VIDEO; 35 Random Facts About Eachother


God lørdag! Nå har jeg begynt å få skikkelig sommerfølelse, spesielt fra det fine været! L-O-V-E it!♥ Og nå, over til helt andre ting... På onsdag tok jeg bussen etter skolen til Martine for å være med henne. Vi lagde en film hvor vi nevner 35 tilfeldige fakta om hverandre (35 Random Facts About Eachother). Vi kunne hatt flere fakta, men tiden strakk ikke til. Martine måtte på håndballtrening og jeg måtte hjem å gjøre lekser osv. Jeg lastet videoen opp på youtube for 2 dager siden, men har ikke hatt mulighet til å skrive innlegg om det før nå. Det viste seg at kun halve videoen ble lastet opp på youtube, så nå har jeg måtte lastet den opp på nytt. Her er dette innleggets midtpunkt: 

 Ha en fortsatt fin helg!

Vinneren av konkurransen!


Wuhuu! Nå er det endelig 25. mars og det betyr at det er på tide å kåre en vinner av konkurransen som har pågått på bloggen i ca 10 uker. Men før jeg kriver vinneren så tenkte jeg å fortelle litt om vinnerproduktet! Konkurransen handlet om å gjette hvilket produkt som ga aprikosen mest fuktighet. Det ene produktet viste tydelig forskjell mens det andre gjorde det stikk motsatte. Det produktet som utmerket seg var,,,,

NU SKIN'S NaPCA moisture mist! Den ga masse fuktighet og fikk aprikosen til å 'vokse'' allerede etter en dag! 

Jeg skrev navnene til dere som gjettet dette produktet ned på lapper og trakk en heeelt tilfeldig vinner. Gratulerer så mye til Astrid som vant det beste produktet! Jeg sender deg mail i løpet av dagen (inare00@gmail.com). Hvis du ikke svarer innen én uke fra idag så trekker jeg ny vinner.Jeg synes alltid det er like gøy å holde konkurranser. Er det noe jeg liker godt så er det å lage spenning, kåre en vinner og dele ut premier! Jeg liker enkle konkurranser som ALLE kan delta i. Jeg har allerede planlagt neste konkurranse hvor jeg trekker flere vinnere, så hold deg oppdatert!

Gratulerer igjen til vinneren!

Dagens Antrekk; 200314


~Dagens Antrekk: Black,White,Neon~


Hei og hopp! Gud, så spennende Pretty Little Liars er!♥ Jeg så den siste episoden som har kommet ut igår. Jeg juger hvis jeg sier at jeg ikke gråt på slutten. Kan ikke forstå at jeg skal klare meg helt til 10. juni uten noen fortsettelse på gårsdagens episode! Jaja, da får jeg en del tid til å se The Vampire Diaries og i tillegg få sett resten av Ravenswood. Har helt glemt de bort! Men nå før jeg starter å se noen episoder, får jeg vel aller først gjøre de leksene jeg alltid utsetter til siste liten. Så typisk meg... 

Outfit; Studded Sweater


Heihei! Nå er det noen dager siden sist jeg blogga. Oppdateringer og jeg er ikke så gode venner, dessverre. Vi er virkelig nødt til å komme bedre overens med hverandre. Hvis jeg bare kunne holde meg til dette mottoet: 

Idag har jeg til ingen overraskelse vært på skolen. Snart skal jeg gjøre de leksene jeg ikke har. Kunne ikke hatt en mer spennende hverdag! *ironi* Og nå, over til det dette innlegget handler om.

Som noen sikkert vet, er jeg helt ''obsessed'' med studs/nagler. Jeg synes det er utrolig kult samtidig som det pynter ett antrekk. Jeg fant noen nagler igår som jeg hadde glemt bort at jeg hadde. De satte jeg på en genser og ble rett og slett helt forelsket i resultatet! Jeg skal bestille flere sånne nagler som jeg har satt på skulderen av genseren. Hadde ingen fler igjen og ville gjerne ha fler på skulderen. Det er overranskende lett å sette de på og samtidig ganske gøy. Det som er så kult med å gjøre egne vri på klessplagg er at ingen har akkurat den samme! Det gjør plagget unikt. I tillegg så får du det akkurat som DU vil! Her er bildene av antrekket:-Hva synes du om nagler?

Ha en fin tirsdag videre!♥

Bilder fra Vinterlyd


Heihei! På mandag så var jeg på en gratiskonsert i Drammen kalt Vinterlyd. Den ble organisert av kreftforeningen. Artistene som opptrådde var Marcus og Martinus, Raylee, Sandra Lyng, Madcon og til slutt Isac Elliot! Når Marcus og Martinus kom på scenen så kastet dem ut en caps hver med autografene sine på og jeg fikk tak i den ene! Her er bilder av den:


Jeg var usikker om jeg skulle ta med meg kamera eller ikke, men det ble til slutt at jeg gjorde det. Lillesøster, en venninne av henne og jeg tok bussen rett etter skolen. Da var vi framme i Drammen ca kvart over fem og konserten startet seks. I starten angret jeg veldig på at jeg ikke hadde tatt på meg jakke. Men så fort jeg kom inn i folkemengden så gjorde det ingen verdens ting. Jeg så flere kjente ansikter utenom artistene. Det var en utrolig fin dag og opplevelse. Det eneste negative var alle egoistene som trøkte seg fram og dyttet andre unna. Sånt gjør meg så sinna!! Men jeg bestemte meg for at det ikke skulle påvirke meg, å det gjorde det ikke så veldig heller. At folk er desperate er absolutt ikke min feil ;) Det var verst da Isac Elliot kom på scenen. Folk ble helt gærne, og det ble vanskeligere å holde seg på beina! Jeg strakte kameraet så høyt jeg kunne og knipset i vei. Jeg filmet noen småklipp innimellom, så kan sikkert lage en video senere med alle klippene samlet. Det var alltid så mange hender i veien, så jeg bestemte meg for å fokusere på bilder og ikke film. Her er bildene jeg tok på Vinterlyd:

-Hva synes du om bildene?

-Har du vært på Vinterlyd i år?

Minner om konkurransen!


Kort om konkurransen: Produktene skal gjøre huden myk og øke fuktighetsnivået. Forskjellen på produktene er at den ene er en olje, og den andre er en spray. Det ene produktet er fra Nu Skin og heter NaPCA moisture mist. Det andre produktet er fra Natusan og heter baby oil. Jeg har testet begge på en aprikos for å se hvilken aprikos som vokser mest og som trekker til seg fuktigheten. Jeg har ikke blandet ut produktet med vann eller noe annet!

Heihei! De siste Onsdagene så har jeg ikke lagt ut noen flere bilder til konkurransen med oppdateringer. Jeg har nemlig ikke sett noen tegn til forandringer så hadde blitt litt dumt å legge ut omtrent de samme bildene hver uke! Siste frist for å melde seg på er fortsatt tirsdag 25. mars og siste oppdatering kommer mandag 24. mars. Jeg tenkte jeg skulle legge ut bildene jeg har tatt uke for uke, for å sammenligne de forskjellige resultatene.

Uke 1: *Ingen tegn til forandring*

Uke 2: På dette bildet kan du se at den ene aprikosen har vokst seg tydelig større enn den andre

Uke 3: Den ene aprikosen har vokst enda litt til mens den andre er akkurat som før

Uke 4: Lite forandring fra uke 3, untatt at den minste har blitt mer kompakt

Spørsmålet er: Hvilket produkt gir mest fuktighet / har fått aprikosen til å vokse? Enten er det Natusan's ''Baby Oil'' eller Nuskin's ''NaPCA moisture mist''. Du kan melde deg på i dette innlegget eller det første jeg lagde (link HER). Da skriver du en kommentar hvor du legger igjen navn, e-post og hvilket produkt du tror har fått aprikosen til å vokse. Jeg trekker en tilfeldig vinner! Premien er det produktet som gir mest fuktighet.

-Hvilket produkt tror du har fått aprikosen til å vokse?

DIY: Making a west


Heihei! Jeg har ryddet i klesskapet mitt og fant en rutete skjorte som dessverre er for trang på armene. Hvorfor kaste ett plagg når den eneste feilen er så liten at den kan justeres? Jeg gjorde det så enkelt som mulig, og klipte ermene rett av. Dette er en veldig smart løsning hvis du kanskje har blitt litt lei av klærne dine å vil dem en liten forandring. Eller rett og slett fordi de ikke passer slik de pleide. Med en sånn vest finnes det flere løsninger. Du kan ha den på helt alene, eller med foreksempel en genser under. Hvem vet? Kanskje du til og med kan feste de avklippede ermene på ett annet plagg? For å gjøre litt mer ut av det så kan man feste på nagler eller andre lignende ting.

Jeg klipte ikke helt inntil sømmen i tilfelle stoffet rakner fort. Det hadde vært veldig kjipt om den hadde kommet ut av vaskemaskinen som ett garnnøste!-Hva synes du om denne idéen / forandringen?

New clothes!


Heisann! Idag våknet jeg klokka 6. Da var det bare å få på seg klær, spise og gjøre seg klar til skolen. Etter skolen så har jeg vært med ei veninne. Vi har sett på Pretty Little Liars sammen. Jeg tenkte jeg skulle vise noen klær jeg har fått av den snille kusina mi!♥ Jeg bruker faktisk en genser jeg har fått av henne akkurat nå. Det er den du ser på første bildet under (rødrosa). Nå har jeg nettopp spist kveldsmat. Jeg skal se en episode med Ravenswood så blir nok ikke noe mer blogging på meg idag. Imorgen er det ny dag, og nye bloggmuligheter! Ett av innleggene jeg har planlagt for morgendagen er DIY - Do It Yourself! Men om hva, får du nesten vente og se!;)

Ha en fin uke videre!♥

Bildedryss av vinterferien


God søndags kveld! Jeg har hatt en ukes vinterferie. Siden jeg ikke har blogget noe særlig om hverdagen denne vinterferien så tenkte jeg å lage en collage istedenfor! Jeg har lagt inn bilder av ting jeg har gjort hver eneste dag. En av tingene jeg har brukt ganske så mye tid på er rommet mitt! Jeg har også fått nye klær, sett MASSE på Pretty Little Liars, tulla med lillesøster, spist godteri, tatt antrekksbilder, vært med familie, hørt på musikk, overnattet hos Martine, vært på vanndisco, vært syk, og ikke minst: smilt masse! Denne ferien har vært avslappende og ganske rask. Den kunne gjerne vært lenger for min del, men ''pliktene kaller''.
-Har du også hatt vinterferie / hvordan har din ferie vært ? 

Håper alle får en fin ny uke!

3 antrekk - 1 bukse


God Morgen! Nå tenkte jeg å starte dagen med noen antrekksbilder. I de antrekkene så bruker jeg samme bukse, men skifter ut genser/topp. Den buksa jeg har valgt å bruke, har svarte og hvite striper. Den er kjøpt på Cubus. Jeg har valgt å ta med ett tubeskjerf også for å gjøre litt mer ut av antrekkene. Det jeg liker så godt med disse antrekkene, er at de er bådet pyntet og hverdagslige! De er veldig like, men samtidig forskjellige på hver sin måte.

Antrekk NR.1

-Svart&hvit bukse, rød genser, tubeskjerf, uglekjede.

Antrekk NR.2

-Svart&hvit bukse, ferskenfarget genser, tubeskjerf, øredobber. 

Antrekk NR.3

-Svart&hvit bukse, lilla genser, tubeskjerf, uglekjede, armebånd.


Alle antrekkene er lette å sette sammen. Det er bare å bytte ut genser med en annen farge, og vips! Så har du ett nytt antrekk!♥ Du kan også legge til smykker for å gjøre antrekkene mer pyntet. Det er helt etter smak og behag! Favorittantrekket mitt av disse tre, må nok være nr.2. Men det er nok fordi jeg liker veldig godt den fargen på genseren. Utenom det så er nesten alle antrekkene helt like.

-Hva synes du om antrekkene og hvilken er din favoritt?

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits