Langs havnen; 010715


(Innlegget skulle vært publisert på onsdag, men jeg har hatt litt problemer med minnebrikka til kameraet så har ikke fått ut bildene tidligere.)

Mesteparten av dagen var jeg hjemme med rumpa godt planta i soffaen. Jeg vet, jeg lovet meg selv å ikke gjøre det denne sommeren.. -men skal jeg bare ignorere sosiale medier og nye episoder av de beste TV-seriene? Nei, da er det vel bedre med en mellomting. En sommer uten pc og mobil hadde det ikke blitt noe greie på uansett. Da var det ganske greit å kunne dra ut for å spise etterpå, så fikk jeg meg en luftetur :) Da ble det plutselig ikke en "bortkastet" dag allikevel. En ettermiddag hvor man drar ut og spiser, etterfulgt av en gåtur langs havnen for å se på båter med en is i hånden; det kaller jeg sommer! Noen bilder ble det også. Jeg fant en rosebusk litt bortgjemt og kunne ikke dy meg. Jeg må beklage på forhånd om det blir en del bilder av blomster fremover, det har blitt min nye obsession.


-Gir ikke havner deg bare en utrolig fin og idyllisk sommerfølelse? Det vet jeg de gjør med meg!

En sommerdag i byen


 Jeg har bestemt meg for at denne sommeren skal jeg ikke kaste bort. Jeg skal ikke sitte hjemme i sofaen en eneste dag uten å ha noe å finne på, for jeg vet jeg kommer til å angre på det når skolen starter igjen. I siste liten planla storesøster og jeg å dra en tur på kino. Vi gikk litt rundt i byen først for å få litt ut av været. Vi gikk blandt annet innom en ny butikk som har åpnet i Drammen; Joe & The Juice. Det ble to "pick me up", noen bilder og billetter til Jurassic Park. Filmen var utrolig bra og juicen veldig god! Dagen endte med en tur innom expert for å kjøpe et nytt objektiv til kameraet mitt. 

//  Topp: Gina Tricot  //  Skjørt: H&M  //


Idag skal jeg en tur på fotballkamp, og har planer om å lage en liten overraskelse som muligens kommer ut her i morgen. Mer enn det vil jeg ikke røpe for øyeblikket (:

Ønsker alle en fin dag videre!

Throwback; 2014


Godt nyttår til alle sammen! 2014 har vært et helt fantastisk og ubeskrivelig år for meg på flere måter. Det har vært fylt av ting jeg elsker og ting jeg hater, fantastiske øyeblikk og stunder jeg helst vil glemme. Men sånn er det vel for alle av oss, eller hva? 

Jeg tenkte jeg skulle dele noen opplevelser jeg husker aller best fra 2014. Om du vil dele noen av dine opplevelser er det bare å legge igjen en kommentar. :)

Jeg var på en fantastisk ferie til La Manga med lillesøster, mamma, tante & kusine og storesøster og kjæresten hennes. Det var 10 solfylte og minnerike dager som jeg lenge kommer til å huske!Jeg flyttet med mamma og lillesøster. Jeg måtte i tillegg bytte skole, noe jeg var ganske redd for. Dette var noen stressfulle og nervepirrende dager som jeg er glad er over! Men jeg må si jeg trives veldig godt i det nye huset :)Jeg var på shopping i Drammen med mine aller beste venner. Dette var en utrolig fin dag og jeg koste meg masse!Jeg var på Elvefestivalen i Drammen. Det er alltid stemningsrikt på Elvefestivalen med konsert, shopping, tivoli og ikke minst fotballkamp.Jeg har vært på mange fotballkamper; noen jeg skulle ønske jeg kunne opplevd igjen, og noen jeg fint kunne klart meg uten. Det skal bli mange fler i 2015!


Jeg har tatt MASSE bilder som jeg virkelig elsker! Spesielt noen makrobilder...

Jeg hadde en kjempefin 17. mai-feiring, den beste jeg kan huske! Denne dagen var jeg med både venner og familie, og dagen inneholdte ikke et eneste negativt øyeblikk.

Jeg var på Vinterlyd i Drammen med lillesøster og en veninne av henne. Det var en utrolig gøy dag!


Jeg har blitt mer engasjert i saker som bruk av dyr i sirkus, pelsproduksjon og kjøttproduksjon.Jeg har vært masse på shopping! I Norge, Sverige og Spania. Med venner og familie, og det er like gøy hver gang :)Jeg har vært flere ganger på ''badet'' med gode venner.

Jeg har kjøpt billett til One Direction-konsert som jeg skal på i år med lillesøster og storesøster. Det blir min første ordentlige konsert og jeg gleder meg sinnsykt!Jeg har vært en del på bowling med både venner og familie. Selvsagt med store mellom, siden hver gang vi er der spiller vi opptil 10 serier!


 

Jeg gleder meg masse til å se hva 2015 vil bringe. Jeg ser fram til å skape masse nye minner og oppleve nye steder av verden. Forhåpentligvis bli kjent med nye mennesker også.

Hva synes du om 2014? Har vi opplevd noe av det samme?

Første dag på ny skole


Jeg ante ingenting. Ikke hvilken klasse jeg skulle gå i, ikke hvor jeg skulle gå inn på skolen, ikke hvilken lærer jeg skulle prate med - INGENTING! Jeg hater virkelig å ikke ha en anelse om hva jeg skal, hvor jeg skal, eller noe som helst. Det må være en av de værste følelsene i hele verden: å ikke vite. Jeg blir helt gal når det er noe jeg ikke vet, som jeg gjerne skulle. Og jeg hater å ta ting som det kommer. Jeg må ha minst én tanke og en ørliten planlegging, ellers blir jeg veldig stressa. Stressa og irritert. I tillegg så visste ikke noen av lærerne at jeg skulle starte. De ante ikke hvem jeg var eller at jeg skulle starte i det heletatt. Men det er jo selvfølgelig ikke dem sin feil! De var veldig flinke til å hjelpe, så etter det gikk alt glatt. Og etter en del bekymringer, en skoledag jeg aldri trodde skulle slutte og 6 telefonsamtaler til mamma hvor jeg spurte om veien hjem, så satt jeg trygt og lettet hjemme i stua bak Macen. Mon tro hva morgendagen vil bringe?

pakke ut, pakke inn


Så fort jeg stod opp i dag dro vi opp til det forrige huset og hentet noen av de siste tingene. Jeg har ikke fått pakket noe særlig ut enda med at jeg ikke har noen steder å sette tingene mine da jeg fortsatt mangler hyller og skap. Nå sitter jeg i en én meter bred vinduskarm og redigerer noen filmer. Dette er offisielt min favorittplass i hele huset! Jeg har sittet her i noen timer bare i dag. Når jeg sitter her, har jeg utsikt over en stor skog og noen få hus. Jeg begynner å trives mer og mer i dette huset for hver eneste dag som går. Sakte, men sikkert.  

-Hva har du brukt dagen din på?

Bilder fra Tirsdag


Jeg har fått kommentarer på at jeg er utrolig dårlig på å oppdatere bloggen, og det er jeg så veldig klar over! I det siste har jeg sett på bloggen som en lekse. Noe som MÅ gjøres, og som jeg prøver å unngå så mye som mulig. Det er veldig dumt for jeg er egentlig veldig glad i å blogge, jeg bare har ikke hatt motivasjonen i det siste. Det må være mye bedre å ta en liten pause, samle inspirasjon og komme sterkere tilbake. Mye mer enn å presse ord ut av hjernen, gjennom fingrene og tastaturet, og inn på internett for så å poste det for hele verden. Jeg er litt usikker på om jeg skal ha en pause eller ikke. Nå er det sånn at jeg skal flytte i tillegg så da går mye av tiden på det. I tillegg til lekser og skolearbeid som også tar en del tid av fritiden min. Jeg håper på å få blogget mer framover men kan ikke love noe inntil videre...På tirsdag var jeg på Hokksundbadet en tur med ei veninne som heter Andrea. Det var en stund siden jeg var med henne sist så vi bestemte oss for å finne på noe sammen. Turen gikk til Hokksund. Før vi gikk inn på badet, tok vi en tur innom butikken for å kjøpe mat og drikke.
Det var det jeg hadde å by på ikveld. Må'n tro hva neste innlegg blir om?

Jeg er aktivitetsleder!


På mandag, etter noen timer med vanlig skole, så dro jeg og noen andre fra klassetrinnet mitt med tog til Hokksund. Etter det kom en buss og hentet oss, og turen gikk videre til Gulsrud i Vikersund.

Jeg har for en stund tilbake fått muligheten til å bli lært opp for å bli aktivitetsleder av noe kalt Aktiv 365. Vi var der fra mandag (3 dager siden) til tirsdag (2 dager siden) sammen med noen elever fra en annen skole. Den første dagen ble vi litt kjent med hverandre, fikk litt info og ble lært noen aktiviteter. Den siste dagen skulle to og to, finne to aktiviteter som man skulle holde for alle andre som var der (som en slags eksamen).

Det er masse vi lærte som hadde å gjøre med hvordan man behandler hverandre og er som en person. Så det var ikke bare aktivitet, noe jeg synes var ganske bra. Det var en utolig fin og lærerik tur som jeg under alle sammen! Jeg kom hjem stiv og støl hjem, og mer forkjølet enn jeg var før jeg dro. Men det var absolutt verdt det!

Ha en fin dag videre!

Elvefestivalen 2014


Igår dro jeg på Elvefestivalen i Drammen med familien. Vi gikk rundt, handlet og spiste utrolig god festivalmat. Det ble fire vårruller og to gensere på meg. I tillegg hadde C-laget konsert på torget. Etter det kom flere Godsetspillere for å prate litt på scenen før kampen, skrive autografer og det var også mulighet til å ta bilder med dem.Etter en tur på torget så dro vi for å se fotballkampen. Så fort den var ferdig, dro vi en tur på tivoli. Så pingle som jeg er så ble det kun en tur i parishjulet og en omgang med radiobiler. Vi fikk fem billetter av en mann som ikke skulle være der noe mer så han trengte dem ikke. De kom ikke til nytte så storesøster og jeg ga de bort til fire barn så de kunne få nytte av dem.Etter tivoli så kjøpte jeg meg noe jeg aldri før har smakt. Nemlig glassert eple! Det har vært noe jeg alltid har hatt lyst til å smake og igår ble dagen. Det smakte som vanlig eple bortsett fra det røde laget utenpå. Det smakte som stivnet sukkerspinn. Mmmm!!Jeg hadde en utrolig fin dag med familien. Jeg koste meg masse og gleder meg allerede til neste år.

-Hvordan var din gårsdag, og var du også på elvefestivalen?

første dag i niendeklasse


Igår var min første dag i niendeklasse. Spennende, dumt og litt gøy på en gang.

Spennende: Vel det er alltid spennende å begynne i ett nytt klassetrinn, det synes hvertfall jeg.

Dumt: Tiden går så fort! Og jo eldre man blir, jo strengere blir lærere og jo høyere krav stilles. I tillegg så synes jeg vi startet liiitt for tidlig. Og om ikke manger dager så kommer det lekser, framføringer, innleveringer og prøver - ÆSJ!

Gøy: Forandring fryder. Dessuten så har det vært flere dager i sommerferien jeg har kjedet meg og nå har jeg noe å gjøre hver dag! Men jeg ville helst hatt ferie..

Skoledagen var helt grei egentlig. Ikke noe mer spesiell enn vanlig annet enn at vi har fått noen nye lærere, fag og selvsagt bøker. Dette året skal jeg fokusere mer på skolen. Jeg er ikke 100% med innsatsen fra det forrige året. Første halvåret fikk jeg 4 i snitt og andre halvår 4,3. Og ikke la meg nevne mitt skyhøye fravær fra forrige skoleår... Jeg vet jeg kan bedre så det skal bli spennende å se hvor store forbedringer jeg kan gjøre! Det kommer til å bli litt vanskelig tror jeg med at det er mye forandringer som kommer til å skje om noen få måneder. (Dette kommer jeg til å skrive mer om så fort jeg vet litt mer.)Jeg klarte å få med pus på to bilder. Hun virket ikke så veldig komfortabel med å bli fotografert så jeg knipset i vei så fort som mulig! Stakkar,, det ser jo ut som jeg plager henne skikkelig! Tilgi meg pus, men bare så du vet det, så har det å bli fotografert aldri skadet noen. Hvertfall ikke etter hva jeg vet ;)

En varm dag i Drammen


Igår våknet jeg opp i 11-tiden, og krøp vekk fra under trampolina. Jeg sov under trampolina med lillesøster og to veninner. Jeg hadde aldri prøvd det ut før så tenkte det ville bli gøy. Det ble det også! Vi dekket hele trampolina rundt med tepper, søppelposer og dynetrekk. Det var mye større plass enn det er i ett telt og vi hadde ingen problemer med å sove.Etter vi våknet opp, gikk vi inn for å spise frokost og ordne oss. Så dro vi på bowling i Drammen. Der spilte vi 6 serier før vi ble lei og dro for å bade. Nå de siste dagene har det vært utrolig fint vær! Man er jo bare nødt til å komme ut og nyte det så lenge det varer, spesielt når det er så varmt og solfyllt som nå!Jeg har ingen spesielle planer for dagen idag. Mest sannsynlig skal jeg bare være hjemme, få besøk av storesøster og kjæresten hennes, ta bilder, spise is og nyte det fine sommerværet, i tillegg til å være usosial og se på TV-serier på trampolina med et glass iste. Ja, da har jeg vel noen planer for dagen allikevel ;) Bortsett fra iste-delen, vi har ikke mer iste igjen...

Så, hva er dine planer for dagen?

Herlig sommerfrokost!


Heihei! Aller først så må jeg starte dette innlegget med å skrive beklager for noen ganske så rare innlegg de to siste dagene. Du har kanskje lagt merke til at det kom ett innlegg på bloggen min for to dager siden kalt ''rompa mi''? Eller ett innlegg som kom igår kalt ''tisser''? I hvertfall så er det den barnslige kusina mi Martine som skrev dem. Igår tok hun telefonen min, og idag dataen. Og ikke nok med det, hun kunne ikke engang komme opp med ett bedre tema enn hva en 5-åring hadde gjort. Tenkte bare å få det oppklart, så skal jeg logge ut av blogg.no hver gang jeg flytter meg fra enten telefon eller PC!;)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Heihei! Idag sto jeg opp i ellevetiden og skrudde på dataen så fort som mulig (typisk meg når jeg får noe nytt)! Samtidig så spiste jeg en utrolig god sommerfrokost; fruktsalat med vaniljesaus! Eller det ble vel ikke mye til ''salat'' med at vi kun hadde jordbær og banan. Men det var uansett supergodt! Jeg ser på frokost som ett førsteinntrykk på dagen. En vellykket og god frokost fører til en fin start på dagen.

Ingen ting smaker bedre enn friske bær på sommeren...♥︎

Hva synes du er godt til frokost?

Fått MacBook!
Heihei! Nå sitter jeg faktisk og blogger fra min helt nye data! Jeg må si det er så utrolig deilig å kunne sitte på en data som ikke har ødelagt skjerm, tastatur og som er supertreg! Jeg fikk Mac'en igår som en før-bursdagsgave. Min forrige data var en Toshiba så det er en del nye ting å sette seg inn i. En god del! Nå har jeg klart å forstå hvordan den funker generelt så jeg gleder meg til å være så usosial som mulig denne helgen og bare bruke tid på data! Neida, bare tuller..

Det jeg liker så godt med denne dataen er at den ikke er for stor men samtidig ikke for liten. Det gjør den lettere å ta med seg i tillegg til at jeg rett og slett ikke liker for store eller for små PC-er. På for små dataer så føler jeg at jeg må myse når jeg ser på skjermen, og på for store så føler jeg at jeg må sitte på avstand for å få sett skjermen ordentlig. Jeg liker også utseendet på Mac'en veldig godt. Både utenpå og oppsettet når dataen er skrudd på. Jeg synes den er utrolig fin å se på og tastaturet er akkurat sånn jeg liker det; nesten helt flatt! Men det beste av alt er alle instillingene, mulighetene, innholdet og hvor rask den er! Det er så mye som går ann på denne dataen som jeg ikke kunne på den forrige. Skulle jeg laget en Positiv/Negativ-liste så hadde jeg kommet fram til at det er mest positivt ved denne.

Jeg må si jeg var litt skeptisk i starten for å prøve noe nytt. Kanskje til og med litt redd for at det skulle bli for innviklet med så mange forskjellige og nye instillinger. But here I am!Hvis du har noen gode råd og tips til en nybegynner så tar jeg dem imot med åpne armer!

-Har du MacBook?

Jobbskyggedag


Heihei! På ungdomsskolen har vi noe kalt jobbskyggedag. Det går ut på at vi skal tilbringe en dag i jobbmiljøet. Da skal vi bli med noen vi kjenner (må ikke være noen i familie) en dag på jobben. Jeg valgte idag å bli med pappa. Det har vært en utrolig avslappende dag uten noen som helst form for stress. Han jobber ett sted i Drammen som heter POLYGON. Jobben hans handler om huskader som brannskader, vannskader, taksering av det hele osv..

Jeg våknet klokka halv sju, helt utslitt! Når klokka slo sju, så dro vi på butikken og kjøpte frokost; yoghurt, baguett og Snapple. Vi var på jobben halv åtte. Det vi gjorde da var *trommevirvel*,,, kontorarbeid! Haha! Var faktisk mye gøyere enn det kanskje virker. Jeg fikk sitte en time på dataen før vi dro av gårde til ett hus pappa skulle jobbe i, så det kan jeg ikke klage på. ''Ingenting er som en sommermorgen med data på fanget!'' Dessuten så var det mye gøyere enn skolen så da er jeg fornøyd!:D

Vi dro til (et sted). På veien dit så stoppet vi ved Utøya og tok noen bilder. Det har vært som sagt en utrolig avslappende dag og det har ikke virket som en ''jobbdag'' i det heletatt! Skulle gjerne hatt sånne dager oftere. Selvfølgelig klarte dette klumsehuet å glemme kameraet hjemme, noe som egentlig ikke er en overraskelse for noen. Ville bare advare at det er grunnen til dårlig kvalitet på bildene i dette innlegget. Selvfølgelig så må ett innlegg ha bilder, så da ble det iPhone 4-kvalitet istedenfor. ''But what ya gonna do, right?''

Nå sitter jeg hjemme hos mamma og ser på The Voice US. Hva jeg skal gjøre resten av uken er jeg ikke sikker på enda. Foreløpig ikke noe annet enn en tur i klatreparken ''Høyt og Lavt'' og få besøk av fetteren min (han er hos oss nå), som skal overnatte fra idag til søndag!:D Her er noen bilder jeg tok nå istad med kameraet mitt:
-Har du hatt jobbskyggedag før?

Ha en vidunderlig uke videre!♥

Bilder fra helgen


Dette har vært en utrolig avslappende og solfylt helg! Føler at vi har ''hoppet over'' våren og gått rett til sommeren. Jeg har tilbringt helgen med både venner og familie iført sommerklær! Jeg har samlet sammen noen bilder fra hva jeg har gjort i helgen. Jeg har blandt annet vært på fotballkamp i drammen, vært i bursdag, sett lillesøster delta i håndballcup og møtt Jennie Sofie!♥

En kjempefin helg som dessverre er slutt. Snart er det jo 1. mai og da er det fri fra skolen igjen, i tillegg til 2.mai. Da får jeg mer tid til bloggen! Håper på å få blogget mer og mer framover..

(Beklager dårlig kvalitet på noen av bildene!)

-Hvordan har din helg vært?

New clothes!


Heisann! Idag våknet jeg klokka 6. Da var det bare å få på seg klær, spise og gjøre seg klar til skolen. Etter skolen så har jeg vært med ei veninne. Vi har sett på Pretty Little Liars sammen. Jeg tenkte jeg skulle vise noen klær jeg har fått av den snille kusina mi!♥ Jeg bruker faktisk en genser jeg har fått av henne akkurat nå. Det er den du ser på første bildet under (rødrosa). Nå har jeg nettopp spist kveldsmat. Jeg skal se en episode med Ravenswood så blir nok ikke noe mer blogging på meg idag. Imorgen er det ny dag, og nye bloggmuligheter! Ett av innleggene jeg har planlagt for morgendagen er DIY - Do It Yourself! Men om hva, får du nesten vente og se!;)

Ha en fin uke videre!♥

Bildedryss av vinterferien


God søndags kveld! Jeg har hatt en ukes vinterferie. Siden jeg ikke har blogget noe særlig om hverdagen denne vinterferien så tenkte jeg å lage en collage istedenfor! Jeg har lagt inn bilder av ting jeg har gjort hver eneste dag. En av tingene jeg har brukt ganske så mye tid på er rommet mitt! Jeg har også fått nye klær, sett MASSE på Pretty Little Liars, tulla med lillesøster, spist godteri, tatt antrekksbilder, vært med familie, hørt på musikk, overnattet hos Martine, vært på vanndisco, vært syk, og ikke minst: smilt masse! Denne ferien har vært avslappende og ganske rask. Den kunne gjerne vært lenger for min del, men ''pliktene kaller''.
-Har du også hatt vinterferie / hvordan har din ferie vært ? 

Håper alle får en fin ny uke!

Meatless week!


Hei og god mandag! Jeg har tidligere prøvd noe som heter ''Meatless Monday''. Det går ut på å starte hver uke med en kjøttfri dag (du kan lese mer om det HER). Jeg har nå tenkt til å prøve noe nytt, nemlig er en hel uke uten kjøtt! Jeg har veldig lyst til å bli vegetarianer. Ikke bare på grunn av dyrene men også på grunn av egen helse. Jeg starter med én uke for å se hvordan det er, og for å bevise for meg selv at jeg kan klare det hvis jeg virkelig bestemmer meg for det! Det finnes så utrolig masse gode og sunne matretter hvor du ikke trenger kjøtt. Jeg er utrolig spent på å se hvordan det går. Jeg kommer innimellom til å legge ut kjøttfrie retter som du kan prøve selv hvis du ønsker. 

(Ikke glem å melde deg på konkurransen HER!).

-Har du prøvd noe lignende?

Ønsker alle en flott uke videre!

Lei av skole og lekser!


Heihei! Det har vært veldig dårlig med bloggingen min i det siste. Med lekser, oppgaver og framføringer konstant, så har jeg ikke fått muligheten til å gjøre noe jeg har lyst til å bruke fritiden min på. Omtrent hver dag etter skolen så sovner jeg. Når jeg da våkner er det bare å hoppe i leksehauen og spise middag. Da er det ikke store tiden igjen av fritiden.

Jeg synes lærere burde prøve å sette seg inn i en elev sin situasjon i blandt og se hvordan det er. Hverdagen går for det meste i å våkne - skole - slappe av - lekser - middag - sove, og så alt om igjen neste dag. For meg så er lekser ikke lærerikt. Jeg lærer ingen verdens ting av lekser! Jeg vet jeg prater på vegne av mange når jeg sier at jeg gjør lekser fordi JEG MÅ, ikke fordi JEG VIL. Når jeg gjør lekser så gjør jeg dem ikke nøye. Jeg bruker så kortest mulig tid og hvis det er noe jeg ikke skjønner med en gang, så hopper jeg over det. Hvis det kommer en dag jeg er så utslitt og ikke orker å gjøre lekser, så får jeg kjeft og anmerkning av læreren. Og hva gjør det med motivasjonen? Jo, den blir mindre og mindre. Det er ikke alltid læreren ser over leksene mine engang. Jeg sitter igjen med spørsmålet: ''Hvorfor gjør jeg lekser når læreren ikke ser dem og jeg ikke lærer noe?''.


-Hva er din mening om lekser?

Riktig God Helg!


Hei og riktig god helg! Etter skolen idag kollapset jeg helt. Men hva kan man forvente etter en slitsom uke? Nå er jeg bare glad for å være hjemme med den ødelagte dataen min. Målet for helga er å sove så leeenge som mulig og bare gjøre det jeg vil! Forrige helg så våknet jeg tidlig hver dag og var borte hele dagen. Så nå er jeg klar for å bare ta det helt med ro. Istad så så jeg på Norske Talenter med lillesøster og pappa. Enkelte som melder seg på er sinnsykt flinke, jeg blir skikkelig imponert!♥ Her er noen bilder jeg tok med lillesøster:

Ha en riktig god helg!♥

Stressfull dag..


Hei! Igår klarte jeg å låse meg ute av huset og mamma kom ikke hjem før halv ti så jeg hadde ingen mulighet for å blogge, gjøre lekser eller noe som helst! Det var virkelig en stressfull dag da jeg glemte både det ene og andre. Dagen startet med at jeg hadde glemt penalet og busskort hjemme når jeg skulle på skolen. Etter skolen så dro jeg på Hoksundbadet med noen venner og selvfølgelig hadde jeg glemt badetøy! Mamma var tilfeldigvis i Hokksund så hun kjørte meg hjem. Der klarte jeg å legge igjen husnøkkelen. Så når hun kjørte meg tilbake til Hokksund så dro henne til ett møte med jobben. Når vi skulle ta bussen hjem fra Hokksundbadet så klarte jeg å bomme på tiden så da rakk vi ikke den bussen. Når jeg kom hjem så var jeg så sliten at jeg la meg til å sove med en gang. Idag har jeg egentelig bare gjort ''det vanelige''. Ikke så mye mer interessant enn det ;) Så nå er jeg glad for å være hjemme og bare slappe av!-Hva har du gjort idag?

Hokksundbadet


Hei og hopp! Igår så tok jeg bussen sammen med noen venner ned til hokksundbadet. Der badet vi en god stund før vi ble hentet av mamma. Jeg har pleid å være der på tirsdager og onsdager fordi da er det gratis inngang. Så det eneste jeg betaler for da er bussen til badet, og noen ganger fra. Jeg husker godt en gang når jeg var der ifjor. Da spurte jeg for moroskyld om jeg ikke kunne få en båtis siden jeg ikke hadde mer penger igjen. Gjett hva jeg fikk! -Jo jeg fikk selvfølgelig båtis! *Haha* Trodde aldri det funket men det gjorde det. Da sparte jeg de pengene jeg aldri hadde ;)


(Jeg kommer til å legge ut en oppdatering av konkurransen jeg har på bloggen så fort som mulig.)

Ha en fin uke videre!♥

//Inare

Bilder fra idag


Hei! Idag våknet jeg rundt kl 8. Da tok jeg meg en dusj og reiste så til hokksund for å se lillesøster spille håndballkamp. Etter litt så kom Martine. Da gikk vi litt rundt inne og en liten tur ut for å ta bilder. Mange av bildene ble kjempefine. Jeg skal legge dem ut i ett eget innlegg. Etter å ha tatt noen bilder så reiste vi hjem til Martine får å feire bursdagen hennes med familien. Her er noen bilder fra bursdagen:Ikveld skal jeg overnatte hos Martine til imorgen. Da kommer pappa å henter meg. Senere på dagen så skal vi en tur i funkelia. Det er ett skisenter i Kongsberg. Det blir årets første skitur (og gratis) så jeg gleder meg masse til å bruke hele dagen med familien!

-Hva har du gjort idag?

Gratulerer med dagen Martine!♥

//Inare

Let the snow fall


Hei :) Idag har jeg vært på skolen som vanlig. Når jeg kom hjem så var lillesøster så snill å ta noen bilder av meg ute i vinterværet. Det var kaldere idag enn igår. Det ble veldig fort mørkt ute så det ble ikke verdens beste bilder akkurat, og ikke mange av dem heller. Nå sitter jeg å ser på Norske Talenter med pappa. Jeg kommer til å tilbringe dagen hjemme uten noen andre planer enn å slappe av, spise god mat (godteri) og kanskje hvis jeg gidder, rydde rommet ;)-Skal du noe spesielt idag?

Ha en super fredagskveld!♥

//Inare

På skolen


Heisann :) Igår fant jeg ut at julegavevideoen var slettet så den må jeg filme inn å lage helt på nytt!! Jeg skal prøve så godt jeg kan å bli ferdig med den denne uka.
Jeg har kjøpt noen ting i det siste. Jeg tenkte at isteden for å legge ut ett innlegg med en og en ting, så skulle jeg heller lage en film. Den hjalp Celine med meg igår så den er vel ferdig i løpet av dagen eller imorgen.

(gammelt bilde)
Nå er jeg på skolen. Vi har internasjonalt samarbeid. Jeg har nettopp pratet med en fra Canada og nå sitter jeg egentelig å bare kjeder meg, og jeg vet jeg ikke er den eneste. Så bra det finnes snapchat og andre tidsfordriv ;)

Jeg blogger mer når jeg kommer hjem!;)

-Hva gjør du akkurat nå?
//Inare

Catching Fire


Hehei :) Idag var jeg på kino med lillesøster og kusina mi. Vi så på den andre filmen fra The Hunger Games som heter Catching Fire. Jeg synes den var utrolig bra og veldig spennende!:) Jeg anbefaler å se den hvis du ikke har gjort det enda. Den er ganske voldelig med at den handler om overlevelse. Den første filmer handler om at to personer fra 12 distrikter blir tatt med til en arena for å kjempe om livet. Den som overlever blir rikt berømmet og trenger adri å dra til arenaen igjen. I den andre filmen (som jeg har sett idag), så skal vinnere fra alle årene kjempe mot hverandre. Så nå er konkurransen om livet myyye tøffere med at alle deltakererne er proffe drapsmenn.
-Har du sett den filmen?

//Inare

Last Day Of December


Heihei! Jeg har overnattet hos Martine i noen dager og hun har overnattet hos meg. Derfor har jeg ikke hatt mulighet til å legge ut filmen hvor jeg viser julegavene jeg har fått i år. Jeg sitter å redigerer den nå mens jeg spiser frokost. Håper å få den ferdig senest i morgen. Den blir mest sannsynelig ferdig i løpet av dagen. Ikveld er det jo nyttårsaften!! Jeg skal en tur til farmor ikveld og spise. Etter det så skal jeg til Drammen og se på fyrverkeriet der. Jeg synes 2013 har gått så utrolig fort. Skulle ønske tiden kunne stoppe opp i blandt... Jeg har planer om å lage en liten film til hvor jeg viser minner fra 2013. 

-Hva skal du idag?

//Inare

3 Days Left! Where is the snow?


Hei! Nå er det kun 3 dager til jul! Æææææ!♥ Herregud så fort tiden går. Føles ut som om det var igår jeg åpnet første luken av julekalenderen, og nå er det kun tre luker igjen. Denne julen har passert med lynfart! Den har også vært varmere en vanlig. Plussgrader og mulighet til å se bakken? Det kaller ikke jeg jul. Det blir ikke jul uten snø. Sikkert derfor julestemningen ikke har kommet til meg for fullt. Synes det er ganske trist! Håper snøen er her til julaften..


(Bilde av katten min)

-Har du fått julestemningen?

//Inare

11. Desember


God Morgen! Kom nettopp ut av dusjen og fant ut at jeg hadde litt tid til overs så jeg tenkte å blogge litt. Jeg har lagd en liste over hva som gjør en vinter-morgen perfekt.

♥Våkne utvilt

♥Dusje

♥God og langsom frokost / Noe varmt å drikke

♥Høre på radio

♥PC/blogge

♥Varmt i husetHvis alt dette er i boks så er en vinter-morgen perfekt for meg.

-Hva er en perfekt morgen for deg?

//Inare

Julestemning


Hei! Har alle hatt en fin dag? Idag har jeg vært hos kusina mi. Jeg ovrnattet fra igår til idag. Rundt 2-tiden så kom flere fra familien. Vi spiste grøt og koste oss. Vi har også spilt ett spill kalt kortskalle. Har ikke hatt noe særlig julestemning før idag. Føler det ikke er jul før snøen er på plass. Har lengtet lenge etter den. Hadde håpet snøen hadde kommet litt før så jeg hadde fått muligheten til å nyte den mer. Noen som er enige?


Nå har jeg holdt på å pynte rommet mitt og ''hamsterrommet'' med julepynt. Jeg legger ut ett innlegg med bilder enten imorgen eller en annen dag i uka. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til jul!♥

-Har du pyntet til jul? 

Ha en fin kveld videre og en riktig god jul!♥

//Inare

 

Besøke din blogg?


God morgen lesere!♥ Tusen takk til alle som leser bloggen min! Blir så glad av å se statestikken min som bare går oppover! Jeg tenkte å starte morgen med å lese noen blogger mens jeg hører på musikk fra NRJ og drikker kakao. De jeg ikke rekker nå, tar jeg i friminutteene på skolen og utover dagen. Jeg leter etter en blogg som jeg kan lese hver dag og som varierer i innleggene, innhold og som er inspirerende. Kanskje jeg blir fastleser på din ;) Jeg tar en titt innom alle som kommentere og jeg legger igjen en kommentar.

 
Ha en din dag!♥

//Inare

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » April 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits