Pakker i posten!


(Et eget innlegg med de siste dagene av rideleieren jeg var på kommer i et eget innlegg i løpet av idag eller imorgen.)

Her om dagen mottok jeg to pakker i posten; en fra Ebay og en fra Miniinthebox . Begge pakkene bestilte jeg for ca 2 uker siden. Jeg er ganske kjent med begge nettsidene og er veldig glad i utvalget og prisene de har, og at de har gratis frakt; det er jo et pluss. En ting jeg liker godt er at de har mange ting jeg ikke finner i butikker, og ting jeg ikke aner at eksisterer.! Jeg finner noe nytt jeg liker hver gang, det er nesten farlig, hehe! Jeg har lagt link til hvert enkelt produkt under hvert enkelt bilde sånn at dere lettere kan finne det igjen (om det skulle være interesse for det).

 

Det jeg kjøpte fra Ebay var en nakkereim til kameraet mitt. Jeg tenkte å piffe opp kameraet litt med farger, og merkelig nok hjelper det på motivasjonen til å fotografere også. Merker nå i det siste som jeg har fått litt nytt utstyr til kameraet så blomstrer kreativiteten, og jeg får bare lyst komme meg ut og knipse. Jeg valgte en reim med sterke, sommerlige farger, siden jeg har blitt litt lei mitt i svart og rødt hvor det står "Canon" på i store bokstaver. Jeg synes det fikk kameraet til å se så mye freshere ut, har jeg rett? Og for under 30kr, hva er det da å si nei til?:)

// Link HER  // 

Resten av tingene jeg kjøte er fra miniinthebox. Ble helt forelsket i blandt annet denne klokka, har lenge lett etter en slik i butikker men aldri funnet en. Denne var jo også superbillig; nøyaktig 30kr fattigere ble jeg! Vurderer å gå tilbake å kjøpe en i brun også.

//  Link HER  //

 

Jeg kjøpte også et gjennomsiktig deksel til telefonen min, hovedsaklig for å kunne dekorere selv. Dette kostet jo ingen ting! Jeg hadde tenkt å kjøpe inn en haug men ville gjerne teste kvaliteten først, som forresten var helt topp! Dette kostet meg så lite som 6kr, ikke noe tvil om at jeg skal handle mange fler.. Jeg har planer om å lage et DIY innlegg med slike for å vise litt hva jeg har planlagt. Har prøvd meg litt frem allerede med å dekorere så gleder meg til å vise resultatet :)//  Link HER  //

 

Den siste tingen var noe jeg virkelig trengte; linsepenn. I den ene enden er det en kost, mens i den andre er det klister som gjør at sandkorn og støv fester seg. Helt genialt for enhver som ønsker å holde objektiv og filter rene! Nøyaktig 17kr ga jeg for denne.//  Link HER  //

 

-Har du handlet noe fra disse nettsidene før?

 

Nytt objektiv!


Wiii! Nå har jeg kikket på et objektiv til kameraet mitt lenge og igår klarte jeg endelig å bestemme meg. Valget falt på ikke noe annet enn et macro-objektiv, for jeg elsker macro! Jeg spurte om litt hjelp av ei som jobber på expert først, siden jeg var såpass i tvil om hvilket jeg skulle velge. Hun gjorde valget lettere, og jeg endte opp med objektivet jeg har kikket på helt siden starten, og som egentlig var førstevalget. Om all letingen var for gjeves, vil jeg ikke si. Denne lille jakten har faktisk lært meg en god del mer om kamera og manuelle funksjoner, så nå klør jeg bare i fingrene etter å prøve meg frem.!Objektivet har brennevidde på 50mm og har ikke zoom. Det gjør det litt mer krevende, men jeg synes resultatet er verdt det så jeg tar utfordringen imot med åpne armer.

Jeg tok noen bilder med det igår, måtte jo selvfølgelig prøve det med en gang jeg kom hjem! Ble bare noen "test"-bilder for å skjekke ut macroeffekten jeg nå er dypt forelsket i. Hva er det vel å ikke like ved macro?

-Hva synes du om bildene? Har du det samme objektivet?

Innkjøp fra igår


Onsdag forrige uke var jeg på min første ridetrening! Jeg har lenge hatt lyst til å starte på ridning, og nå går jeg der!:D Så igår var jeg på en Horze-butikk med storesøster for å kjøpe ridestøvler. Det ble til at jeg kjøpte ridesko med fôr i og chaps istedenfor, siden det satt mye bedre inntil leggen. Og i tillegg så synes jeg det er mer komportabelt og praktiskt. Jeg kjøpte også ett par vanter med gummi på håndflaten for å få ett bedre grep på tøylene når jeg rir. Jeg synes det er så kaldt om vinteren og jeg hater jo å fryse, så jeg passet på å kjøpe noe varmt til fingre og tær!:)


Ridesko med fôring: 469,-


Chaps: 259,-
Vanter: 39,--Hva synes du om innkjøpene? Har du også interesse for hest?

Endelig er pakken her!
Den siste tiden har jeg gledet meg masse etter å få en pakke i posten med ting jeg har bestilt på nettet. Idag fant jeg den i postkassa, wiiii! Jeg har bestilt noen småting fra en nettside som heter miniinthebox.com. Det er en nettside med utrolig masse billige ting, nyttige ting, og ting du kanskje aldri har sett før. Enkelte varer leveres innen 24 timer, noe som her helt genialt! Du kan få 24 timers frakt på produkter som ikke er merket med tilbudet, men da koster det litt ekstra. I tillegg er det alltid gratis frakt helt uavhengig av hvor mye du kjøper, eller hva du kjøper. Og hver gang du kjøper noe, så har du mulighet til å legge ut en anmeldelse på det du har kjøpt. For hver anmeldelse du skriver, tjener du 1,- i bonus som kan bruke neste gang du handler der. Utvalget de har er også superbra! De har så masse fine og forskjellige farger og mønster på mange forskjellige ting at jeg ikke alltid vet hva jeg skal velge. Jeg har bestillt endel ting fra nettsiden og så langt er jeg superfornøyd!

Det jeg bestilte kan du se på bildene over. Jeg har prøvd alle ladekablene for å skjekke at de fungerer og de kunne ikke vært bedre. Øreproppene er jeg like fornøyd med. Jeg har en liten stund ønsket meg de Apple-øreproppene men jeg har ikke giddet å bruke penger på de med at de koster så mye. På miniinthebox kostet de ingen ting i forhold! Og i tillegg så har de dem i masse farger, motiver og mønster. ELSK!<3

Jeg tenkte å legge til prisene og link til produktene jeg har kjøpt for dette er virkelig noe jeg anbefaler!

Lilla og grønn ledning - 21 kr. (per stk.)  LINK HER!

Blå ledning - 14 kr.  LINK HER!

Ørepropper - 29 kr.  LINK HER!

Dette virket kanskje som ett reklameinnlegg, og det er det på en måte også. Innlegget er ikke sponset, men jeg ønsket å dele dette med at jeg er så fornøyd med alt jeg har kjøpt på siden dems. Noen av kategoriene de har varer innenfor er elektronikk, smykker, kontorutstyr, dyreutstyr, pyntegjenstander, skjønnhet og så mye mer.. Det er virkelig verdt å skjekke ut!

Helfigurspeil


Heisann! For noen dager siden så fikk jeg ett helt utrolig fint helfigurspeil av mamma til å ha på rommet! Det er både speil og skap i ett. Det hadde kostet 2000,- men var satt ned til halv pris. Jeg hadde gått lenge å ønsket meg det, og nå står det her ved siden av meg. Jeg har fått hengt opp alle smykkene mine i det i tillegg til noen småting. Har virkelig blitt helt forelsket! I tillegg går det an å låse den (følger med nøkler). Her er noen bilder av speilen:

 

-Hva synes du?

New Shoes; Maroon Converse


Har alle hatt en fin uke så langt? For noen dager siden så fikk jeg mitt første par Converse (All Star). Jeg har ønsket meg dem kjempelenge og nå er dem mine!♥

Som jeg har skrevet på bloggen tidligere, så har jeg hatt problemer med ett sko-par som ligner på UGGS. De ble ødelagt like etter jeg kjøpte dem. Jeg dro til butikken og fikk ett nytt par gratis. I tillegg til en beskjed om at det bare var å komme tilbake hvis det samme problemet skulle oppstå. Å det gjorde det. Skoene ble ødelagte på akkurat samme måte, på akkurat like kort tid. Jeg fikk derfor en tilgodelapp med beløpet av hva jeg betalte for skoene (500,-). Jeg brukte tilgodelappen og la til 200,- ekstra og kjøpte høye Converse. Fargen ble rød (Maroon) selv om de kanskje ser litt lilla ut på det første bildet. Grunnen til at jeg valgte høye var fordi jeg alltid har ønsket meg dem, og jeg synes de er finest. Jeg må innrømme at jeg virkelig HATER å bruke så mye penger på sko (selv om det var mamma som kjøpte dem). Hadde ikke brydd meg ett sekund om de ikke var ekte. Derfor valgte jeg 2 størrelser større enn hva jeg vanligvis bruker sånn at jeg kan ha dem så lenge som mulig. Er virkelig helt forelsket!♥


-Hva synes du om Converse?

Ha en fin uke videre!

Innkjøp


Heihei! Idag har jeg vært og sett lillesøster spille håndballkamp. Hadde det ikke vært for at hun spilte håndball i dag, så hadde jeg mest sannsynelig fortsatt sovet. Igår så var jeg en liten tur på senteret. Der kjøpte jeg meg to nye gensere. Som jeg har skrevet tidligere så har jeg omtrent ingen gensere så det er noe jeg absolutt trenger! Jeg er så lei av alle de fargene jeg bruker til vanlig så tenkte jeg skulle prøve noe nytt.Ha en fin kveld!

Innkjøp


Jeg var en tur på senteret for noen dager siden med storesøster hvor jeg fant meg noen innkjøp. Jeg har ikke laget video denne gangen med at jeg ikke kjøpte så mye. Hver gang jeg har dratt på senteret i det siste, så har tanken vært å lete etter gensere. Jeg har nesten bare sommerklær som t-shorter og singlet så genser er noe jeg absolutt trenger! Jeg klarte å finne meg en genser nå, meeeen også 2 topper. *Hehe* Her er bilder av innkjøpene:

T-shorte // Cubus
V-Genser // Cubus 


Singlet // Cubus

-Hva synes du om innkjøpene?

//Inare

2 par nye sko


Heisann =) Idag ble jeg med mamma en tur til Drammen for å se på sko blandt annet. I Oktober 2013 så kjøpte jeg meg ett par nye vintersko. Kun noen uker senere så begynte de å bli skikkelig ødelagte innvendig. Hælen ble åpen å det kom noe som lignet lim ut av den. Limet var jo ganske hardt og spisst så jeg fikk ofte sår på foten. Jeg trodde jeg var nødt til å ha kviteringen for å få byttet skoene så jeg lot dem bare stå hjemme. Men idag så prøvde jeg å spørre om det ikke var mulig å få byttet dem og det viste seg at det var lettere en jeg trodde! Så jeg fikk ett nytt par av de samme :D I tilleg så kjøpte jeg meg ett par joggesko, noe som jeg virkelig trengte! jeg er helt forelsket i begge skoene. De er supergode å ha på på hver sin måte.

Her er vinterskoene:Her er joggeskoene:
Joggeskoene fantes i rosa også men jeg er mer glad i blå, så da ble det disse.

Ha en super helg videre!!♥

//Inare

New Glitter Shoes


Hei! Jeg har vært uten nett en liten stund så har ikke fått blogget dessverre. På Onsdag så var jeg på juleball. Det var utrolig gøy!♥ Jeg har hatt problemer med å finne sko en stund men plutselig,, kun noen timer før ballet så fant jeg disse: 

De har kostet 399,- men fikk dem for 100,-!

De er superfine. Jeg har veldig liten størrelse i sko (36-37) så da hadde jeg ekstra store vanskeligheter med å finne høye sko i riktig størrelse.  Vet ikke enda om jeg skal bruke dem på julaften, men ganske sansynlig ;)

-Hva synes du?

//Inare 

Pakke i posten!


God Morgen! For 3 dager siden så fikk jeg en pakke i posten. (Har glemt den helt bort!) Jeg bestilte for ikke så lenge siden to produkter fra NuSkin. Dette inneholdte pakken:(Denne pakken kostet ca 1000,-)

Pakken inneholdte nattkrem, dagkrem og rens. De er mot kviser og andre urenheter. Etter første bruk merket jeg forskjell. Jeg er superfornøyd med merket NuSkin og har flere produkter fra dem. De bruker bare naturlige produkter og tester ikke på dyr!

-Har du hørt om NuSkin?

//Inare 

New In!


Heisann! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten tur på Buskerud Storsenter. Kanskje det bare meg men jeg synes det er utrolig dårlig utvalg i omtrent alle butikker. Spesielt klessbutikker! Så jeg kjøpte meg en ny minnebrikke til kameraet. Den jeg har fra før har veldig liten lagringskapasitet så jeg trengte virkelig en ny.


Jeg kjøpte den på Clas Ohlson til 149,-. Den var billigere der en den er på vanelige fotobutikker så jeg gikk for den.

Celine og jeg har hatt en liten photoshoot idag så kanskje det kommer bilder fra den. Imorgen skal jeg en tur på Drammensbadet med Celine, Martine og lillesøster. Forresten!! Nå skal jeg snart komme med svarene på spørsmålsrunden så hvis det er noe du lurer på så send inn spørsmål //HER//. Jeg skal svare på alle spørsmålene som har kommet inn hittil. Jeg håper på å komme ut med videoen med svarene i løpet av morgendagen eller uka.

Ha en fin kveld videre!♥

//Inare

New Winter Shoes!


For to dager siden så fikk jeg meg nye sko av mamma!♥ Synes de var utrolig fine! Har alltid hatt så vanskeligheter med å finne meg sko jeg liker, så skoshopping har aldri vært stas!;) Men en dag når vi var på senteret så så jeg disse utrolig fine skoene! Få dager etter hadde mamma kjøpt dem til meg!♥
De er kjøpt på DNA og kostet 499,-. De er utrolig varme og supermyke inni!♥ Jeg elsker dem allerede og kommer til å bruke dem masse i vinter! Jeg ønsket meg noen som var litt høye sånn at jeg ikke bare blir varm på tærne, (pluss at jeg synes de som er litt høyere er finere). De likner veldig på UGGS. En av de få forskjellene er vel at det ikke står UGGS på disse ;) 

-Har du noen like sko ??

-Hva synes du ??

Gårsdagens Innkjøp


Hei! Igår var jeg en liten tur på Buskerud Storsenter. Jeg trenger noen varme gensere i skapet så da kjøpte jeg meg en. Nå begynner det jo å bli kaldere ute så da trenger jeg noen klær som varmer litt mer ;) Den er kjøpt på Only.

Gårsdagens Innkjøp


Igår så var jeg på senteret en liten tur med storesøstra mi Stine. Da fant jeg denne kjempefine genseren fra Cubus:Den er 80% bomull og 40% polyester, og ganske behagelig å ha på. 

Jeg så noen flere ting som jeg hadde lyst til å kjøpe på veien ut så det kan hende det blir noen flere innkjøp om ikke så lenge ;)
Innkjøp; Drammen


Heihei ♥ I overigår så reiste jeg til kusina mi Martine. Vi kjedet oss så vi dro en tur på Kino i Drammen. Vi så på filmen ''Gåten Ragnarok''. Den var kjempebra og anbefales veldig.!! Det var to-tre ganger jeg skvatt så veldig at jeg hoppet opp fra kinosetet.!! Etter å ha sett filmen så dro vi på en ikke så liten shopping. Det var ikke store innkjøpet på meg men det var da noe ;)


Ring: 20,- fra TGR

Neglelakk Sølv: 10,- fra TGR

Neglelakk Rosa: 10,-- fra TGR

Mascara: fikk av Martine (vet ikke pris eller hvor den er fra)

-Hva syntes du?

//Inare

Innkjøp; TGR


Hei ♥ Igår var jeg en liten tur i Drammen med mamma og lillesøster. Da kjøpt jeg meg to ting  fra en buikk som heter TGR (Tiger). Her er de:


''Telephone receiver'': 70,-

''Cinema prop'' m/kritt: 30,-

-Har du noe av det samme ?

//Inare ♥

Innkjøp; Gulskogen


Sunniva var på Gulskogensenteret istad med en veninne så jeg og mamma kom for å hente henne å da kjøpte jeg meg to ting i samme slengen mens jeg var der ;) 
Begge to var på tilbud og begge var fra Bik Bok.

Den første (T-Skjorten) kostet kun 49,-!

Den andre den kostet kun 100,-!

-Hva synes du ??

-Har du noe av det samme ??

//Inare ♥

Pakke i posten!


Ja!♥ Nå har endelig pakken min kommet!:D Så nå har jeg VISA-kort!♥ Men dessverre,, det kom med flere feil..

Feil 1) På bildet under så kan du se hvordan kortet mitt ser ut. Jeg bestilte med eget trykk men fikk det ikke trykket på kortet..


Feil 2) På dette bildet under så har dem skrevet navnet mitt feil!! Utrolig irriterende!!Så nå må jeg vente enda en ny uke!! Jeg gidder ikke å levere det enda fordi jeg trenger det,, så det tar litt tid før jeg blir fornøyd.-!! Hvorfor skal det være sånn?? Vet om flere som har hatt samme problemet!!

-Har du hatt dette problemet eller noe lignende ??

//Inare ♥♥

Innkjøp Juli


Heisann ♥ Jeg har kjøpt meg noen klær i det siste som jeg rett og slett har glemt å legge ut så da legger jeg ut alle sammen nå ;)


Genser: 99,- på wowTopp: 50,- på Gina Tricot (salg)T-shorte: 
30,- på KappAhl (salg)

Jeg har også noen andre klær jeg har kjøpt i Juli som jeg skal legge ut senere ;) 

-Hva synes du om innkjøpene ??

//Inare ♥

Innkjøp


Heei <3 Igår var jeg og Martine en liten btur på senteret het i Trøndelag. Dem har nesten ingen klesbutikker her aå det ble ikke så mye innkjøp. Vi var på en butikk som heter EXIT. Har aldri hørt om den før. Men jeg fant likevel to topper jeg kjøpte.

Den kostet 199,-

Den kostet 100,-

-Hva synes du ??
//Inare <3

Dagens innkjøp


Istad så var Mamma, Stine (storesøster) og jeg en tur på senteret. Jeg hadde ett Gavekort på KappAhl som jeg brukte opp og 150,- i lomma. Mamma kjøpte 3 plagg til meg også!♥


Singlet: KappAhl 59,-

Skjorte: WearHouse (Cubus opprinnelig) 50,-


Skjorte: WearHouse (Cubus opprinnelig)


Tights: WearHouse (Cubus opprinnelig) 50,-

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

New In


I går så tok mamma med noen klær hjem til meg :) Kjempefine og alle passer perfekt!!♥ Hun kjøpte tre bukser og med at hun er medlem av Cubus så får hun noen prosent rabatt =)

Ihvertfall her er de:Alle er kjøpt på Cubus. Den siste kostet 149,- og de andre er jeg ikke helt sikker på :/

-Hva synes du ??

-Har du noen av de samme ??

//Inare ♥♥

New In - From Brazil


Nå har pappa nettopp kommet hjem fra Brasil :D Fra butikken han har så tok han med noen ting til meg :D Ble utrolig glad for dem!♥ Passet helt perfekt! :D


Gleder meg veldig til sommer og sol så jeg kan hoppe i shortsen!♥ Toppene kan jeg fint bruke i hverdagen så de blir klare favoritter!♥

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

Innkjøp


Har kjøpt meg en liiten ting :) Ble ikke store greiene når jeg var på buskerud med Martine med at jeg hadde glemt pengene mine hjemme :P
Denne negllakken fra Nail Polish kjøpt på H&M til kr: 5,-

//Inare ♥♥

New in! -SALG!


Heisann!

Istad var jeg med pappa en tur på senteret :) Kjøpte meg noen klær ,, på salg ;D Kjøper nesten bare på salg for tiden , men det er så fint å ikke bruke så masse penger på klær ;) Fins jo så mye fint på salg :D♥

Dette kjøpte jeg:


Genser

Kjøpt: WearHouse

Pris: 30,-

Singlet ''Kiss and tell''

Kjøpt: WearHouse

Pris: 30,-


Rosa Kjole

Kjøpt: WearHouse

Pris: 10,- (denne er utrooolig fin!! Løp og Kjøp!!)


De hadde sånn posesalg der du kunne fylle opp en bærapose av belter og leggvarmere for kun 50,- !!! Kjempebillig!!

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

New In!


Mamma var på senteret igår og kjøpte fotballshorts til meg !! Kjempesnilt!! Å den passer perfekt!!

Kjøpt: G Sport
Pris: 179,-

//Inare <33

New in!


Heisann ♥ Jeg og pappa var en liten tur på senteret igår og kjøpte noen ting til butikken han skal åpne i Brasil og noen plagg til meg ;) En liten tur på salg igjen :D

Bukse:

Kjøpt på Wearhouse for: 70,- !!

Topp:

Kjøpt på nettet/bestillt fra Kina for: ca. 40,- !!

-Hva synes du ??

//Inare ♥

 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » April 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits