Én mil på rollerblades & sykkel!


Nå føler jeg meg litt stolt av meg selv. Lillesøster og jeg bestemte oss for å ta oss en tur ut i går kveld. Hun tok sykkel og jeg festet på meg "rulleskoa", og plutselig ble en liten tur i nabolaget til én mil! Jeg gikk igår fra Mjøndalen til Hokksund på rollerblades, hah! Skjønner ikke egentlig hva som fikk meg til å gidde det, kjenner jeg meg rett så er jeg for lat til bare hoppe på toget. Jeg kjenner meg vist ikke så godt som jeg trodde allikevel..

Det var en slitsom tur, og jeg fikk trent og slitt ut muskler i bena jeg ikke ante jeg hadde. Jeg hadde med meg bankkortet, så når vi var fremme ble det uten tvil en velfortjent is på oss begge. Vi ble hentet av pappa like etter sånn at vi slapp å gå hjem. -Enough exercise for one day!


Her tar Sunniva på seg rollerblades. Jeg ble utrolig sliten i bena så vi bestemte oss for å bytte den siste kilometeren.

 


Og selvsagt ble det enda et macrobilde -av blomster! Beklager, men jeg kan ikke noe for det..

-Hvordan var din dag?

2 netter på terrassen


Dette er min andre natt på terrassen. Må virkelig si jeg E-L-S-K-E-R å sove ute! Ingenting slår frisk luft og lyden av fuglekvitter om morgenen. En del av meg er veldig glad i å sitte inne å daffe med Mac-en på fanget i senga, mens en annen del bare vil komme seg ut og nyte alt som er utendørs.Første natten så lå lillesøster og jeg her med to veninner, mens fra igår til idag, var det bare lillesøster og meg. Vi har dekket hele terrassen med solsengeputer med de deiligste teppene over som laken. Nå som det er slutten av sommeren er det ikke fullt så varmt å ligge ute heller. Jeg tror faktisk ikke jeg har sovet så godt innendørs denne sommeren som jeg har gjort ute. Du som ikke har prøvd dette har en opplevelse foran deg! -Har du sovet noe utendørs i sommer?

Fra sol til regn


Jeg kom hjem fra Spania natt til Søndag. Kulde og vind møtte meg i utgangen fra flyet. Allerede første dagen i Spania så gruet jeg meg til å dra hjem igjen. Det var en utrolig fin tur som jeg hadde gledet meg lenge til. Jeg er utrolig glad i Spania så jeg har ikke noe imot å ta neste turen dit igjen. Det var en solfyllt ferie med daglige besøk på stranden og masse god mat. Jeg juger hvis jeg sier at det ikke er godt å være hjemme. Men jeg savner også å stå opp hver dag til varmt og fint vær, en tur på stranden og å handle i den superbillige butikken på hjørnet. Skulle ønske turen varte lenger...Grunnen til at jeg ikke blogget de siste dagene i Spania var fordi jeg tok en liten pause fra dataen sammen med alle sosiale medier. Selv om jeg ikke var på dataen så betyr ikke det at jeg ikke har tatt mange bilder! Jeg har også tatt noen filmsnutter som jeg har tenkt til å sette sammen til en film. Og en innkjøpsvideo kommer også mest sannsynlig! Må bare finne ut hvordan iMovie fungerer..

Jeg har heller ikke blogget etter turen før nå og det skyldes også pause, bloggpause. Men den er offisielt over nå så da kommer det innlegg så fort jeg har noe å skrive om.

Another beautiful day in Spain!


Idag våknet jeg nok en gang til den perfekte temperaturen og det nydelige været her på La Manga. Jeg satt meg en liten tur på dataen, blogget og leste andre blogger før jeg gikk ned og spiste frokost. Der lagde jeg også en smoothie med spanske ingredienser. Etter det tok vi nok en tur på stranden, denne gangen en annen en. Den stranden vi var på idag var mye finere men vannet var kaldere. Er det noe jeg er veldig kresen på så er det badevann! Dette var vel mer avkjølende enn kaldt :/ Vel,,, nok om badevannet! Etter en tur på stranden dro vi på resturant. Der spiste jeg en herlig pizza med tomat, ost, skinke, ananas og oregano. Mmm!Når vi var ferdig med å spise så gikk vi en liten tur. Vi gikk blandt annet innom en butikk som solgte dyre og stygge klær og båthavnen hvor vi så på masse fisker i havet. Etter det vende vi bena våres hjemover. På veien så så vi mange gatekatter! Så utrolig skjønne de var!♥︎

Vi avsluttet det hele med en is før storesøster og jeg gikk hjem til leiligheten. ''Another beautiful day in Spain!♥︎''


Dette var altså min tredje dag i Spania. Litt slitsom men mest avslappende og varm. Kunne ikke tenkt meg en bedre måte å bruke sommerferien min på enn å kose meg med familien og spise herlig mat!♥︎

Hva har du gjort idag?

En dag på stranda


Endelig en dag jeg våknet av at jeg var uthvilt og ikke av en vekkerklokke som tvinger meg opp av sengen for å dra på skolen! Ingenting slår sommerferie!♥︎Når jeg våknet igår så var alt bare herlig! Temperaturen i rommet lot meg ligge i fred. Det var verken for varmt eller for kaldt. Jeg spiste en lang, god og usunn frokost. Den morgenen kunne ikke vært bedre! Etter en fin frokost så begynte jeg å ordne meg. Da skulle vi nemlig en tur på ett stort marked rett borti gata. Der ble det solgt masse rart, men for det meste klær. Jeg fant flere ting jeg likte men som enten ikke hadde min størrelse, eller som jeg fant ut at jeg ikke likte så godt likevel. Jeg endte opp med en Ralph Lauren skjorte og en veske/bag (eget innlegg med innkjøp kommer senere).

Etter det så vendte vi beina hjemover til leiligheten. Der pakket vi og ordnet oss før vi dro på stranda. Vi var på stranda i flere timer. Gud, så deilig temperatur det var i vannet! Ble virkelig overrasket over at det var såå varmt!♥︎ Kan trygt si at jeg gruer meg til å dra hjem til Norge...Det var min andre dag i Spania. Det var en herlig og solfyllt dag med bare kos! Håper alle sammen hadde en fin dag igår!

Første dagen i Spania!


Flyet vårt landet natt til igår. Vi klarte å finne bagasjen, leiebilen vår og motorveien før ting gikk galt. Vi visste hvilken retning vi skulle i, men ikke hvor vi skulle. Mamma hadde vært der før så jeg trodde det skulle gå på skinner. Vel, disse ''skinnene'' var isåfall ganske ødelagte. Vi strevde i flere timer med å finne fram. Vi hadde ingen å spørre med at det var midt på natta og alle sov. Det var virkelig ikke en sjel å se ute! Klokka var til slutt 04:00, så da parkerte vi bilen og bestemte oss for å vente til det var morgen. Ja, vi sov i bilen. I 4 timer. Ubehagelig som fy!

08:00 - Endelig var folk våkne og vi fikk spørt et postbud om veien. Noen minutter senere var vi endelig framme i leiligheten!♥︎ Da var planen å legge meg ned å sove. Siden jeg var så spent så klarte jeg ikke å sovne. Jeg startet derfor med å pakke ut og finne meg til rette. Etter noen timer så gikk lillesøster og jeg ned til bassenget. Så utrolig avslappende og deilig vann! Etter det så tok vi turen ned på stranden med storesøster og kjæresten hennes. Endelig fikk jeg følelsen av å være på ferie!♥︎


Senere på dagen så dro mamma og jeg for å hente kusine og tante på flyplassen. Da startet marerittet igjen. Vi fant ikke fram til flyplassen! Vi hadde med GPS, men den viste oss masse rart hele tiden og veier som ikke eksisterte. Av en eller rar grunn så begynte jeg rote i hanskerommet. Der fant jeg ett brukelig kart. Etter flere timer med spørring etter veien til spanjoler som ikke kunne engelsk, var vi på rett vei! Vi trodde da at vi endelig var forbi alle hindringene på denne turen til vakre Spania, men nei. Vi skulle jo hjem fra flyplassen og selvfølgelig fant vi ikke veien da også! Nå i ettertid må jeg le, men det var helt forferdelig å sitte i den bilen der og da!

(Begge bildene er fra utsikten fra balkongen på rommet mitt)


Så det var min første dag i Spania. Jeg håper inderlig vi ikke skal sette oss i den bilen noe mer på denne turen. Må si jeg er passe lei den røde ni-seteren!

Få timer igjen!


Nå er det kun noen få timer igjen til jeg sitter på flyet til La Manga! Jeg er nesten ferdig med å pakke og snart klar til å dra. I tillegg så skal jeg dusje og ordne meg før jeg drar. Kan virkelig ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg!♥︎ Jeg har ikke vært på skolen idag fordi vi drar før skolen er slutt, og jeg hadde ikke hatt mulighet til å dra fra skolen tidligere. Jeg synes egentlig at det var ganske kjekt med fri samme dag som vi drar. Da har jeg mer tid til å pakke og ordne meg ordentlig.

 
Akkurat nå så pakker jeg resten mens jeg venter på at storesøster skal komme og hente meg. Kjenner det kribler skikkelig i magen! Kanskje ikke så rart med at det er ett og ett halvt år siden sist jeg befant meg på et fly. 

Hva er dine sommerplaner?

Going to Spain!
God morgen!

Nå er det ikke så alt for lenge til sommerferien, og hvis jeg ikke tar feil, så er vel ikke jeg den eneste som skal en tur til utlandet? Så fort det er sommerferie så drar jeg ti dager til La Manga! Sommerferien for meg starter den 19. Juni så vi drar noen timer etter skolen er slutt. Jeg skal dit med mamma, storesøster og kjæresten hennes, lillesøster, kusine og tante. Jeg har gledet meg en liten stund nå til denne turen. Jeg har aldri vært i La Manga før, men jeg har tatt turen til andre steder i Spania. Jeg har vært i blandt annet Moraira, Benidorm og Gran Canaria. Jeg er veldig glad for at vi tar enda en tur til Spania da dette er ett av mine favoritt reisemål og land.

Vi skal bo i leiligheten til en mamma kjenner godt, noen få meter unna stranda. Kan virkelig ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg! Jeg kommer selvfølgelig til å ta med kameraet slik at jeg får tatt bilder. Jeg er litt usikker på hvordan bloggingen vil bli. Jeg skal ta med dataen så får vi se hvor mye den blir brukt. Jeg får uansett masse tid til blogging når jeg kommer hjem.

Man må jo passe på å nyte ferien og ikke bruke opp tiden på å poste på alle sosiale nettsider hva en har gjort, spist, sett osv. Det er jo tross alt ferie!♥

-Skal du til utlandet i sommer?

Bowling


Heisann ♥ Jeg var på Bowling med Sunniva og Celine for 3 dager siden. Vi kjøpte sånt tilbud ''Spill så mye du vil for 150,-''! Har helt glemt bort at jeg tok bilder denne dagen så her er dem:


Det kommer en liten film nå snart eller imårra ;)

-Hva synes du om bildene ??

//Inare ♥

Sommerproskjekt


Heisann ♥ Jeg holder på med et sommerproskjekt nå. Det går ut på en film jeg lager. Den skal handle om sommerminnene fra sommeren 2013!♥ Fylt med bilder, video og musikk!♥ Jeg skal legge den ut når jeg er ferdig med den ;) Den skal inneholde da jeg var i Trøndelag, feiret bursdagen min i Bø Sommarland, tur til stranda, avslappende dager og mer som denne sommeren har vært fylt av!♥ Håper det faller i smak!♥Sommerferie dag 21


Heei <3 Det er så utrolig fint her på Ørlandet! Jeg elsker naturen og lukten av saltvann!! Hadde jeg hatt med pc så skulle jeg gjerne lagd en video og lagt ut.

Akkurat nå så regner det, men ellers så er det ganske greit vær ;)

Idag skal vi nok fiske både fisk og krabber. Kanskje vi finner noen kråkeboller også ;) Foreløpig har vi spist frokost pg nå sitter vi å hører på musikk å spiller Ludo. Dette trur jeg blir en overskyet dag men det gjør ikke så mye. Det skal ikke få hindre oss ;)

-Hva skal du idag ??
//Inare <3

Trøndelag


Heisann <3 Når jeg ankom Trøndelag idag så fant jeg og Martine ut at det er trådløst nett her! Det vil si: jeg får blogga!!<3 Men siden jeg er på ferie så kommer jeg til å blogge 1 gang daglig hvis ikke mer ;) Vi visste ikke at det var nett her så vi tok ikke med PC-ene. Derfor blir jeg nødt til å blogge med telefonen. Men jeg fant en supersmart måte som gjør at jeg får lagt ut bildene jeg tar med speilrefleksen :D Det gjør at jeg får tatt bilder til hvert innlegg.

Før vi kom på hytta så var vi på besøk hos bestefar. Der spiste vi kjempegod Trøndersk mat kalt Trøndersodd. Trøndersodd er Trøndelag sin nasjonalrett.
Nå har vi nettopp fisket fisk og krabber.

Vi fikk fem krabber og seks Makrell.

Alle bildene er tatt selv med kameraet mitt Canon EOS 1100D.
Jeg kommer til å blogge hvertfall en gang til etterpå.

-Hva synes du om bildene ??
//Inare <3

Leirskole på Knattholmen


Imårra skal klassen min og jeg på Knattholmen leirskole !! Å sånn som jeg gleder meg!!!!! Pakker ferdig i kveld og legger meg tidlig,,(men får nok ikke sovne med det første).

Her er noen bilder derifra:

En av dagene skal vi på hvalfangstmuseum utti sandefjord :D Kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg !!

Her er noen bilder fra museumet:

..Så da er det sånn at jeg ikke for blogget :/ Irriterendes men !!! Jeg skal bruke den nye instillingen til BLOGG.NO !! Jeg skriver ett innlegg nå men som blir publisert imårra!! Kjemkuult!! Jeg kommer hjem igjen på fredag så da blogger jeg strax jeg har mulighet !! ''PROMISE''! Jeg skal jo få blogget på ett vis og i vertstefall så skal Sunniva blogge for meg ;) 

**Skal seff ha med kamera !!

//Inare ♥♥

Blogger fra "Norwegian"


Hei! Nå sitter jeg på flyet !! Vi ankommer Gran Canaria kl: 15:55 ca.

Snart tom for strøm på iPaden men skrur snart på PCen ;)

Håper alle har det fint der dere er :D
-Inare <33

Gran Canaria


Hei! Til onsdag skal mamma, sunniva og jeg reise til Gran Canaria :D Det ligger i spania :)

Vi skal bo i leilighet en uke. Sunniva har bursdag mens vi er borte så vi har funnet ut en ekstra ting vi skal gjøre mens vi er der :) Her er noen bilder av leiligheten, stranda og, ja, der vi skal bo :)

Nabolaget og leiligheten.

Terassen og bassenget.

Har fått oppgave av læreren min mens jeg er borte. Det blir en slags lekse. Jeg skal enten skrive en ''Dagbok'' litt om hva jeg gjør hver dag og sette inn noen bilder. Eller så kunne jeg lage en ''liten film''. Tekst,bilder og kanskje musikk til :) Det blir også en type dagbok ;) Skal ta masse bilder og enda litt til ;) Har kjøpt undervannskamera også :D Gleder meg veldig til denne reisen!!

Tønsberg-tur (bildedryss)


Hei! Jeg kom hjem fra teltur med Martine igår :) Vi har hatt det kjempegøy !! Nå skal vi være hjemme i 3 dager og så reiser vi ut igjen i en uke :) Det er så fint der og kjempekoselig :)


Masse måker der ;)

Vi grilla spydmat :) Kjempegodt !

Kreps :)

Meg :D Skikkelig solbrent, ble jeg xD

Kjempegodt ♥

Fint vær også ;)

Meg og Matheus :)
 


Båten vi brukte ut til øya :)

Masse krabber :)

Vannmelon ♥
 
Cider ♥

Martine og meg :)

Vi soler oss på berget x)

Et skip som kom forbi :) Lignet veldig ei Sjørøverskute .


Solnedgang ♥

Her sitter vi å ser på solnedgangen ♥

Meg x)

Martine og meg :)


Svalberg ♥

Her er et kjelett vi fant . Trur det er ei måke :S

 Når vi var der ute så hadde vi tenkt til å ta oss en fisketur med båten. Plutselig, midt ute på vannet så stoppet båten og den ville ikke starte. Men noen kom forbi og hjalp oss i til øya igjen.

 

-Hva har du gjort i sommer ?

 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » April 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits