OOTD; 28.09.2014


Igår var det søndag og det betyr at jeg kom ut med ny video på youtubekanalen min. I den videoen viser jeg hva jeg hadde på meg. Håper du liker den!

Bilder fra Tirsdag


Jeg har fått kommentarer på at jeg er utrolig dårlig på å oppdatere bloggen, og det er jeg så veldig klar over! I det siste har jeg sett på bloggen som en lekse. Noe som MÅ gjøres, og som jeg prøver å unngå så mye som mulig. Det er veldig dumt for jeg er egentlig veldig glad i å blogge, jeg bare har ikke hatt motivasjonen i det siste. Det må være mye bedre å ta en liten pause, samle inspirasjon og komme sterkere tilbake. Mye mer enn å presse ord ut av hjernen, gjennom fingrene og tastaturet, og inn på internett for så å poste det for hele verden. Jeg er litt usikker på om jeg skal ha en pause eller ikke. Nå er det sånn at jeg skal flytte i tillegg så da går mye av tiden på det. I tillegg til lekser og skolearbeid som også tar en del tid av fritiden min. Jeg håper på å få blogget mer framover men kan ikke love noe inntil videre...På tirsdag var jeg på Hokksundbadet en tur med ei veninne som heter Andrea. Det var en stund siden jeg var med henne sist så vi bestemte oss for å finne på noe sammen. Turen gikk til Hokksund. Før vi gikk inn på badet, tok vi en tur innom butikken for å kjøpe mat og drikke.
Det var det jeg hadde å by på ikveld. Må'n tro hva neste innlegg blir om?

Min Sommer 2014


Overigår var det søndag og det betyr at jeg kom ut med ny video på youtube. Det var en video jeg skulle lagt ut i slutten av sommerferien. Jeg har hatt en del problemer med å finne bilder og klipp til videoen så derfor ble den forsinket. Framover kommer jeg til å legge ut minst én video hver uke, og det er på søndager. 

I denne videoen har jeg redigert og satt sammen videoer og bilder. Jeg ble ganske fornøyd med den og håper den faller i smak!:)

For meg har dette vært en drømmesommer! Masse minner og flotte avslappende dager som fint kunne holdt helt ut til desember!. Den startet perfekt med en tur til Spania, og avsluttet rolig med noen dager hjemme bak dataen. Sommer har alltid vært min favorittårstid og det er ikke bare på grunn av den lange ferien og det fantastiske været. Det er på grunn av alt sommeren har å by på, og alt man kan få ut av den. En fantastisk tid som jeg gleder meg til hvert eneste år, nesten litt som julaften!:)

Summer Haul 2014


Denne videoen kom ut litt sent med at jeg har hatt problemer med å finne enkelte ting til videoen. Jeg har også hatt noen småproblemer med kameraet mitt.

Nå er endelig videoen med mine innkjøp fra sommeren ferdig! Som jeg har skrevet tidligere så kommer alltid videoene mine først ut på youtube så denne havnet der for to dager siden. Det har vært så utrolig mye salg i sommer! Nesten alt jeg viser i videoen er ting jeg har kjøpt på salg så det kan hende de ikke er å finne i butikkene til den prisen jeg betalte. Eller ikke er å finne i det heletatt.

Abonner gjerne på youtube-kanalen min HER !:) Nå har jeg startet med at jeg skal poste videoer på youtube framover hver eneste søndag. Hvis jeg får til det så vil det bli en fast greie. Forresten! Når jeg når 100 abonnenter på youtube så vil det bli en giveaway!

-Har du noe av det samme?

Jeg er aktivitetsleder!


På mandag, etter noen timer med vanlig skole, så dro jeg og noen andre fra klassetrinnet mitt med tog til Hokksund. Etter det kom en buss og hentet oss, og turen gikk videre til Gulsrud i Vikersund.

Jeg har for en stund tilbake fått muligheten til å bli lært opp for å bli aktivitetsleder av noe kalt Aktiv 365. Vi var der fra mandag (3 dager siden) til tirsdag (2 dager siden) sammen med noen elever fra en annen skole. Den første dagen ble vi litt kjent med hverandre, fikk litt info og ble lært noen aktiviteter. Den siste dagen skulle to og to, finne to aktiviteter som man skulle holde for alle andre som var der (som en slags eksamen).

Det er masse vi lærte som hadde å gjøre med hvordan man behandler hverandre og er som en person. Så det var ikke bare aktivitet, noe jeg synes var ganske bra. Det var en utolig fin og lærerik tur som jeg under alle sammen! Jeg kom hjem stiv og støl hjem, og mer forkjølet enn jeg var før jeg dro. Men det var absolutt verdt det!

Ha en fin dag videre!

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits