På radioen, 2000kr og en iPad!


På fredag startet jeg skoledagen med en samfunnsfagprøve. Så var det å løpe ut av klasserommet for å rekke en tannlegetime. Der borret jeg to hull før jeg dro rett tilbake til skolen for å rekke siste time. Siste timen skulle tilbringes i Portåsen. Der skulle det være en diktkåring kalt Årets Herman, oppkalt etter dikteren Herman Wildenvey. Jeg, sammen med 133 andre, hadde bidratt med totalt 368 dikt.
Så der satt vi, alle like spente på hva som skulle skje og hvem som hadde vunnet. Først var åpningen av det hele, litt snakk om stedet vi var på og mannen bak kåringen osv. Etter det ble mikrofonen sendt til battlerapper og youtube-kjendis Nils m/Skils. Han var utrolig morsom og ikke minst flink til å rappe, og noen sanger ble skrevet, blandt annet om en elev, møbler og politikere. Så begynte selve kåringen. De startet med noen som ikke hadde fått pallplass, men som hadde noen gode bidrag som måtte deles. Etter det var det tid for 3. plassen. En bronsjefarget konvolutt ble åpnet, juryens begrunnelse ble lest høyt og så navnet på den heldige. Så kom det fram en søvfarget konvolutt som inneholdte juryens begrunnelse og navnet til vinneren av 2.plass. Vinneren kom frem og leste diktet sitt før gullkonvolutten ble tatt frem.

De åpnet den siste konvolutten og leste juryens begrunnelse som var dette:

Årets førstepremie 2015 går til en svært formsikker og god betrakter. Vinneren viser stor spennvidde i tematikk, særdeles god språkfølelse, høyt refleksjonsnivå og behersker et bredt stilistisk repertoar. Førstepremiemottageren har kommet langt i sin utvikling og har en poetisk følsomhet i billedspråket som kan gjøre profesjonelle forfattere misunnelige. Årets vinner tør å prøve seg på litterære C-momenter og modige tankesprang. Førstepremien går i år til et prosadikt som er så rikt og mangetydig at juryen ikke er i tvil om at vi står overfor et udiskutabelt litterært talent. 

 

Når jeg hørte dette tenkte jeg at det var gøy å kunne få delta, men synd jeg ikke vant. Dette avsnittet her med så store ord kunne umulig handle om ett av mine dikt.! Aldri før har jeg tatt så feil.

Jeg husker jeg mumlet "kan jeg slippe å ikke lese diktet?" så fort jeg kom fram på scenen, og heldigvis slapp jeg også. Det er faktisk ganske umulig å snakke ordentlig og ikke minst bli tatt på alvor med bedøvelse i halve kjeften. Jeg har et bilde med skjevt smil som bevis (bildet øverst), og jeg har tannlegen å skylde på. 

Like etter var det bare å stelle seg opp for å bli fotografert og intervjuet. Så fikk jeg en Cola i hånda og en stol å sitte på i 10 minutter. Etter det ble jeg kjørt til NRK i Drammen. Vinneren skulle tydligvis bli intervjuet på radioen og lese opp diktet på direkten. Uforberedt og nervøs satt jeg på venterommet og skalv mens jeg ønsket at tiden skulle stoppe opp. Så nervøs for ingenting. Det var utrolig koselig inne i studioet og ikke minst gøy! Hadde aldri trodd det skulle være så lett, dette er noe jeg fint kan venne meg til, hehe!

Jeg fikk innrammet diplom og en bok med dikt av Herman Wildenvey, og er nå 2000,- og en iPad rikere. Alt i alt en vanlig fredag..


//  Du kan lese mer om saken HER (her finner du også diktet)  & HER  //

-Noen som har vært med på noe lignende før?:)

Vinneren av konkurransen!


Wuhuu! Nå er det endelig 25. mars og det betyr at det er på tide å kåre en vinner av konkurransen som har pågått på bloggen i ca 10 uker. Men før jeg kriver vinneren så tenkte jeg å fortelle litt om vinnerproduktet! Konkurransen handlet om å gjette hvilket produkt som ga aprikosen mest fuktighet. Det ene produktet viste tydelig forskjell mens det andre gjorde det stikk motsatte. Det produktet som utmerket seg var,,,,

NU SKIN'S NaPCA moisture mist! Den ga masse fuktighet og fikk aprikosen til å 'vokse'' allerede etter en dag! 

Jeg skrev navnene til dere som gjettet dette produktet ned på lapper og trakk en heeelt tilfeldig vinner. Gratulerer så mye til Astrid som vant det beste produktet! Jeg sender deg mail i løpet av dagen (inare00@gmail.com). Hvis du ikke svarer innen én uke fra idag så trekker jeg ny vinner.Jeg synes alltid det er like gøy å holde konkurranser. Er det noe jeg liker godt så er det å lage spenning, kåre en vinner og dele ut premier! Jeg liker enkle konkurranser som ALLE kan delta i. Jeg har allerede planlagt neste konkurranse hvor jeg trekker flere vinnere, så hold deg oppdatert!

Gratulerer igjen til vinneren!

Minner om konkurransen!


Kort om konkurransen: Produktene skal gjøre huden myk og øke fuktighetsnivået. Forskjellen på produktene er at den ene er en olje, og den andre er en spray. Det ene produktet er fra Nu Skin og heter NaPCA moisture mist. Det andre produktet er fra Natusan og heter baby oil. Jeg har testet begge på en aprikos for å se hvilken aprikos som vokser mest og som trekker til seg fuktigheten. Jeg har ikke blandet ut produktet med vann eller noe annet!

Heihei! De siste Onsdagene så har jeg ikke lagt ut noen flere bilder til konkurransen med oppdateringer. Jeg har nemlig ikke sett noen tegn til forandringer så hadde blitt litt dumt å legge ut omtrent de samme bildene hver uke! Siste frist for å melde seg på er fortsatt tirsdag 25. mars og siste oppdatering kommer mandag 24. mars. Jeg tenkte jeg skulle legge ut bildene jeg har tatt uke for uke, for å sammenligne de forskjellige resultatene.

Uke 1: *Ingen tegn til forandring*

Uke 2: På dette bildet kan du se at den ene aprikosen har vokst seg tydelig større enn den andre

Uke 3: Den ene aprikosen har vokst enda litt til mens den andre er akkurat som før

Uke 4: Lite forandring fra uke 3, untatt at den minste har blitt mer kompakt

Spørsmålet er: Hvilket produkt gir mest fuktighet / har fått aprikosen til å vokse? Enten er det Natusan's ''Baby Oil'' eller Nuskin's ''NaPCA moisture mist''. Du kan melde deg på i dette innlegget eller det første jeg lagde (link HER). Da skriver du en kommentar hvor du legger igjen navn, e-post og hvilket produkt du tror har fått aprikosen til å vokse. Jeg trekker en tilfeldig vinner! Premien er det produktet som gir mest fuktighet.

-Hvilket produkt tror du har fått aprikosen til å vokse?

KONKURRANSE; oppdatering 3


Heihei! Jeg fikk ikke lagt ut dette innlegget igår fordi jeg var borte hele dagen. rtt etter skolen så var det bare å hoppe i dusjen og så dra til bestefar på middag. Etter det så reiste jeg til Drammen med lillesøster og mamma for å se på håndballkamp (DHK-Runar). Det var gøy på håndballkamp men det er nok ikke sporten for meg, dessverre. Etter skolen idag så ble jeg med en veninne fra klassen hjem for å gjøre lekser og øve til engelsk framføring vi skal ha om London neste uke. Jeg har nå tatt bilde til konkurransen av de to apikosene. Her er det:For mer info om konkurransen klikk //HER// !

Imorgen så skal jeg til Drammen rett etter skolen. Når jeg kommer hjem så skal jeg på bursdag så det kan bli vanskelig å blogge, men skal se hva jeg får tid til ;)

Ha en fin uke videre!♥

KONKURRANSE; oppdatering 2


Som sagt så hadde jeg ingen mulighet til å blogge igår så derfor kommer det forskinkede innlegget nå istedenfor. Jeg holder en konkurranse på bloggen nå fram til 25. Mars. Her er denne ukens bilder:Jeg bestemte meg denne gangen for å ta bilder ute for ett klarere resultat. Du kan se stooor forskjell akkurat som forrige uke på dette bildet. Jeg vurderer å bytte flaske på den største for å se hvor stor Aprikosen kan bli. For å lese mer om konkurransen og for å delta, trykk ''HER''!!

Lykke til!♥

KONKURRANSE; oppdatering 1


Nå er det onsdag og det vil si at det er én uke siden jeg startet en konkurranse på bloggen om å vinne ett produkt. (Du finner den HER.) Jeg skal legge ut en oppdatering hver onsdag fram til den 25. mars, og du har muligheten til å melde deg på konkurransen alle de dagene. 

Kort forklart: Produktene skal gjøre huden myk og øke fuktighetsnivået. Forskjellen på produktene er at den ene er en olje, og den andre er en spray. Det ene produktet er fra Nu Skin og heter NaPCA moisture mist. Det andre produktet er fra Natusan og heter baby oil. Jeg har testet begge på en aprikos for å se hvilken aprikos som vokser mest og som trekker til seg fuktigheten. Jeg har ikke blandet ut produktet med vann eller noe annet!

Her er denne ukens bilde:


På dette bildet kan man se stooor forskjell fra forrige gang. Den ene har vokst seg så stor at den ikke får plass, mens den andre ikke har vokst noe i det heletatt.

-Men hvem er hvem? Hvilken flaske inneholder hvilket produkt?

Lykke til!♥ 

 

VINNER AV KONKURRANSE!


Nå har jeg kåret to tilfeldige vinnere av en konkurranse jeg har hatt på bloggen nå en stund. Konkurransen var at du kunne vinne en til to piercinger!

Hun som ble trukket ut til førstepremien heter : Stine !!

Og hun som fikk andrepremien heter: Silje !!

Gratulerer så mye til dere begge to !! Jeg kommer til å kontakte dere i løpet av denne uken på E-mail ;)
Gratulerer!<3

//Inare <3<3

Siste frist!!


(jeg vil bare påminne at dette innlegget ikke er noe narr!)

Heisann ♥

Jeg har ikke fått kåret vinner av konkurransen enda fordi jeg har vært borte i påsken. Derfor er det siste frist til å melde seg på konkurransen nå! Jeg kårer en vinner senere ikveld. Konkurransen finner du HER!♥ 


Lykke til!♥

//Inare ♥♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits