Bilder fra Vinterlyd


Heihei! På mandag så var jeg på en gratiskonsert i Drammen kalt Vinterlyd. Den ble organisert av kreftforeningen. Artistene som opptrådde var Marcus og Martinus, Raylee, Sandra Lyng, Madcon og til slutt Isac Elliot! Når Marcus og Martinus kom på scenen så kastet dem ut en caps hver med autografene sine på og jeg fikk tak i den ene! Her er bilder av den:


Jeg var usikker om jeg skulle ta med meg kamera eller ikke, men det ble til slutt at jeg gjorde det. Lillesøster, en venninne av henne og jeg tok bussen rett etter skolen. Da var vi framme i Drammen ca kvart over fem og konserten startet seks. I starten angret jeg veldig på at jeg ikke hadde tatt på meg jakke. Men så fort jeg kom inn i folkemengden så gjorde det ingen verdens ting. Jeg så flere kjente ansikter utenom artistene. Det var en utrolig fin dag og opplevelse. Det eneste negative var alle egoistene som trøkte seg fram og dyttet andre unna. Sånt gjør meg så sinna!! Men jeg bestemte meg for at det ikke skulle påvirke meg, å det gjorde det ikke så veldig heller. At folk er desperate er absolutt ikke min feil ;) Det var verst da Isac Elliot kom på scenen. Folk ble helt gærne, og det ble vanskeligere å holde seg på beina! Jeg strakte kameraet så høyt jeg kunne og knipset i vei. Jeg filmet noen småklipp innimellom, så kan sikkert lage en video senere med alle klippene samlet. Det var alltid så mange hender i veien, så jeg bestemte meg for å fokusere på bilder og ikke film. Her er bildene jeg tok på Vinterlyd:

-Hva synes du om bildene?

-Har du vært på Vinterlyd i år?

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits