Riktig God Helg!


Hei og riktig god helg! Etter skolen idag kollapset jeg helt. Men hva kan man forvente etter en slitsom uke? Nå er jeg bare glad for å være hjemme med den ødelagte dataen min. Målet for helga er å sove så leeenge som mulig og bare gjøre det jeg vil! Forrige helg så våknet jeg tidlig hver dag og var borte hele dagen. Så nå er jeg klar for å bare ta det helt med ro. Istad så så jeg på Norske Talenter med lillesøster og pappa. Enkelte som melder seg på er sinnsykt flinke, jeg blir skikkelig imponert!♥ Her er noen bilder jeg tok med lillesøster:

Ha en riktig god helg!♥

KONKURRANSE; oppdatering 2


Som sagt så hadde jeg ingen mulighet til å blogge igår så derfor kommer det forskinkede innlegget nå istedenfor. Jeg holder en konkurranse på bloggen nå fram til 25. Mars. Her er denne ukens bilder:Jeg bestemte meg denne gangen for å ta bilder ute for ett klarere resultat. Du kan se stooor forskjell akkurat som forrige uke på dette bildet. Jeg vurderer å bytte flaske på den største for å se hvor stor Aprikosen kan bli. For å lese mer om konkurransen og for å delta, trykk ''HER''!!

Lykke til!♥

Stressfull dag..


Hei! Igår klarte jeg å låse meg ute av huset og mamma kom ikke hjem før halv ti så jeg hadde ingen mulighet for å blogge, gjøre lekser eller noe som helst! Det var virkelig en stressfull dag da jeg glemte både det ene og andre. Dagen startet med at jeg hadde glemt penalet og busskort hjemme når jeg skulle på skolen. Etter skolen så dro jeg på Hoksundbadet med noen venner og selvfølgelig hadde jeg glemt badetøy! Mamma var tilfeldigvis i Hokksund så hun kjørte meg hjem. Der klarte jeg å legge igjen husnøkkelen. Så når hun kjørte meg tilbake til Hokksund så dro henne til ett møte med jobben. Når vi skulle ta bussen hjem fra Hokksundbadet så klarte jeg å bomme på tiden så da rakk vi ikke den bussen. Når jeg kom hjem så var jeg så sliten at jeg la meg til å sove med en gang. Idag har jeg egentelig bare gjort ''det vanelige''. Ikke så mye mer interessant enn det ;) Så nå er jeg glad for å være hjemme og bare slappe av!-Hva har du gjort idag?

KONKURRANSE; oppdatering 1


Nå er det onsdag og det vil si at det er én uke siden jeg startet en konkurranse på bloggen om å vinne ett produkt. (Du finner den HER.) Jeg skal legge ut en oppdatering hver onsdag fram til den 25. mars, og du har muligheten til å melde deg på konkurransen alle de dagene. 

Kort forklart: Produktene skal gjøre huden myk og øke fuktighetsnivået. Forskjellen på produktene er at den ene er en olje, og den andre er en spray. Det ene produktet er fra Nu Skin og heter NaPCA moisture mist. Det andre produktet er fra Natusan og heter baby oil. Jeg har testet begge på en aprikos for å se hvilken aprikos som vokser mest og som trekker til seg fuktigheten. Jeg har ikke blandet ut produktet med vann eller noe annet!

Her er denne ukens bilde:


På dette bildet kan man se stooor forskjell fra forrige gang. Den ene har vokst seg så stor at den ikke får plass, mens den andre ikke har vokst noe i det heletatt.

-Men hvem er hvem? Hvilken flaske inneholder hvilket produkt?

Lykke til!♥ 

 

Hokksundbadet


Hei og hopp! Igår så tok jeg bussen sammen med noen venner ned til hokksundbadet. Der badet vi en god stund før vi ble hentet av mamma. Jeg har pleid å være der på tirsdager og onsdager fordi da er det gratis inngang. Så det eneste jeg betaler for da er bussen til badet, og noen ganger fra. Jeg husker godt en gang når jeg var der ifjor. Da spurte jeg for moroskyld om jeg ikke kunne få en båtis siden jeg ikke hadde mer penger igjen. Gjett hva jeg fikk! -Jo jeg fikk selvfølgelig båtis! *Haha* Trodde aldri det funket men det gjorde det. Da sparte jeg de pengene jeg aldri hadde ;)


(Jeg kommer til å legge ut en oppdatering av konkurransen jeg har på bloggen så fort som mulig.)

Ha en fin uke videre!♥

//Inare

Innkjøp


Jeg var en tur på senteret for noen dager siden med storesøster hvor jeg fant meg noen innkjøp. Jeg har ikke laget video denne gangen med at jeg ikke kjøpte så mye. Hver gang jeg har dratt på senteret i det siste, så har tanken vært å lete etter gensere. Jeg har nesten bare sommerklær som t-shorter og singlet så genser er noe jeg absolutt trenger! Jeg klarte å finne meg en genser nå, meeeen også 2 topper. *Hehe* Her er bilder av innkjøpene:

T-shorte // Cubus
V-Genser // Cubus 


Singlet // Cubus

-Hva synes du om innkjøpene?

//Inare

Bilder fra idag


Hei! Idag våknet jeg rundt kl 8. Da tok jeg meg en dusj og reiste så til hokksund for å se lillesøster spille håndballkamp. Etter litt så kom Martine. Da gikk vi litt rundt inne og en liten tur ut for å ta bilder. Mange av bildene ble kjempefine. Jeg skal legge dem ut i ett eget innlegg. Etter å ha tatt noen bilder så reiste vi hjem til Martine får å feire bursdagen hennes med familien. Her er noen bilder fra bursdagen:Ikveld skal jeg overnatte hos Martine til imorgen. Da kommer pappa å henter meg. Senere på dagen så skal vi en tur i funkelia. Det er ett skisenter i Kongsberg. Det blir årets første skitur (og gratis) så jeg gleder meg masse til å bruke hele dagen med familien!

-Hva har du gjort idag?

Gratulerer med dagen Martine!♥

//Inare

Ny Header


Nå har jeg sittet å laget en ny header til bloggen! Jeg synes det ikke passet helt inn med juleheader så da var det på tide å bytte den ut (jeg har tenkt til å bytte ut profilbildet også). Bildene til headeren ble tatt igår ved hjelp av storesøster. Jeg er så glad for at snøen endelig har kommet. Jeg går hjem hver dag fra skolen og nyter det kalde været og smiler for meg selv. Selv om det er kaldt og vått, så er snøen ganske fantastisk. Den er ikke bare fin å se på, men ganske praktisk. Bare tenk på alle vinteraktivitetene som finnes. Min personlig favoritt må være slalom eller bygging av snøborg med venner. Jeg har aldri vært noen stor ''fan'' av snøen. Nå kan jeg trygt si at jeg aldri har vært mer glad for å se den dale ned. Jeg synes det blir utrolig flotte bilder bare av at snøen er til stedet.-Hva synes du?

//Inare

Let the snow fall


Hei :) Idag har jeg vært på skolen som vanlig. Når jeg kom hjem så var lillesøster så snill å ta noen bilder av meg ute i vinterværet. Det var kaldere idag enn igår. Det ble veldig fort mørkt ute så det ble ikke verdens beste bilder akkurat, og ikke mange av dem heller. Nå sitter jeg å ser på Norske Talenter med pappa. Jeg kommer til å tilbringe dagen hjemme uten noen andre planer enn å slappe av, spise god mat (godteri) og kanskje hvis jeg gidder, rydde rommet ;)-Skal du noe spesielt idag?

Ha en super fredagskveld!♥

//Inare

Dagens Antrekk


Hei! Idag bestemte jeg meg for å bite tennene sammen for å ta bilder ute i vinterværet. Det var ikke så kaldt som jeg trodde så jeg kommer til å ta flere bilder ute i dagene framover, hvis været holder. Så lenge man kler seg godt så har vel ikke været så mye å si. Dagen idag har vært ganske kald ellers. Godt å komme hjem og bare kunne slappe av! Jeg var en tur på senteret med storesøster istad så innlegg med innkjøpene kommer enten nå snart eller i morgen tidlig.

//   Jakke: Sheinside   //   Genser: Bik Bok   //   Bukse: Cubus   //   Sko: DNA   //

Ha en super uke videre!♥

KONKURRANSE


Hei! Nå har jeg tatt en test for å finne ut hvor bra ett produkt er. For tiden er det mye snakk om mineraloljer, og at dette ikke er bra for huden. Jeg har valgt å teste ut to produkter. Vinnerproduktet gis til en heldig vinner som kåres 31. mars! Jeg trekker en vinner blandt alle som gjetter riktig. Siste frist for påmelding er 25. mars. Følg med i ukene framover da jeg skal legge ut nytt bilde hver onsdag! For å delta trenger du kun å legge igjen en kommentar med navn og e-post og selvfølgelig hvilket produkt du tror er best.

Produktene skal gjøre huden myk og øke fuktighetsnivået. Forskjellen på produktene er at den ene er en olje, og den andre er en spray. Det ene produktet er fra Nu Skin og heter NaPCA moisture mist. Det andre produktet er fra Natusan og heter baby oil. Denne testen er veldig lett, så du kan fint gjøre den selv.

Dette er det jeg brukte:

 

1. Aller først så puttet jeg en aprikos i hver flaske. 2. Etter det fylte jeg opp flaskene med produktene. En med Natusan sitt produkt, og en med produktet til Nu Skin.
3. Så skrev jeg dato på flaskene og hvilket produkt det inneholdt.
4. Så er det bare å vente å se hva som skjer!;)Jeg gjør dette eksperimentet for å finne ut hvilket produkt som holder det de lover, og som øker fuktigheten i huden mest.

-Hvilket produkt tror du får aprikosen til å tiltrekke seg fuktighten?

Lykke til!

//Inare

mine siste innkjøp (VIDEO)


God Morgen!♥ Jeg tenkte jeg skulle starte denne dagen med en video! Jeg har hatt en del problemer med å laste den opp men endelig er den her. Jeg håper du liker videoen. Hvis du har noen spørsmål, så bare legg igjen en kommentar ;)

 

video:mine siste innkjøp

-Hva synes du?

//Inare

 

2 par nye sko


Heisann =) Idag ble jeg med mamma en tur til Drammen for å se på sko blandt annet. I Oktober 2013 så kjøpte jeg meg ett par nye vintersko. Kun noen uker senere så begynte de å bli skikkelig ødelagte innvendig. Hælen ble åpen å det kom noe som lignet lim ut av den. Limet var jo ganske hardt og spisst så jeg fikk ofte sår på foten. Jeg trodde jeg var nødt til å ha kviteringen for å få byttet skoene så jeg lot dem bare stå hjemme. Men idag så prøvde jeg å spørre om det ikke var mulig å få byttet dem og det viste seg at det var lettere en jeg trodde! Så jeg fikk ett nytt par av de samme :D I tilleg så kjøpte jeg meg ett par joggesko, noe som jeg virkelig trengte! jeg er helt forelsket i begge skoene. De er supergode å ha på på hver sin måte.

Her er vinterskoene:Her er joggeskoene:
Joggeskoene fantes i rosa også men jeg er mer glad i blå, så da ble det disse.

Ha en super helg videre!!♥

//Inare

Bandana Style!


Heihei! Idag har jeg vært på skolen som vanelig. Når jeg kom hjem så fikk jeg besøk av en gammel venn!♥ Det var utrolig korselig. Senere ikveld så har vi spist kjempegod hjemmelaget pizza og bare slappet av. Jeg fant fram min bandana som jeg ikke har brukt noe særlig tidligere og bestemte meg for å prøve ut noen looks med den. Jeg lagde en denne bandanafrisyren med hjelp fra storesøster. Jeg har rett og slett fått helt dilla på bandana!♥

Her er resultatet:-Hva synes du om frisyren?

//Inare

På skolen


Heisann :) Igår fant jeg ut at julegavevideoen var slettet så den må jeg filme inn å lage helt på nytt!! Jeg skal prøve så godt jeg kan å bli ferdig med den denne uka.
Jeg har kjøpt noen ting i det siste. Jeg tenkte at isteden for å legge ut ett innlegg med en og en ting, så skulle jeg heller lage en film. Den hjalp Celine med meg igår så den er vel ferdig i løpet av dagen eller imorgen.

(gammelt bilde)
Nå er jeg på skolen. Vi har internasjonalt samarbeid. Jeg har nettopp pratet med en fra Canada og nå sitter jeg egentelig å bare kjeder meg, og jeg vet jeg ikke er den eneste. Så bra det finnes snapchat og andre tidsfordriv ;)

Jeg blogger mer når jeg kommer hjem!;)

-Hva gjør du akkurat nå?
//Inare

Catching Fire


Hehei :) Idag var jeg på kino med lillesøster og kusina mi. Vi så på den andre filmen fra The Hunger Games som heter Catching Fire. Jeg synes den var utrolig bra og veldig spennende!:) Jeg anbefaler å se den hvis du ikke har gjort det enda. Den er ganske voldelig med at den handler om overlevelse. Den første filmer handler om at to personer fra 12 distrikter blir tatt med til en arena for å kjempe om livet. Den som overlever blir rikt berømmet og trenger adri å dra til arenaen igjen. I den andre filmen (som jeg har sett idag), så skal vinnere fra alle årene kjempe mot hverandre. Så nå er konkurransen om livet myyye tøffere med at alle deltakererne er proffe drapsmenn.
-Har du sett den filmen?

//Inare

Nyttårsaften (OUTFIT)


Hei igjen! Jeg er superelendig når det gjelder kjappe oppdateringer på bloggen (en annen måte å fortelle hvor treg jeg er på). ''Kjappe og kjappe'', dette innlegget skulle vært lagt ut på nyttårsaften men nok en gang er jeg sent ute med det. I stedet for unnskyldninger så har jeg bestemt meg for at jeg SKAL legge ut dette innlegget, no matter what. Når jeg skulle redigere disse bildene så fikk jeg så lyst til å prøve noe nytt! Jeg redigerte sånn at jeg fikk hvit bakgrunn. Jeg bestemte meg for å gjøre antrekket så enkelt som mulig. Her er bildene av det jeg hadde på meg:


Peplumkjole: Cubus    //    Neglelakk: Bik Bok    //    Korsring: Gina Tricot    //    Øredobber: (husker ikke)

Godt Nyttår Alle Sammen!♥

//Inare

#videovideovideo


Happy Saturday !♥ 

 Jeg har sittet siden 30. Desember med å prøve å redigere videoene. Både julegavevideoen og minner fra 2013. Nå kjenner jeg at jeg trenger ny data på det sterkeste!! Skal prøve én siste gang før jeg legger meg med denne julegavevideoen. Nå over nyttår hadde jeg tenkt til å lage en romvideo også. Vet ikke om jeg skal ha av begge rommene mine eller bare det ene men vi får se. Den videoen kommer ikke med det første.

På bildet under så kan du se problemet mitt. Jeg har prøvd det som står der men hver gang jeg redigerer/fjerner en film så blir en annnen ødelagt. Jeg skal som sagt prøve en siste gang men hvis dette ikke funker, så venter jeg til mandag så skal jeg prøve så godt jeg kan med å gjøre den ferdig da på mamma sin data. Jeg skal også prøve å laste ned den nyeste Movie Maker sånn at jeg er helt sikker på at det ikke går før jeg gir opp. Jeg HATER å gi opp -_-


Jeg ønsker dere alle en super helg!♥

-Noen som har hatt det samme problemet?

//Inare

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits