Bestfriends Forever


Du har helt sikkert sett evighetsmerket før. Det ser ut som et sidelengs 8-tall. Jeg og Celine har tatovert hver vår del :( Det er ikke ekte tatovering selvfølgelig ;) Synes den var kjempekul!♥ For oss så betyr dette symbole det samme som BFF. Med at den siste F-en står for Forever (for alltid på Norsk) så tenkte vi på evighetssymbolet!♥ 
Celine er min aller, aller, aller beste venn!♥ Aner ikke hva jeg hadde gjort uten henne!♥ Hvis vi ikke hadde vært venner så hadde jeg gått rett bort til henne å spurt om å bli det! Hun er snill, pen, morsom, random og mye mer... Vi er så ulike men samtidig så har jeg aldri møtt en person med 100% samme interesser og tanker!♥ Vi er som en person! Vi trenger ikke å spørre om vi er bestevenner. Det er bare noe som skjer,, og vi trenger ikke å diskutere det. Vi vet alltid hva vi skal gjøre selv om vi ikke kommer på noe med en gang. Vi krangler svært sjeldent for begge synes at krangler er det teiteste vi vet om!! Men de få gangene vi kanskje krangler så er det mest en dårlig diskusjon som ender fort.!! Det teiteste vi vet om er:

♥Mobbere

♥Folk som spiller dum for oppmerksomhet

♥Folk som gir de som spiller dumme oppmerksomhet

♥Folk som tar seg nær av alt

♥De som kritiserer og starter krangler om kjendiser (for.eks. 1D eller JB) -Hva er poenget når man ikke engang kjenner dem ??!

♥Folk som er slemme

♥Folk som krangler

♥Folk som diskuterer unødvendige ting

♥Folk som krangler om unødvendige ting 

og mye mer!!

Vi kan fortelle hverandre alt!!  Hvis jeg sier en hemmelighet til henne så holder hun den!♥ Vi har begge ett sitat vi bruker mye!! Ikke alltid men som regel hver dag ;) Det er lett å huske og lett å skrive. Så enkelt som: ''Who Cares?'' (haha xD)

 

-Hva synes du ??

-Har du en kjempegod venn ??

//Inare ♥

Bowling; Video


Den 13. August så var jeg på Bowling med lillesøstra mi Sunniva og min bestevenn Celine. Her er en kort film med klipp og bilder :) Håper du liker den :) Den varer ikke så lenge men det er da noe ;)

video:bowling

-Hva synes du ??

//Inare ♥

Bowling


Heisann ♥ Jeg var på Bowling med Sunniva og Celine for 3 dager siden. Vi kjøpte sånt tilbud ''Spill så mye du vil for 150,-''! Har helt glemt bort at jeg tok bilder denne dagen så her er dem:


Det kommer en liten film nå snart eller imårra ;)

-Hva synes du om bildene ??

//Inare ♥

Photoshoot; A Summerdress


Hei ♥ Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder Martine har tatt av meg :) Jeg synes disse er kjempefine!♥ -Hva synes du om bildene ??

//Inare ♥

Stikkord:

Redigerte bilder


Nå tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen bilder jeg har redigert :) Jeg tre utgaver av flere bilder. Det første bildet i hver serie er orginalbildet, det andre har jeg redigert på farger og det tredje har jeg redigert med fokus på bobblene.

1)2)3)Favorittbilde (av alle over)-Hvilket bilde synes du var finest ??

-Hva synes du om redigeringene ??

//Inare ♥

Stikkord:

Blowing Bubbles


Heisann ♥ Nå har jeg tatt noen bilder :) Jeg synes bildene jeg tok med såpebobler ble kjempekule! Så nå tenkte jeg å lage en bildeserie av bilder :) En sånn collage hvor såpeboblen bare blir større og større. Og så har jeg redigert litt på kvalitet og satt på tekst og ramme ;) Synes den ble veldig stilig! Jeg har lagd den på www.pixlr.com ;) 

-Hva synes du om bildet ??

//Inare ♥

Dagens Kampantrekk


Hei ♥ Nå tenkte jeg at jeg skulle legge ut kampantrekk av hva jeg hadde på meg på fotballkampen idag!♥ Jeg har som regel på meg det samme på alle fotballkampene men temperaturen avgjør litt ;)

Idag var det varmt så da valgte jeg shorts isteden for bukse og droppet hvit genser under drakta. Her er pris og hvor jeg har kjøpt tingene:

//Inare ♥

Strømsgodset VS Sarpsborg 08


Heihei <3 Nå sitter jeg på bussen på vei til Sarpsborg for å se på fotballkamp. Jeg kommer til å blogge mer når jeg kommer hjem ;) Er ikke så altfor lenge til vi er framme.

-Skal du se kampen ??
-Heier du også på Godset ??
//Inare <3

Redigert bilde


Hei ♥ Nå reiser jeg snart for å se fotballkamp i Sarpsborg. Strømsgodset skal spille mot Sarpsborg 08 :) Gleder meg! Det blir en 1-2 timers tur ca. Dette ble ett kort innlegg siden jeg må dra men lagde ett bilde ved siden av :) Håper du liker det!♥-Hva synes du om bildet ??

//Inare ♥

Sommerproskjekt


Heisann ♥ Jeg holder på med et sommerproskjekt nå. Det går ut på en film jeg lager. Den skal handle om sommerminnene fra sommeren 2013!♥ Fylt med bilder, video og musikk!♥ Jeg skal legge den ut når jeg er ferdig med den ;) Den skal inneholde da jeg var i Trøndelag, feiret bursdagen min i Bø Sommarland, tur til stranda, avslappende dager og mer som denne sommeren har vært fylt av!♥ Håper det faller i smak!♥Fikset Header!


Nå har storesøstra mi Stine lært meg litt om å redigere bilder!♥ Så da tenkte jeg at jeg skulle prøve det på headeren min for å få bedre, sterkere og klarere farger! Her er headeren min før og etter:

FØR,,,


OG ETTER..


Jeg synes at nummer 2 ble best fordi fargene er mye mer tydelige og sterkere. Jeg redigerte den på en nettside som heter: http://pixlr.com/ . Etter å ha prøvd meg litt fram så synes jeg den ble veldig fin!♥ Og det var ikke vanskelig i det hele tatt!! Nettsiden er lett å sette seg inn i og redigerer superbra!♥ Bildene i headeren er tatt med Canon EOS 1100D. Jeg er glad jeg ikke brukte masse penger på det dyreste kameraet, for jeg kan jo bare redigere bildene på denne nettsiden etterpå uansett! ;)

-Hva synes du om redigeringen ??

-Har du brukt den nettsiden før ??

//Inare ♥

Stikkord:

Photoshoot


Nå har storesøsteren min Stine og jeg nettopp hatt en photoshoot :) Stine tok alle bildene av meg og bildet av meg og lillesøsteren våres Sunniva. Det ble en del bilder for hvis jeg skulle tatt med alle så hadde det blitt litt over 200 stykker! Jeg har slettet en del og har nå valgt ut favorittene!♥
Jeg synes bildene ble kjempekule!♥ Alle bildene er tatt med Canon EOS 1100D.

-Hva synes du om bildene ??

//Inare ♥

Innkjøp Juli


Heisann ♥ Jeg har kjøpt meg noen klær i det siste som jeg rett og slett har glemt å legge ut så da legger jeg ut alle sammen nå ;)


Genser: 99,- på wowTopp: 50,- på Gina Tricot (salg)T-shorte: 
30,- på KappAhl (salg)

Jeg har også noen andre klær jeg har kjøpt i Juli som jeg skal legge ut senere ;) 

-Hva synes du om innkjøpene ??

//Inare ♥

Dagens Antrekk


Heisann ♥ Dette er Dagens Antrekk:

Topp: Cubus

Shorts: fra Brasil

Kjede: (fikk i Gave)

Sko: (fra Ungarn)


-Hva synes du ??

//Inare ♥

Stikkord:

Photoshoot med Sunniva


Nå har jeg og Sunniva hatt en liten photoshoot!♥ Det ble ikke så mange bilder, men det ble noen ;) Alle bildene er tatt med mitt speilreflekskamera Canon EOS 1100D.
-Hva synes du om bildene ??

//Inare ♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits