Easy DIY For Fall #2


Denne DIY'en er enda enklere enn den første jeg lagde. Nå skal jeg vise deg hvordan jeg lagde min CandyJar! Om du ikke ønsker en CandyJar kan du egentlig feste dekorasjonen på andre ting som foreksempel på ett gless som du puttter sminkekoster oppi, telysholdere, osv.
Dette er det du trenger:

*1 Glass med lokk

*Snor

*1 Falskt blad

*1 Saks


Framgangsmåte


1. Klipp snoren slik at den blir på den lengden du ønsker.2. Lag to hull ved siden av hverandre med ett mellomroll. (Ha mellomrommet ca like stort som mellom spissene på saksen på bildet over!)3. Tre snoren gjennom det ene hullet og gjennom det andre slik som vist på bildet over.4. Knut snoren med bladet rundt glasset.5. Fyll glasset med det du måtte ønske. Jeg valgte nøtter siden det har fine høstfarger og er ett sunnere alternativ i forhold til godteri.Håper du likte denne DIY'en!

Easy DIY For Fall #1


HØST: Den herlige årstiden hvor alt dør ut! Hehe, det høres jo ganske dumt ut når man sier det på den måten, men det er jo sant!:) Og til denne årstiden har jeg laget en ting til rommet mitt som jeg gjerne vil dele videre. Dette er en superenkel ting å lage som bare tar deg noen få minutter og som gir rommet ditt ett høstpreg.Dette trenger du:

*1 Trå

*Falske løvblader (anbefaler ikke å bruke ekte da de visner).

*Noen bilder

*Treklyper

*Saks

*2 tegnestifter / spiker

-Jeg har funnet bladene mine på Nille, snor & klyper på TGR (Tiger) og bildene er printet ut fra WeHeartIt.

1. Finn ut hvor lang tråen din skal være og klipp den av.2. Finn fram de bladene du skal bruke og klipp et lite hull i dem. Pass på at hullet er i den enden du ønsker at skal være øverst!


3. Etter å ha klippet et hull i alle bladene, trer du dem på tråen i den rekkefølgen du ønsker.


4. Knyt en knute av enden av tråen rundt en tegnestift / spiker og heng den opp på veggen.5. Fest på klyper med bildene du har lyst til å henge opp.


Håper denne DIY'en falt i smak! Jeg har tenkt til å lage fler som kanksje kommer i ett innlegg imårra. Så hold deg oppdatert!:)

-Hva synes du om denne DIY'en? Har du prøvd noe lignende?

DIY: Making a west


Heihei! Jeg har ryddet i klesskapet mitt og fant en rutete skjorte som dessverre er for trang på armene. Hvorfor kaste ett plagg når den eneste feilen er så liten at den kan justeres? Jeg gjorde det så enkelt som mulig, og klipte ermene rett av. Dette er en veldig smart løsning hvis du kanskje har blitt litt lei av klærne dine å vil dem en liten forandring. Eller rett og slett fordi de ikke passer slik de pleide. Med en sånn vest finnes det flere løsninger. Du kan ha den på helt alene, eller med foreksempel en genser under. Hvem vet? Kanskje du til og med kan feste de avklippede ermene på ett annet plagg? For å gjøre litt mer ut av det så kan man feste på nagler eller andre lignende ting.

Jeg klipte ikke helt inntil sømmen i tilfelle stoffet rakner fort. Det hadde vært veldig kjipt om den hadde kommet ut av vaskemaskinen som ett garnnøste!-Hva synes du om denne idéen / forandringen?

KONKURRANSE


Hei! Nå har jeg tatt en test for å finne ut hvor bra ett produkt er. For tiden er det mye snakk om mineraloljer, og at dette ikke er bra for huden. Jeg har valgt å teste ut to produkter. Vinnerproduktet gis til en heldig vinner som kåres 31. mars! Jeg trekker en vinner blandt alle som gjetter riktig. Siste frist for påmelding er 25. mars. Følg med i ukene framover da jeg skal legge ut nytt bilde hver onsdag! For å delta trenger du kun å legge igjen en kommentar med navn og e-post og selvfølgelig hvilket produkt du tror er best.

Produktene skal gjøre huden myk og øke fuktighetsnivået. Forskjellen på produktene er at den ene er en olje, og den andre er en spray. Det ene produktet er fra Nu Skin og heter NaPCA moisture mist. Det andre produktet er fra Natusan og heter baby oil. Denne testen er veldig lett, så du kan fint gjøre den selv.

Dette er det jeg brukte:

 

1. Aller først så puttet jeg en aprikos i hver flaske. 2. Etter det fylte jeg opp flaskene med produktene. En med Natusan sitt produkt, og en med produktet til Nu Skin.
3. Så skrev jeg dato på flaskene og hvilket produkt det inneholdt.
4. Så er det bare å vente å se hva som skjer!;)Jeg gjør dette eksperimentet for å finne ut hvilket produkt som holder det de lover, og som øker fuktigheten i huden mest.

-Hvilket produkt tror du får aprikosen til å tiltrekke seg fuktighten?

Lykke til!

//Inare

DIY- Studded Shorts


Heisann ♥ Nå har jeg lagd meg enda en shorts :) Denne ble annerledes en den første for jeg liker litt forskjellig ;) På denne har jeg brukt nagler med ''bronsje''-farge på isteden for sølv ;)

Foran:


Bak:


Jeg brukte ca 10 minutter på å lage den så det er veldig enkelt :) Naglene er bestillt fra Ebay. 

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

God Morgen!


Hei og god morgen til alle sammen ♥ Dette innlegget blir ikke så veldig langt siden jeg skal på skolen snart og ja et setra, et setra ;) Men tenkte jeg bare skulle skrive litt først ;)


Nå spiser jeg havregryn med jordbærsyltetøy. Ved siden av er det en juice med Acai,Blåbær og drue :P Med masse antioksydanter i :D

*BTW: Acai er en type bær med veldig høyt antioksydantnivå ;)

-Hva er din frokost ?

//Inare ♥♥

DIY- Studded Shorts


Heisann ♥ For ikke så lenge siden lagde jeg en shorts :D Den ble uuutrolig kul selvom jeg ikke ble helt ferdig xD Stine (storesøster) hadde bestillt nagler fra www.ebay.no. Hadde helt glemt bort å legge det ut ! :O Men de forsinkete bildene kommer nå ;) !


Har tenkt til å lage på flere klær så det kommer flere bilder senere ;) Har også planer om å farge/ta dip dye på en shorts :D Da kommer jeg eventuelt til å legge ut en film ;)

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

 

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits