Dagen idag


Idag har jeg vært på skolen. Snødd masse idag! Kram og god snø ;) Da er vinteren her og om ikke lenge jul, men enda snarere,, Halloween !! Det er kun 2 dager til!!!! Tiden går fort! Alt for fort! Skulle ønske jeg kunne sakte ned tiden litt og få litt mer ut av den :( Slapp å gjøre lekser da siden jeg jobbet med dem på skolen. viss vi jobber bra i timene så kan vi begynne på lekser. Og jeg fikk gjort meg ferdig for i hele dag! Utrolig deilig å komme hjem og ha muligheten til å gjøre hva en vil uten om å tenke på lekser :D

Har begynt å få flere lesere på bloggen nå og også faste :D Det er kjempegøy å logge på og se at flere har vært innom♥ Tusen takk til alle dere ♥ ''U put a smile on my face♥''.

(xD)

//Inare ♥♥

Nytt i alt!


Nå har jeg endret bloggen og redigert omtrent allt!!

Design/utseendet er nå sånn:

--Tusen takk til Stine for kjempefin header ♥♥ Elsker den ♥!

-Hva synes du??

//Inare ♥♥

Redigerer...


Heisann ♥ Nå holder jeg på med å redigere designet mitt og andre ting!! Blogger når det er ferdig ;)

//Inare ♥♥

Bilde-Hva synes du??

//Inare ♥♥

Ny Header


Tusen takk Stine for en utrolig fin header, jeg elsker den!♥-Hva synes du ??

//Inare

Bøssebærer For Amnesty


Idag gikk Andrea Emilie, ei som heter Frida og jeg en liten tur rundt i gatene her med bøsse. Vi hadde ikke så stort område å gå på men fikk alikevel inn litt ;) Masse hyggelige og snille mennesker her som bryr seg masse !! Glad jeg bor i Norge!!♥ Vi fikk inn ca. 2000,- så er ganske fornøyd ;)

-Har du oxo vært bøssebærer idag ??

//Inare ♥♥

Dagens outfit


Hva synes du ??

-Inare ♥♥

Kino} Kon-Tiki


Nå skal jeg på kino med pappa og Sunniva. Vi skal se KON-TIKI :D Har hørt masse bra om den filmen så jeg gleder meg veldig !!

Kjøpt godteri <33

//Inare <33

Leirskole på Knattholmen


Imårra skal klassen min og jeg på Knattholmen leirskole !! Å sånn som jeg gleder meg!!!!! Pakker ferdig i kveld og legger meg tidlig,,(men får nok ikke sovne med det første).

Her er noen bilder derifra:

En av dagene skal vi på hvalfangstmuseum utti sandefjord :D Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg !!

Her er noen bilder fra museumet:

..Så da er det sånn at jeg ikke for blogget :/ Irriterendes men !!! Jeg skal bruke den nye instillingen til BLOGG.NO !! Jeg skriver ett innlegg nå men som blir publisert imårra!! Kjemkuult!! Jeg kommer hjem igjen på fredag så da blogger jeg strax jeg har mulighet !! ''PROMISE''! Jeg skal jo få blogget på ett vis og i vertstefall så skal Sunniva blogge for meg ;) 

**Skal seff ha med kamera !!

//Inare ♥♥

Nytt Design Og Header !!


Skal snart finne meg et design til bloggen men imens skal jeg ha det sånn:Leter etter gratisdesign! Vet du om noen som lager det så legg gjerne igjen en komentar ;) ♥

-Hva synes du om designet ??

 

//Inare ♥♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits