Bilder fra helgen


Dette har vært en utrolig avslappende og solfylt helg! Føler at vi har ''hoppet over'' våren og gått rett til sommeren. Jeg har tilbringt helgen med både venner og familie iført sommerklær! Jeg har samlet sammen noen bilder fra hva jeg har gjort i helgen. Jeg har blandt annet vært på fotballkamp i drammen, vært i bursdag, sett lillesøster delta i håndballcup og møtt Jennie Sofie!♥

En kjempefin helg som dessverre er slutt. Snart er det jo 1. mai og da er det fri fra skolen igjen, i tillegg til 2.mai. Da får jeg mer tid til bloggen! Håper på å få blogget mer og mer framover..

(Beklager dårlig kvalitet på noen av bildene!)

-Hvordan har din helg vært?

Fleip eller fakta (VIDEO)


Heisann! ''Long time no see''.. Som jeg har skrevet i ett tidligere innlegg så har kusina mi og jeg startet ett prosjekt hvor vi legger ut én video hver måned som vi har laget sammen. Denne videoen er for denne måneden. (Mer beskrivelse om hva denne videoen inneholder / går ut på, er en del av innholdet!) Så da er det vel bare å si: -håper du liker videoen!

Kom veldig gjerne med tips til video som vi kan lage i neste måned!

-Hva synes du om videoen?

Gårsdagens Antrekk: 180414
For et herlig vårvær det er idag! Sol og plussgrader er mine beste venner! *Hehe* Igår fløy dagen bort med kjedsomhet. Jeg brukte ca hele dagen på å sitte hjemme å kjede meg. I åttetiden ringte storesøster meg og spurte om vi ikke skulle dra på kino da hun kjedet seg like mye. Vi dro til Drammen og så filmen Noa som startet 21:20. Det var veldig koselig, men filmen var nok litt for voldelig for min smak. Idag skal jeg bare slappe av hjemme, nyte det fine været og ta noen bilder. Her er gårsdagens antrekk:


~ T-skjorte: New Yorker ~ Bukse: Cubus ~ Sko: Converse ~ Solbriller: H&M ~

Ha en fin dag videre!♥

Todays Outfit -a sunny day!


God påske! Jeg har overnattet hos Martine fra igår til idag. Vi har nettopp tatt noen bilder og skal snart lage en film. Vi skal starte med noe som heter måneds-video. Det går ut på at vi skal legge ut én video en gang i måneden, hver måned. Den kan være om hva som helst! Vi har laget den første videoen til denne måneden. Så jeg håper på å få lagt den ut så fort som mulig. Hvis du har noen tips til videoer så legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet!

Ha en super påske!

New Shoes; Maroon Converse


Har alle hatt en fin uke så langt? For noen dager siden så fikk jeg mitt første par Converse (All Star). Jeg har ønsket meg dem kjempelenge og nå er dem mine!♥

Som jeg har skrevet på bloggen tidligere, så har jeg hatt problemer med ett sko-par som ligner på UGGS. De ble ødelagt like etter jeg kjøpte dem. Jeg dro til butikken og fikk ett nytt par gratis. I tillegg til en beskjed om at det bare var å komme tilbake hvis det samme problemet skulle oppstå. Å det gjorde det. Skoene ble ødelagte på akkurat samme måte, på akkurat like kort tid. Jeg fikk derfor en tilgodelapp med beløpet av hva jeg betalte for skoene (500,-). Jeg brukte tilgodelappen og la til 200,- ekstra og kjøpte høye Converse. Fargen ble rød (Maroon) selv om de kanskje ser litt lilla ut på det første bildet. Grunnen til at jeg valgte høye var fordi jeg alltid har ønsket meg dem, og jeg synes de er finest. Jeg må innrømme at jeg virkelig HATER å bruke så mye penger på sko (selv om det var mamma som kjøpte dem). Hadde ikke brydd meg ett sekund om de ikke var ekte. Derfor valgte jeg 2 størrelser større enn hva jeg vanligvis bruker sånn at jeg kan ha dem så lenge som mulig. Er virkelig helt forelsket!♥


-Hva synes du om Converse?

Ha en fin uke videre!

Yesterdays Outfit; Black & White


God morgen! Helgen har gått utrolig fort! (-Kjenner jeg har blitt utrolig lei av å skrive den setningen der på bloggen...) Velvel, heldigvis er det ikke så altfor lenge til påskeferie. Tror jeg klarer meg én uker til. Lover å ikke klage noe mer om skolen i innleggene mine. Det er noe jeg er veldig flink til. Noe jeg ikke er så flink til er bloggoppdateringer. Vet jeg har skrevet dette før men nå skal jeg bli en mer aktiv blogger, PROMISE! Jeg rakk ikke legge ut dette innlegget igår så det kommer nå istedenfor. Kommer ihvertfall ett til innlegg etter skolen ;)


Ha en fin uke!

OPPSKRIFT; Hjemmelagd Pizza


God lørdag! For to dager siden så lagde en venninne og jeg pizza hjemme hos meg etter skolen. Den ene halvdelen var med kjøtt og den andre uten. For å være helt ærlig så syntes jeg at den delen uten kjøtt var best. Jeg tenkte å dele oppskriften siden resultatet er noe alle burde smake! Aller først må jeg bare innrømme at jeg jukset litt ved å kjøpe ferdigdeig, *tihi*!

 


Ketchup, Ost, Ferdig Pizzadeig, Mais Agurk, Salat + Skinke (glemte å ta bilde).

Trinn 1:

Først kjevlet vi deigen så tynn som vi ønsket, og tok på Ketchup som vi smørte ut.Trinn 2:

Så tok vi på ett tynt lag med ost. Jeg elsker OOOST!♥Trinn 3:

Etter det startet vi med fyllet. Agurk på den ene halvdelen og mais på hele pizzaen.

Så salat på den ene delen og skinke på den andre.

Trinn 3:

Tilslutt puttet vi på ett lag med gulost. I tillegg strødde vi på litt Pasgrasan-ost for å gi pizzaen mer smak.Trinn 4:

Så var det bare å sette pizzaen i ovnen og vente 15-20 min.
Til tilbehør hadde vi selskapdressing, rømme og focaccia. Focaccia er ett supergodt brød som jeg lagde tidligere i uken og passer veldig godt ved siden av maten!Ha en fin helg videre!

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits