Easy DIY For Fall #2


Denne DIY'en er enda enklere enn den første jeg lagde. Nå skal jeg vise deg hvordan jeg lagde min CandyJar! Om du ikke ønsker en CandyJar kan du egentlig feste dekorasjonen på andre ting som foreksempel på ett gless som du puttter sminkekoster oppi, telysholdere, osv.
Dette er det du trenger:

*1 Glass med lokk

*Snor

*1 Falskt blad

*1 Saks


Framgangsmåte


1. Klipp snoren slik at den blir på den lengden du ønsker.2. Lag to hull ved siden av hverandre med ett mellomroll. (Ha mellomrommet ca like stort som mellom spissene på saksen på bildet over!)3. Tre snoren gjennom det ene hullet og gjennom det andre slik som vist på bildet over.4. Knut snoren med bladet rundt glasset.5. Fyll glasset med det du måtte ønske. Jeg valgte nøtter siden det har fine høstfarger og er ett sunnere alternativ i forhold til godteri.Håper du likte denne DIY'en!

Easy DIY For Fall #1


HØST: Den herlige årstiden hvor alt dør ut! Hehe, det høres jo ganske dumt ut når man sier det på den måten, men det er jo sant!:) Og til denne årstiden har jeg laget en ting til rommet mitt som jeg gjerne vil dele videre. Dette er en superenkel ting å lage som bare tar deg noen få minutter og som gir rommet ditt ett høstpreg.Dette trenger du:

*1 Trå

*Falske løvblader (anbefaler ikke å bruke ekte da de visner).

*Noen bilder

*Treklyper

*Saks

*2 tegnestifter / spiker

-Jeg har funnet bladene mine på Nille, snor & klyper på TGR (Tiger) og bildene er printet ut fra WeHeartIt.

1. Finn ut hvor lang tråen din skal være og klipp den av.2. Finn fram de bladene du skal bruke og klipp et lite hull i dem. Pass på at hullet er i den enden du ønsker at skal være øverst!


3. Etter å ha klippet et hull i alle bladene, trer du dem på tråen i den rekkefølgen du ønsker.


4. Knyt en knute av enden av tråen rundt en tegnestift / spiker og heng den opp på veggen.5. Fest på klyper med bildene du har lyst til å henge opp.


Håper denne DIY'en falt i smak! Jeg har tenkt til å lage fler som kanksje kommer i ett innlegg imårra. Så hold deg oppdatert!:)

-Hva synes du om denne DIY'en? Har du prøvd noe lignende?

Jeg vil lese bloggen din!


Nok en gang, meg på jakt etter inspirasjon. Jeg har blitt så lei av å sitte og stirre på bloggen min mens jeg prøver å finne ut hva jeg skal skrive. Det går som regel i de samme innleggene og de samme ordene. Så nå er jeg på utkikk etter nye inspirasjonskilder. Kommenter bloggen din i kommentarfeltet så tar jeg en titt!


Innkjøpsvideo; Drammen


Igår var jeg i Drammen med 4 veninner. Det var utrolig koselig og vi hadde det kjempegøy! Nå som jeg har flyttet har jeg ikke hatt så mye tid til å være med dem, noe jeg synes er supertrist! Så da måtte vi passe på å finne på noe gøy sammen, så shopping ble det!

Vi dro aller først med tog til Magasinet i Drammen. Egentlig mest fordi vi skulle på Starbucks som nettopp har åpnet der. Jeg kjøpte en Hot Chocolate med karamell og den var helt himmelsk god! Jeg fikk kjøpt noe annet der også før vi satt oss på toget og dro til Gulskogen-senteret. 

Nå, til ''høydepunktet'' av dette innlegget: jeg lagde en video istad hvor jeg viser alle innkjøpene mine fra gårsdagen. Jeg har også satt på skrift om hvor de enkelte tingene er fra + pris ettersom jeg viser ting for ting. Håper du liker videoen! 

Første dag på ny skole


Jeg ante ingenting. Ikke hvilken klasse jeg skulle gå i, ikke hvor jeg skulle gå inn på skolen, ikke hvilken lærer jeg skulle prate med - INGENTING! Jeg hater virkelig å ikke ha en anelse om hva jeg skal, hvor jeg skal, eller noe som helst. Det må være en av de værste følelsene i hele verden: å ikke vite. Jeg blir helt gal når det er noe jeg ikke vet, som jeg gjerne skulle. Og jeg hater å ta ting som det kommer. Jeg må ha minst én tanke og en ørliten planlegging, ellers blir jeg veldig stressa. Stressa og irritert. I tillegg så visste ikke noen av lærerne at jeg skulle starte. De ante ikke hvem jeg var eller at jeg skulle starte i det heletatt. Men det er jo selvfølgelig ikke dem sin feil! De var veldig flinke til å hjelpe, så etter det gikk alt glatt. Og etter en del bekymringer, en skoledag jeg aldri trodde skulle slutte og 6 telefonsamtaler til mamma hvor jeg spurte om veien hjem, så satt jeg trygt og lettet hjemme i stua bak Macen. Mon tro hva morgendagen vil bringe?

pakke ut, pakke inn


Så fort jeg stod opp i dag dro vi opp til det forrige huset og hentet noen av de siste tingene. Jeg har ikke fått pakket noe særlig ut enda med at jeg ikke har noen steder å sette tingene mine da jeg fortsatt mangler hyller og skap. Nå sitter jeg i en én meter bred vinduskarm og redigerer noen filmer. Dette er offisielt min favorittplass i hele huset! Jeg har sittet her i noen timer bare i dag. Når jeg sitter her, har jeg utsikt over en stor skog og noen få hus. Jeg begynner å trives mer og mer i dette huset for hver eneste dag som går. Sakte, men sikkert.  

-Hva har du brukt dagen din på?

På flyttefot!


Jeg har den siste tiden nå holdt på med å rydde rommet mitt, kaste alt jeg ikke skal ha og pakke ting ned i esker. Dette har gjort at jeg ikke har hatt så stor tid til bloggen, noe jeg synes er veldig dumt.

Første uken i sommerferien, når jeg var i Spania, fikk vi beskjed om at de vi leier huset av skal selge det. Da var det bare å finne ett nytt sted å bo! Når vi hadde funnet ett hus og søkt om bytting av skole, så sa eierene av huset at vi kunne bli lenger om vi ville. Men da orket vi ikke det styret noe mer. Det har vært sånn i alle år. Plutselig må vi flytte, og like før vi flytter, får vi vite at vi kan bli. Samtidig var vi ganske ''ferdige'' her, og trengte vel kanskje den lille dytten for å komme oss ut av huset.

Helt ærlig så gleder jeg meg litt til å flytte. Det skal bli godt med noen forandringer! Hadde ikke skadet å fortsette på den skolen jeg går på nå, men det får bare gå. I starten når jeg hørte vi skulle flytte, ble jeg veldig glad. Så gikk det opp for meg hva vi forlater og da ble det bare værre og værre. Men nå ser jeg på det som en mulighet. En mulighet til å starte ett nytt sted med blanke ark og bli kjent med nye. selvfølgelig kommer jeg til å savne alle vennene mine! Men nå bor vi ikke langt unna hverandre. 5 til 10 minutter med bil er virkelig ikke noe å klage over! 

''Flere har spurt meg hvordan jeg kommer til å ''overleve'' å flytte fra vennene mine. Det er virkelig å overdrive! Jeg kunne ikke bekymret meg mindre...''Så ja, det er hvertfall hva jeg har holdt på med de siste dagene. Jeg håper på å få blogget oftere så fort vi er ferdig med flyttingen!

-Har du flyttet før?

Mine topp 5 favorittsanger


Nå i det siste har jeg hørt utrolig mye på musikk. Og jeg har fått  M A N G E  nye favoritter. Jeg elsker å dele sanger med andre og få sangtips selv! Her mine favorittsanger fra de siste dagene og ukene. Har du noen sanger du liker veldig godt så gjerne del dem i kommentarfeltet!:)

One Direction - Fireproof

-En av One Direction sine nyeste sanger!

 

Lucy Hale - From The Backseat

-Tror nok aldri jeg får nok av Lucy Hales contrylåter!


 

 

Megan Nicole - Maps

-Megan Nicole sin cover av Maps.  Synes denne nesten er bedre enn orginalen!

 

 Colbie Caillat - Try

-ELSKER denne sangen!

 

Becky G - Shower

-En sang jeg ikke får av hjernen!

Har du hørt noen av disse sangene? Og hva synes du om de?

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits