Bestilt i posten!


Hei! Nå har jeg bestilt en del brosjyrer og plakater i sammenheng med dyrenes rettigheter. Det var helt GRATIS med frakt+porto!! Jeg bestilte fra denne nettsiden: NOAH. Jeg skal dele ut med flere venner så siden dette er første gangen så bestilte jeg Info-pakken. Dette er alt jeg bestilte:

 

INFOPAKKEN:

BROSJYRER:

PLAKATER:

Det eneste du fyller inn er navn, e-post, adresse og eventuell info hvis det er nødvendig.

Ønsker du å bli medlem i NOAHs organisasjon så kan du melde deg inn her: NOAH.

-Har du hørt om NOAH?

-Er du medlem?

//Inare

God Morgen!


God Morgen! Idag våknet jeg i 9tiden. Veldig rart.! I helgen så legger jeg meg senere og står opp tidligere en i hverdagen. I tillegg er jeg mer utvilt i helgen. Nå har jeg akkurat dusjet og spist sen frokost. Senere idag skal jeg på fotballkamp i Drammen. Det blir utrolig spennende!!:D Jeg kan ikke tru at det er søndag allerede. Det var som igår det var fredag og nå er snart helgen over? Jeg savner den allerede..♥-Hva skal du idag ??

Ha en fin søndag!♥

//Inare

Todays Outfit; Black And Red


Hei! Jeg har ikke fått blogget idag med at jeg har vært litt overalt. Men imorgen kommer jeg til å vøre hjemme nesten hele dagen så da kommer det nok noen innlegg ;)

Her er hvertfall dagens antrekk:Rød genser: Cubus

Svart genser: Gina Tricot

Bukse: Cubus

Sølvstrikk: Glitter

Øredobber: Glitter

New Winter Shoes!


For to dager siden så fikk jeg meg nye sko av mamma!♥ Synes de var utrolig fine! Har alltid hatt så vanskeligheter med å finne meg sko jeg liker, så skoshopping har aldri vært stas!;) Men en dag når vi var på senteret så så jeg disse utrolig fine skoene! Få dager etter hadde mamma kjøpt dem til meg!♥
De er kjøpt på DNA og kostet 499,-. De er utrolig varme og supermyke inni!♥ Jeg elsker dem allerede og kommer til å bruke dem masse i vinter! Jeg ønsket meg noen som var litt høye sånn at jeg ikke bare blir varm på tærne, (pluss at jeg synes de som er litt høyere er finere). De likner veldig på UGGS. En av de få forskjellene er vel at det ikke står UGGS på disse ;) 

-Har du noen like sko ??

-Hva synes du ??

Ansiktsmaske; JorgObè


Hei! Jeg fikk ikke blogget igår fordi jeg var syk. Begynner å bli så utrolig lei av å være syk nå! Det startet så fort kulda kom, så kjenner jeg har startet å misslike vinteren og kulda litt alderede. Idag var det litt varmere en det har vært de siste dagene. Ganske behagelig å gå til bussen uten -10 grader!;)

Nå har jeg nettopp tatt en ansiktsmaske som jeg fikk av storesøstra mi. Har hørt at den skal være bra, kanskje du har hørt om den? Den er fra JorgObè og er helt svart. Den skal fjerne kviser, hudormer og andre urenheter.

Hehe! Jeg trur jeg gjorde litt feil ved å ta på for mye. Trur ikke det var meningen at den skulle dekke hele ansiktet. Den er sånn at man kan bare rive den av men det gjorde jo helt grusomt vondt! Det er den vondeste jeg har prøvd! Men jeg kan kjenne at den funker allerede etter første gang!;) Hvis du skal prøve den selv så anbefaler jeg å ta den av med en våt klut og ikke rive. Hvertfall ikke hvis du ikke har dekket hele ansiktet! Jeg kjente at når jeg tok den på under øynene så begynte det å svi. Sikkert bare noe jeg reagerer på eller så var det det at jeg tok den på for nærme øynene. Synes det uansett var gøy å prøve noe nytt.

-Har du prøvd den før ??-Hva synes du om den ??

//Inare 

Det snør!


Heihei! Nå har det jo allerede begynt å bli kaldere ute og enkelte steder har snøen kommet. Snøen kom hit i går for første gang i år. Jeg kan da si at jeg har savnet den. Jeg pleier ikke å være kjempebegeistret over at snøen kommer, men i år føles det ut som en lettelse. Gleder meg til å stå på ski, bare ha det gøy og nyte vinteren! Har sett det har begynt å komme juleting i butikkene, jeg personlig synes det er for tidlig!

Nå sitter jeg å ser på ''Pretty Little Liars'' med lillesøster og drikker kakao. Jeg er ferdig med sesong 2 men siden hun ikke er det så ser jeg litt med henne. Vi er helt hekta på serien begge to!♥ Den anbefales veldig! Nå skal vi spise litt og sånt, men det kan hende jeg blogger mer etterpå ;) Ha en fin dag videre!

-Snør det hos deg??

//Inare

Dagens Antrekk


God Morgen! Dette blir nok det eneste innlegget før skolen,, men jeg kommer nok til å blogge etter skolen ;) Her er ''Dagens Antrekk'':
Genser: Only

Bukse: Cubus

Uglekjede: Glitter

Tubeskjerf: H&M

Gårdagens Antrekk


Hei! Jeg var på senteret igår å kjøpte meg en ny genser, så da hadde jeg på meg den og noe annet. Jeg har ikke fått lagt ut innlegget før nå for vi hadde besøk igår. Bukse: Lindex

Genser: Only

Uglekjede: Glitter

Armbånd: *Gave*

Gårsdagens Innkjøp


Hei! Igår var jeg en liten tur på Buskerud Storsenter. Jeg trenger noen varme gensere i skapet så da kjøpte jeg meg en. Nå begynner det jo å bli kaldere ute så da trenger jeg noen klær som varmer litt mer ;) Den er kjøpt på Only.

Favorite Songs


God Morgen! Nå reiser jeg snart med mamma til Drammen en tur. Vet ikke hvor lenge vi blir borte enda men det lir ikke så altfor lenge, kanskje det blir noen innkjøp også? Jeg tenkte jeg skulle starte dagen med noen favorittsanger:
Fakkeltog for Pelsdyr 9/11-13


Hei! Nå tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om ett fakkeltog som organisasjonen NOAH arrangerer nå tiende året på rad. Jeg har tenkt til å gå i fakkeltoget i Oslo som arrangeres den 9. November og handler om pelsdyrenes rettigheter. Fakkelsalg og oppstilling begynner fra kl. 17:30 og avgang er presis 18:00. Oppmøtestedet for Oslo er Youngstorget. Vis at du bryr deg, ta med venner og bekjente og møt opp!En dag i året kan redde flere dyr sine liv! Hvordan hadde du likt å blitt kidnappet fra hjemmet ditt, puttet i ett bur og bare ventet på å bli slaktet sånn at andre kan bruke huden din til å se pene ut? Jeg skammer meg så utrolig mye over å være ett menneske!! 

(Disse bildene er laget selv!)Tenn ett lys,

for de forsvarsløse,

for de uten frihet,

for de som ikke blir hørt,

ca 1 million dyr dør hvert år for forfengelighetens skyld,

dyrene trenger deg,

vis at du bryr deg!

NOAH's fakkeltog mot pels er Nordens største anti-pelsmarkering og arrangeres flere steder i Norge.

Trondheim (oppmøte på Torget kl. 19.00)

Bergen (oppmøte på Sør-delen av Marken kl. 17.30)

Stavanger (oppmøte på Domkirkeplassen kl. 17.30)

Tromsø (foreløpig oppmøte på torget kl. 15.00)

Ålesund (oppmøte på Dronning Sonjas plass kl. 17.30)

Kristiansand (oppmøte på Øvre Torv kl. 17.45)

(oppmøtssteder og klokkelsett er hentet fra en blogg som handler om dyrepels og dyrs rettigheter, savingu.blogg.no!)

TA MED VENNER, FAMILIE OG BEKJENTE! REDD DYRENE, ALLE ER LIKE MYE VERDT!

-Hva synes du om denne saken ??

//Inare

Stikkord:

Ny Header!


Heihei! Ja nå har jeg sittet litt på forskjellige nettsider og laget en ny header til bloggen med temaet høst. Jeg har brukt tre forskjellige internettsider,ett program som jeg har å dataen og paint til redigering av bildestørrelsene. Jeg har prøvd å lage en header som ikke alle har. De fleste har to bilder av seg selv eller ett, men jeg har tre. De fleste har skrift på midten av headeren mens jeg har den på siden. Jeg prøvde å være så Orginal som mulig, men det kan være ganske vanskelig!! Jeg skal begynne å bli flinkere til å endre header for utseende på en blogg har utrolig mye å si! Jeg skal også ha en ''Jule-header'' sånn som den jeg hadde ifjor.Jeg synes den ble superfin!!Stikkord:

Endringer på bloggen..


Hei! Jeg kom akkurat hjem fra skolen så nå sitter jeg å gjør litt lekser og spiser. Tenkte jeg skulle skrive litt om endringer som kommer til å skje på bloggen! Jeg kommer blandt annet til å få ny header med høst-tema. Jeg tenkte å kanskje ha denne her:


Jeg skal redigere kvaliteten og sette på tekst. Men jeg trur jeg kommer til å ha en annen. Hvis denne blir ferdig først så kan det hende jeg har to som jeg bytter på ;)

Du har sikkert sett dette i bunn av en del innlegg:


Jeg er ikke sikker på om jeg kommer til å ha den på bloggen men forløbig er den midlertidig. 

Jeg har planer om å endre design også. Har blitt ganske lei det jeg har. Tenkte å bytte til noe i grått/lysegrått så hvis du vet om noen som lager gratisdesign legg gjerne igjen en kommentar!;) Har veldig lyst til å lage mitt eget design og det kommer jeg til å gjøre også. Jeg har bare ikke satt meg inn i det enda ;) Men jeg skal hvertfall prøve!

-Har du noen tips til design i grått ??

//Inare 

Stikkord:

Dagens Antrekk


God Morgen! Jo nå tenkte jeg at jeg skulle legge ut ''Dagens Outfit'' før skolen. Jeg rekker nok ikke blogge noe mer en dette før skolen men det blir nok noen innlegg etter hvis jeg får mulighet ;)
Skjorte: Cubus

Genser: Cubus

Tights: WOW

Dagens Antrekk


Jeg sitter og ser på ''Pretty Little Liars'' nå så tenkte jeg skulle legge ut siste innlegget ikveld før jeg legger meg. Jeg skal begynne å legge ut mer Dagens Antrekk- innlegg framover, så hvis jeg ikke skulle ha tid til å lage lange innlegg så kommer det alltids noe!;) 
Genser: Gina Tricot

Bukse: Cubus
Eat And Drink Challenge (VIDEO)


Heihei! Martine og jeg lagde en video når jeg overnatta hos henne som vi kalte ''Eat And Drink Challenge''. Det er en versjon av Smoothie Challenge som vi har funnet på selv. I starten av videoen får du høre kort hva den går ut på. Vi brukte ganske lang tid på å redigeringen så håper du liker den! Dagens Antrekk


Dette er dagens antrekk:
Buksa og genseren er fra Cubus.

Skoa er husker jeg ikke hvor er fra men de er kjøpt på Buskerud Storsenter.
Bilder fra Vikersundbakken


Her er noen bilder som jeg tok i Vikersundbakken:
Gårsdagens Innkjøp


Igår så var jeg på senteret en liten tur med storesøstra mi Stine. Da fant jeg denne kjempefine genseren fra Cubus:Den er 80% bomull og 40% polyester, og ganske behagelig å ha på. 

Jeg så noen flere ting som jeg hadde lyst til å kjøpe på veien ut så det kan hende det blir noen flere innkjøp om ikke så lenge ;)
Dagens Antrekk


Heisann! Nå har det vært litt lite blogging igjen. Har rett og slett ikke orket noe som helst disse dagene etter skolen. Men så fort det er helg er det som om jeg har ladet opp hele uken. Så nå er jeg klar for helg og ser veldig fram til litt fri!!

Dette er dagens antrekk:
Genseren og buksa er begge fra Bik Bok.

-Hva synes du ??

//Inare 

Innkjøp; Drammen


Heihei ♥ I overigår så reiste jeg til kusina mi Martine. Vi kjedet oss så vi dro en tur på Kino i Drammen. Vi så på filmen ''Gåten Ragnarok''. Den var kjempebra og anbefales veldig.!! Det var to-tre ganger jeg skvatt så veldig at jeg hoppet opp fra kinosetet.!! Etter å ha sett filmen så dro vi på en ikke så liten shopping. Det var ikke store innkjøpet på meg men det var da noe ;)


Ring: 20,- fra TGR

Neglelakk Sølv: 10,- fra TGR

Neglelakk Rosa: 10,-- fra TGR

Mascara: fikk av Martine (vet ikke pris eller hvor den er fra)

-Hva syntes du?

//Inare

''Fersk Agurk'' (video)


Heihei! Igår lagde Martine og jeg en film som heter ''Fersk Agurk''! Det er en annen versjon av ''Chubby Bunny''. Vi hadde ikke Marshmallows så vi fant på vår egen versjon. Her er den: 

video:fersk agurk

-Hva synes du ??

//Inare 

Må Gjøre Video!


Heihei! Nå skal jeg og Martine lage Må Gjøre Video! Men vi trenger tips til hva vi kan gjøre ;) Du bestemmer!! Vi gjør nesten hva som helst så bare send inn kommentar! Gjerne skriv ned så mange som du vil. Videoen blir lagt ut i dag så hold deg oppdatert ;) Den havner også på Youtube. Hvis du skriver navn på kommentaren så akn navnet ditt komme med i videoen =) Hvis det skulle skje noe så blir videoen lagt ut senest imårra.!!

-Hva vil du at vi skal gjøre ??

//Inare


Overaskelse av Martine!


Tusen takk Martine! Jeg våknet opp til at Martine skulle kile meg i ansiktet. Når jeg våkna så tenkte jeg ikke mer over det før istad når jeg måtte på do! Da så jeg meg i speilet og så dette:Merket det ikke før etter 3 timer! Flaks at jeg ikke gikk ut sånn!xD Jeg har noen ord til deg Martine!: Jeg skal ta igjen,, enda værre og når du minst venter det! PS: Ikke vurder å jobbe i en skjønnhetssalong!!

-Ble jeg ikke fin ?

//Inare 

Cake Pops (oppskrift)


Når jeg feiret bursdagen min for litt siden så hadde jeg lagd noe som heter Cake Pops!♥ Det var utrolig godt og ganske enkelt å lage.


Jeg hadde kjøpt en ferdigpakke hvor det følgte med kokesjokolade, pinner og kakepulver. Men du kan rett og slett bare bake Brownies og så rulle den i kuler. 

Trinn:

♥Bak Brownies og rull den i kuler

♥Legg dem i kjøleskapet eller fryseren i noen få minutter for å gjøre dem hardere og fastere. I mellomtiden kan du smelte sjokolade.

♥Ta dem ut etter noen få minutter og tre dem på pinner.

♥Dekk dem så i smeltet sjokolade og pynt med strøssel etter ønske.

♥Ha dem så i kjøleskapet fram til servering.


Det jeg har gjort her er å dekke en eggkartong i alminiumsfolie dekorert den med ''One Direction''-logo og bilde av dem på baksiden. Så har jeg strødd Love-Hearts rundt. Veldig Orginalt og kjempegodt!♥ 

-Har du smakt dette før ??

//Inare 

God Morgen!


Heisann! I natt har jeg overnattet hos kusina mi Martine. Vi har akkurat spist frokost og nå sitter vi på hver vår PC og drikker kakao. Sosiale folk!;)Jeg er litt usikker på hva vi skal gjøre videre idag men jeg kommer hvertfall til å blogge. Kanskje mulig at jeg skal på fotballkamp men det er fortsatt usikkert..

-Hva skal du idag ??

//Inare 

Skal jeg lese bloggen din ?


God Morgen!♥ Sto nettopp opp så tenkte jeg skulle lage ett lite innlegg ;) Om tre kvarter reiser je til kusina mi Martine. Nå begynner det å bli en stund siden vi har vært med hverandre. Så skal jeg kanskje overnatte med henne men de er ikke planlagt enda. Jo nå tar jeg meg tid til å lese din blogg! Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar hvor du skriver bloggadressen din. Jeg kommer til å bla litt opp og ned på bloggen din,, lese innlegg og kommentere  ;) 
Så bare legg igjen en kommentar så leser jeg bloggen din! Ha en fin dag!♥

//Inare ♥

Bestfriend Necklace


Jeg fikk et kjempefint vennskapskjede av bestevennen min Celine i bursdagsgave. Vi likte ikke helt fargen på dem (neonrosa og neongul) så vi spraylakket dem i sølv. Sånn her ser mitt ut:Hun har ett helt likt ett bare at det står ''FRIENDS'' på hennes og ''BEST'' på min. Jeg har hatt vennskapskjede før med noen andre men det vennskapet fungerte ikke så bra så det ble det dumt å beholde kjedet.

-Har du også ett vennskapskjede ?

-Hva synes du ??

//Inare ♥

Innkjøp; TGR


Hei ♥ Igår var jeg en liten tur i Drammen med mamma og lillesøster. Da kjøpt jeg meg to ting  fra en buikk som heter TGR (Tiger). Her er de:


''Telephone receiver'': 70,-

''Cinema prop'' m/kritt: 30,-

-Har du noe av det samme ?

//Inare ♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits