På flyttefot!


Jeg har den siste tiden nå holdt på med å rydde rommet mitt, kaste alt jeg ikke skal ha og pakke ting ned i esker. Dette har gjort at jeg ikke har hatt så stor tid til bloggen, noe jeg synes er veldig dumt.

Første uken i sommerferien, når jeg var i Spania, fikk vi beskjed om at de vi leier huset av skal selge det. Da var det bare å finne ett nytt sted å bo! Når vi hadde funnet ett hus og søkt om bytting av skole, så sa eierene av huset at vi kunne bli lenger om vi ville. Men da orket vi ikke det styret noe mer. Det har vært sånn i alle år. Plutselig må vi flytte, og like før vi flytter, får vi vite at vi kan bli. Samtidig var vi ganske ''ferdige'' her, og trengte vel kanskje den lille dytten for å komme oss ut av huset.

Helt ærlig så gleder jeg meg litt til å flytte. Det skal bli godt med noen forandringer! Hadde ikke skadet å fortsette på den skolen jeg går på nå, men det får bare gå. I starten når jeg hørte vi skulle flytte, ble jeg veldig glad. Så gikk det opp for meg hva vi forlater og da ble det bare værre og værre. Men nå ser jeg på det som en mulighet. En mulighet til å starte ett nytt sted med blanke ark og bli kjent med nye. selvfølgelig kommer jeg til å savne alle vennene mine! Men nå bor vi ikke langt unna hverandre. 5 til 10 minutter med bil er virkelig ikke noe å klage over! 

''Flere har spurt meg hvordan jeg kommer til å ''overleve'' å flytte fra vennene mine. Det er virkelig å overdrive! Jeg kunne ikke bekymret meg mindre...''Så ja, det er hvertfall hva jeg har holdt på med de siste dagene. Jeg håper på å få blogget oftere så fort vi er ferdig med flyttingen!

-Har du flyttet før?

God Helg!


God helg alle lesere! Når jeg sto opp så tok jeg meg ett varmt og laangt bad. Føler meg friskere allerede! Jeg har lagd meg litt frokost og skal se på Pretty Little Liars. Nettverkssignalene her har vært utrolig dårlige idet siste så jeg har ikke fått sett noe særlig med serier. Jeg har sittet å slitt med dataen nå i nesten en halv time men plutselig så bestemte den seg for å gå raskere enn noen gang! Fordi jeg har vært så mye syk de siste dagene så har ikke bloggingen vært på topp. Nå som jeg blir friskere og friskere, så skal nok bloggingen bli det også. 


Jeg ønsker alle sammen en riktig god helg!♥

Forkjølet med ett hint av feber


God morgen! Jeg våknet til vekkeklokka til lillesøster som ringte klokka 6. Etter det klarte jeg ikke å sovne så da var det bare å stå opp. Med tett nese og vond hals, så er det ingen ''perfekt'' start på dagen akkurat. Jeg skulle egentelig stått på slalom idag med klassen. Gud, som jeg misunner dem! Istedenfor så måtte jeg bli hjemme. Bare meg, to katter og forkjølelsen min. I tillegg så er jeg på slutten av Repsils-pakken. Jeg pleier å sette på en film når jeg er syk for å gjøre det lettere å sovne, men jeg vet ikke om jeg orker. Jeg har lagd meg en kopp med varm melk og honning hvertfall. Hodet mitt føles ut som enn bombe som vært øyeblikk sprenger! Håper virkelig jeg blir frisk til morgendagen...


Ha en fortsatt fin dag!

Ryddet rommet


God lørdags kveld! Idag har det vært en typisk ryddedag. Med en gang jeg stod opp så spiste jeg frokost før jeg ryddet rommet. Jeg har brukt ca hele dagen på å rydde rommet og slappe av. Jeg liker å rydde fordi jeg synes det er så gøy å se sluttresultatet! Jeg er veldig flink til å rote, så da er rydding noe som absolutt trengs i blandt! 

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden med familien og TV'en.

(Ikke glem å melde deg på konkurransen HER!).

-Hva har du gjort idag?

Ha en super lørdag!

Go Happy Day!


God helg! Idag startet jeg dagen helt utvilt med en god og laaaang frokost. Jeg møtte skolen med ett smil til en forandring. I norsktimen så spurte læreren om hun kunne lese en novelle jeg har skrevet om mobbing høyt i klassen. Jeg hadde tidligere fått 5+ (karakter) på den men etter hun leste den opp idag så ombestemte hun seg. Istedenfor 5+ så fikk jeg en 6'er!♥ I tillegg så fikk jeg en 5'er på diktopplesning hvor jeg hadde laget egne dikt. En fin slutt på en slitsom uke.

Siden det er ''Valentines Day'' idag så tenkte jeg å slenge med noen bilder fra weheartit.

Ha en fin helg!

God Jul Alle Sammen!


Riktig God Jul!♥ Jeg startet julemorgen med ''3 nøtter til Askepott'' og en lang dusj etterfulgt av musikk fra radiokanalen NRJ. Jeg har åpnet den første julegaven også. Den fikk jeg av storesøstra mi Stine. Synes den var supersøt og veldig praktisk. Kan du gjette hva det er?Nå sitter jeg og koser meg med godteri fra julestrømpa og fruktsalat. Etterpå skal vi til morfar hvor vi skal feire jul i år. Jeg håper alle får en super jul om du feirer den eller ikke. Alle fortjener å ha glede denne dagen!♥

-Hva skal du idag?

HA EN FANTASTISK JUL!♥

//Inare

Må Gjøre Video!


Heihei! Nå skal jeg og Martine lage Må Gjøre Video! Men vi trenger tips til hva vi kan gjøre ;) Du bestemmer!! Vi gjør nesten hva som helst så bare send inn kommentar! Gjerne skriv ned så mange som du vil. Videoen blir lagt ut i dag så hold deg oppdatert ;) Den havner også på Youtube. Hvis du skriver navn på kommentaren så akn navnet ditt komme med i videoen =) Hvis det skulle skje noe så blir videoen lagt ut senest imårra.!!

-Hva vil du at vi skal gjøre ??

//Inare


02.04.13


Heisann ♥ Idag har jeg vært en tur på Hokksundbadet (som alle andre tirsdager). Det har vært veldig gøy :D Gleder meg allerede til neste tirsdag xD Jeg var der sammen med noen fra klassen: Andrea Emilie, Solfrid, Charlotte (charlottedrew.blogg.no), Celine (fra 6.klasse) og Sunniva (lillesøster). 

Når jeg kom hjem var det å slappe av og se på TV 2 Sportsnyhetene. Med at vi har Viasat så fikk jeg dessverre ikke sett Strømsgodset spille mot Hønefoss (borte). Stillingen ble 2-0 til Hønefoss. 

På bussen til hokksundbadet traff jeg på noen bekjente, koselig (ja særlig!), nok om det! Orker ikke ta opp det nå, så sliten.. Går å legger meg nå så blogger mer imårra ;)

Natta ♥

//Inare ♥♥

God Påske!


Heisann ♥ Nå er det påske!♥ Den gule tiden i året som noen kanskje kaller det ;) Også er det jo sånn da at den ikke varer så lenge :/ Nå er det ikke mye igjen av påsken. Det er jo utrolig trist! Det er jo en sånn koselig tid på året!♥

Facebookhappy easter! | via FacebookLarry? | via Tumblr

Når jeg tenker på påske så er dette det første som dukker opp i hodet mitt:

Påskeharen, kylling, påskeegg fra Freia, snop, påskeegg fra Nille, gult !♥

Denne påske så har jeg vært på hyttetur med Martine og slappet av hjemme. Det har vært en fin og avslappene påske og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg gruer meg til den er over! Vanligvis så har ikke påsken vært så spesiell.. 

-Hva her du gjort i påsken ??

//Inare ♥♥

Hjemme fra hyttetur


Heisann <3 Nå har jeg kommet hjem fra hyttetur med Martine (kusina mi) <3 Jeg har hatt det utrolig fint!! Koset meg masse og stått på slalåm. Møtte to kjente jenter på skisenteret, Betina og Linn. Vi har sett på filmer, spillt kort og Gruble, hoppet fra hyttetaket og kjørt rattkjelke. Det har vært en super flott tur og jeg har storkoset meg !!<3 Jeg kommer til å legge ut et bildedryss senere, viss ikke en liten film av turen ;)

Nå sitter jeg i bilen utenfor Spar i hokksund. Ingenting skal hindre meg i å blogge!! Haha xD
Når jeg kommer hjem etterpå så skal jeg starte med å flytte ut fra rommet mitt. Jeg skal nemlig få nytt :D Eller bytte med storesøster ;) Jeg gleder meg utrolig til å få nytt og større rom !<3 Resten av dagen går nok til å bytte rom og slappe av ;)

-Hvordan har din påske vært så langt??
//Inare <3<3

Sminket av Martine


Jeg og Martine skulle sminke hverandre men så ble det litt tull og resultatet ble slikt:Haha xD Ble jeg ikke pen ? xD 

//Inare ♥♥

Bøssebærer For Amnesty


Idag gikk Andrea Emilie, ei som heter Frida og jeg en liten tur rundt i gatene her med bøsse. Vi hadde ikke så stort område å gå på men fikk alikevel inn litt ;) Masse hyggelige og snille mennesker her som bryr seg masse !! Glad jeg bor i Norge!!♥ Vi fikk inn ca. 2000,- så er ganske fornøyd ;)

-Har du oxo vært bøssebærer idag ??

//Inare ♥♥

Donkeyboy konsert !!


Heisann !! Har vært på Donkeyboy konsert på Union scene i drammen :D Det var driiitgøy og kjempebra !! Noen bilder: Det har vært en gøy dag og nå er jeg sliten... 
Stikkord:

Seminar og pepperkaker !!


Heisann !! Nå er det litt siden jeg har blogget men det er fordi jeg har hatt problemer med Internettsignaler og sånnt .. Men nå er det bra igjen å jeg skal prøve å blogge resten av Desember i strekk !! Jeg skal prøve ihvertfall ;) Så nå sitter jeg på ett hotel. Mamma er på seminar så da sitter jeg og lillesøster og spiller.

Lillesøster på Nintendo DS ..Og så kom det en snill mann (som jobber på cafe'en vi sitter ved) og ga oss: .....


Nam,nam pepperkaker!!! 

MÅ gjøre video: Tips?


Hei !! Jeg og en kompis skal lage en ''MÅ gjøre video'' !! Den går ut på at vi må gjøre masse gale og morsome ting og derfor lurer jeg på tips ... Det kan være ALT MULIG !! Vi plukker ut noen ting som vi skal gjøre og tar det opp på film som vi da legger ut her..

Har du noen tips ?? Helst noen som IKKE er blitt brukt før ;)

Send tipsa på e-post til inaerichsen@live.no eller legg igjen en kommentar ;)

 

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits