Sommerferie dag 11


Idag har Martine og jeg vært på Drammensbadet!♥ Det var bare oss der ;) Ikke bare oss, det var jo mange fremmede der ;) Men vi kom alene og var der alene ;) Vi har badet både inne og ute. En ting jeg synes er teit er prisene! Det burde vært ulovlig!! Nesten dyrere en på bensinstasjoner :O Vel, vel.. 

Når vi gikk ut for å bade der så var det veldig kaldt! Vi hadde bestemt oss for å hoppe rett utti vannet uten om å kjenne på det først! Egentelig så var det ikke så kaldt, ganske avkjølende faktisk!♥ Men det var litt kjølig. Det var kaldere i luften en i vannet. Så etter å ha vært der i rundt 10 min så ble det for kaldt, å vi gikk inn. Da hoppet vi rett utti det kaldeste vannet der hvor stupebrettene er. Der var det veldig varmt!♥ Så satte vi oss i den ene vannsklien og der var det hvertfall varmt! Vi har hatt det veldig gøy i både varmt og kaldt vann ;) ♥ 

Nå sitter vi og ser på TV, spiser godis og drikker IsTe ♥ Vi har tenkt til å sitte til vi blir trøtte så jeg blogger mer imårra ;)

-Hva har du gjort idag ??

//Inare ♥

Overaskelse!


Hei! Tenkte jeg bare skulle skrive ett kjapt innlegg om den flotte kusina mi! (NOT!) Hun var så ''snill'' å lage en gave til meg! Ikke hvilken som helst gave, nei! En drikke!  Det verste med denne var vel at jeg nesten drakk den for jeg trudde hun bare hadde vært snill å servert meg Cola!
Jo! Dette var jo også en blanding av Melk, Cola Light, Lano Håndsåpe og Olden vann med eplesmak! ;) Boblene og klumpene gjorde at denne drikken ikke fant veien til tungen min!

Ett tips til deg Martine: A-L.D.R.I bli servitrise eller kokk eller bartender eller vær snill og hent en drikke til meg igjen! Jeg trur jeg klarer det selv fra og  med nå ;)

-Hva synes du om drikken ??

//Inare ♥

#Blåmagi


Heisann ♥ Igår var Martine og jeg på Godsetkamp. Den var kjempebra!♥ Du kan se ett kort sammendrag HER ♥ Det var Martine sin første ordentelige fotballkamp. Trur hun hadde det ganske gøy ;) Hehe :D Jeg synes hvertfall kampen var veldig bra!♥ Sluttstillingen ble 3-1 til Godset♥ De som skåret var Lars Christoffer Vilsvik, Abdi Ibrahim og Nana Boateng. 

Storesøstra mi til høyre, kusina mi i midten og meg til høyre. 

-Var du også på kampen ??

//Inare ♥

SIF VS TIL


Idag skal Martine bli med meg på fotballkamp!♥ Nå skal Strømsgodset spille mot Tromsø på Marienlyst. Det blir kjempegøy!♥ Gleder meg. Mamma kommer og henter oss om ca 10 minutter. Jeg trur det er Martines første fotballkamp så det blir gøy!♥ Vi skal stå sammen med Unionen som vanelig for det er der jeg har sesongkort ;)


-Skal du på kampen ??

//Inare ♥

Ny Header!


Heisann ♥ Igår kveld satt jeg og lagde en ny header!♥ Jeg lagde en til Martine sin blogg, du kan se den hvis du trykker HER♥ Også lagde jeg en til meg selv. Den ble sånn her:Jeg ble utrolig fornøyd med den!♥ Elsker den!♥ Har tenkt å lage en eller to til sånn at jeg har noen å velge mellom!

-Hva synes du om headerene ??

-Hvem likte du best ??

//Inare ♥

Stikkord:

Dagens Antrekk


Dette er det jeg hadde på meg idag:
Galaxy-topp:
WOW 

Bukse: Cubus 

-Hva synes du ??

//Inare ♥

Sommerferie dag 9


Heisann ♥ På Onsdag var Martine og jeg på bursdag hos ei jente som heter Anniken!♥ Det var kjempekoselig å feire dagen med henne og bli kjent med noen av hennes venner♥ Martine overnattet hos meg fra Onsdag til Torsdag og jeg overnattet hos henne fra Torsdag til idag :) Og idag skal jeg overnatte hos pappaen hennes xD♥

Idag har vi vært på Buskerud Storsenter og mest kikket men også kjøpt noe.(Kommer i annet innlegg) Når vi var på senteret, like før vi skulle dra, så var vi en tur på Lindex og kikket litt. Utenfor sto en rar gutt. Usikker på hvor gammel han var, 16 år kanskje? Men i hvertfall, han kikket rart på oss! Han sto å danset omtrent :O Kikket på oss og så strøyk han seg over hjertet sitt med hånden, tok håret bak øret og smilte. Skikkelig creepy! Men ellers har dagen vært fin ;) Nå sitter jeg og har hjulpet Martine med header til bloggen hennes :) Ble veldig fornøyd, den ble sånn:


-Hva har du gjort idag ??

-Hva synes du om headeren ??

//Inare ♥

Dagens Antrekk


Her er det jeg hadde på meg idag:
Genser:
Cubus

Bukse: H&M

-Hva synes du ??

//Inare ♥

 

Veldig dumt


Jeg tenkte jeg bare skulle skrive om en liten ting som sikkert alle bloggere har gjort før!

Det er alltid hyggelig og kommentere andres blogger, men sånne kommentarer blir ikke alle like glade for! Det er jo fine kommentarer men når du skriver: ''Besøk gjerne bloggen min også'' eller ''kommenter gjerne tilbake'' så reklamerer du for din egen blogg og da virker det ikke som om du mente det positivet du skrev. Selv om du kanskje mente det positivt så oppfattes det ikke sånn for alle bloggere å da kan du lett bli upopulær blant bloggere å sånn kan du også få mindre lesere. Noen kan oppfatte det som masing siden det dessverre er mange som skriver slikt og de fleste gjør det for å få flere lesere, men isteden får de mindre. Er selv utrolig lei av slike kommentarer og har selv gjort den samme feil men er utrolig glad for at jeg så et innlegg som dette så spre det gjerne videre!♥

Hvis du er ny i bloggverden så husk dette!:

Kommenter gjerne hos andre, men ikke spør om de kan kommentere tilbake. :)

Håper dette kom til hjelp!♥ 

//Inare ♥

Sommerferie dag 6


Idag har Martine og jeg vært på Gulskogen sammen med Tuva, Vilde og Marthe. Vi har hatt det kjempegøy!♥Når vi tok tog dit så satt vi på ubetjent. Har nesten aldri tatt tog før så visste ikke hvor vi skulle sitte eller hva ubetjent er xD Men i vi satt der da. Vi hadde sett på nettet at det kostet 23,- fra Hokksund til Gulskogen og at man kan kjøpe på toget. Så vi kjøpte på toget, men det vi ikke visste var at da måtte vi betale 40,- ekstra! Så billetten i seg selv kom på 63,-!! Med at jeg kun hadde med meg 250,- så hadde jeg til slutt ikke mye igjen! Men nå vet jeg det da ;) Vi har egentelig ikke kjøpt noe særlig. Jeg kjøpte to topper som var kjempefine!♥ Og i tillegg til at de var fine så var de på salg!♥ (Jeg legger ut ett innlegg med innkjøpene etterpå.) Alle vi skal også i bursdagen til ei pen jente som heter Anniken imårra :)♥ Så vi kjøpte gaver til henne også ;) Jeg kan sikkert legge ut gaven når bursdagen er ferdig ;) Håper hun liker den!♥ De andre som var med ble hentet kl 16:30 men Martine og jeg ble hentet av Mamma ca kvart over fem. Da reiste vi på Kiwi og kjøpte mat og panta flasker. Da vi skulle pante så var det en utålmodig, dårlig kledd og rar dame bak oss.''Bare putt alle inn å bli ferdig i dag da unger!'', sa hun. Vi pantet flaskene, kikket rart på hverandre, og gikk. Litt ekkelt når hun følgte etter oss med blikket :S Vel, vel det var hun som var snål xD 


-Hva har du gjort idag ??

-Har du hatt en gøy dag også ??

//Inare ♥

Photoshoot med Martine


Nå har jeg og Martine hatt en Photoshoot ute :) Enkelte av bildene ble jeg utrolig fornøyd med!♥

-Hva synes du om bildene ??

//Inare ♥♥

Dagens Antrekk


Dette er dagens antrekk:-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

God Morgen


God morgen alle søte lesere ♥ I natt har jeg overnattet hoskusina mi Martine!♥ Vi har hatt det kjempegøy! Sovnet til Candy Crush Saga igår kveld xD Vi våknet kl 10:30 ca ;) Nå skal vi snart om ikke så lenge spise frokost. Akkurat nå så bare sitter vi i stua og blar gjennom blogger og kommenterer litt ;) Skal vi lese din blogg ?? Bare kommenter ;) Senere idag skal vi kanskje ha en Photoshoot og snart se Hangover 2!♥ Nå har det vært lite blogging på meg i det siste men jeg skal starte for fult nå ;) 
-Hva skal du idag ??

//Inare ♥

16. Juni


Heisann ♥ Jeg har dessverret ikke blogget så masse i det  siste pga problemer med dataen! Den er skikkelig ødelagt!! Tastaturet funkker kun når det selv vil og skjermen er jo knust. Klarer ikke å kvitte meg med den heller! :/ Ikke bare fordi jeg er glad i *skrotet* mitt, men fordi den funker bra ellers og hvis jeg skal ha ny data så er det tusenvis av filer jeg må flytte over!! 

Nå er det også mye som skjer for tiden! I mårra skal jeg på sykkeltur med skolen ned til Eiker Kvikk =) Tirsdag skal jeg og klassen på Tusenfryd!! Gleder meg SYKT!! Bilder kommer seffølgelig! Og på Onsdag er det siste skoledag!!!♥ Blir så utrolig deilig med sommerferie!♥ Det trur jeg de fleste er enige i ;) Etter sommerferien så skal jeg begynne på ungdomsskolen!♥ Tør ikke skrive mer om det nå, men mer info kommer ;)

Idag har jeg rett og slett vært hjemme ;) Rydda litt på rommet og slappet foran data og TV ;) Jeg har fått tak i ett trådløst tastatur, to faktisk, så det er grunnen til at jeg får blogget ;) Jeg kommer til å blogge masse framover med mindre PC-en kortslutter. Det er vel det eneste som mangler xD Hahaha!♥ Neida! Men jeg tar med kamera på skolen imårra så det blir bilder av dagen ;)//Inare ♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits