Makrobilder


Jeg har ikke hatt så mye inspirasjon og motivasjon de siste dagene. Jeg håper det blir bedre framover! Jeg har planer om å kanskje ta en liten pause hvis jeg ikke klarer å poste mer jevnlige innlegg framover. Men jeg skal gi det ett siste forsøk!....

Jeg har i det siste tatt litt bilder av helt tilfeldige motiver. Jeg har alltid hatt dilla på makrobilder!. Jeg synes de er så utrolig fine og liker så godt at fokuset er på hovedmotivet, mens alt annet blir blurry. Jeg liker spesielt å ta makrobilder i naturen. Har jeg kameraet rundt halsen og bare går rundt, er det stor sansynlighet for at jeg tar noen makrobilder. I de tilfellene tar jeg som oftest bilder av blomster.

Her er noen makrobilder jeg har tatt selv:

Strå - Jeg ble ikke 100% fornøyd med dette bilde med at fokuset på motivet ble litt uklart. Til mitt forsvar blåste det en del denne dagen så det var veldig vanskelig å ta bilde!;)Steiner - Dette er kanskje favorittbildet mitt av alle makrobilder jeg har tatt. Jeg virkelig elsker dette bildet! Jeg strevde en god stund med å få lyset inn på riktig sted og å ha noe i bakgrunnen. Med at dette er tatt på en stor stein ved vannkanten, så var det også en utfordring å få steinene til å ikke bli skyldt vekk av vannet. Det skjedde flere ganger men jeg klarte det til slutt. *HAPPY!*Blomst - Dette er også ett av mine favoritt makrobilde. Det er tatt på samme sted som det første bildet i dette innlegget, bare en helt annen dag. Det jeg liker så godt med dette bildet er også at jeg har fokus på motivet. Jeg har hatt dette bildet utrolig lenge som bakgrunn på Macen og er virkelig helt obsessed med det. Vet egentlig ikke hva mer jeg kan si om det... En stor favoritt på minnekortet mitt!<3Strand - Dette bildet ble tatt når jeg var i Spania på en strand. Meningen med bildet er at det ikke skal være fokus noen steder, 100% blurry. Jeg tok bildet for å kunne redigere det og legge til en quote/setning midt på sånn som jeg har gjort nå.Blomst - Det jeg likte veldig godt med dette blomsterbildet er at det ikke bare er én blomst. Og det var ikke tilfeldig. For som oftest tar jeg bilde av én ting uten masse annet i bakgrunnen. Når jeg tok dette bildet så ville jeg prøve noe nytt og jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Eneste som plager meg er det grønne strået til venstre og at jeg kanskje kunne hatt litt mer fokus på den fremste blomsten.

Edderkopp - Nå skal ikke jeg være en fisefin jente, men det var utrolig skummelt når jeg tok bilde av denne edderkoppen! Jeg trengte ikke legge linsa helt inntil den med at jeg har zoom på kameraet, men allikevel, utrolig skummelt! Jeg har alltid hatt lyst til å ta ett slikt bilde av en edderkopp og når jeg fikk sjangsen slo jeg til! Hvis jeg ikke tar veldig feil så er dette undersiden av edderkoppen. Hvis jeg tar feil, ikke døm meg. Jeg er ingen edderkopp-spesialist. Og ikke skal jeg bli det heller.. 

-Hvilket bilde i dette innlegget er din favoritt?

Endelig er pakken her!
Den siste tiden har jeg gledet meg masse etter å få en pakke i posten med ting jeg har bestilt på nettet. Idag fant jeg den i postkassa, wiiii! Jeg har bestilt noen småting fra en nettside som heter miniinthebox.com. Det er en nettside med utrolig masse billige ting, nyttige ting, og ting du kanskje aldri har sett før. Enkelte varer leveres innen 24 timer, noe som her helt genialt! Du kan få 24 timers frakt på produkter som ikke er merket med tilbudet, men da koster det litt ekstra. I tillegg er det alltid gratis frakt helt uavhengig av hvor mye du kjøper, eller hva du kjøper. Og hver gang du kjøper noe, så har du mulighet til å legge ut en anmeldelse på det du har kjøpt. For hver anmeldelse du skriver, tjener du 1,- i bonus som kan bruke neste gang du handler der. Utvalget de har er også superbra! De har så masse fine og forskjellige farger og mønster på mange forskjellige ting at jeg ikke alltid vet hva jeg skal velge. Jeg har bestillt endel ting fra nettsiden og så langt er jeg superfornøyd!

Det jeg bestilte kan du se på bildene over. Jeg har prøvd alle ladekablene for å skjekke at de fungerer og de kunne ikke vært bedre. Øreproppene er jeg like fornøyd med. Jeg har en liten stund ønsket meg de Apple-øreproppene men jeg har ikke giddet å bruke penger på de med at de koster så mye. På miniinthebox kostet de ingen ting i forhold! Og i tillegg så har de dem i masse farger, motiver og mønster. ELSK!<3

Jeg tenkte å legge til prisene og link til produktene jeg har kjøpt for dette er virkelig noe jeg anbefaler!

Lilla og grønn ledning - 21 kr. (per stk.)  LINK HER!

Blå ledning - 14 kr.  LINK HER!

Ørepropper - 29 kr.  LINK HER!

Dette virket kanskje som ett reklameinnlegg, og det er det på en måte også. Innlegget er ikke sponset, men jeg ønsket å dele dette med at jeg er så fornøyd med alt jeg har kjøpt på siden dems. Noen av kategoriene de har varer innenfor er elektronikk, smykker, kontorutstyr, dyreutstyr, pyntegjenstander, skjønnhet og så mye mer.. Det er virkelig verdt å skjekke ut!

Elvefestivalen 2014


Igår dro jeg på Elvefestivalen i Drammen med familien. Vi gikk rundt, handlet og spiste utrolig god festivalmat. Det ble fire vårruller og to gensere på meg. I tillegg hadde C-laget konsert på torget. Etter det kom flere Godsetspillere for å prate litt på scenen før kampen, skrive autografer og det var også mulighet til å ta bilder med dem.Etter en tur på torget så dro vi for å se fotballkampen. Så fort den var ferdig, dro vi en tur på tivoli. Så pingle som jeg er så ble det kun en tur i parishjulet og en omgang med radiobiler. Vi fikk fem billetter av en mann som ikke skulle være der noe mer så han trengte dem ikke. De kom ikke til nytte så storesøster og jeg ga de bort til fire barn så de kunne få nytte av dem.Etter tivoli så kjøpte jeg meg noe jeg aldri før har smakt. Nemlig glassert eple! Det har vært noe jeg alltid har hatt lyst til å smake og igår ble dagen. Det smakte som vanlig eple bortsett fra det røde laget utenpå. Det smakte som stivnet sukkerspinn. Mmmm!!Jeg hadde en utrolig fin dag med familien. Jeg koste meg masse og gleder meg allerede til neste år.

-Hvordan var din gårsdag, og var du også på elvefestivalen?

Gårsdagens Antrekk; 190814


Igår var jeg på skolen. Når jeg kom hjem så hentet storesøster lillesøster og meg, og vi dro hjem til henne. Der spiste vi god mat og planen etter det var å se på en film. Plutselig fant lillesøster ut at hun heller ville dra på trening så da gikk den planen i dass. Men jeg hadde det veldig koselig uansett og det var en helt ålreit dag!

 

Akkurat nå sitter jeg hjemme og prøver å finne ut om jeg skal sove eller hva jeg skal gjøre. Jeg er hjemme fra skolen idag siden jeg er helt forferdelig forkjølet! Det har jeg vært så og si hele helgen, men det er nå forkjølelsen er på det verste. I tillegg har jeg skikkelig hovne øyelokk, og det svir når jeg prøver å holde øynene oppe. Haha, det må høres så dumt ut! But seriously, I'm not kidding! 

Kjipt å være syk nå som jeg nettopp har startet på skolen igjen...

første dag i niendeklasse


Igår var min første dag i niendeklasse. Spennende, dumt og litt gøy på en gang.

Spennende: Vel det er alltid spennende å begynne i ett nytt klassetrinn, det synes hvertfall jeg.

Dumt: Tiden går så fort! Og jo eldre man blir, jo strengere blir lærere og jo høyere krav stilles. I tillegg så synes jeg vi startet liiitt for tidlig. Og om ikke manger dager så kommer det lekser, framføringer, innleveringer og prøver - ÆSJ!

Gøy: Forandring fryder. Dessuten så har det vært flere dager i sommerferien jeg har kjedet meg og nå har jeg noe å gjøre hver dag! Men jeg ville helst hatt ferie..

Skoledagen var helt grei egentlig. Ikke noe mer spesiell enn vanlig annet enn at vi har fått noen nye lærere, fag og selvsagt bøker. Dette året skal jeg fokusere mer på skolen. Jeg er ikke 100% med innsatsen fra det forrige året. Første halvåret fikk jeg 4 i snitt og andre halvår 4,3. Og ikke la meg nevne mitt skyhøye fravær fra forrige skoleår... Jeg vet jeg kan bedre så det skal bli spennende å se hvor store forbedringer jeg kan gjøre! Det kommer til å bli litt vanskelig tror jeg med at det er mye forandringer som kommer til å skje om noen få måneder. (Dette kommer jeg til å skrive mer om så fort jeg vet litt mer.)Jeg klarte å få med pus på to bilder. Hun virket ikke så veldig komfortabel med å bli fotografert så jeg knipset i vei så fort som mulig! Stakkar,, det ser jo ut som jeg plager henne skikkelig! Tilgi meg pus, men bare så du vet det, så har det å bli fotografert aldri skadet noen. Hvertfall ikke etter hva jeg vet ;)

Gårsdagens Antrekk; 070814
Igår i 3-tiden tok lillesøster og jeg en buss til Drammen for å handle småting til skolestart. Jeg var blandt annet på jakt etter en ny sekk. De fleste jeg kjenner skal vel ha veske eller bag, men jeg synes det er så ubehaglig og liker ikke å bruke annet enn sekk på skolen. Jeg fant ikke sekk men jeg kjøpte noen andre småting og ett klessplagg som jeg muligens lager ett innlegg om senere idag.

Vi tok også turen innom en ny ?café? som har åpnet (på Magasinet i Drammen) Yoghurt Heaven. Jeg har vært der mange ganger før bare på andre sentere. Jeg virkelig elsker frozen yoghurt!

Antrekket jeg hadde på meg igår inneholdt en cardigan fra Cubus, en topp fra Gina Tricot og ett skjørt fra H&M. Jeg har brukt dette antrekket flere ganger i sommer og det er en klar favoritt!

-Så,, hvordan var din dag igår?

2 netter på terrassen


Dette er min andre natt på terrassen. Må virkelig si jeg E-L-S-K-E-R å sove ute! Ingenting slår frisk luft og lyden av fuglekvitter om morgenen. En del av meg er veldig glad i å sitte inne å daffe med Mac-en på fanget i senga, mens en annen del bare vil komme seg ut og nyte alt som er utendørs.Første natten så lå lillesøster og jeg her med to veninner, mens fra igår til idag, var det bare lillesøster og meg. Vi har dekket hele terrassen med solsengeputer med de deiligste teppene over som laken. Nå som det er slutten av sommeren er det ikke fullt så varmt å ligge ute heller. Jeg tror faktisk ikke jeg har sovet så godt innendørs denne sommeren som jeg har gjort ute. Du som ikke har prøvd dette har en opplevelse foran deg! -Har du sovet noe utendørs i sommer?

Casual Outfit


Igår kom to veninner på besøk. Vi overnattet sammen på hverandaen til idag. De sovnet i 2-tiden mens jeg ikke klarte å sovne. Derfor satt jeg alene og så på Teen Wolf fram til klokka 04:30. Har virkelig blitt helt hekta på V-serier, og de har ødelagt døgnrytmen min totalt. Jeg ser på TV-serier fra 01 fram til klokka 04 hver kveld før jeg sovner. Når jeg sovner så sover jeg til klokka blir mellom 12 og 14. Da står jeg opp, spiser frokost og går rett tilbake til dataen. Gruer meg til skolen begynner, jeg kommer til å være ødelagt!

Idag bestemte jeg meg for å gå med bukse istedenfor shorts siden jeg ikke skal være noe spesielt mye ute. I tillegg er det ganske kjølig inne.

//  Genser: Bik Bok  //  Bukse: Cubus  //  Sko: (?)  //

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits