Hva skjedde?!?


Ja, hva skjedde med bloggen?!? Det er nå jeg skal skrive et innlegg hvor jeg beklager at jeg har vært borte så lenge. Hvor jeg forklarer at jeg har hatt mye å gjøre med skolen, lite inspirasjon og til slutt at jeg lover på tro og ære å bli flinkere siden jeg har fått tilbake motivasjonen. Men sånn blir det ikke. For det er ikke så enkelt...!

Saken er den at jeg aldri mistet inspirasjonen. Jeg ble aldri mindre motivert, og det var ikke et øyeblikk hvor jeg ikke ante hva jeg skulle skrive. Helt ærlig aner jeg ikke hva som skjedde. Jeg er en person som trenger rutiner, og de er jeg NØDT til å lage selv. Hvis ikke går alt i surr, jeg blir stressa og ender opp med å drite i alt eller kun gjøre det som er viktigst. Jeg hadde en fin rytme med blogging, men plutselig kom noe i veien og rutinen ble brutt. Jeg gikk én dag uten å blogge. Så to. Så tre. Så en uke. Så to uker - åja, til slutt ble dét en rutine i seg selv.

Så nå kommer det. Jeg har funnet ut at jeg ikke har lyst til å slutte med blogging. Jeg vil fortsette; jeg vil gi det et nytt forsøk og prøve så godt jeg kan. Jeg kommer til å blogge så ofte jeg kan og når jeg har noe å skrive om selvsagt. Rett og slett fordi jeg synes det er gøy å blogge, og fordi det har blitt en liten hobby.

Jeg beklager alt surret mitt opp igjennom tiden, og håper du har lyst til å følge bloggen min videre (:

Jeg vil lese bloggen din!


Nok en gang, meg på jakt etter inspirasjon. Jeg har blitt så lei av å sitte og stirre på bloggen min mens jeg prøver å finne ut hva jeg skal skrive. Det går som regel i de samme innleggene og de samme ordene. Så nå er jeg på utkikk etter nye inspirasjonskilder. Kommenter bloggen din i kommentarfeltet så tar jeg en titt!


Lese din blogg?


Heihei! I det siste så har mine blogginnlegg vært utrolig slappe. Både motivasjonen og inspirasjonen har ikke vært helt på topp. Jeg leser de samme bloggene om igjen, hver dag, flere ganger om dagen. Og kan nok si at jeg begynner å bli litt lei da enkelte innlegg ikke varierer stort. Blandt noen av disse er noen toppbloggere. Ganske sikker på at jeg ikke er den eneste som er lei gjentatte innlegg om festen de skal på i helgen, hvordan de sminker seg, hvor på kroppen de nå skal ta silikon, alle sponsorinnleggene/reklamen og rett og slett de samme smakløse innleggene...

 

Har du lyst til at jeg skal lese DIN blogg? Legg gjerne igjen en kommentar! Legg også igjen en kommentar om du har tips til andre sine blogger som du synes er inspirerende og motiverende! Dette er en vinn/vinn-situasjon for både meg og deg. Jeg vinner forhåpentligvis mer inspirasjon og du får en ekstra leser!;)

Ha en fin søndag videre!♥︎

Ny header på plass!


Heisann! Nå har jeg endelig fått ny header på plass! Er ikke 100% fornøyd med den, men jeg trengte virkelig noe annet enn ett bilde av meg som sitter på en spark omgitt av masse snø.. Nå er det jo snart sommer! Har ikke fått tatt så masse bilder i det siste, nesten ingen faktisk! Det er vel en av grunnene til at jeg har den headeren jeg har nå. Jeg vet akkurat hvordan headeren skal se ut, og sånn cirka hvordan bildene skal være. Så da gjenstår det bare og sette av tid og ta bildene som trengs til headeren. Her er den jeg har nå i mellomtiden:

 

-Hva synes du?

Juleheader


Heihei! Idag skal jeg til bestefar og spise ''mølje'' med hele familien. Det er en juletradisjon i vår familie at alle samles for å spise mølje før jul. Flere innlegg kommer senere idag!

Da har jeg fått en juleheader på bloggen!♥ Synes den ble veldig fin men kunne selvsagt blitt bedre. Og nå som jeg har endret header så må jo også bildet i BIO-en endres så det matcher, og selvsagt ser mer ryddig ut ;)

Her er headeren:

Dette er bildet til BIO-en:


-Hva synes du om den nye headeren?

-Har du smakt ''mølje'' før?

Ønsker alle en SUPER JUL!♥

//Inare

Redigerer designet...


Hei! Du har sikkert sett at bloggen er litt rar for tiden ?? Det er fordi jeg holder på med å finne ett fint design og lage header. Jeg har funnet noen design som jeg prøver ut på bloggen så den kommer nok til å se rar ut litt til. 


//Inare

Ny Header!


Heihei! Ja nå har jeg sittet litt på forskjellige nettsider og laget en ny header til bloggen med temaet høst. Jeg har brukt tre forskjellige internettsider,ett program som jeg har å dataen og paint til redigering av bildestørrelsene. Jeg har prøvd å lage en header som ikke alle har. De fleste har to bilder av seg selv eller ett, men jeg har tre. De fleste har skrift på midten av headeren mens jeg har den på siden. Jeg prøvde å være så Orginal som mulig, men det kan være ganske vanskelig!! Jeg skal begynne å bli flinkere til å endre header for utseende på en blogg har utrolig mye å si! Jeg skal også ha en ''Jule-header'' sånn som den jeg hadde ifjor.Jeg synes den ble superfin!!Stikkord:

Endringer på bloggen..


Hei! Jeg kom akkurat hjem fra skolen så nå sitter jeg å gjør litt lekser og spiser. Tenkte jeg skulle skrive litt om endringer som kommer til å skje på bloggen! Jeg kommer blandt annet til å få ny header med høst-tema. Jeg tenkte å kanskje ha denne her:


Jeg skal redigere kvaliteten og sette på tekst. Men jeg trur jeg kommer til å ha en annen. Hvis denne blir ferdig først så kan det hende jeg har to som jeg bytter på ;)

Du har sikkert sett dette i bunn av en del innlegg:


Jeg er ikke sikker på om jeg kommer til å ha den på bloggen men forløbig er den midlertidig. 

Jeg har planer om å endre design også. Har blitt ganske lei det jeg har. Tenkte å bytte til noe i grått/lysegrått så hvis du vet om noen som lager gratisdesign legg gjerne igjen en kommentar!;) Har veldig lyst til å lage mitt eget design og det kommer jeg til å gjøre også. Jeg har bare ikke satt meg inn i det enda ;) Men jeg skal hvertfall prøve!

-Har du noen tips til design i grått ??

//Inare 

Stikkord:

Fikset Header!


Nå har storesøstra mi Stine lært meg litt om å redigere bilder!♥ Så da tenkte jeg at jeg skulle prøve det på headeren min for å få bedre, sterkere og klarere farger! Her er headeren min før og etter:

FØR,,,


OG ETTER..


Jeg synes at nummer 2 ble best fordi fargene er mye mer tydelige og sterkere. Jeg redigerte den på en nettside som heter: http://pixlr.com/ . Etter å ha prøvd meg litt fram så synes jeg den ble veldig fin!♥ Og det var ikke vanskelig i det hele tatt!! Nettsiden er lett å sette seg inn i og redigerer superbra!♥ Bildene i headeren er tatt med Canon EOS 1100D. Jeg er glad jeg ikke brukte masse penger på det dyreste kameraet, for jeg kan jo bare redigere bildene på denne nettsiden etterpå uansett! ;)

-Hva synes du om redigeringen ??

-Har du brukt den nettsiden før ??

//Inare ♥

Stikkord:

Gjesteblogg ?


Gjesteblogg ? Jeg skulle ha en gjesteblogger mens jeg var borte i Trøndelag på ferie. Jeg beklager dette så masse!! Jeg trur hun rett og slett har glemt det bort :S Dette syns jeg var supersynd :/ Jeg tenkte det ville bli gøy med noe helt nytt på bloggen!! Så det vil si at det ikke ble noen spørsmålsrunde heller ._. Men jeg skal ha spørsmålsrunde om ikke så lenge ;) Og jeg skal ha gjesteblogger også ;) Mer info vil komme på bloggen. Imårra så skal jeg på Tjøme med Martine! Det kan hende jeg får ordnet gjesteblogger til da ;) Jeg får ikke blogget de 2/3 dagene jeg er borte fordi vi kal sove i telt på en øy ;) Men jeg blogge rnår jeg kommer hjem ;) Men jeg beklager hvertfall denne feilen, det skal ikke gjentas og jeg skal kontakte hun som skulle ha bloggen..! MVH Ina 
2 dagers- gjesteblogg


Heei ♥ Senere idag så skal jeg til kusina mi Martine. Jeg skal overnatte der til imårra. Imårra rundt klokka 8 på morgen så skal vi reise til Ørlandet/Trøndelag!♥ Der skal vi være i en uke ;) Det vil si vi kommer hjem den 20. Juli. I mellomtiden så kommer jeg til å ha en gjest på denne bloggen!♥ Det er bestevennen min Celine!♥ Hun skal ha bloggen i 2 dager. Det kan hende hun blogger mer om hun kan, men hvertfall 2 dager ;) Skulle gjerne blogget selv, men med at jeg skal på ''ferie'' så tar jeg en liten bloggpause ;) Jeg skal ha med kameraet mitt (Canon EOS 1100D) så det blir masse bilder når jeg kommer hjem ;) Vi skal ha en spørsmålsrunde som fåregår hele tiden mens jeg er borte. Når den er over så skal vi ha svarene på video! Det blir den første spørsmålsrunden på denne bloggen så det blir veldig spennende ;) -Hva synes du ??

//Inare ♥

Ny Header!


Heisann ♥ Igår kveld satt jeg og lagde en ny header!♥ Jeg lagde en til Martine sin blogg, du kan se den hvis du trykker HER♥ Også lagde jeg en til meg selv. Den ble sånn her:Jeg ble utrolig fornøyd med den!♥ Elsker den!♥ Har tenkt å lage en eller to til sånn at jeg har noen å velge mellom!

-Hva synes du om headerene ??

-Hvem likte du best ??

//Inare ♥

Stikkord:

Veldig dumt


Jeg tenkte jeg bare skulle skrive om en liten ting som sikkert alle bloggere har gjort før!

Det er alltid hyggelig og kommentere andres blogger, men sånne kommentarer blir ikke alle like glade for! Det er jo fine kommentarer men når du skriver: ''Besøk gjerne bloggen min også'' eller ''kommenter gjerne tilbake'' så reklamerer du for din egen blogg og da virker det ikke som om du mente det positivet du skrev. Selv om du kanskje mente det positivt så oppfattes det ikke sånn for alle bloggere å da kan du lett bli upopulær blant bloggere å sånn kan du også få mindre lesere. Noen kan oppfatte det som masing siden det dessverre er mange som skriver slikt og de fleste gjør det for å få flere lesere, men isteden får de mindre. Er selv utrolig lei av slike kommentarer og har selv gjort den samme feil men er utrolig glad for at jeg så et innlegg som dette så spre det gjerne videre!♥

Hvis du er ny i bloggverden så husk dette!:

Kommenter gjerne hos andre, men ikke spør om de kan kommentere tilbake. :)

Håper dette kom til hjelp!♥ 

//Inare ♥

Redigerer..


Nå redigerer jeg på designet mitt. Jeg er blitt litt lei så nå er det på tide med ett nytt et ;) Tenkte på dette:

Skal ha egen header selvfølgelig ;) Jeg skal ha den jeg har nå litt til og så kanskje tenke på å lage ny ;) Tenker på noe i den stilen jeg allerede har ;) Jeg liker litt lyse farger men også sterke. Kanskje jeg skal ha et lyst design og en knæsj header ?? Skal prøve meg litt fram og lage noen eksempler som jeg legger ut senere ;) Trur nok ikke jeg skal lage de idag, kanskje imårra ;) 

-Hvordan trur du det blir ??

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

Header til charlottedrew


Nå har jeg hjulpet ei jente i klassen som heter Charlotte med header til bloggen hennes :) Her er det tre eksemplarer:

-Hvem likte du best ??

//Inare ♥♥

Header til sunnivare


Nå har jeg lagd en header til lillesøsters blogg :) Her er den :


Håper du liker den Sunniva ♥ Du har en kjempefin blogg og fortjener en fin header !♥

//Inare ♥♥

Ny Header


Heysann ♥

Nå har jeg fått ny header :D Tusen, tusen takk! Den er kjempefin og jeg kommer nok til å bruke den en liten stund ;) ♥

Den er laget av Synne ♥ Bloggen hennes finner du HER♥ 

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

Tusen takk!


Heisann lesere ♥

Tusen takk til alle som har lest min blogg! Hadde jeg ikke hatt lesere så hadde jeg og bloggen min hatt noe å gjøre. Klarer jeg å få enda flere lesere så skal jeg begynne med konkurranser!!

Eksempler:

♥ Ukens Blogger

♥ Goodiebag

♥ Overaskelse

♥ En ting i posten

♥ VINN!

OSV.....

Så det gleder jeg meg til ;) ♥♥


Også må jeg si tusen takk til tropical.blogg.no/ Sara for en super header!! 

Så skal jeg prøve å få lagd flere headere senere idag forhåpenteligvis ;)

Tusen takk for at du leser min blogg!♥♥

//Inare ♥♥

Headere til dere!!


Nå sitter jeg litt innpå http://www.headerplease.com/ og ser på ønsker til headere og har nylig lagt ut et ønske selv :) Digger denne siden!! Der kan man få hjelp av andre til å lage flotte headere og samtidig hjelpe andre!♥ Jeg pleier å kikke litt innimellom og se om jeg kan hjelpe noen andre :) Jeg klarer ikke helt å lage sånn header jeg har lyst på selv da så jeg har lagt inn et ønske og håper noen kan hjelpe meg!♥

Denne har jeg lagd til ei jente som heter Sara ♥ 


Denne er lagd til ei jente som heter Diane ♥


Disse er lagd til ei som heter Marita ♥


Denne er lagd til ei jente som heter Eva-Marie ♥


Denne har jeg lagd til ei som heter Malin ♥

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

Litt innom alle bloggene


Hei :) Nå idag gjør jeg sånn at jeg tar en liten tur innom alle toppbloggerene :) Men viss du vil at jeg skal ta en tur innom bloggen din så legg igjen en kommentar :D Jeg gjør det gjerne og tar meg tid ;) Blogger litt mer senere om favorittblogger :) Siden jeg er på let etter gode blogger med godt innhold og fine tydelige bilder :D Er det noe bloggen din inneholder blir jeg kanskje til og med fastleser :D Så legg igjen en kommentar !! :D

Forresten !! Her er bloggen til kusina mi Martine : http://martiines.blogg.no/ Hun har kjempesuksess med lesere idag!! Viss hun når 100 lesere idag,, så kommer det ut en overaskelse på bloggen hennes !! Hun har nå 83!!

//Inare

Ny Header


Nå har jeg fått en juleheader av Stine ♥♥ Den er kjempefin,, jeg elsker den !! Kommer til å bruke denne fram til nyttår antagelig ;)

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

Ny Header


*Nå fikser og mikser jeg litt med en ny header så bloggen ser kanskje litt rar ut underveis :S Men jeg blogger når den er helt ferdig ;)*

//Inare ♥♥

Blogger jeg leser (din?)


Hei !! Endelig blitt ferdig med lekser :D Yohooo! Og siden det er helg og freddan imårra så har jeg leksefri da :D Tenkte jeg skulle skrive om noen ANDRE blogger ;)

http://andreabadendyck.blogg.no/http://b0nt0.blogg.no/


http://kristineam.blogg.no/

 


http://mammatilmichelle.blogg.no/


http://stiinee94.blogg.no/

 

Skal jeg bli leser på DIN blogg?? Legg igjen en kommentar så tar jeg en tur innom. Ønsker blogger å lese då viss du IKKE har blogg men alikevel vet om en, gjerne kommenter!!

-Leser du noen av disse ??

//Inare ♥♥

Nytt i alt!


Nå har jeg endret bloggen og redigert omtrent allt!!

Design/utseendet er nå sånn:

--Tusen takk til Stine for kjempefin header ♥♥ Elsker den ♥!

-Hva synes du??

//Inare ♥♥

Redigerer...


Heisann ♥ Nå holder jeg på med å redigere designet mitt og andre ting!! Blogger når det er ferdig ;)

//Inare ♥♥

Ny Header


Tusen takk Stine for en utrolig fin header, jeg elsker den!♥-Hva synes du ??

//Inare

Kino} Kon-Tiki


Nå skal jeg på kino med pappa og Sunniva. Vi skal se KON-TIKI :D Har hørt masse bra om den filmen så jeg gleder meg veldig !!

Kjøpt godteri <33

//Inare <33

Nytt Design Og Header !!


Skal snart finne meg et design til bloggen men imens skal jeg ha det sånn:Leter etter gratisdesign! Vet du om noen som lager det så legg gjerne igjen en komentar ;) ♥

-Hva synes du om designet ??

 

//Inare ♥♥

Ut på tur!


Heii søøtinger <33
Jeg skal bli med Martine på teltur til Tønsberg !! Der skal vi være i 2 dager :) Så får dessverre ikke blogget de dagene :( Ganske vanskelig uten nett ;) Jaja,, jeg kommer vertfall til å ta bilder :D

Lillebroren til Martine, Matheus <33 Kjempesøøt <33

Likte du bildene ??
Hva skal du idag videre i sommer ??

-Inare <33

Heihei (dagen idag)


Heisann søtinger ♥ Idag fikk jeg besøk av Martine ca. 11:40. Vi tok oss en liten sykkeltur ned på Rema 1000 å kjøpte nudler xD 


Så en liten tur innom dyrebutikken og kjøpte noen ting til Muffin.

En liten is <33

2 nye matskåler :)
Litt trøtt Martine ??

Vi har også bakt rundstykker :)Nå har jeg tenkt å legge meg ._. Har blitt uuuutrolig fort trøtt denne sommeren !! Står opp rundt 10 - 11 HVER dag !

Natta ♥

 

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits