Unblogged summeroutfit


Været de siste dagene nå har bare vært helt perfekt! Med så mye som 20 grader på mandag, hvis ikke flere dager også, så kan vi fint kalle dette sommer. Og sommervær innebærer sommerklær, så her er et innlegg av hva jeg hadde på meg idag.

Det kommer til å komme en del innlegg fra meg nå i sommer. Jeg får så mye mer motivasjon til rett og slett alt når det er varmt, lyst og fint vær. Ikke bare blir jeg mer motivert, men også gladere og mer opplagt. Fler som har det sånn? Jeg kan umulig være den eneste som elsker sommer og sol!

 

 

 

// Topp: WOW  //  Shorts: Cubus  //  Sko: Primark  //  Kjede: Bik Bok  //
-Kos dere masse videre i finværet, det er hvertfall det jeg skal!:)

Hva skjedde?!?


Ja, hva skjedde med bloggen?!? Det er nå jeg skal skrive et innlegg hvor jeg beklager at jeg har vært borte så lenge. Hvor jeg forklarer at jeg har hatt mye å gjøre med skolen, lite inspirasjon og til slutt at jeg lover på tro og ære å bli flinkere siden jeg har fått tilbake motivasjonen. Men sånn blir det ikke. For det er ikke så enkelt...!

Saken er den at jeg aldri mistet inspirasjonen. Jeg ble aldri mindre motivert, og det var ikke et øyeblikk hvor jeg ikke ante hva jeg skulle skrive. Helt ærlig aner jeg ikke hva som skjedde. Jeg er en person som trenger rutiner, og de er jeg NØDT til å lage selv. Hvis ikke går alt i surr, jeg blir stressa og ender opp med å drite i alt eller kun gjøre det som er viktigst. Jeg hadde en fin rytme med blogging, men plutselig kom noe i veien og rutinen ble brutt. Jeg gikk én dag uten å blogge. Så to. Så tre. Så en uke. Så to uker - åja, til slutt ble dét en rutine i seg selv.

Så nå kommer det. Jeg har funnet ut at jeg ikke har lyst til å slutte med blogging. Jeg vil fortsette; jeg vil gi det et nytt forsøk og prøve så godt jeg kan. Jeg kommer til å blogge så ofte jeg kan og når jeg har noe å skrive om selvsagt. Rett og slett fordi jeg synes det er gøy å blogge, og fordi det har blitt en liten hobby.

Jeg beklager alt surret mitt opp igjennom tiden, og håper du har lyst til å følge bloggen min videre (:

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits