God Påske!


Heisann ♥ Nå er det påske!♥ Den gule tiden i året som noen kanskje kaller det ;) Også er det jo sånn da at den ikke varer så lenge :/ Nå er det ikke mye igjen av påsken. Det er jo utrolig trist! Det er jo en sånn koselig tid på året!♥

Facebookhappy easter! | via FacebookLarry? | via Tumblr

Når jeg tenker på påske så er dette det første som dukker opp i hodet mitt:

Påskeharen, kylling, påskeegg fra Freia, snop, påskeegg fra Nille, gult !♥

Denne påske så har jeg vært på hyttetur med Martine og slappet av hjemme. Det har vært en fin og avslappene påske og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg gruer meg til den er over! Vanligvis så har ikke påsken vært så spesiell.. 

-Hva her du gjort i påsken ??

//Inare ♥♥

Hjemme fra hyttetur


Heisann <3 Nå har jeg kommet hjem fra hyttetur med Martine (kusina mi) <3 Jeg har hatt det utrolig fint!! Koset meg masse og stått på slalåm. Møtte to kjente jenter på skisenteret, Betina og Linn. Vi har sett på filmer, spillt kort og Gruble, hoppet fra hyttetaket og kjørt rattkjelke. Det har vært en super flott tur og jeg har storkoset meg !!<3 Jeg kommer til å legge ut et bildedryss senere, viss ikke en liten film av turen ;)

Nå sitter jeg i bilen utenfor Spar i hokksund. Ingenting skal hindre meg i å blogge!! Haha xD
Når jeg kommer hjem etterpå så skal jeg starte med å flytte ut fra rommet mitt. Jeg skal nemlig få nytt :D Eller bytte med storesøster ;) Jeg gleder meg utrolig til å få nytt og større rom !<3 Resten av dagen går nok til å bytte rom og slappe av ;)

-Hvordan har din påske vært så langt??
//Inare <3<3

22.03.13


Heisann <3 Idag har vi ha med dag- på skolen. Jeg har med telefon og tenkte det var en fin mulighet til å få blogget litt ;)

Nå skal jeg straks gå hjem, jeg går litt tidligere så jeg får pakket ferdig og ordna meg til jeg skal dra. Jeg skal være borte til Onsdag så får dessverre ikke blogget men jeg skal når jeg er hjemme ;)

-Hva skal du i påsken??
//Inare <3<3

På skolen


Heisann<3 Nå har vi sløyd. Vi får lov til å ha med telefon for å høre på musikk så jeg lager ett innlegg i samme slengen ;)

Nå må jeg nesten gå men jeg bloggen antagelig ner senere ;) Ha en super dag alle sammen !!

//Inare <3<3

Dagens outfit


Her er dagens outfit! Kom litt sent men bedre en aldri ;) Jeg trur jeg går og legger meg nå så dette blir nok det siste innlegget ikveld ;) Blogger mer imårra :)

 

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

16.03.13


Heisann ♥ Jeg har vært en del syk i det siste så har dessverre ikke fått blogget så mye :/ Jeg skulle ha kåret en vinner av konkurransen som har pågått i en uke nå men jeg trur jeg strekker den til neste fredag/ lørdag. Innlegget kan du finne HER! 


Jeg har tenkt å gå å legge meg om ikke så altfor lenge ;) Akkurat nå spiser jeg litt lørdagsgodt og ser fotballkamp på TV med pappa. Og imårra blir det fotballkamp i Drammen. ar gledet meg veeeldig til sesongstart!♥

-Hva skal du imårra ??

//Inare ♥♥

New In - From Brazil


Nå har pappa nettopp kommet hjem fra Brasil :D Fra butikken han har så tok han med noen ting til meg :D Ble utrolig glad for dem!♥ Passet helt perfekt! :D


Gleder meg veldig til sommer og sol så jeg kan hoppe i shortsen!♥ Toppene kan jeg fint bruke i hverdagen så de blir klare favoritter!♥

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

DIY- Studded Shorts


Heisann ♥ Nå har jeg lagd meg enda en shorts :) Denne ble annerledes en den første for jeg liker litt forskjellig ;) På denne har jeg brukt nagler med ''bronsje''-farge på isteden for sølv ;)

Foran:


Bak:


Jeg brukte ca 10 minutter på å lage den så det er veldig enkelt :) Naglene er bestillt fra Ebay. 

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

Ny favorittsang


Jeg har fått meg en ny favorittsang som jeg hørte tidligere i dag på radiokanalen NRJ!♥ Her er den:

Carly Rae Jepsen - Tonight I'm Getting Over You ♥

Det er den nyeste sangen til Carly ;) 

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

Må gjøre video


Jo den Må Gjøre Videoen jeg og Celine skulle lage, klarte jeg å slette! Å den var helt ferdig !! Aner ikke hvordan jeg klarte det engang!! Ble utrolig sinna når jeg fant ut at den var slettet :( Jeg gadd ikke å starte på nytt med filming + redigering så det blir utsatt.. Utrolig kjipt at dette skulle skje o_O Nei, jeg får se om jeg får til en ny om ikke så alt for lenge ;)

 
//Inare ♥♥

Bildedryss


Hei :) Nå tenkte jeg at jeg skulle ha ett bildedryss av dyrene vi har :)

Dette er meg å den førsste katten våres Anna Phil ♥ Hun er nydelig, smart og veldig snill :)♥ Hun har vi hatt i 6-7 år ;)


Her er den ene kattungen hennes som vi valgte å beholde. Henne har vi hatt i ca 1 år ;) Vi kaller henne bare pus ;)


Her er de søte kattungene hennes når de var nyfødt ♥


Her er den ene katten vi har hos pappa:
Dette er den andre katten vi har hos pappa. Han heter Theodor og er fra Anna Phil sitt første kull :)♥ 

Bildene under vble tatt når han var en kattunge♥ 
Disse ble tatt av han når han var litt eldre:

Her er det noen bilder av hamstern min Muffin!♥ Han har jeg hatt side juni ifjor ca ;)♥
-Hva synes du ??

-Hvordan dyr har du ??

//Inare ♥♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits