Pretty Little Liars (GRATIS ONLINE)


Jeg har startet med en serie som heter Pretty Little Liars. Den er kjempespennende og anbefales sterkt!♥ Jeg har lånt første sesongen av storesøstra mi og den har jeg sett helt ferdig på 3-4 dager. Jeg har nå startet på sesong 2 og den ser jeg gratis online på denne nettsiden: http://www.free-tv-video-online.me/internet/pretty_little_liars/. Nettsiden er dessverre uten tekst men den er veldig bra å det positivet er jo at du lærer masse engelsk ;) På den nettsiden så kan du velge om du vil se den online, eller laste ned episodene.

Du trykker på linken og så kommer du inn. Så velger du hvilken sesong øverst og så blar du bare nedover for å finne den episoden du vil se på.Med at dataen min går veldig tregt på nettet så går det fortere for meg å laste den ned på dataen. Lillesøsteren min ser også på denne serien men hun ligger bak meg. Så med at jeg laster ned episodene så kan hun bare se dem på dataen min senere når hun er ferdig med sesong 1.

-Ser du på PLL ??

//Inare ♥

Stikkord:

White Wallet


Hei ♥ For noen dager siden så feiret jeg bursdagen min. En av gavene jeg fikk var en lommebok. Den er superfin, har godt med plass og tar ikke stor plass selv. Her er tt bilde av den:


-Hva synes du ??

//Inare ♥

Wants; Dr Martens Shoes And Galaxy Tights


Nå har  jeg en stund ønsket meg disse to tingene. Jeg synes de er så utolig kule!♥ Nå sitter jeg å kikker rundt omkring på nettet for å bestille. Håper på å finne hvertfall en av dem i min størrelse!♥

Første ''Want'' er Galaxy Tights! Den er utrolig kul!♥ Har leitet etter den når jeg har vært på shopping og sånt men finner ingen :/ Så da skal jeg se om jeg ikke kan finne noe på nettet ;)

K54-3

Andre ''Want'' er Dr Martens rosa sko!♥ Jeg synes de er kjempekule!♥ Her er ett bilde av dem:

Har tenkt til å bestille noen av dem hvis ikke begge etterpå om jeg finner i passende størrelse. Håper virkelig jeg får bestilt noe av det ;)

-Har du noe av dette ??

-Hva synes du ??

//Inare ♥

Innkjøp; Gulskogen


Sunniva var på Gulskogensenteret istad med en veninne så jeg og mamma kom for å hente henne å da kjøpte jeg meg to ting i samme slengen mens jeg var der ;) 
Begge to var på tilbud og begge var fra Bik Bok.

Den første (T-Skjorten) kostet kun 49,-!

Den andre den kostet kun 100,-!

-Hva synes du ??

-Har du noe av det samme ??

//Inare ♥

Innkjøpsvideo; Magasinet


Ja nå har jeg kommet tilbake fra Magasinet. Jeg har egentelig bare kjøpt bukser. Jeg fant noe som jeg likte men det var ikke i min størrelse, så jeg skal etterpå på Buskerud Storsenter kanskje å se om dem har noe der i min størrelse. Så da blir det kanskje noen flere innkjøp senere ;) Noen av buksene er helt like men det er fordi jeg trenger bukser og jeg likte veldig godt fargen så da gjorde det ikke noe om jeg har flere av dem ;)

video:innkjøpsvideo magasinet

-Hva synes du ??

//Inare ♥

Dagen Idag


Heihei! Jeg har dessverre ikke fått blogget fordi jeg har vært syk i to dager. Og en dag så reiste jeg på Bowling med klassen etter skolen så da rakk jeg bare å ordne meg å gjøre lekser. 

Idag ble jeg med mamma på jobben hennes med at jeg ikke har noe å finne på hjemme. Så skal vi på en liten shoppingtur etterpå så da blir det nok noen innkjøp ;)


Nå sitter jeg og spiser lunsj fra Klausen. 


Dette er faktisk første gangen jeg smaker makroner. Den var kjempegod!♥ Trudde den skulle være litt hardere og litt anderledes på smak men den var god uansett. Nå skal jeg en tur på Magasinet så da blir det noen innkjøp ;) Blogger snart!

-Har du smakt makroner ??-Hva synes du om dem ??

//Inare ♥

TORTURERT FOR Å UNDERHOLDE DEG! (med VIDEO)


Heisann ♥ Nå har Celine og jeg kikket litt rundt på nettet og funnet bilder og informasjon om dyr som blir torturert for å underholde akkurat deg! Barn som drar på sirkus reiser for å se klovner, triks og dyr som man oftest ikke har hjemme i huset som gjør morsomme ting. Men når man er så liten så kjenner man ikke til smerte og vet ikke hva dyremisshandling er!! Men det jeg synes er ille, det er voksne som vet dette godt som tar med ungene for å se på det hele og betale for at dyrene blir misshandlet!! Jeg har selv vært på sirkus når jeg var rundt 4 år men jeg husker ingen ting av det. Men nå som jeg har blitt litt eldre så vet jeg veldig godt at jeg aldri skal være på et sirkus igjen, NOEN GANG!! For min del ha gjerne sirkus,, men uten dyr!! 

Vil du virkelig være en del av dette ?? Sitte å se på dette med popcorn i fanget ??

Her kan du se en video hvor dem som jobber på Arnardo slår en ponny, en kamel som har blitt mishandlet av dem og at dem driter i hva politiet mener!

 SE DENNE VIDEOEN!! DEN ER HELT SJUK!!!

http://vimeo.com/11214114#

-Hva synes du ??

//Inare ♥

Innkjøpsvideo


Nå har jeg laget en Innkjøpsvideo av hva jeg kjøpte på Gulskogen. Videoen er filmet av min bestevenn Celine ;) Det ble litt tøys og latter men jeg fikk med innkjøpene ;)

video:innkjøpsvideo

-Hva synes du om innkjøpene ??

-Har du noe av det samme ??

//Inare ♥

Fredag den 13; ''Uflaksdagen''


Idag når jeg gikk til bussholderplassen for å ta bussen til skolen så var ei jente i klassen min utrolig snill og ville sykle meg til bussholderplassen!♥ Når vi var like ved bussen så var det en liten nedoverbakke. I enden av bakken så var det en liten dump. Når vi syklet i den så gikk foten min inn i det bakerste sykkelhjulet og jeg kuttet meg opp på tannhjulet!! Utrolig vondt! Begynte å blø og det er ganske så vondt fortsatt..Hvis jeg ser på såret så ligner det litt på sånn Norge ser ut på verdenskartet xDHåper virkelig det blir bedre til imårra for jeg trenger virkelig foten min!! Har haltet rundt i hele dag så begynner å bli ganske så sliten :/ Jeg vil si tusen takk til alle som har vært så omtenksomme og hjelpsomme! Men kanskje det har noe med datoen idag å gjøre ?? Det er jo tross alt fredag den 13. Uflaks eller sjebne??

-Har du opplevd noe uflaks idag ??

//Inare ♥

''What Doesn't Kill You Makes You Stronger''


Nå har jeg redigert ett bilde til og lagt til en setning fra sangen Stronger som synges av Kelly Clarkson. Jeg ble ganske fornøyd med bildet ;)-Hva synes du om bildet ??

//Inare ♥

''Green Eyes''


Nå har jeg redigert ett bilde. Jeg har sett at det er veldig populært å ta bilder av øyer. Kanskje litt rart forklart men xD Jeg har tatt ett bilde av øyet mitt da og redigert det ;)


Så ja, dette er da mitt ''øyebilde''. Synes sånne bilder er superkule men har aldri klart å lage ett bilde jeg har blitt fornøyd med ;)

-Hva synes du ??

//Inare ♥

Pakke i posten!


Ja!♥ Nå har endelig pakken min kommet!:D Så nå har jeg VISA-kort!♥ Men dessverre,, det kom med flere feil..

Feil 1) På bildet under så kan du se hvordan kortet mitt ser ut. Jeg bestilte med eget trykk men fikk det ikke trykket på kortet..


Feil 2) På dette bildet under så har dem skrevet navnet mitt feil!! Utrolig irriterende!!Så nå må jeg vente enda en ny uke!! Jeg gidder ikke å levere det enda fordi jeg trenger det,, så det tar litt tid før jeg blir fornøyd.-!! Hvorfor skal det være sånn?? Vet om flere som har hatt samme problemet!!

-Har du hatt dette problemet eller noe lignende ??

//Inare ♥♥

,,så besvimte jeg nesten!


Heihei ♥ Tusen takk til dere som leser bloggen min!♥ Nå har jeg ikke blogget så mye i det siste. Kan si at jeg både har hatt en del å gjøre og at jeg har glemt bloggingen helt fullstendig bort.! Jeg kan ikke garantere at jeg skal blogge hver dag, men jeg kan garantere at jeg blogger når jeg har mulighet ;)

Idag har jeg vært hos tannlegen. Jeg har ikke noe tannlegeskrekk, men jeg har sprøyteskrekk!! I Juni en gang så var jeg hos tannlegen. Der fant dem ut at jeg hadde ett hull i en jeksel. Med at jeg ikke tør å ta sprøyter så måtte jeg borre uten. Men det ble for vondt så vi måtte bare stoppe. Tannlegen la INGEN midlertidig fylling så når jeg dro var hullet større og enda mer åpent!! Jeg fikk ny time senere men den dagen passet det ikke. Etter det så fikk jeg vel egentelig ingen nye timer. Over tid ble hullet større og større.. Jeg viste det til storesøsteren min som er tannlegeassistent og hun skaffet meg time i Mjøndalen der hun jobber istedenfor der jeg vaneligvis er. Idag var jeg der. Jeg var utrolig nervøs, for jeg har sprøyteskrekk/fobi!! Jeg har faktisk aldri følt meg så avslappet hoss tannlegen etter å ha tatt en sprøyte! Jeg fikk høre på musikk på telefonen og så kneip jeg øynene igjen så jeg ikke så sprøyta. Plutselig åpnet jeg øynene å da var jeg ferdig med sprøyten,,-trudde jeg. Den funket ikke helt så jeg måtte ta en til. Når de var ferdig med sprøytene så ble jeg skikkelig varm. Jeg begynte å kaldsvette og det begynte å prikke i hodet. Jeg fikk den følelsen jeg har fått før like før jeg besvimer. Jeg sa ifra og så hjalp dem meg. Det var like før jeg besvimte. Når det gikk over så viste det seg at kroppen ikke var ferdig.. Nå skulle den nemlig ha meg til å spy!! Jeg ble lagt inn på ett rom hvor jeg kunne slappe av. Etter 2-3 timer så var jeg helt frisk og var klar til å borre!:) Så det gikk ca 4 timer tilsammen og jeg var ikke på skolen. (Men det sier vel seg selv) Ellers har det vært en fin dag ;) Hadde jeg ikke sagt ifra til storesøster så hadde ikke hun skaffet meg time, å da måtte jeg nok ha tatt rotfylling! Så hvis tannen ikke blir bedre innen 3 måneder, så er det ett alternativ.! De tannlegene jeg var hoss først kan ha gjort hullet dobbelt så storts som nødvendig og dem kan være årsaken til at jeg muligens må ta rotfylling!!

Er utrolig glad for at jeg har beskjempet min største frykt!! Håper det går litt bedre neste gang ;)
//Inare ♥♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits