Min bursdagsfeiring


På mandag ble jeg 15 år, og jeg var så heldig som fikk feire dagen med to- og firebeinte! Dagen startet med en liten tur i dusjen før lillesøster og jeg dro til Blaafarveverket med tante og kusine. Det var noe som ble planlagt på sparket, og gjorde dagen min komplett. På Blaafarveverket var det mange dyr å hilse på, ting å kjøpe og god mat å spise. Det ble selvsagt noen bilder som jeg tenkte å dele :)

 

 

 

Jeg fikk meg blandt annet en ny venn der. Denne kalven var utrolig skjønn og ikke minst kosete. En kosete ku, faktisk.. Ja nå har jeg sett det og, hehe! Endte med at jeg måtte trekke meg unna, ble visst litt for mye av det gode da den fant ut at det nyvaskede håret mitt passet perfekt mellom tennene. Og selvfølgelig har jeg et bilde av det og!

Dagen sluttet med en utrolig hyggelig feiring hjemme med resten av familien. Jeg fikk noen konvolutter med fargerikt innhold som jeg vurderer å bruke på enda et objektiv til kameraet mitt. Om det ikke blir nytt objektiv, settes de nok inn på sparekonto. Kontoen min savner flere tusen etter min elleville shoppingrunde forrige måned, så nå burde jeg kanskje holde meg borte fra sentrene en god stund!


-Var ikke bare den kalven herlig? Kunne ikke gjøre annet enn å le (og vaske håret på nytt såklart)!

Pakker i posten!


(Et eget innlegg med de siste dagene av rideleieren jeg var på kommer i et eget innlegg i løpet av idag eller imorgen.)

Her om dagen mottok jeg to pakker i posten; en fra Ebay og en fra Miniinthebox . Begge pakkene bestilte jeg for ca 2 uker siden. Jeg er ganske kjent med begge nettsidene og er veldig glad i utvalget og prisene de har, og at de har gratis frakt; det er jo et pluss. En ting jeg liker godt er at de har mange ting jeg ikke finner i butikker, og ting jeg ikke aner at eksisterer.! Jeg finner noe nytt jeg liker hver gang, det er nesten farlig, hehe! Jeg har lagt link til hvert enkelt produkt under hvert enkelt bilde sånn at dere lettere kan finne det igjen (om det skulle være interesse for det).

 

Det jeg kjøpte fra Ebay var en nakkereim til kameraet mitt. Jeg tenkte å piffe opp kameraet litt med farger, og merkelig nok hjelper det på motivasjonen til å fotografere også. Merker nå i det siste som jeg har fått litt nytt utstyr til kameraet så blomstrer kreativiteten, og jeg får bare lyst komme meg ut og knipse. Jeg valgte en reim med sterke, sommerlige farger, siden jeg har blitt litt lei mitt i svart og rødt hvor det står "Canon" på i store bokstaver. Jeg synes det fikk kameraet til å se så mye freshere ut, har jeg rett? Og for under 30kr, hva er det da å si nei til?:)

// Link HER  // 

Resten av tingene jeg kjøte er fra miniinthebox. Ble helt forelsket i blandt annet denne klokka, har lenge lett etter en slik i butikker men aldri funnet en. Denne var jo også superbillig; nøyaktig 30kr fattigere ble jeg! Vurderer å gå tilbake å kjøpe en i brun også.

//  Link HER  //

 

Jeg kjøpte også et gjennomsiktig deksel til telefonen min, hovedsaklig for å kunne dekorere selv. Dette kostet jo ingen ting! Jeg hadde tenkt å kjøpe inn en haug men ville gjerne teste kvaliteten først, som forresten var helt topp! Dette kostet meg så lite som 6kr, ikke noe tvil om at jeg skal handle mange fler.. Jeg har planer om å lage et DIY innlegg med slike for å vise litt hva jeg har planlagt. Har prøvd meg litt frem allerede med å dekorere så gleder meg til å vise resultatet :)//  Link HER  //

 

Den siste tingen var noe jeg virkelig trengte; linsepenn. I den ene enden er det en kost, mens i den andre er det klister som gjør at sandkorn og støv fester seg. Helt genialt for enhver som ønsker å holde objektiv og filter rene! Nøyaktig 17kr ga jeg for denne.//  Link HER  //

 

-Har du handlet noe fra disse nettsidene før?

 

Kragerø Rideleir; Dag 3


Alle hatt en fin dag? Tenkte jeg skulle fortsette denne fine lille vanen min hvor jeg skriver litt om gårsdagen, så let go!
I går red jeg en time sprang og en time på tur. Hesten jeg har, Amy, blir skikkelig frem på tur. Når vi kom til galoppbakken stoppet henne, trippet litt, og la på sprang. Jeg klarte å roe henne ned og resten av turen skrittet vi. En gang tidligere har noe lignende skjedd, så jeg følte jeg hadde litt mer kontroll denne gangen. 

Jeg er veldig glad for at jeg endte opp med henne. Hun er supersnill og veldig god å ri. Jeg kunne ikke tenkt meg en annen hest!

Resten av dagen gikk til litt forskjellig. Alt fra bading til å spille kort og til å hoppe 1,20m i høydehopp. En vanlig tirsdag på rideleir :) 

Jeg merker at jeg lærer og mestrer noe nytt hver dag, og ikke alt handler om hest. Det er jo det som er litt moro; jeg kom hit for (hovedsaklig) én ting, men jeg får med meg så mye annet hjem igjen. 

Kragerø Rideleir; Dag 2


Igår ble jeg vekket i 7-tiden av varmen. Jeg ble i senga i 2 timer til det var frokost, og gikk rett tlbake til rommet. "Jeg har god tid!" tenkte jeg, "jeg skal jo ikke ri før kl 16!". Når klokka var 11 banket det på døra. "Er det du som er Ina?" -ja. "Er det du som rir på Peanøtt?" -ja. "Da må du kjappe deg, timen starter om 10 minutter". Det viste seg at jeg hadde lest på feil timeplan, så jeg hadde plutselig ikke så god tid som jeg trodde. Vel,, at jeg må kjappe meg er ikke akkurat noe nytt, men 10 minutter på å skifte, hente hesten, stelle den, finne utstyr, sale på og møte opp? Det virket for umulig.Når jeg skulle hente hesten så stakk han av og løp rundt på beitet. Når jeg fikk tak i han var jeg sikker på at jeg allerede hadde brukt minst 10 min. Overraskende nok kom jeg ikke forsent, og jeg rakk min andre ridetime med god margin. I den andre og siste ridetimen red vi sprang, og helt ærlig var det min aller første sprangtime. Vi startet rolig med ett hinder før vi skulle ri en bane. Jeg kjenner allerede nå at sprang er noe jeg vil satse på.

Merker nå at jeg snart har lært på 3 dager like mye som jeg har lært på et halvt år på rideskole. Her er vi mer fri til å gjøre litt mer hva vi vil. Vi får også større utfordringer som vi lærer å mestre, og vi får inviduell og konstruktive tilbakemeldinger. DET er noe jeg savner på rideskolen, og her får vi det flere ganger daglig.! Imorgen skal jeg bli filmet av noen av instruktørene, så skal vi senere ha et møte hvor de gir meg tilbakemeldinger på hvordan jeg rir og noen fremovermeldinger. Alle her er så utrolig flinke og hyggelige! Gruer meg virkelig til at jeg skal dra fra alt dette...<3

Kragerø Rideleir; Dag 1


Igår tidlig ble jeg hentet av storesøster og kjæresten som skulle kjøre meg til Kragerø på rideleir. Når vi var fremme hjalp de meg med å pakke ut av bilen før de dro videre. Like etter fikk vi litt info mens vi ble servert med muffins og brownies. Vi fikk også utdelt hest og rom + "roomies". Jeg dro helt alene og har fått rom sammen med 3 andre. De er veldig hyggelige og lette å prate med; takk og lov!:) Kl 15 var det ridetime. Jeg fikk en connemara-ponni (tror jeg) som heter Milton. Han er utrolig sta, jeg brukte en halvtime etter ridetimen bare på å sale av, og måtte ha hjelp av en annen jente. Han sparka i lufta når jeg skulle rense høvene, røsket seg løs når han så noen andre hester bli fôret, og "stanga" meg når jeg skulle ta av hodelaget. Det gikk bra, men tok sin tid. I tillegg så synes jeg han var veldig lav, så nå har jeg fått byttet til en annen. Synes det var litt dumt at det ble sånn, jeg er absolutt ikke en som gir opp når jeg får en utfordring, men jeg vil gjerne få noe ut av timene og uken.

Søt til ramp å være, *hehe*!Nå ligger jeg i sengen og skal snart drømme om morgendagen. Jeg trenger virkelig all søvnen jeg kan få.. God natt!:)

Én mil på rollerblades & sykkel!


Nå føler jeg meg litt stolt av meg selv. Lillesøster og jeg bestemte oss for å ta oss en tur ut i går kveld. Hun tok sykkel og jeg festet på meg "rulleskoa", og plutselig ble en liten tur i nabolaget til én mil! Jeg gikk igår fra Mjøndalen til Hokksund på rollerblades, hah! Skjønner ikke egentlig hva som fikk meg til å gidde det, kjenner jeg meg rett så er jeg for lat til bare hoppe på toget. Jeg kjenner meg vist ikke så godt som jeg trodde allikevel..

Det var en slitsom tur, og jeg fikk trent og slitt ut muskler i bena jeg ikke ante jeg hadde. Jeg hadde med meg bankkortet, så når vi var fremme ble det uten tvil en velfortjent is på oss begge. Vi ble hentet av pappa like etter sånn at vi slapp å gå hjem. -Enough exercise for one day!


Her tar Sunniva på seg rollerblades. Jeg ble utrolig sliten i bena så vi bestemte oss for å bytte den siste kilometeren.

 


Og selvsagt ble det enda et macrobilde -av blomster! Beklager, men jeg kan ikke noe for det..

-Hvordan var din dag?

Langs havnen; 010715


(Innlegget skulle vært publisert på onsdag, men jeg har hatt litt problemer med minnebrikka til kameraet så har ikke fått ut bildene tidligere.)

Mesteparten av dagen var jeg hjemme med rumpa godt planta i soffaen. Jeg vet, jeg lovet meg selv å ikke gjøre det denne sommeren.. -men skal jeg bare ignorere sosiale medier og nye episoder av de beste TV-seriene? Nei, da er det vel bedre med en mellomting. En sommer uten pc og mobil hadde det ikke blitt noe greie på uansett. Da var det ganske greit å kunne dra ut for å spise etterpå, så fikk jeg meg en luftetur :) Da ble det plutselig ikke en "bortkastet" dag allikevel. En ettermiddag hvor man drar ut og spiser, etterfulgt av en gåtur langs havnen for å se på båter med en is i hånden; det kaller jeg sommer! Noen bilder ble det også. Jeg fant en rosebusk litt bortgjemt og kunne ikke dy meg. Jeg må beklage på forhånd om det blir en del bilder av blomster fremover, det har blitt min nye obsession.


-Gir ikke havner deg bare en utrolig fin og idyllisk sommerfølelse? Det vet jeg de gjør med meg!

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » April 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits