Bestfriends Forever


Du har helt sikkert sett evighetsmerket før. Det ser ut som et sidelengs 8-tall. Jeg og Celine har tatovert hver vår del :( Det er ikke ekte tatovering selvfølgelig ;) Synes den var kjempekul!♥ For oss så betyr dette symbole det samme som BFF. Med at den siste F-en står for Forever (for alltid på Norsk) så tenkte vi på evighetssymbolet!♥ 
Celine er min aller, aller, aller beste venn!♥ Aner ikke hva jeg hadde gjort uten henne!♥ Hvis vi ikke hadde vært venner så hadde jeg gått rett bort til henne å spurt om å bli det! Hun er snill, pen, morsom, random og mye mer... Vi er så ulike men samtidig så har jeg aldri møtt en person med 100% samme interesser og tanker!♥ Vi er som en person! Vi trenger ikke å spørre om vi er bestevenner. Det er bare noe som skjer,, og vi trenger ikke å diskutere det. Vi vet alltid hva vi skal gjøre selv om vi ikke kommer på noe med en gang. Vi krangler svært sjeldent for begge synes at krangler er det teiteste vi vet om!! Men de få gangene vi kanskje krangler så er det mest en dårlig diskusjon som ender fort.!! Det teiteste vi vet om er:

♥Mobbere

♥Folk som spiller dum for oppmerksomhet

♥Folk som gir de som spiller dumme oppmerksomhet

♥Folk som tar seg nær av alt

♥De som kritiserer og starter krangler om kjendiser (for.eks. 1D eller JB) -Hva er poenget når man ikke engang kjenner dem ??!

♥Folk som er slemme

♥Folk som krangler

♥Folk som diskuterer unødvendige ting

♥Folk som krangler om unødvendige ting 

og mye mer!!

Vi kan fortelle hverandre alt!!  Hvis jeg sier en hemmelighet til henne så holder hun den!♥ Vi har begge ett sitat vi bruker mye!! Ikke alltid men som regel hver dag ;) Det er lett å huske og lett å skrive. Så enkelt som: ''Who Cares?'' (haha xD)

 

-Hva synes du ??

-Har du en kjempegod venn ??

//Inare ♥

Overaskelse!


Hei! Tenkte jeg bare skulle skrive ett kjapt innlegg om den flotte kusina mi! (NOT!) Hun var så ''snill'' å lage en gave til meg! Ikke hvilken som helst gave, nei! En drikke!  Det verste med denne var vel at jeg nesten drakk den for jeg trudde hun bare hadde vært snill å servert meg Cola!
Jo! Dette var jo også en blanding av Melk, Cola Light, Lano Håndsåpe og Olden vann med eplesmak! ;) Boblene og klumpene gjorde at denne drikken ikke fant veien til tungen min!

Ett tips til deg Martine: A-L.D.R.I bli servitrise eller kokk eller bartender eller vær snill og hent en drikke til meg igjen! Jeg trur jeg klarer det selv fra og  med nå ;)

-Hva synes du om drikken ??

//Inare ♥

24. Desember JUL!!


God Jul til alle bloggere og de som ikke blogger,til fattige og rike, gutter og jenter! Håper alle har det bra der dere/de er !♥ Jeg har hatt en suuuuperflott dag hoss farfar idag :D Nå som det er så sent så legger jeg meg med en gang ! Så jeg blogger i mårra og legger ut litt bilder og sånnt ;) :D Håper alle har hatt en like fin dag :) God Jul!!♥

//Inare ♥♥

Bildedryss fra igår


Jeg var hoss Martine :)
Vi har laget fruktsalat og vært ute å tatt noen bilder. Vi har overnattet i 2 dager nå :) Det har vært kjempehyggelig :D

 

-Inare♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits