Innkjøp fra igår


Onsdag forrige uke var jeg på min første ridetrening! Jeg har lenge hatt lyst til å starte på ridning, og nå går jeg der!:D Så igår var jeg på en Horze-butikk med storesøster for å kjøpe ridestøvler. Det ble til at jeg kjøpte ridesko med fôr i og chaps istedenfor, siden det satt mye bedre inntil leggen. Og i tillegg så synes jeg det er mer komportabelt og praktiskt. Jeg kjøpte også ett par vanter med gummi på håndflaten for å få ett bedre grep på tøylene når jeg rir. Jeg synes det er så kaldt om vinteren og jeg hater jo å fryse, så jeg passet på å kjøpe noe varmt til fingre og tær!:)


Ridesko med fôring: 469,-


Chaps: 259,-
Vanter: 39,--Hva synes du om innkjøpene? Har du også interesse for hest?

Desember Favoritter


Jeg lagde en video for litt over en ukes tid siden som jeg har helt glemt bort at jeg hadde lastet opp på youtube! Videoen er om, som overskriften sier, favoritter fra desember. Det går får det meste i produkter, og dette kan vel også anses som en anbefalings-video også.

-Har du noen av de samme favorittene?

Throwback; 2014


Godt nyttår til alle sammen! 2014 har vært et helt fantastisk og ubeskrivelig år for meg på flere måter. Det har vært fylt av ting jeg elsker og ting jeg hater, fantastiske øyeblikk og stunder jeg helst vil glemme. Men sånn er det vel for alle av oss, eller hva? 

Jeg tenkte jeg skulle dele noen opplevelser jeg husker aller best fra 2014. Om du vil dele noen av dine opplevelser er det bare å legge igjen en kommentar. :)

Jeg var på en fantastisk ferie til La Manga med lillesøster, mamma, tante & kusine og storesøster og kjæresten hennes. Det var 10 solfylte og minnerike dager som jeg lenge kommer til å huske!Jeg flyttet med mamma og lillesøster. Jeg måtte i tillegg bytte skole, noe jeg var ganske redd for. Dette var noen stressfulle og nervepirrende dager som jeg er glad er over! Men jeg må si jeg trives veldig godt i det nye huset :)Jeg var på shopping i Drammen med mine aller beste venner. Dette var en utrolig fin dag og jeg koste meg masse!Jeg var på Elvefestivalen i Drammen. Det er alltid stemningsrikt på Elvefestivalen med konsert, shopping, tivoli og ikke minst fotballkamp.Jeg har vært på mange fotballkamper; noen jeg skulle ønske jeg kunne opplevd igjen, og noen jeg fint kunne klart meg uten. Det skal bli mange fler i 2015!


Jeg har tatt MASSE bilder som jeg virkelig elsker! Spesielt noen makrobilder...

Jeg hadde en kjempefin 17. mai-feiring, den beste jeg kan huske! Denne dagen var jeg med både venner og familie, og dagen inneholdte ikke et eneste negativt øyeblikk.

Jeg var på Vinterlyd i Drammen med lillesøster og en veninne av henne. Det var en utrolig gøy dag!


Jeg har blitt mer engasjert i saker som bruk av dyr i sirkus, pelsproduksjon og kjøttproduksjon.Jeg har vært masse på shopping! I Norge, Sverige og Spania. Med venner og familie, og det er like gøy hver gang :)Jeg har vært flere ganger på ''badet'' med gode venner.

Jeg har kjøpt billett til One Direction-konsert som jeg skal på i år med lillesøster og storesøster. Det blir min første ordentlige konsert og jeg gleder meg sinnsykt!Jeg har vært en del på bowling med både venner og familie. Selvsagt med store mellom, siden hver gang vi er der spiller vi opptil 10 serier!


 

Jeg gleder meg masse til å se hva 2015 vil bringe. Jeg ser fram til å skape masse nye minner og oppleve nye steder av verden. Forhåpentligvis bli kjent med nye mennesker også.

Hva synes du om 2014? Har vi opplevd noe av det samme?

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits