Jobbskyggedag


Heihei! På ungdomsskolen har vi noe kalt jobbskyggedag. Det går ut på at vi skal tilbringe en dag i jobbmiljøet. Da skal vi bli med noen vi kjenner (må ikke være noen i familie) en dag på jobben. Jeg valgte idag å bli med pappa. Det har vært en utrolig avslappende dag uten noen som helst form for stress. Han jobber ett sted i Drammen som heter POLYGON. Jobben hans handler om huskader som brannskader, vannskader, taksering av det hele osv..

Jeg våknet klokka halv sju, helt utslitt! Når klokka slo sju, så dro vi på butikken og kjøpte frokost; yoghurt, baguett og Snapple. Vi var på jobben halv åtte. Det vi gjorde da var *trommevirvel*,,, kontorarbeid! Haha! Var faktisk mye gøyere enn det kanskje virker. Jeg fikk sitte en time på dataen før vi dro av gårde til ett hus pappa skulle jobbe i, så det kan jeg ikke klage på. ''Ingenting er som en sommermorgen med data på fanget!'' Dessuten så var det mye gøyere enn skolen så da er jeg fornøyd!:D

Vi dro til (et sted). På veien dit så stoppet vi ved Utøya og tok noen bilder. Det har vært som sagt en utrolig avslappende dag og det har ikke virket som en ''jobbdag'' i det heletatt! Skulle gjerne hatt sånne dager oftere. Selvfølgelig klarte dette klumsehuet å glemme kameraet hjemme, noe som egentlig ikke er en overraskelse for noen. Ville bare advare at det er grunnen til dårlig kvalitet på bildene i dette innlegget. Selvfølgelig så må ett innlegg ha bilder, så da ble det iPhone 4-kvalitet istedenfor. ''But what ya gonna do, right?''

Nå sitter jeg hjemme hos mamma og ser på The Voice US. Hva jeg skal gjøre resten av uken er jeg ikke sikker på enda. Foreløpig ikke noe annet enn en tur i klatreparken ''Høyt og Lavt'' og få besøk av fetteren min (han er hos oss nå), som skal overnatte fra idag til søndag!:D Her er noen bilder jeg tok nå istad med kameraet mitt:
-Har du hatt jobbskyggedag før?

Ha en vidunderlig uke videre!♥

Sommersanger


Heihei! Nå kan man vel snart si at det er sommer, eller hva? Sommer er min favoritt årstid. Det er varmt, fint vær, man kan gå i lettere klær, bade, spise is, skolefri.. Altså, det er så mye positivt ved sommeren som gjør den så lett å bli likt! En av tingene jeg forbinder med sommeren er musikk. Jeg synes ikke at det er ordentlig sommer uten sommersanger. Spesielt en sang som er så fengende, som går på radioen konstant gjennom hele sommeren. Jeg tenkte nå at jeg skulle dele mine favorittsanger som jeg ofte hører på ved sommertiden i tillegg til noen nye favoritter.

Megan Nicole - Summer Forever 

Pitbull feat. Jennifer Lopez & Claudia Leitte - We are one (ole) (ola) The Official 2014 FIFA World Cup Song

 One Direction - Summer Love

Simple Plan - Summer Paradise

 Bryan Adams - Summer of '69

K'NAAN - Wavin' Flag 

-Hvilke sanger pleier du å høre på på sommeren?

Going to Spain!
God morgen!

Nå er det ikke så alt for lenge til sommerferien, og hvis jeg ikke tar feil, så er vel ikke jeg den eneste som skal en tur til utlandet? Så fort det er sommerferie så drar jeg ti dager til La Manga! Sommerferien for meg starter den 19. Juni så vi drar noen timer etter skolen er slutt. Jeg skal dit med mamma, storesøster og kjæresten hennes, lillesøster, kusine og tante. Jeg har gledet meg en liten stund nå til denne turen. Jeg har aldri vært i La Manga før, men jeg har tatt turen til andre steder i Spania. Jeg har vært i blandt annet Moraira, Benidorm og Gran Canaria. Jeg er veldig glad for at vi tar enda en tur til Spania da dette er ett av mine favoritt reisemål og land.

Vi skal bo i leiligheten til en mamma kjenner godt, noen få meter unna stranda. Kan virkelig ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg! Jeg kommer selvfølgelig til å ta med kameraet slik at jeg får tatt bilder. Jeg er litt usikker på hvordan bloggingen vil bli. Jeg skal ta med dataen så får vi se hvor mye den blir brukt. Jeg får uansett masse tid til blogging når jeg kommer hjem.

Man må jo passe på å nyte ferien og ikke bruke opp tiden på å poste på alle sosiale nettsider hva en har gjort, spist, sett osv. Det er jo tross alt ferie!♥

-Skal du til utlandet i sommer?

Bilder fra 17. Mai


På 17. brukte jeg dagen min med familie og venner. Etter jeg våknet så ordnet jeg meg og dro til skolen hvor lillesøster går for å se henne gå i 17. Mai-toget. Der traff jeg også noen venner som jeg var med. Jeg prøvde meg på de årlige ''17. Mai-lekene'', men må si jeg begynner å føle meg litt for stor. Noen av de aktivitetene jeg gjorde var å kaste erteposer, potetløp og kappløp på sykler. Det vanskeligste var vel å sykle med høye hæler. *Hehe*

Etter det så dro mamma, lillesøster og jeg en tur til tante. Der spiste vi utrolige gode kaker og hadde det kjempekoselig før vi vendte skoa hjemover. Når vi kom hjem så så vi på filmen ''Hundreåringen som håppet ut av vinduet og forsvant'' og spiste pizza.

En fin avslutning på en flott dag!

Håper alle hadde en fin feiring!

Gårsdagens Antrekk // 17. Mai
God morgen! Jeg trodde jeg ville bruke evigheter på å finne noe jeg kunne ha på meg igår. Heldigvis var det mye lettere enn jeg trodde! Det viste seg at jeg hadde alt jeg trengte i klesskapet. Det eneste som manglet var en jakke som passet antrekket, og gjett hva jeg fant på H&M!

//  Kjole - Cubus  //  Jakke - H&M  //  Sko - (gave)  //  Øredobber - (husker ikke)  //

-Hva synes du om antrekket?

Ny header på plass!


Heisann! Nå har jeg endelig fått ny header på plass! Er ikke 100% fornøyd med den, men jeg trengte virkelig noe annet enn ett bilde av meg som sitter på en spark omgitt av masse snø.. Nå er det jo snart sommer! Har ikke fått tatt så masse bilder i det siste, nesten ingen faktisk! Det er vel en av grunnene til at jeg har den headeren jeg har nå. Jeg vet akkurat hvordan headeren skal se ut, og sånn cirka hvordan bildene skal være. Så da gjenstår det bare og sette av tid og ta bildene som trengs til headeren. Her er den jeg har nå i mellomtiden:

 

-Hva synes du?

My Family Tag (VIDEO)


Heihei! Da tenkte jeg å starte uken med en video jeg lagde igår. Lyset kunne så absolutt vært bedre, I KNOW! Fikk dessverre ikke gjort så mye med det.. Videoen er uansett laget og lagt ut på youtube. For deg som ikke vet hva den går ut på, så forklarer jeg det i starten! Da har jeg egentlig ikke så mye mer å si annet enn: ''Håper du liker videoen!'' <- og den regla der ;)

 Jeg skal bli myyye flinkere framover på å poste videoer!

-Hva synes du om videoen?

Helfigurspeil


Heisann! For noen dager siden så fikk jeg ett helt utrolig fint helfigurspeil av mamma til å ha på rommet! Det er både speil og skap i ett. Det hadde kostet 2000,- men var satt ned til halv pris. Jeg hadde gått lenge å ønsket meg det, og nå står det her ved siden av meg. Jeg har fått hengt opp alle smykkene mine i det i tillegg til noen småting. Har virkelig blitt helt forelsket! I tillegg går det an å låse den (følger med nøkler). Her er noen bilder av speilen:

 

-Hva synes du?

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits