Gjesteblogg ?


Gjesteblogg ? Jeg skulle ha en gjesteblogger mens jeg var borte i Trøndelag på ferie. Jeg beklager dette så masse!! Jeg trur hun rett og slett har glemt det bort :S Dette syns jeg var supersynd :/ Jeg tenkte det ville bli gøy med noe helt nytt på bloggen!! Så det vil si at det ikke ble noen spørsmålsrunde heller ._. Men jeg skal ha spørsmålsrunde om ikke så lenge ;) Og jeg skal ha gjesteblogger også ;) Mer info vil komme på bloggen. Imårra så skal jeg på Tjøme med Martine! Det kan hende jeg får ordnet gjesteblogger til da ;) Jeg får ikke blogget de 2/3 dagene jeg er borte fordi vi kal sove i telt på en øy ;) Men jeg blogge rnår jeg kommer hjem ;) Men jeg beklager hvertfall denne feilen, det skal ikke gjentas og jeg skal kontakte hun som skulle ha bloggen..! MVH Ina 
Dagens Antrekk


Dette er dagens antrekk:


GALAXY-TOPP: wow

SHORTS: Brasil

SOLBRILLER: Glitter

-Hva synes du ??

//Inare 

Sommeren er her!


Hei  Nå er sommeren endelig kommet!! Det tok sin tid, meste parten av sommerferien har gått. Men nå som sommeren endelig er her så må vi si velkommen å nyte sommeren. Her hvor jeg er nå er det rundt 30c i skyggen. Utrolig deilig!♥ Denne sommeren har jeg ventet lenge på!Idag har Sunniva (på bildet over), pappa, Stine (storesøster), kjæresten hennes Marius og jeg vært på stranda i Horten. Det ligger en time unna. Der var det nydelig badevann!
♥ Vi har badet og solet oss. Det har vært en perfekt sommerdag!♥ Imårra reiser jeg i 2 til 3 dager til Tjøme med Martine sånn som i fjor. Jeg kommer til å ta mange bilder!♥ 

-Hva synes du om bildene ??

-Hva har du gjort idag ??

//Inare 

Innkjøp


Heei <3 Igår var jeg og Martine en liten btur på senteret het i Trøndelag. Dem har nesten ingen klesbutikker her aå det ble ikke så mye innkjøp. Vi var på en butikk som heter EXIT. Har aldri hørt om den før. Men jeg fant likevel to topper jeg kjøpte.

Den kostet 199,-

Den kostet 100,-

-Hva synes du ??
//Inare <3

Dagens antrekk


Heisann =) Dette er det jeg har på meg nå:

-Hva synes du ??
//Inare <3

Sommerferie dag 21


Heei <3 Det er så utrolig fint her på Ørlandet! Jeg elsker naturen og lukten av saltvann!! Hadde jeg hatt med pc så skulle jeg gjerne lagd en video og lagt ut.

Akkurat nå så regner det, men ellers så er det ganske greit vær ;)

Idag skal vi nok fiske både fisk og krabber. Kanskje vi finner noen kråkeboller også ;) Foreløpig har vi spist frokost pg nå sitter vi å hører på musikk å spiller Ludo. Dette trur jeg blir en overskyet dag men det gjør ikke så mye. Det skal ikke få hindre oss ;)

-Hva skal du idag ??
//Inare <3

Trøndelag


Heisann <3 Når jeg ankom Trøndelag idag så fant jeg og Martine ut at det er trådløst nett her! Det vil si: jeg får blogga!!<3 Men siden jeg er på ferie så kommer jeg til å blogge 1 gang daglig hvis ikke mer ;) Vi visste ikke at det var nett her så vi tok ikke med PC-ene. Derfor blir jeg nødt til å blogge med telefonen. Men jeg fant en supersmart måte som gjør at jeg får lagt ut bildene jeg tar med speilrefleksen :D Det gjør at jeg får tatt bilder til hvert innlegg.

Før vi kom på hytta så var vi på besøk hos bestefar. Der spiste vi kjempegod Trøndersk mat kalt Trøndersodd. Trøndersodd er Trøndelag sin nasjonalrett.
Nå har vi nettopp fisket fisk og krabber.

Vi fikk fem krabber og seks Makrell.

Alle bildene er tatt selv med kameraet mitt Canon EOS 1100D.
Jeg kommer til å blogge hvertfall en gang til etterpå.

-Hva synes du om bildene ??
//Inare <3

Photoshoot med Celine


Nå har jeg og Celine hatt en Photoshoot igjen! Nå har hun fått seg samme kamera som meg!♥ Hun tok bildene av meg ;)-Hva synes du om bildene ??

//Inare ♥

2 dagers- gjesteblogg


Heei ♥ Senere idag så skal jeg til kusina mi Martine. Jeg skal overnatte der til imårra. Imårra rundt klokka 8 på morgen så skal vi reise til Ørlandet/Trøndelag!♥ Der skal vi være i en uke ;) Det vil si vi kommer hjem den 20. Juli. I mellomtiden så kommer jeg til å ha en gjest på denne bloggen!♥ Det er bestevennen min Celine!♥ Hun skal ha bloggen i 2 dager. Det kan hende hun blogger mer om hun kan, men hvertfall 2 dager ;) Skulle gjerne blogget selv, men med at jeg skal på ''ferie'' så tar jeg en liten bloggpause ;) Jeg skal ha med kameraet mitt (Canon EOS 1100D) så det blir masse bilder når jeg kommer hjem ;) Vi skal ha en spørsmålsrunde som fåregår hele tiden mens jeg er borte. Når den er over så skal vi ha svarene på video! Det blir den første spørsmålsrunden på denne bloggen så det blir veldig spennende ;) -Hva synes du ??

//Inare ♥

Photoshoot med Celine


Heei ♥ Igår hadde min bestevenn Celine og jeg en Photoshoot med det nye kameraet mitt i den vakre naturen her på Ormåsen! Jeg synes bildene ble utrolig fine og kan ikke vente med å ta flere!:) Vi gikk rundt om kring ute og bare slappet av og fant fine steder til å ta bilde på. Alle bildene er tatt utendørs.♥

-Hva synes du om bildene ??

//Inare ?

Gårsdagens antrekk


Hei :) Dette var gårsdagens antrekk:Topp: Cubus ♥ Shorts: Fra Brasil ♥ Solbriller: Glitter

-Hva synes du ??

//Inare ♥

Innkjøp; Kamera


Hei!♥ Igår kjøpte jeg meg speilreflekskamera!♥ Jeg skal nå beskrive det med tre ord: JEG ELSKER DET!♥ Jeg kjøpte Canon EOS 1100D og trur ikke jeg ville hatt noe annet! Hvertfall ikke på en god stund! Dette kameraet anbefales på det sterkeste! Jeg kjøpte mitt i Infoen på Buskerud Storsenter ved Coop Obs Hypermarked ;) Den kosta 1990,- pluss at jeg fikk med kameraveske! Utrolig billig for kameraet, og man pleier ikke få med vesken i tillegg!♥ Her er noen bilder jeg har tatt med det:

 

Jeg synes dette kameraet er utrolig bra!♥ Lørdag morgen så reiser jeg til Trøndelag med Martine. Da skal jeg ha med kameraet og ta masse bilder!♥ Imårra kommer kanskje en Photoshoot også med Celine og meg ;) Dette er noen av de mange bildene jeg har tatt med kameraet. Jeg kan ikke alle innstillingene på kameraet 100% men jeg kan det grunnleggende og det jeg trenger å vite for å ta bilder i hverdagen ;)

-Hva synes du om bildet ??

-Har du speilreflekskamera selv ??

//Inare ♥

Photoshoot med Sunniva


Heisann ♥ Lillesøstra mi Sunniva og jeg hadde en liten Photoshoot for litt siden som jeg rett og slett har glemt helt bort!  Bladde litt gjennom bildene på dataen min og fant bildene der så tenkte jeg skulle legge dem ut nå ;)

Bildene ble tatt mens det fortsatt var snø ute som du kan se ;) Favorittbildet mitt i denne photoshooten er vel kanskje det første bildet av Sunniva fordi det har så fine farger og ett av svart&hvitt -bildene ;)

-Hva synes du om bildene ??

//Inare ♥

Jeg fikk SIF-drakt!


Igår var jo jeg på fotballkamp i Haugesund. Etter kampen så kom en spiller som heter Stefan Johansen bort til dit vi sto og tok av seg drakten sin. Jeg viste ham at jeg har ham på drakten min:Da sa han: ''Ja se der, ja!'' Så ga han meg drakten sin!♥Den var litt svett men kanskje ikke så rart med at han har brukt den ;) Jeg så det var noen menn som trudde dem skulle få den. De ble sjokka når de så at en liten jente fikk den istede xD Ble hvertfall utrolig glad for den!♥ Han er en veldig god spiller!♥ 

-Hva synes du ??

//Inare ♥

Gårsdagens antrekk


Her er bilder av det jeg hadde på meg igår:-Hva synes du om bildene ??

//Inare ♥

Bildedryss fra Haugesund


Heisann ♥ Igår var jeg i Haugesund som jeg skrev i ett tidligere innlegg. Det var en super tur! Jeg fikk se steder av Norge jeg aldri før har sett. Her er noen bilder fra gårsdagen:
-Hva synes du om bildene ?? 

-Så du kampen igår ??

//Inare ♥

Haugesund imårra


Imårra skal jeg til Haugesund!♥ Skal i utganspunktet se Strømsgodset spille mot Haugesund FK men tar det som en kosetur. Skal ha med kameraet så det kommer bilder ;) Kanskje en film ?? Nå er det 19 timer og 10 minutter til kampen starter. Vi skal kjøre bil i 7 timer så må tidlig opp imårra. Jeg skal bare spise frokost og så legger jeg meg.

Peter Kovacs Stefan

-Skal du se kampen imårra ??

-Skal du også til Haugesund ??

//Inare ♥

Favorittsanger


Heisann ♥ Jeg har en del favorittsanger som jeg tenkte å dele med dere!♥ Kanskje vi har noen av de samme favorittene ?? Her er mine favoritter:

Miley Cyrus - We Can't Stop ♥

 Macklemore & Ryan Lewis feat. Ray Dalton - Can't Hold Us ♥

 ENVY - Am I Wrong ♥

Passenger - Let Her Go ♥

Isac Elliot - New Way Home ♥

Selena Gomez & The Scene - Hit The Lights ♥

Megan Nicole and Jason Chen - Just Give Me A Reason ♥

Jessica Mauboy - Inescapable ♥

-Har du noen av de samme favorittene ??

-Hva synes du om sangene ??

//Inare ♥♥

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » April 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits