Gårsdagens Antrekk: 270214


Heisann! Igår var jeg på grilltur i Kongsberg med familien. Etter det så overnattet jeg hos kusina mi. Idag startet jeg dagen med en liten tur på Buskerud Storsenter med henne. Ble dessverre ingen innkjøp på meg, men skal ikke se bort ifra at det snart kommer noen!;) Etter det så dro jeg hjem med mamma. Jeg har støvsugd, vasket og omøblert på rommet siden. Derfor kommer gårsdagens antrekk nå istedenfor.Nå har jeg planlagt å legge meg hvert øyeblikk. Imorgen skal jeg en tur på bowling så da kommer det noen bilder derifra ;) Håper du har hatt en fin uke!

God natt!♥

-Hva synes du om antrekket?

Dagens Antrekk: 240214


Hei! I dag tidlig så reiste jeg til Drammen med mamma. Etter det så ble jeg hentet av storesøster. Idag har jeg sett ferdig alle episodene av Pretty Little Liars som har kommet ut. Til onsdag kommer det ny episode så da er det bare å glede seg! Resten av kvelden går bort foran TV-en. Episoder som skal sees om igjen, katter som skal koses med og godteri som skal spises ;)

//   Genser: ginatricot   //   Bukse: Cubus   //   Sko: (julegave)   //

(Ikke glem å melde deg på konkurransen HER!)

Ha en fin kveld videre!

God Helg!


God helg alle lesere! Når jeg sto opp så tok jeg meg ett varmt og laangt bad. Føler meg friskere allerede! Jeg har lagd meg litt frokost og skal se på Pretty Little Liars. Nettverkssignalene her har vært utrolig dårlige idet siste så jeg har ikke fått sett noe særlig med serier. Jeg har sittet å slitt med dataen nå i nesten en halv time men plutselig så bestemte den seg for å gå raskere enn noen gang! Fordi jeg har vært så mye syk de siste dagene så har ikke bloggingen vært på topp. Nå som jeg blir friskere og friskere, så skal nok bloggingen bli det også. 


Jeg ønsker alle sammen en riktig god helg!♥

Forkjølet med ett hint av feber


God morgen! Jeg våknet til vekkeklokka til lillesøster som ringte klokka 6. Etter det klarte jeg ikke å sovne så da var det bare å stå opp. Med tett nese og vond hals, så er det ingen ''perfekt'' start på dagen akkurat. Jeg skulle egentelig stått på slalom idag med klassen. Gud, som jeg misunner dem! Istedenfor så måtte jeg bli hjemme. Bare meg, to katter og forkjølelsen min. I tillegg så er jeg på slutten av Repsils-pakken. Jeg pleier å sette på en film når jeg er syk for å gjøre det lettere å sovne, men jeg vet ikke om jeg orker. Jeg har lagd meg en kopp med varm melk og honning hvertfall. Hodet mitt føles ut som enn bombe som vært øyeblikk sprenger! Håper virkelig jeg blir frisk til morgendagen...


Ha en fortsatt fin dag!

My Jewlery


Heihei! Etter jeg ryddet på rommet mitt her om dagen, så fant jeg både det ene og det andre. Blandt alt rot så dukket det opp noen smykker jeg ikke har sett på en god stund. Noen av dem har jeg leitet etter gjentatte ganger, og andre har jeg helt glemt bort at jeg hadde. Jeg må virkelig begynne å rote mindre! Eller hvis det ikke funker, få bedre system i rotet mitt. Flere av disse kan brukes til både formelle og hverdagslige antrekk (ler litt for meg selv når jeg ser hvor mange smykker med uglemotiv jeg har!).

Jeg har skaffet meg to smykkehengere for å ha bedre system. Nå kommer jeg mest sannsynlig ikke til å miste dem igjen i tilleg til at de pynter opp rommet på en smart måte! Jeg bruker ikke så veldig ofte smykker. Nå som jeg har dem framme så kan det også være lettere å ikke glemme dem bort. 

(Ikke glem å melde deg på konkurransen HER!)

Ha en fin dag videre!

Meatless week!


Hei og god mandag! Jeg har tidligere prøvd noe som heter ''Meatless Monday''. Det går ut på å starte hver uke med en kjøttfri dag (du kan lese mer om det HER). Jeg har nå tenkt til å prøve noe nytt, nemlig er en hel uke uten kjøtt! Jeg har veldig lyst til å bli vegetarianer. Ikke bare på grunn av dyrene men også på grunn av egen helse. Jeg starter med én uke for å se hvordan det er, og for å bevise for meg selv at jeg kan klare det hvis jeg virkelig bestemmer meg for det! Det finnes så utrolig masse gode og sunne matretter hvor du ikke trenger kjøtt. Jeg er utrolig spent på å se hvordan det går. Jeg kommer innimellom til å legge ut kjøttfrie retter som du kan prøve selv hvis du ønsker. 

(Ikke glem å melde deg på konkurransen HER!).

-Har du prøvd noe lignende?

Ønsker alle en flott uke videre!

Ryddet rommet


God lørdags kveld! Idag har det vært en typisk ryddedag. Med en gang jeg stod opp så spiste jeg frokost før jeg ryddet rommet. Jeg har brukt ca hele dagen på å rydde rommet og slappe av. Jeg liker å rydde fordi jeg synes det er så gøy å se sluttresultatet! Jeg er veldig flink til å rote, så da er rydding noe som absolutt trengs i blandt! 

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden med familien og TV'en.

(Ikke glem å melde deg på konkurransen HER!).

-Hva har du gjort idag?

Ha en super lørdag!

Go Happy Day!


God helg! Idag startet jeg dagen helt utvilt med en god og laaaang frokost. Jeg møtte skolen med ett smil til en forandring. I norsktimen så spurte læreren om hun kunne lese en novelle jeg har skrevet om mobbing høyt i klassen. Jeg hadde tidligere fått 5+ (karakter) på den men etter hun leste den opp idag så ombestemte hun seg. Istedenfor 5+ så fikk jeg en 6'er!♥ I tillegg så fikk jeg en 5'er på diktopplesning hvor jeg hadde laget egne dikt. En fin slutt på en slitsom uke.

Siden det er ''Valentines Day'' idag så tenkte jeg å slenge med noen bilder fra weheartit.

Ha en fin helg!

Lei av skole og lekser!


Heihei! Det har vært veldig dårlig med bloggingen min i det siste. Med lekser, oppgaver og framføringer konstant, så har jeg ikke fått muligheten til å gjøre noe jeg har lyst til å bruke fritiden min på. Omtrent hver dag etter skolen så sovner jeg. Når jeg da våkner er det bare å hoppe i leksehauen og spise middag. Da er det ikke store tiden igjen av fritiden.

Jeg synes lærere burde prøve å sette seg inn i en elev sin situasjon i blandt og se hvordan det er. Hverdagen går for det meste i å våkne - skole - slappe av - lekser - middag - sove, og så alt om igjen neste dag. For meg så er lekser ikke lærerikt. Jeg lærer ingen verdens ting av lekser! Jeg vet jeg prater på vegne av mange når jeg sier at jeg gjør lekser fordi JEG MÅ, ikke fordi JEG VIL. Når jeg gjør lekser så gjør jeg dem ikke nøye. Jeg bruker så kortest mulig tid og hvis det er noe jeg ikke skjønner med en gang, så hopper jeg over det. Hvis det kommer en dag jeg er så utslitt og ikke orker å gjøre lekser, så får jeg kjeft og anmerkning av læreren. Og hva gjør det med motivasjonen? Jo, den blir mindre og mindre. Det er ikke alltid læreren ser over leksene mine engang. Jeg sitter igjen med spørsmålet: ''Hvorfor gjør jeg lekser når læreren ikke ser dem og jeg ikke lærer noe?''.


-Hva er din mening om lekser?

Bursdagsantrekk


God fredagskveld! Istad var jeg på bursdag hos min bestevenn Solfrid. Den sluttet litt sent så jeg har ikke hatt mulighet å blogge før. Dette blir nok det siste innlegget for idag da det jeg er veldig trøtt. Her er hvertfall antrekket jeg hadde på meg på bursdagen:

Kjolen har jeg fått fra storesøster, men er fra Nelly.com. Den er ''bittelitt'' for stor men ellers så er den helt perfekt!♥

Ha en fin helg!

KONKURRANSE; oppdatering 3


Heihei! Jeg fikk ikke lagt ut dette innlegget igår fordi jeg var borte hele dagen. rtt etter skolen så var det bare å hoppe i dusjen og så dra til bestefar på middag. Etter det så reiste jeg til Drammen med lillesøster og mamma for å se på håndballkamp (DHK-Runar). Det var gøy på håndballkamp men det er nok ikke sporten for meg, dessverre. Etter skolen idag så ble jeg med en veninne fra klassen hjem for å gjøre lekser og øve til engelsk framføring vi skal ha om London neste uke. Jeg har nå tatt bilde til konkurransen av de to apikosene. Her er det:For mer info om konkurransen klikk //HER// !

Imorgen så skal jeg til Drammen rett etter skolen. Når jeg kommer hjem så skal jeg på bursdag så det kan bli vanskelig å blogge, men skal se hva jeg får tid til ;)

Ha en fin uke videre!♥

Dagens Antrekk: 040214


Heisann! Idag har jeg vært hjemme fra skolen. Det er utrolig kjedelig å bare sitte hjemme i morgenkåpe hele dagen. Det hjelper ikke akkurat så veldig, men hva annet kan man vel gjøre? Jeg har for det meste sovet og spist etterfulgt av en film, men ikke noe mer enn det. Lillsøster kom nettopp hjem fra skolen. Snille jenta overrasket meg med en kopp kakao =) Nå setter jeg vært øyeblikk på en film som jeg kan sove til, tar en Paracept og krysser fingrene for bedringen! Her er hvertfall dagens antrekk utenom morgenkåpen://  Genser: Cubus  //  Bukse: H&M  //  Skjerf: H&M  //  Armebånd: ?  //

Ha en fin dag!

Innkjøp


Heihei! Idag har jeg vært og sett lillesøster spille håndballkamp. Hadde det ikke vært for at hun spilte håndball i dag, så hadde jeg mest sannsynelig fortsatt sovet. Igår så var jeg en liten tur på senteret. Der kjøpte jeg meg to nye gensere. Som jeg har skrevet tidligere så har jeg omtrent ingen gensere så det er noe jeg absolutt trenger! Jeg er så lei av alle de fargene jeg bruker til vanlig så tenkte jeg skulle prøve noe nytt.Ha en fin kveld!

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits