Innkjøp


Har kjøpt meg en liiten ting :) Ble ikke store greiene når jeg var på buskerud med Martine med at jeg hadde glemt pengene mine hjemme :P
Denne negllakken fra Nail Polish kjøpt på H&M til kr: 5,-

//Inare ♥♥

Sminket av Martine


Jeg og Martine skulle sminke hverandre men så ble det litt tull og resultatet ble slikt:Haha xD Ble jeg ikke pen ? xD 

//Inare ♥♥

Header til sunnivare


Nå har jeg lagd en header til lillesøsters blogg :) Her er den :


Håper du liker den Sunniva ♥ Du har en kjempefin blogg og fortjener en fin header !♥

//Inare ♥♥

Bilde


Her er det noen bilder av en herlig katt ♥


-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

Digg med dipp (Bildedryss)


Nå har jeg og Martine vært en tur bortpå Joker og kjøpt litt grønnt fôr ;) Vi lagde også en kjempegod dipp!♥ Så her kommer ett lite bildedryss :)♥

 

Ingredienser:


På de fire, små bildene over ser du hvordan vi lagde dippen. Du blander kesam med en pose dippblanding du liker ;) Rør og smak til dippen.


Vi kjøpte noen store paprikaer og en agurk + at vi hadde noen gullerøtter fra før. Det ble kjempegodt og er kjempelett å lage !♥

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

3. Dagen i Vinterferien


Heisann !♥ Nå har jeg og Martine nettopp dusja og spist kjempegod frokost :) Idag om noen timer skal v kanskje ha en liten LIVE- sending! Det er nå en stund siden sist. Grunnen til at vi ikke har hatt noen særlig livesending er for at nettsiden vi har pleid å brukt til sendinger ble dessverrre lagd ned :( Men nå har vi funnet en ny :D Så det kommer kanskje en sending om ikke så lenge. Kommer helt an på når mamma kommer og henter meg ;) Senere idag så skal jeg en tur hjem til pappa. Han er i Brasil nå så da passer vi litt på huset og kattene ;) Skal også overnatte der med Stine (storesøster) og kjæresten Marius ;) Det blir veldig koselig :D Nå hører jeg det knipser nedi stua så nå tar Martine en del bilder ;) 

//Inare ♥♥

Natta <3


Natta alle søte,snille,gode,herlige lesere!♥

Nå overnatter jeg hos Martine igjen xD Vi har hatt en kjempefin dag ;) Vært en tur på Buskerud Storsenter men ble ikke store innkjøpet xD Vi gikk mest rundt å kkket ;) Men kanskje like greit, så fikk jeg spart pengene mine en dag lenger ;) Hvem vet hva som hender i morgen? Kanskje det blir en super dag?  Vi får se ;) Nå er en dag til borte fra vinterferien og en dag nærmere neste ferie ;) Sov godt alle sammen!♥

//Inare ♥♥

Vinterferie


Heisann ♥

Nå har vinterferien startet :D Skal bli så utrolig godt med litt ferie!! Jeg trur ikke jeg skal noe spessielt i denne uka ,, mest slappe av, puste ut og nyte ferien før skolen begynner igjen ;)  Men er det noe jeg syns er dumt med vinterferien, så må det være at den kun varer en uke :O Men nå er det ikke så alt for lenge til påske heller ;) Masse ferier framover :D Sa har vi jo sommerferien som varer en god stund ;) Det er min favorittferie!♥ Der trur jeg det er flere som er enig ;) Nå har vi sett på ''X-Men Wolverine''. Kjempebra film med masse action!♥ Den er ikke helt sammenhengende med serien ''X-Men'' og er litt annerledes ;) Men det grunnleggende i filmen er det samme ;) 

Nå skal jeg og Martine bort til mamman hennes hadde vi tenkt :) (min tante). Kanskje jeg overnatter der også ;) Vi får se ;) Det kommer noen flere innlegg senere og så får dere ha en fin vinterferie dere som har det ;) Dere som ikke har det,, stå på med skole/jobb ;)

//Inare ♥♥

Overnatting


Heisann ♥

Nå skal jeg overnatte hos Martine :D Det blir supergøy! Jeg var på bursdagen hennes tidligere idag ;) 

Skal legge meg nå for orker rett og slett ikke mer data!! Blogger imårra og så kommer det nok en film også ;)

-Natta !♥

//Inare ♥♥

Må gjøre video (tips)


Hei og hå :)

Nå skal jeg og Celine lage en ''Må gjøre video'' så vi trenger litt tips til hva vi kan gjøre :) Vi har noen tips fra før av men for å få filmen ferdig så trenger vi noen fler ;) En av tingene vi skal er å ta 3 pushups hver per forslag som blir sendt inn!! Så da er det bare å sette igang!! :D Men sånne unødvendige forslag som : ''gå på do''' og ''skru på en lampe'' tar vi ikke pushups for ;) Det må være ordentelige ting som dere selv ville hatt på en ''Må Gjøre Video''. 

Kommer du med foreksempel med 10 forslag så tar vi 30 pushups hver!! Ja,, det er sant! Vi skal filme det også :D Kom med tips!!

-Har du tips?? 

//Inare ♥♥

Nytt kamera!


Jeg har bestem meg for et kamera jeg har veldig lyst til å kjøpe meg :D Det er kjempefint å jeg har hørt og lest masse gode omtaler om det :) Jeg har søkt littt og fant en side som heter: Prisguide.no! Kjempenyttig side hvor du kan sammenligne priser og produkter og finne ut hvr det billigste befinner seg! Jeg har bestemt meg for dette kameraet:

Nikon D3100Nikon D3100Nikon D3100

Nikon D3100Nikon D3100NIKON D3100 18-55 KIT DIG.SLR

Det heter: Nikon D3100 18-55 KIT DIG.SLR

Billigste pris jeg fant var: 2195,- hos Foto Video!

Den nettsiden kommer jeg til å bruke mer og anbefales veldig ! Vanligvis koster dette kameraet opp til 3000,-  så det er en del å spare ;)

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

Svømmehallen


Heisann ♥

På tirsdag så tok jeg og Sunniva bussen til Hokksund-badet :) Noen fler fra klassen skulle også dit men de kom litt senere ;) På bussen fikk jeg meg en overaskelse! Ikke det at noen kom bort til meg med en gave elller noe men jeg så,, eller syns jeg så to kjente jenter. Var ikke helt sikker så ventet litt med å gjøre noe som helst. Men så når vi hadde gått ut av bussen så hørte jeg fra hun ene: ''Hva heter dere''? Det var som hun leste tankene mine xD Men vi svarte og hun spurte om ikke jeg var hun jenta som hadde bloggen inare.blogg.no. Jo, da skjønte jeg at jeg hadde rett. Det var Sandra og veninna Vilde! Jeg leser bloggene deres nesten hver eneste dag: sandralights.blogg.no og vildeslifeasablogger.blogg.no. Pene jenter ♥ Så igår fant jeg også dette utrolig hyggelig innlegget på bloggen til Vilde:

Innlegget kan du finne her: INNLEGG♥

Det var kjempearti å møte dem selv om jeg ikke kjenner dem noe særlig. De virker så hyggelige og har flotte blogger begge to :)♥ Hadde vært artig å se dem igjen :)

//Inare♥♥

Ny Header


Heysann ♥

Nå har jeg fått ny header :D Tusen, tusen takk! Den er kjempefin og jeg kommer nok til å bruke den en liten stund ;) ♥

Den er laget av Synne ♥ Bloggen hennes finner du HER♥ 

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

New in! -SALG!


Heisann!

Istad var jeg med pappa en tur på senteret :) Kjøpte meg noen klær ,, på salg ;D Kjøper nesten bare på salg for tiden , men det er så fint å ikke bruke så masse penger på klær ;) Fins jo så mye fint på salg :D♥

Dette kjøpte jeg:


Genser

Kjøpt: WearHouse

Pris: 30,-

Singlet ''Kiss and tell''

Kjøpt: WearHouse

Pris: 30,-


Rosa Kjole

Kjøpt: WearHouse

Pris: 10,- (denne er utrooolig fin!! Løp og Kjøp!!)


De hadde sånn posesalg der du kunne fylle opp en bærapose av belter og leggvarmere for kun 50,- !!! Kjempebillig!!

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

Tusen takk!


Heisann lesere ♥

Tusen takk til alle som har lest min blogg! Hadde jeg ikke hatt lesere så hadde jeg og bloggen min hatt noe å gjøre. Klarer jeg å få enda flere lesere så skal jeg begynne med konkurranser!!

Eksempler:

♥ Ukens Blogger

♥ Goodiebag

♥ Overaskelse

♥ En ting i posten

♥ VINN!

OSV.....

Så det gleder jeg meg til ;) ♥♥


Også må jeg si tusen takk til tropical.blogg.no/ Sara for en super header!! 

Så skal jeg prøve å få lagd flere headere senere idag forhåpenteligvis ;)

Tusen takk for at du leser min blogg!♥♥

//Inare ♥♥

Headere til dere!!


Nå sitter jeg litt innpå http://www.headerplease.com/ og ser på ønsker til headere og har nylig lagt ut et ønske selv :) Digger denne siden!! Der kan man få hjelp av andre til å lage flotte headere og samtidig hjelpe andre!♥ Jeg pleier å kikke litt innimellom og se om jeg kan hjelpe noen andre :) Jeg klarer ikke helt å lage sånn header jeg har lyst på selv da så jeg har lagt inn et ønske og håper noen kan hjelpe meg!♥

Denne har jeg lagd til ei jente som heter Sara ♥ 


Denne er lagd til ei jente som heter Diane ♥


Disse er lagd til ei som heter Marita ♥


Denne er lagd til ei jente som heter Eva-Marie ♥


Denne har jeg lagd til ei som heter Malin ♥

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

Favorittsanger


Hei♥

Jeg har fått meg et par nye favorittsanger som jeg lastet ned på dataen igår! Digger de !!♥♥

Cher Lloyd- Want U Back ♥

Cher Lloyd Ft. Becky G - Oath ♥

Cher Lloyd Ft. Mike Posner- With Ur Love ♥

Fått helt dilla på Cher Lloyd!♥ Hun er dritgod og jeg digger sangene hennes!♥

cute | Tumblr(1) Tumblr(1) TumblrTumblrcher lloyd | Tumblrmy diva!

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits