Another beautiful day in Spain!


Idag våknet jeg nok en gang til den perfekte temperaturen og det nydelige været her på La Manga. Jeg satt meg en liten tur på dataen, blogget og leste andre blogger før jeg gikk ned og spiste frokost. Der lagde jeg også en smoothie med spanske ingredienser. Etter det tok vi nok en tur på stranden, denne gangen en annen en. Den stranden vi var på idag var mye finere men vannet var kaldere. Er det noe jeg er veldig kresen på så er det badevann! Dette var vel mer avkjølende enn kaldt :/ Vel,,, nok om badevannet! Etter en tur på stranden dro vi på resturant. Der spiste jeg en herlig pizza med tomat, ost, skinke, ananas og oregano. Mmm!Når vi var ferdig med å spise så gikk vi en liten tur. Vi gikk blandt annet innom en butikk som solgte dyre og stygge klær og båthavnen hvor vi så på masse fisker i havet. Etter det vende vi bena våres hjemover. På veien så så vi mange gatekatter! Så utrolig skjønne de var!♥︎

Vi avsluttet det hele med en is før storesøster og jeg gikk hjem til leiligheten. ''Another beautiful day in Spain!♥︎''


Dette var altså min tredje dag i Spania. Litt slitsom men mest avslappende og varm. Kunne ikke tenkt meg en bedre måte å bruke sommerferien min på enn å kose meg med familien og spise herlig mat!♥︎

Hva har du gjort idag?

En dag på stranda


Endelig en dag jeg våknet av at jeg var uthvilt og ikke av en vekkerklokke som tvinger meg opp av sengen for å dra på skolen! Ingenting slår sommerferie!♥︎Når jeg våknet igår så var alt bare herlig! Temperaturen i rommet lot meg ligge i fred. Det var verken for varmt eller for kaldt. Jeg spiste en lang, god og usunn frokost. Den morgenen kunne ikke vært bedre! Etter en fin frokost så begynte jeg å ordne meg. Da skulle vi nemlig en tur på ett stort marked rett borti gata. Der ble det solgt masse rart, men for det meste klær. Jeg fant flere ting jeg likte men som enten ikke hadde min størrelse, eller som jeg fant ut at jeg ikke likte så godt likevel. Jeg endte opp med en Ralph Lauren skjorte og en veske/bag (eget innlegg med innkjøp kommer senere).

Etter det så vendte vi beina hjemover til leiligheten. Der pakket vi og ordnet oss før vi dro på stranda. Vi var på stranda i flere timer. Gud, så deilig temperatur det var i vannet! Ble virkelig overrasket over at det var såå varmt!♥︎ Kan trygt si at jeg gruer meg til å dra hjem til Norge...Det var min andre dag i Spania. Det var en herlig og solfyllt dag med bare kos! Håper alle sammen hadde en fin dag igår!

Første dagen i Spania!


Flyet vårt landet natt til igår. Vi klarte å finne bagasjen, leiebilen vår og motorveien før ting gikk galt. Vi visste hvilken retning vi skulle i, men ikke hvor vi skulle. Mamma hadde vært der før så jeg trodde det skulle gå på skinner. Vel, disse ''skinnene'' var isåfall ganske ødelagte. Vi strevde i flere timer med å finne fram. Vi hadde ingen å spørre med at det var midt på natta og alle sov. Det var virkelig ikke en sjel å se ute! Klokka var til slutt 04:00, så da parkerte vi bilen og bestemte oss for å vente til det var morgen. Ja, vi sov i bilen. I 4 timer. Ubehagelig som fy!

08:00 - Endelig var folk våkne og vi fikk spørt et postbud om veien. Noen minutter senere var vi endelig framme i leiligheten!♥︎ Da var planen å legge meg ned å sove. Siden jeg var så spent så klarte jeg ikke å sovne. Jeg startet derfor med å pakke ut og finne meg til rette. Etter noen timer så gikk lillesøster og jeg ned til bassenget. Så utrolig avslappende og deilig vann! Etter det så tok vi turen ned på stranden med storesøster og kjæresten hennes. Endelig fikk jeg følelsen av å være på ferie!♥︎


Senere på dagen så dro mamma og jeg for å hente kusine og tante på flyplassen. Da startet marerittet igjen. Vi fant ikke fram til flyplassen! Vi hadde med GPS, men den viste oss masse rart hele tiden og veier som ikke eksisterte. Av en eller rar grunn så begynte jeg rote i hanskerommet. Der fant jeg ett brukelig kart. Etter flere timer med spørring etter veien til spanjoler som ikke kunne engelsk, var vi på rett vei! Vi trodde da at vi endelig var forbi alle hindringene på denne turen til vakre Spania, men nei. Vi skulle jo hjem fra flyplassen og selvfølgelig fant vi ikke veien da også! Nå i ettertid må jeg le, men det var helt forferdelig å sitte i den bilen der og da!

(Begge bildene er fra utsikten fra balkongen på rommet mitt)


Så det var min første dag i Spania. Jeg håper inderlig vi ikke skal sette oss i den bilen noe mer på denne turen. Må si jeg er passe lei den røde ni-seteren!

Få timer igjen!


Nå er det kun noen få timer igjen til jeg sitter på flyet til La Manga! Jeg er nesten ferdig med å pakke og snart klar til å dra. I tillegg så skal jeg dusje og ordne meg før jeg drar. Kan virkelig ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg!♥︎ Jeg har ikke vært på skolen idag fordi vi drar før skolen er slutt, og jeg hadde ikke hatt mulighet til å dra fra skolen tidligere. Jeg synes egentlig at det var ganske kjekt med fri samme dag som vi drar. Da har jeg mer tid til å pakke og ordne meg ordentlig.

 
Akkurat nå så pakker jeg resten mens jeg venter på at storesøster skal komme og hente meg. Kjenner det kribler skikkelig i magen! Kanskje ikke så rart med at det er ett og ett halvt år siden sist jeg befant meg på et fly. 

Hva er dine sommerplaner?

Yesterdays Outfit


Mine evner for raske oppdateringer finnes virkelig ikke! Jeg skal rett og slett slutte å beklage, for det er noe jeg føler jeg gjør annenhver dag. Jeg misliker selv utrolig sterkt å lese blogger som konstant beklager dårlige/få innlegg, og som kommer opp med unnskyldninger og LOVER å bli en bedre blogger! Jeg kommer fra ''dette tidspunkt idag'' til å blogge når jeg har noe å blogge om og ikke fordi jeg ikke har noe bedre å ta meg til, eller fordi det er ''en ny dag''.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

//  Topp: Cubus  //  Shorts: (Brasil)  //  Jakke: H&M  //  Kjede: Glitter  //  Øredobber: ?  //

Herlig sommerfrokost!


Heihei! Aller først så må jeg starte dette innlegget med å skrive beklager for noen ganske så rare innlegg de to siste dagene. Du har kanskje lagt merke til at det kom ett innlegg på bloggen min for to dager siden kalt ''rompa mi''? Eller ett innlegg som kom igår kalt ''tisser''? I hvertfall så er det den barnslige kusina mi Martine som skrev dem. Igår tok hun telefonen min, og idag dataen. Og ikke nok med det, hun kunne ikke engang komme opp med ett bedre tema enn hva en 5-åring hadde gjort. Tenkte bare å få det oppklart, så skal jeg logge ut av blogg.no hver gang jeg flytter meg fra enten telefon eller PC!;)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Heihei! Idag sto jeg opp i ellevetiden og skrudde på dataen så fort som mulig (typisk meg når jeg får noe nytt)! Samtidig så spiste jeg en utrolig god sommerfrokost; fruktsalat med vaniljesaus! Eller det ble vel ikke mye til ''salat'' med at vi kun hadde jordbær og banan. Men det var uansett supergodt! Jeg ser på frokost som ett førsteinntrykk på dagen. En vellykket og god frokost fører til en fin start på dagen.

Ingen ting smaker bedre enn friske bær på sommeren...♥︎

Hva synes du er godt til frokost?

Lese din blogg?


Heihei! I det siste så har mine blogginnlegg vært utrolig slappe. Både motivasjonen og inspirasjonen har ikke vært helt på topp. Jeg leser de samme bloggene om igjen, hver dag, flere ganger om dagen. Og kan nok si at jeg begynner å bli litt lei da enkelte innlegg ikke varierer stort. Blandt noen av disse er noen toppbloggere. Ganske sikker på at jeg ikke er den eneste som er lei gjentatte innlegg om festen de skal på i helgen, hvordan de sminker seg, hvor på kroppen de nå skal ta silikon, alle sponsorinnleggene/reklamen og rett og slett de samme smakløse innleggene...

 

Har du lyst til at jeg skal lese DIN blogg? Legg gjerne igjen en kommentar! Legg også igjen en kommentar om du har tips til andre sine blogger som du synes er inspirerende og motiverende! Dette er en vinn/vinn-situasjon for både meg og deg. Jeg vinner forhåpentligvis mer inspirasjon og du får en ekstra leser!;)

Ha en fin søndag videre!♥︎

Fått MacBook!
Heihei! Nå sitter jeg faktisk og blogger fra min helt nye data! Jeg må si det er så utrolig deilig å kunne sitte på en data som ikke har ødelagt skjerm, tastatur og som er supertreg! Jeg fikk Mac'en igår som en før-bursdagsgave. Min forrige data var en Toshiba så det er en del nye ting å sette seg inn i. En god del! Nå har jeg klart å forstå hvordan den funker generelt så jeg gleder meg til å være så usosial som mulig denne helgen og bare bruke tid på data! Neida, bare tuller..

Det jeg liker så godt med denne dataen er at den ikke er for stor men samtidig ikke for liten. Det gjør den lettere å ta med seg i tillegg til at jeg rett og slett ikke liker for store eller for små PC-er. På for små dataer så føler jeg at jeg må myse når jeg ser på skjermen, og på for store så føler jeg at jeg må sitte på avstand for å få sett skjermen ordentlig. Jeg liker også utseendet på Mac'en veldig godt. Både utenpå og oppsettet når dataen er skrudd på. Jeg synes den er utrolig fin å se på og tastaturet er akkurat sånn jeg liker det; nesten helt flatt! Men det beste av alt er alle instillingene, mulighetene, innholdet og hvor rask den er! Det er så mye som går ann på denne dataen som jeg ikke kunne på den forrige. Skulle jeg laget en Positiv/Negativ-liste så hadde jeg kommet fram til at det er mest positivt ved denne.

Jeg må si jeg var litt skeptisk i starten for å prøve noe nytt. Kanskje til og med litt redd for at det skulle bli for innviklet med så mange forskjellige og nye instillinger. But here I am!Hvis du har noen gode råd og tips til en nybegynner så tar jeg dem imot med åpne armer!

-Har du MacBook?

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits