Min julefeiring


På julaften våknet jeg veldig sent. Når jeg våknet tok jeg på meg morgenkåpe og tok med meg julestrømpen ned hvor jeg åpnet den, mens jeg så på julefilmer med lillesøster. Etter noen få timer foran TVen, tok jeg en varm dusj og kledde på meg før vi dro til bestefar. Der feiret vi julen med familien, skjønne Ruffen, god mat og masse flotte gaver.

Julen i år føltes litt annerledes enn julen har pleid. Det har vel mest vært på grunn av min mangel på julestemning, tror jeg. Jeg har hatt så utrolig lite julestemning i desember, og det velger jeg å tro at skyldes mangel på snø. Vel, uansett hva som er årsaken så føltes det ikke som jul. Jeg hadde det uansett veldig koselig og skulle ønske at dagen varte enda lenger. Når vi kom hjem fra bestefar tok lillesøster fram ett monopol-spill hun fikk i julegave. Lillesøster og jeg satt klistret til spillebrettet fram til klokka 04 før vi gikk og la oss. Dagen etter var det bare å dra fram spillet igjen, og vi har spilt det hver dag siden julaften!


-Hvordan var din julefeiring?:)

Pretty Little ChristmAs


Med masse tentamener, prøver og julehandel så blir det ikke mye tid til blogging! Jeg har hatt så lyst til å pøse på med juleinnlegg men det blir så vanskelig når tiden ikke strekker til. Det er ALLTID et eller annet som må gjøres og som kommer i veien. Som nevnt i flere av mine tidligere innlegg så blogger jeg så fort jeg har mulighet, og så fort jeg har noe å blogge om. 

Flere PLL-fans som føler dette blir en lang jul? Hvor kult hadde det ikke vært om Marlene King lagde en Pretty Little Liars Julekalender med ny episode hver dag i hele desember fram til jul? Tenk så herlig å kunne komme hjem etter en slitsom dag, pakke seg inn i ett pledd, lage kakao og se en episode! Det hadde vært en drøm som hadde kommet i oppfyllelse..

Igår bakte jeg noen Pretty Little Liars-inspirerte pepperkaker med storesøster som jeg hang opp med rød trå i gardinstangen på rommet mitt.

Ble det ikke stilig?

Imorgen skal jeg på klassetur til Oslo. Kanskje det blir noen innkjøp på meg?:) Jeg gleder meg hvertfall veldig! Det blir godt å komme litt ut av klasserommet for en gangs skyld. I tillegg så er jeg utrolig sjeldent i Oslo så det blir gøy!

Julen handler om å gi


Jeg elsker å gi gaver. Finne noe fint, pakke det inn, og rett og slett glede den som åpner den. I dag fikk jeg sjangsen til å gi en gave til en fremmed. En som virkelig trengte den og kunne sette pris på den på en måte vi ikke kan.

''God jul, lille venn''-prosjektet startet egentlig med en veninnegjeng som ønsket å gi vanskeligstilte barn en liten julegave. Etter det har det vokst seg større og blitt ett flott arrangement i flere byer i landet, til og med i Sverige! Idag mellom kl 13:00 og 15:00 var det mulighet for å donere en gave på Drammens Teateret. Jeg meldte meg på arrangementet på facebook for en ukes tid siden. Da fikk jeg tildelt ett barn jeg skulle kjøpe en gave til. Gaven skal koste mellom 100-200,- og jeg skulle få glede en jente på 6 år. Mamma og jeg dro sammen til Drammens Teateret og leverte en gave hver der. Frelsesarmeen, Barnas Stasjon, Røde Kors og Rett Fram sørger deretter for at gavene havner dit de skal.

Det var utrolig fint å se hvor mange som engasjerte seg og som bidro med en liten gave. Det var flere hauger med gaver og koselige frivillige som gikk rundt og delte ut pepperkaker og klementiner. Jeg anbefaler alle som har mulighet å bli med på dette arrangementet neste år om de har det i en by nær deg. Om ''God jul, lille venn'' ikke arrangeres nær deg, kan man alltids levere gaver direkte til frelsesarmeen.-Har du deltatt på noe lignende før?

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits