The Notebook


Jeg har offisielt fått meg en ny favorittfilm → The Notebook! Klokka var rundt tolv på natta (natt til idag), og jeg fikk ikke sove. Derfor bestemte jeg meg for å sette på en film jeg aldri har sett før. For deg som ikke har sett den, er den absolutt verdt det! 

Filmen handler om en gammel mann som leser en historie til en gammel dame på sykehuset. Historien han leser handler om ett ungt par, Allie Hamilton og Noah Calhoun, som møtes en kveld på ett tivoli. Noah var fast bestemt på å bli kjent med Allie, mens Allie ikke var så veldig interessert. Han klarer å overtale henne til å bli med på en date og de blir hodestups forelsket i hverandre. Plutselig en dag må Allie flytte vekk med foreldrene sine og rekker ikke så hade til Noah. Etter flere år blir Allie forlovet med en annen og plutselig så dukker Noah opp i livet hennes igjen. De møttes en dag. Etter det må hun velge mellom Noah eller hennes forlovede.

(Her er en collage jeg har laget fra filmen:)

Jeg har ingen spesielle planer for dagen. Jeg skal kanskje en tur å besøke noen i familien, og hvem vet, kanskje det blir en film på meg senere idag?:)

-Har du sett The Notebook? -Hva synes du om filmen?

Eat And Drink Challenge (VIDEO)


Heihei! Martine og jeg lagde en video når jeg overnatta hos henne som vi kalte ''Eat And Drink Challenge''. Det er en versjon av Smoothie Challenge som vi har funnet på selv. I starten av videoen får du høre kort hva den går ut på. Vi brukte ganske lang tid på å redigeringen så håper du liker den! ''Fersk Agurk'' (video)


Heihei! Igår lagde Martine og jeg en film som heter ''Fersk Agurk''! Det er en annen versjon av ''Chubby Bunny''. Vi hadde ikke Marshmallows så vi fant på vår egen versjon. Her er den: 

video:fersk agurk

-Hva synes du ??

//Inare 

Pretty Little Liars (GRATIS ONLINE)


Jeg har startet med en serie som heter Pretty Little Liars. Den er kjempespennende og anbefales sterkt!♥ Jeg har lånt første sesongen av storesøstra mi og den har jeg sett helt ferdig på 3-4 dager. Jeg har nå startet på sesong 2 og den ser jeg gratis online på denne nettsiden: http://www.free-tv-video-online.me/internet/pretty_little_liars/. Nettsiden er dessverre uten tekst men den er veldig bra å det positivet er jo at du lærer masse engelsk ;) På den nettsiden så kan du velge om du vil se den online, eller laste ned episodene.

Du trykker på linken og så kommer du inn. Så velger du hvilken sesong øverst og så blar du bare nedover for å finne den episoden du vil se på.Med at dataen min går veldig tregt på nettet så går det fortere for meg å laste den ned på dataen. Lillesøsteren min ser også på denne serien men hun ligger bak meg. Så med at jeg laster ned episodene så kan hun bare se dem på dataen min senere når hun er ferdig med sesong 1.

-Ser du på PLL ??

//Inare ♥

Stikkord:

Innkjøpsvideo; Magasinet


Ja nå har jeg kommet tilbake fra Magasinet. Jeg har egentelig bare kjøpt bukser. Jeg fant noe som jeg likte men det var ikke i min størrelse, så jeg skal etterpå på Buskerud Storsenter kanskje å se om dem har noe der i min størrelse. Så da blir det kanskje noen flere innkjøp senere ;) Noen av buksene er helt like men det er fordi jeg trenger bukser og jeg likte veldig godt fargen så da gjorde det ikke noe om jeg har flere av dem ;)

video:innkjøpsvideo magasinet

-Hva synes du ??

//Inare ♥

TORTURERT FOR Å UNDERHOLDE DEG! (med VIDEO)


Heisann ♥ Nå har Celine og jeg kikket litt rundt på nettet og funnet bilder og informasjon om dyr som blir torturert for å underholde akkurat deg! Barn som drar på sirkus reiser for å se klovner, triks og dyr som man oftest ikke har hjemme i huset som gjør morsomme ting. Men når man er så liten så kjenner man ikke til smerte og vet ikke hva dyremisshandling er!! Men det jeg synes er ille, det er voksne som vet dette godt som tar med ungene for å se på det hele og betale for at dyrene blir misshandlet!! Jeg har selv vært på sirkus når jeg var rundt 4 år men jeg husker ingen ting av det. Men nå som jeg har blitt litt eldre så vet jeg veldig godt at jeg aldri skal være på et sirkus igjen, NOEN GANG!! For min del ha gjerne sirkus,, men uten dyr!! 

Vil du virkelig være en del av dette ?? Sitte å se på dette med popcorn i fanget ??

Her kan du se en video hvor dem som jobber på Arnardo slår en ponny, en kamel som har blitt mishandlet av dem og at dem driter i hva politiet mener!

 SE DENNE VIDEOEN!! DEN ER HELT SJUK!!!

http://vimeo.com/11214114#

-Hva synes du ??

//Inare ♥

Innkjøpsvideo


Nå har jeg laget en Innkjøpsvideo av hva jeg kjøpte på Gulskogen. Videoen er filmet av min bestevenn Celine ;) Det ble litt tøys og latter men jeg fikk med innkjøpene ;)

video:innkjøpsvideo

-Hva synes du om innkjøpene ??

-Har du noe av det samme ??

//Inare ♥

Bowling; Video


Den 13. August så var jeg på Bowling med lillesøstra mi Sunniva og min bestevenn Celine. Her er en kort film med klipp og bilder :) Håper du liker den :) Den varer ikke så lenge men det er da noe ;)

video:bowling

-Hva synes du ??

//Inare ♥

Dagens Antrekk


Heisann ♥ Dette er Dagens Antrekk:

Topp: Cubus

Shorts: fra Brasil

Kjede: (fikk i Gave)

Sko: (fra Ungarn)


-Hva synes du ??

//Inare ♥

Stikkord:

Frequency


Nå sitter jeg og ser på filmen Frequency med pappa. En utrolig spennende film! Handler om en gutt som har reist frem i tid og prater med faren gjennom en radio. Han er politimann og plutselig så får han en mappe i hånda. Den handler om morens død. Hun var levende før han reiste i tid. Nå prøver han å gi all informasjon til faren sånn at faren kan prøve å unngå at drapet skjer! Men han som myrdet moren til gutten er en seriemorder! Så faren prøver også å redde flere kvinner som sønnen har sagt at kommer til å dø om få dager!! Faren skal også dø om ikke så lenge i en brann som de også skal prøve å forhindre!! Det er 30 år fra faren og sønnen. Kanskje litt innviklet ?? Prøver å skrive så nøye som mulig men det er en litt innviklet film også ;) Du kan se den akkurat NÅ på Nrk3!♥

-Har du sett den før ??

-Ser du den nå ??

//Inare ♥♥

Romvideo fra Leirskolen


Jeg har helt glemt bort å legge ut innlegg fra leirskolen!! Jeg har tenkt å lage en film idag hvor jeg viser alle bildene jeg tok på leirskolen inkludert noen filmer jeg tok :) Jeg har laget en romvideo fra rommet jeg og to andre jenter fra klassen hadde. Jeg var på Knattholmen Leirskole og jeg vet det er noen som skal dit om ikke så lenge så da kan dere få et lite innblikk hvordan det er der :) Jeg har også bilder fra Hvalfangstmuseet :) Leirskolen ligger i Sandefjord ikke så langt unna flyplassen. Det vil ta litt tid å lage filmen for jeg har rundt 200 bilder, men den skal ikke vare så lenge ;) Her er romvideoen så skal jeg få lagd resten nå straks ;) 

-Hva synes du ??

-Har du vært her/skal hit ??

//Inare ♥♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits