for at dere skal bli bedre kjent med oss.

Håper det faller i smak!♥


video:5 ting vi misliker ved hverandre

 -Hva synes du om filmen?

Ha en fin dag videre!♥

//Inare

Video Coming Up!


Hei Og God 2. Juledag! I løpet av dagen så skal jeg lage en video av alle gavene jeg fikk til jul. Jeg prøvde å lage den igår men det gikk rett og slett ikke bra. Jeg skulle akkurat til å starte på den men når jeg skrudde på kameraet så var batteriet tomt for strøm. Utrolig irriterende! venter bare på at den skal bli ferdig så jeg får startet ;) Videoen blir publisert antakelig i dag. Hvis planene ikke går så kommer den senest imårra ;)Nå sitter jeg med iPoden i hånda og laster ned sanger fra iTunes. iPoden har vært deaktivert en god stund fordi jeg hadde glemt koden. Jeg gikk inn på youtube og fikk noen veldig gode råd så nå er den ikke deaktivert lenger! ''Gotta Love Network'' ♥

Ha en fin dag videre!♥

God Jul Alle Sammen!


Riktig God Jul!♥ Jeg startet julemorgen med ''3 nøtter til Askepott'' og en lang dusj etterfulgt av musikk fra radiokanalen NRJ. Jeg har åpnet den første julegaven også. Den fikk jeg av storesøstra mi Stine. Synes den var supersøt og veldig praktisk. Kan du gjette hva det er?Nå sitter jeg og koser meg med godteri fra julestrømpa og fruktsalat. Etterpå skal vi til morfar hvor vi skal feire jul i år. Jeg håper alle får en super jul om du feirer den eller ikke. Alle fortjener å ha glede denne dagen!♥

-Hva skal du idag?

HA EN FANTASTISK JUL!♥

//Inare

My Christmas Playlist


God lille julaften!♥ Flere som gleder seg til morgendagen? Jeg startet morgen med frokost og ''The Vampire Diaries'' som jeg ser på nå. Tenkte jeg skulle skrive om de sangene jeg hører på ved juletider. De gir meg julestemning og får meg i godt humør. Du har sikkert hørt noen av dem ;) 

 

Jeg er ingen fan av Justin Bieber men jeg synes disse sangene er veldig fine. Jeg har ikke noe imot han, men ikke noe særlig for heller.

-Hva synes du om sangene?

-Hva er dine julesanger?

Ha en fin dag!♥

//Inare

3 Days Left! Where is the snow?


Hei! Nå er det kun 3 dager til jul! Æææææ!♥ Herregud så fort tiden går. Føles ut som om det var igår jeg åpnet første luken av julekalenderen, og nå er det kun tre luker igjen. Denne julen har passert med lynfart! Den har også vært varmere en vanlig. Plussgrader og mulighet til å se bakken? Det kaller ikke jeg jul. Det blir ikke jul uten snø. Sikkert derfor julestemningen ikke har kommet til meg for fullt. Synes det er ganske trist! Håper snøen er her til julaften..


(Bilde av katten min)

-Har du fått julestemningen?

//Inare

Juleheader


Heihei! Idag skal jeg til bestefar og spise ''mølje'' med hele familien. Det er en juletradisjon i vår familie at alle samles for å spise mølje før jul. Flere innlegg kommer senere idag!

Da har jeg fått en juleheader på bloggen!♥ Synes den ble veldig fin men kunne selvsagt blitt bedre. Og nå som jeg har endret header så må jo også bildet i BIO-en endres så det matcher, og selvsagt ser mer ryddig ut ;)

Her er headeren:

Dette er bildet til BIO-en:


-Hva synes du om den nye headeren?

-Har du smakt ''mølje'' før?

Ønsker alle en SUPER JUL!♥

//Inare

New Glitter Shoes


Hei! Jeg har vært uten nett en liten stund så har ikke fått blogget dessverre. På Onsdag så var jeg på juleball. Det var utrolig gøy!♥ Jeg har hatt problemer med å finne sko en stund men plutselig,, kun noen timer før ballet så fant jeg disse: 

De har kostet 399,- men fikk dem for 100,-!

De er superfine. Jeg har veldig liten størrelse i sko (36-37) så da hadde jeg ekstra store vanskeligheter med å finne høye sko i riktig størrelse.  Vet ikke enda om jeg skal bruke dem på julaften, men ganske sansynlig ;)

-Hva synes du?

//Inare 

11. Desember


God Morgen! Kom nettopp ut av dusjen og fant ut at jeg hadde litt tid til overs så jeg tenkte å blogge litt. Jeg har lagd en liste over hva som gjør en vinter-morgen perfekt.

♥Våkne utvilt

♥Dusje

♥God og langsom frokost / Noe varmt å drikke

♥Høre på radio

♥PC/blogge

♥Varmt i husetHvis alt dette er i boks så er en vinter-morgen perfekt for meg.

-Hva er en perfekt morgen for deg?

//Inare

Spørsmålsrunde #1 (video)


Hei og god morgen! Her er videoen med svar på spørsmålene jeg har fått inn. Håper du liker den!♥

video:spørsmålsrunde 1

Takk for alle spørsmålene som har blitt sendt inn!♥

-Hva synes du?

//Inare

Meld deg på ukens blogg!


Idag er det siste dagen av 15 days challenge. Jeg synes det har vært veldig gøy å prøve noe nytt på bloggen så dette er noe jeg kommer til å prøve mer. Det gikk i surr noen dager med at jeg var syk og ikke har hatt internett osv. Jeg har tenkt å komme med en ny challenge en gang etter jul.

Nå skal jeg avslutte denne challengen med å ha en konkurranse hvor du kan bli kåret til ukens blogg! Jeg kårer vinner søndag 15. desember. Du kan delta ved å følge disse to enkle trinnene:

♥Legge igjen en kommentar med bloggadressen din

♥Dele dette innlegget (på Instagram, Twitter, Facebook eller på din egen blogg)//Inare

Julestemning


Hei! Har alle hatt en fin dag? Idag har jeg vært hos kusina mi. Jeg ovrnattet fra igår til idag. Rundt 2-tiden så kom flere fra familien. Vi spiste grøt og koste oss. Vi har også spilt ett spill kalt kortskalle. Har ikke hatt noe særlig julestemning før idag. Føler det ikke er jul før snøen er på plass. Har lengtet lenge etter den. Hadde håpet snøen hadde kommet litt før så jeg hadde fått muligheten til å nyte den mer. Noen som er enige?


Nå har jeg holdt på å pynte rommet mitt og ''hamsterrommet'' med julepynt. Jeg legger ut ett innlegg med bilder enten imorgen eller en annen dag i uka. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til jul!♥

-Har du pyntet til jul? 

Ha en fin kveld videre og en riktig god jul!♥

//Inare

 

Day 14: Hobbyer


Hei! Nå er jeg hos kusina mi Martine. Jeg skal overnatte hos henne til imorgen. Vi har spilt kortskalle og jeg har laget video med svar på spørsmålsrunden som jeg legger ut imårra.
Nå er det nest siste dag av 15 days challenge og jeg skal skrive litt om hobbyer.

DANS & MUSIKK
Jeg elsker både dans og musikk. Jeg har gått på dans i to år og har vurderer å starte med det igjen. Jeg kan ikke komme meg gjennom hverdagen uten musikk. Må høre på minst 2 sanger per dag. Er helt avhengig!!

FOTBALL
Selv om jeg ikke lenger går på fotball så er det en stoor interesse for meg. Jeg går så ofte som mulig på fotballkamper rundt om i Norge for å se Strømsgodset (laget jeg heier på) spille.

VENNER
Selvfølgelig er dette er stor interesse hos meg. Jeg kan ikke leve uten venner. Jeg er avhengig av å ha noen rundt meg som jeg kan stole på.

BLOGG
Så klart bloggen! Den er en hobby som jeg driver med omtrent hver dag. Alltid gøy å logge på å se kommentarer og lesertallet stige. Også er det utrolig gøy å få muligheten til å inspirere andre!

og til slutt...

DYR
Dyr er min lidenskap og min hobby. Dyr er mine venner. Ville du gått med en jakke lagd av dine venner sitt hår? Dyr er søte, spesielle og fascinerende. De er unike. Mange dyr er ganske flotte å se på men de er så mye mer enn ett plagg eller ett syn. De har ett liv de vil leve ut, og følelser de føler akkurat som oss. Hvorfor gjøre en forskjell?

-Hva er dine hobbyer?
//Inare

Day 13: ''Spiseliste''


God morgen! Igår så skulle jeg legge ut dette innlegget men fikk ikke mulighet så legger det heller ut nå.

Jeg har funnet opp en ting kallt ''spiseliste''. På en spiseliste så skal jeg skrive ned alle tingene jeg har spist en hel dag. Denne spiselisten har jeg lagd ved hjelp av programmet ''Paint'' og nettsiden picmonkey.com. Håper du liker den!


-Hva synes du?

//Inare

Day 12: Before I die


Heihei! Da begynner det å nærme seg slutten av 15 days challenge. Jeg synes det har vært veldig gøy med noe nytt på bloggen, bare ganske dumt jeg har vært syk noen dager å ikke kunne følgt det opp :/ Derfor skal jeg prøve igjen etter jul med en ny en. Jeg skulle egentelig skrive litt om ett minne men jeg har vanskeligheter for å komme opp med ett. Synes det blir for dumt å skrive om noe når jeg ikke vet hva jeg skal skrive så da har jeg heller valgt noe annet. Jeg valgte ''Before I die''.Day 11: 5 ting jeg liker


Hei! Idag er det en 11. dagen av 15 days challenge. Jeg liker veldig mye så det blir vanskelig å kun komme opp med fem ting. Men jeg skal prøve!;)

1. Fotball

Jeg har vel alltid hatt en interesse for fotball. Jeg har gått på fotball selv i ca 4 år sammenhengende. Om jeg ikke spiller fotball selv så ser jeg på kamper. Jeg synes det er like gøy å se på, som å spille selv. Laget er Strømsgodset.2. Dyr

Jeg liker dyr like mye som mennesker (nesten mer). Du kan fortelle dem alt du vil å være sikker på at dem ikke sier det videre. Ikke bare fordi dem ikke kan snakke. Jeg tror at hvis dem kunne snakke så hadde dem kunne holdt bedre på en hemmelighet en ett menneske kan klare. Dyr er lojale. Det kommer an på hvordan dyret blir behandlet som gjør den til den den er. Hvis du behandler ett dyr uten respekt så kan du ikke forvente å få respekt tilbake. Sånn er det med mennesker også. Vi er egentelig veldig like sånn sett.3. Musikk

Jeg elsker musikk!!♥ Jeg  kan ikke gå en hel dag uten om å hørt på minst 2 sanger. Jeg er avhengig av musikk. Jeg liker masse forskjellig typer men POP er favoritten.4. Pretty Little Liars

Jeg har blitt helt hekta på en serie som heter Pretty Little Liars. Jeg ser den på denne nettsiden HER hver dag. Den er helt gratis men dessverre uten tekst. Den handler om 5 veninner: Hanna, Aria, Emily, Spencer og Alison. Plutselig en dag forsvinner Alison. Etter lang tid blir hun funnet død og veninnene prøver å finne ut hvem som drepte henne og hvordan. De får mange meldinger fra en ukjent sender som alltid signerer meldingene med ''-A''. A setter vennene opp mot hverandre og vet alle deres hemmeligheter. Det er vanskelig å vite hvem du kan stole på og ikke. Jeg anbefaler denne serien sterkt! OBS!: Du kan bli hekta!;)5. Familie & Venner

De menneskene som alltid støtter deg og som bryr seg om deg. De som løfter deg opp når du ligger nede. De som alltid vil elske deg for den du er.


-Liker du noe av det samme?

//Inare

Day 10: 3 ting du misliker


Da er jeg tilbake på sporet men dagen idag som er Nr. 10 i 15 days challenge. Nå skal jeg skrive litt om 3 ting jeg misliker. Kanskje du liker noe av det?

1. Paprika, tomat, løk og gulerot

Kan ikke huske at jeg noen gang har likt noe av dette. Liker alle andre grønnsaker, bare ikke disse! Gulerøtter er verst, de andre kan jeg fint spise hvis jeg må men er ingen stor fan.

2. Å stresse

Det er blandt annet derfor jeg er så enormt treg! Å stresse er så slitsomt. Når jeg stresser så glemmer jeg hvor jeg legger ting og hva jeg har gjort og ikke. Det er skikkelig unødvendig å stresse. Iblandt må folk akseptere at du kommer litt forsent eller ikke orker noe. Jeg er ingen superhelt, jeg er ett menneske som trenger tid til å puste.! Gjerne noen minutter hvis det trengs. Ellers blir jeg svimmel og/eller kvalm, jeg kan bli sinna, lei meg eller slapp.

3. Mobbere

Mobbere må ha det utrolig fælt! De må ha det grusomt med at dem faktisk bruker sin fritid (som dem kunne brukt på HVA SOM HELST) til å ødelegge andres liv!! Mobbere har STORE fritidsproblemer!! Jeg trur dem har ett veldig stressende liv, at dem har blitt mobbet selv eller at dem rett og slett ikke har noe bedre å gjøre!

-Har vi noe til felles?

//Inare

Day 9: Bilde av vennene dine


Heihei! Dette er innlegget som skulle blitt publisert igår..

Fra venstre: Celine, meg, Solfrid og lillesøstra mi Sunniva. Vi pleier å være en del sammen på fritiden. Dette bildet ble tatt sommeren 2013 og da var vi sammen nesten hver dag. Vi bor i samme gate så da er det veldig lett å holde kontakten.♥

Til venstre på dette bildet under, kan du se kusina mi Martine. Hun er en supergod venn!♥ Vi har kranglet flere ganger men det er bare om meningsløse ting. Hun bor i Hokksund så da er det litt vanskeligere å holde kontakten. Men vi har klart det fint!♥ Jeg har vært på flere ferier med henne i forskjellige steder i Norge. Vi har overnattet tusenvis av ganger sammen. Hos henne, hos meg, i telt osv. Hun er ett år yngre en meg akkurat som Celine, men jeg kunne ikke tenke meg en bedre venn!♥-We all need friends!♥

//Inare

Day 8: Bilde av dyrene dine


Heihei! Jeg har vært syk i 2-3 dager nå så har ikke orket å sitte på dataen. Innleggene for disse dagene kommer derfor nå..!!

Jeg har en hamster og tre katter.

Hamster: Hamsteret mitt heter Muffin. Han er en gullhamster. Han var ganske redd når jeg hadde kjøpt ham men etter kun 4 timer så hadde jeg gjort ham tam!♥ Han pleier ofte å sovne på fanget mitt når jeg sitter i soffaen.Katter: Jeg har tre katter, Anna Phil, Lillepus og Theodor.

Anna Phil er halvt birma. Hun er rask, snill, kosete og kan være ganske masete. Hun har kort pels og er helt svart. Hun er mammaen til de to andre kattene og vi har hatt henne i ca 7 år.Lillepus er en av kattungene til Anna Phil. Hun er helt svart med litt brunskjær i pelsen. Hun har lang, tykk pels. Som kattunge var hun veldig redd. Vi har hatt henne i rundt 2 år.Theodor er Anna Phil sin første kattunge. Han har samme type pels som Lillepus. Som kattunge var han veldig spretten og leken. En dag så var han borte å det gikk rundt ett år før han var tilbake. Det er veldig sannsynelig at noen tok han til seg. Når han kom hjem så hadde han en tykk strips rundt halsen som har gjort ødeleggelser på stemmebåndet hans. Nå er han veldig redd for hver minste ting og lyd.-Har du noen dyr?

//Inare

Pakke i posten!


God Morgen! For 3 dager siden så fikk jeg en pakke i posten. (Har glemt den helt bort!) Jeg bestilte for ikke så lenge siden to produkter fra NuSkin. Dette inneholdte pakken:(Denne pakken kostet ca 1000,-)

Pakken inneholdte nattkrem, dagkrem og rens. De er mot kviser og andre urenheter. Etter første bruk merket jeg forskjell. Jeg er superfornøyd med merket NuSkin og har flere produkter fra dem. De bruker bare naturlige produkter og tester ikke på dyr!

-Har du hørt om NuSkin?

//Inare 

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits