Day 7: Noe du savner


Idag er det den sjuende dagen av 15 days challenge. Her er noen ting jeg savner:

1. Å være mindre

Ingen plikter, ingen farer, ingen bekymringer. Å kun kjenne verden som ett herlig og uskadelig sted. Å ikke ha noe spesielt å gjøre. Bare slappe av og nyte friheten.

2. Godterikake fra Spania

Verdens beste kake! Fikk den i 4-års bursdagen min trur jeg. Jeg husker hvor fantastisk god den var. Har aldri funnet den noen steder siden. Å smake den en gang til er på ''Before I die'' -listen min. Jeg kan fortsatt kjenne smaken av den hver gang jeg ser dette bildet. (Eneste bilde jeg fant)3. ''Lubben og Horazio''

De var to guttekatter. Den ene hadde vi her hos mamma (Lubben) og den andre bodde hos pappa (Horazio).

Lubben var en stor og flott skogskatt. Grå og hvit. Han var alltid en tjukk liten ball som kattunge, derfor navnet. Han begynte å bli mindre og mindre hjemme fordi noen i nabogata matet ham. Han elsket mat! Han ble vandt til å være der og dem begynte å ta ham inn til seg. Ingenting funket for å få ham til å bli boende hos oss. Etter hvert ble dem lei av å mate ham så han begynte å ''plage'' de andre som bodde i nabolaget. Han ble kastet bensin på og folk var ordentelig slemme. Han kom fortsatt ikke hjem så vi ga ham bort til noen i Oslo. Han hadde det bedre der en i nabolaget her. Hver gang vi tok ham hjem så kom han seg på en ller annen måte vekk så det var eneste løsningen. Bilde av ham som kattunge:Horazio var en spretten, høy og slank katt. Han spratt overalt. Han var veldig leken og masete. Han hadde skikkelig lys stemme. Han var svart og hvit og hadde lange øyne. Han hadde veldig lange værhår som kattunge. Han har vært borte i rundt 4 måneder. Han pleide å være hjemme flere ganger om dagen men en dag kom han ikke hjem i det heletatt. Bilder av ham som kattunge:

 -Hva savner du?

//Inare

New In!


Heisann! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten tur på Buskerud Storsenter. Kanskje det bare meg men jeg synes det er utrolig dårlig utvalg i omtrent alle butikker. Spesielt klessbutikker! Så jeg kjøpte meg en ny minnebrikke til kameraet. Den jeg har fra før har veldig liten lagringskapasitet så jeg trengte virkelig en ny.


Jeg kjøpte den på Clas Ohlson til 149,-. Den var billigere der en den er på vanelige fotobutikker så jeg gikk for den.

Celine og jeg har hatt en liten photoshoot idag så kanskje det kommer bilder fra den. Imorgen skal jeg en tur på Drammensbadet med Celine, Martine og lillesøster. Forresten!! Nå skal jeg snart komme med svarene på spørsmålsrunden så hvis det er noe du lurer på så send inn spørsmål //HER//. Jeg skal svare på alle spørsmålene som har kommet inn hittil. Jeg håper på å komme ut med videoen med svarene i løpet av morgendagen eller uka.

Ha en fin kveld videre!♥

//Inare

Månedens Favorittsanger


Heihie! Nå tenkte jeg at jeg skulle lage ett inlegg om denne månedens favorittsanger! Hvis det er noen av disse sangene du ikke har hørt så anbefaler jeg å høre dem!♥

 

 

-Har du noen av de samme favorittene?

-Hva synes du om sangene?

//Inare

Day 6: Bilde av deg nå


God Fredags Kveld! Dette ble ett litt sent innlegg for jeg har vært oppe å ryddet på rommet mitt og hamsterrommet i flere timer. Deilig å ha det fint og ryddig til helgen. Her er ett bilde av meg nå:Imorgen skal jeg ikke noe spesielt. Jeg fikk en pakke i posten idag som jeg skal legge ut imorgen med at det er såpass sent. Nå sitter jeg å ser på en film med lillesøster og mamma. Trur jeg snart går å legger meg men jeg blogger mer imorgen.

Ha en fin helg!♥

//Inare

Day 5: Noe du ønsker deg


Da bestemte jeg meg for å lage ett bilde av ønskelisten min. Håper den faller i smak!Bildet er lagd ved hjelp av paint, pixlr og picmonkey.

-Hva synes du?

-Ønsker du deg noe av det samme?

//Inare

Day 4: Noe du aldri glemmer


Heisann! Jeg har dessverre ikke fått blogget fordi nettet har vært nede i 3 dager nå! Så jeg ble med mamma til senteret og fikset det. Derfor kommer de siste innlegene nå istedenfor.

Her er en ting jeg aldri glemmer:

Gran Canaria 2012

I fjor var mamma, lillesøster og jeg på en ferie til Gran Canaria. Flott vær, digre palmer, gatekatter på ute-resturantene, god mat, en øgle på stranden som jeg kalte for Stein, flere timer med biljard sent om kvelden og sykt lave priser! Jeg har vært i Gran Canaria 2 ganger og ville gjerne dratt tilbake i en ny by.
Det var en super ferie. Vi hadde all inclusive og egen leilighet. Det var underholdning hver kveld. Hawaiiroser overalt i forskjellige farger. Hyggelige mennesker og morsmomt lave priser.

-Har du ett fint ferieminne?

//Inare

Day 3: Topp 5 favorittantrekk


Heihei! Da er det dag 3. dag i 15 days challenge og jeg skal legge ut mine favorittantrekk fra klesskapet!

Nr.1Nr.2Nr.3Nr. 4Nr. 5


Day 2: Ti ting du ikke vet om meg


Heihei! Igår var andre dagen av 15 days challenge. Jeg hadde problemer med dataen så fikk ikke lagt den ut, så jeg legger den ut nå. De som kjenner meg vet sikkert noen av disse tingene fra før.

1. Jeg har vært ett mobbeoffer gjennom ca hele barneskolen

Jeg ble ofte mobbet på grunn av høyden min, som kunne være 5-10 cm mindre en de andres. Jeg ble mobbet av elever i forskjellige klassetrinn men mest av dem i min egen klasse. Jeg ble kalt ting som spikern, fyrstikk, mus, mini, gnom og dverg. Når jeg var på leirskole med klassen ble jeg mobbet. Hvis jeg kunne reist tilbake i tid til da vi var på leirskole så hadde jeg gjort hva som helst for å endre på alt. Ingen av gangene jeg ble mobbet virket det som om lærerne brydde seg. Det de pleide å gjøre var å ta en prat med meg og de som mobbet og det var det. Så kunne mobbingen begynne igjen neste dag. Jeg ble lei av å hele tiden gå til lærerne som ikke gjore en dritt,, så jeg holdte det heller for meg selv. Jeg begynte å være så snill som mulig mot mobberne i håp om å få dem til å være snille tilbake. Jeg tilbrang en del av friminuttene alene.2. Har alltid vært veldig sjenert

Jeg har omtrent alltid vært veldig sjenert. Å da mener jeg veldig! Det er først nå dette året jeg har blitt mer sikker på meg selv og mindre sjenert. Hvis noen som jeg vanelig vis ikke snakket så mye med kom bort til meg og å begynte en samtale, kunne jeg bli helt rød i ansiktet å få vanskeligheter med å svare. Nesten som om jeg stammet.

3. Jeg har vært veldig opptatt av hva andre synes om meg

Før så var jeg veldig opptatt av hva andre syntes om meg og om de likte meg. På det verste kunne jeg være ''tjeneren'' til de som gikk i klassen min. Jeg gjorde omtrent hva som helst for å passe inn,, uansett. Nå er det er kun venner og familie sin mening som teller!♥

4. Jeg prater ofte til meg selv

Når jeg er alene hjemme eller kjeder meg så prater jeg med meg selv. Om alt og ingenting. Si jeg for eksempel skal se på TV, så kan jeg si: ''Kanskje det er noe spennende på TV'en''. Har ingen spesiell grunn. Det har blitt en slags vane.

5. Jeg er utrolig treg, i alt jeg gjør!

De fleste som kjenner meg, kjenner også til dette problemet. Alt fra å spise, pusse tennene, stå opp, dusje og gjøre lekser utføres i sneglefart. Dette kan plage noen og det kan gjøre at jeg forsover meg eller kommer forsent til skolen. Jeg hater å stresse!!

6. Jeg har ikke hatt penger på ''kortet'' siden 3.klasse

Ja det er helt sant! Hater å bruke tiden på elektorniske ting. Jeg ringer og sender meldinger til mamma og to av søstrene mine gratis med familiepakke fra Netcom så da trenger jeg ikke mer. Når jeg fikk min første telefon i 3,klasse så hadde jeg 50,- på kortet som jeg brukte lang tid på å bruke opp.

7. Jeg HATER å sløse

Mange som kjenner meg vet også dette. Jeg synes sløsing er ordentelig unødvendig! Kaste ting som nesten ikke er brukt er ikke min greie! Det vil også si at jeg har vanskeligheter med å kaste ting. Jeg elsker å være kreativ så jeg pleier å ha DIY-proskjekter innimellom. Skal lage noe før jul som jeg skal lage innlegg om. Alt kan bli til noe nytt!


(Her bruker jeg pappesker til å ha belter, sokker osv. i. De legger jeg ned i klesskuffen så jeg har alt ryddig.)

8. Jeg har en bestevenn som er ett år yngre

Det med alder er ikke spesielt for meg. Flere har reagert på at jeg er så god venn med en 01'er (Celine). Synes det er ganske teit at noen tenker sånn for hun er den mest voksne og smarte 01'er jeg kjenner. Noen ganger føles det som om hun er eldre en meg. Ville ikke byttet henne mot noen andre!!♥ Hun forstår meg bedre en noen andre på min alder ville gjort. Hun er den ærligste og mest ekte vennen jeg har hatt og antagelig kommer til å ha. Jeg kan fortelle henne ALT, og det har jeg gjort også. Hun vet alt om meg og hun holder det for seg selv. Helt ærlig vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne. De som er opptatt av alder, har ett problem syns jeg..9. Filosofi interesserer meg

Ja, vet det høres rart ut. Men sånn er jeg. Filosofi kan være spennende, frustrerende og skummelt. Har du aldri lurt på om hva som skjer etter døden for eksempel? Tanken at man bare forsvinner og er helt borte, er helt uvirkelig for meg. Jeg trur ikke akkurat på ett liv etter døden men jeg trur at når man er død så er man ikke helt borte. Hvordan går det an? Å ikke eksistere? -Sånn kan jeg sitte flere ganger å spørre meg selv uten å få svar.. Og hvordan kan verdensrommet være uendelig? Det går jo ikke! Si at verdensrommet ikke er uendelig. At den er som en boks. Hva er da bak boksen? Og bak der, og der? Å hvis det er uendelig, tenk så små vi egentelig er. I forhold til noe som er uendelig. Det er utrolig frustrerende å vite at dette er spørsmål jeg kanskje aldri får svar på..

10. Jeg irriterer meg ofte over småting

Dette er jeg veldig flink til. Noen mener ting jeg irriterer meg over er småting som regel. Enkelte ganger kan jeg bli veldig oppgitt. En ting som irriterer meg (som noen mener er småting) er lærere som ikke kan data. Å sitte i flere minutter å se på at lærere plundrer med data og at dem henter andre lærere som ikke kan noe mer, er skikkelig plagsomt! Hvertfall når jeg vet hva dem skal trykke på. Flere ganger jeg har sagt jeg kan vise men dem sier bare: ''Gå å sett deg!'', ''Har jeg sagt at du kan reise deg?!'', ''Har jeg sagt at du får lov til å prate?'',''Dataen min er ødelagt, du kommer til å ødelegge den mer'' og ''Nei, jeg lar en som kan dette hjelpe meg''. Utrolig irriterende!! Men da får dem bare ha det så godt ;)

-Har vi noe til felles?

//Inare

Meatless Monday!


Hei alle lesere! Idag starter jeg med noe som kalles Meatless Monday. Det er en internasjonal kampanje som oppfordrer mennesker over hele verden til å ta det første skrittet mot et mer sunnere og rettferdig kosthold ved å sette opp en kjøttfri dag i uken. Mange tusen resturanter, universiteter, sykehus og offentelige kantiner over hele verden har valgt å bli med på å ha en vegetardag. Meatless Monday ble lansert av Johns Hopkins University i USA i 2003. Nå tenker du kanskje hvorfor?For dyrene, for klima og miljø, for egen helse.

For dyrene: I Norge blir hvert år over 74 millioner husdyr drept for at vi skal kunne spise kjøtt.

For klima og miljø: Kjøttproduksjon er ansvarlig for over 18% av de globale menneskeskapte klimagassutslipp.

For egen helse: Kjøtt og meieriprodukter er en hovedårsak til hjerte- og karsykdommer, overvekt, diabetes og noen typer kreft.

-Har du en vegetardag?

//Inare

Day 1: Gammelt bilde


God Morgen! Nå sitter jeg å spiser litt sen frokost godt pakket inn i morgenkåpa mi. Som jeg skrev igår så skal jeg starte på 15 days challenge. Første tingen på lista er ett gammelt bilde av meg. Dette bildet ble tatt 5. mars 2009 (altså for 5 år siden).Haha xD Kan ikke tro at jeg en gang tilbake i tid har hatt midtskille! Hadde helt glemt at jeg hadde dette. Fant det blant noen bilder mamma har tatt med kameraet sitt. Hvem vet hva mer som kan ligge der ett sted? Sikkert tusen bilder av meg med midtskille. Har ikke noe imot det generelt, men jeg har noe i mot det på meg. Synes ikke det kler meg så da prøver jeg å unngå det ;)

//Inare

15 Days Challenge


Nå tenkte jeg å prøve noe nytt på bloggen, nemlig 15 Days Challenge! Hadde tenkt til å ha 20 dager men synes det ble litt mye pluss at jeg ikke kom på så mange fler ting å ha med. 15 days challenge er en liste med 15 ting du skal blogge om. En ting per dag. Jeg har laget nå en helt selv og prøvd å komme på så orginale ting som mulig. Jeg starter fra og med i morgen med den ;) Sånn ser den ut:Nærmere forklaring av de forskjellige tingene kommer i innleggene. Synes det er veldig gøy å prøve noe nytt. Jeg har litt vanskeligheter med å blogge hver dag. En sånn challenge hjelper også med å huske på å blogge om forskjellige ting. Det finnes tusenvis av forskjellig ting man kan blogge om, man er bare nødt til å finne dem. Det handler om kreativitet og vilje.

Favorittbilder fra minnekortet mitt


Hei! Jeg har noen bilder jeg har tatt med kameraet mitt som jeg synes er utrolig fine og som jeg vil dele med dere. INGEN av dem er redigert og alle er tatt med speilreflekskameraet mitt Canon EOS 1100D. Noen av disse bildene er også de første bildene jeg tok med kameraet etter jeg kjøpte det. Jeg er superfornøyd med kameraet mitt og anbefaler det! Det er rimelig og utrolig bra. Jeg har rett og slett forelsket meg helt i det!♥

Det første bildet under, var også det første bildet jeg tok med kameraet. Jeg tok det med en gang jeg hadde kommet hjem fra butikken. Det er lillesøteren min som er på bildet.

Noen synes dette er et ordentelig dårlig kamera. Det finnes selvfølgelig bedre, men jeg synes på ingen måte at dette er dårlig! De som synes det må enten ha hatt ett ødelagt kamera eller ikke lært å bruke instillingene riktig. Hvis man setter seg inn i hvordan instillingene fungerer så får du ett mye bedre kamera! Jeg bruker omtrent aldri moduser med blitz og omtrent alltid modusene ''ingen blitz'' og ''manuel''.

-Hva synes du om bildene?

-Hvordan kamera har du?

//Inare

Besøke din blogg?


God morgen lesere!♥ Tusen takk til alle som leser bloggen min! Blir så glad av å se statestikken min som bare går oppover! Jeg tenkte å starte morgen med å lese noen blogger mens jeg hører på musikk fra NRJ og drikker kakao. De jeg ikke rekker nå, tar jeg i friminutteene på skolen og utover dagen. Jeg leter etter en blogg som jeg kan lese hver dag og som varierer i innleggene, innhold og som er inspirerende. Kanskje jeg blir fastleser på din ;) Jeg tar en titt innom alle som kommentere og jeg legger igjen en kommentar.

 
Ha en din dag!♥

//Inare

Todays Outfit


Her er bildene fra dagens antrekk. Håper du liker dem!

Bukse: Cubus

Singlet: KappAhl

Genser: H&M

Tubeskjerf: H&M 

(Ikke glem spørsmålsrunden! Du kan finne den HER!)

Yesterdays Outfit


Hei! Igår rakk jeg ikke å legge ut antrekket jeg hadde på meg så legger det ut nå. Skal også legge ut antrekket for idag så fort som mulig.

Skjorte: Cubus

Genser: Cubus

Bukse: Cubus

(Ikke glem spørsmålsrunden! Du finner den HER!)

Pakke i posten!


Heisann! Idag har jeg endelig fått pakken jeg bestilte for litt siden! Trur at jeg får to pakker siden halvparten av det jeg bestilte er her men det gjør ikke noe. Her er det pakken inneholdte:
(Du kan bestille GRATIS her!)

Disse brosjyrene er bestilt fra NOAH og var helt gratis!:D Så imorgen tenkte jeg at jeg skulle gå rundt å legge dem i postkasser. Jeg synes at alle sakene til NOAH er kjempebra. Dyrenes rettigheter er min hjertesak. Det verste jeg vet er dyr som må lide for ANDRES skjønnhet! Det er forferdelig at andre bruker energien sin på å slakte og ødelegge dyr sine liv! Enkelte idioter tar ikke dette temaet serriøst og det gjør meg forbannet! ALLE kan hjelpe på hver sin måte, så synes det er utrolig teit å si at man ikke gidder fordi det ikke hjelper. Dette temaet interesserer kanskje ikke alle like mye, å det er ganske trist for dette er en alvorlig sak! I disse tilfellene så er det VI mennesker som er dyr. Kanskje å dele ut brosjyrer ikke hjelper så mye, men det viser at en bryr seg og engasjerer seg over noe viktig. Dette er ikke bare en hobby, men en hjertesak og innebærer hele samfunnet vi lever i.

-Bryr du deg om dyrs liv og rettigheter?

x//Inare 

Sminkevideo; Fjortis


Hei! Fra fredag til lørdag så hadde jeg overnatting av to veninner. Vi hadde det kjempegøy!♥ En av tingene vi gjorde var å sminke hverandre. Men de hadde ikke så lyst til å bli sminket, så de sminket meg. De tok halve ansiktet hver og så var det om å gjøre å få meg til å likne på en ''fjortis''. Men, de ble litt for iverige kan jeg vel si xD

video:sminkevideo fjortis

//Inare

 

En dag i Oslo


God Kveld! Idag så har jeg og Celine vært i Oslo. Vi reiste i 12tiden for å bli med mamma på ett seminar med jobben. Vi hadde det kjempegøy rundt i gangene og inne på de lille rommet vi satt på. Vi fant ut at det ikke var åpent nett der så vi startet å gå rundt å lete etter Wifi-boksen. Vi hadde en kort video av ''The Chubby Bunny-challenge''. Vi var ikke så veldig flinke så den ble ikke så lang. (Legger den kanskje ut senere.) 

Etter noen timer reiste vi videre for å gå i fakkeltog mot pels. Det er første gang jeg har vært med det, å jeg var veldig glad for at jeg fikk muligheten til å være med. Jeg trur jeg kommer til å være med neste år også. Når vi var der så kjøpte jeg meg to ''buttons''.
-Gikk du i fakkltoget i Oslo?

-Hva gjorde du idag?

//Inare

Redigerer designet...


Hei! Du har sikkert sett at bloggen er litt rar for tiden ?? Det er fordi jeg holder på med å finne ett fint design og lage header. Jeg har funnet noen design som jeg prøver ut på bloggen så den kommer nok til å se rar ut litt til. 


//Inare

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits