Makrobilder


Jeg har ikke hatt så mye inspirasjon og motivasjon de siste dagene. Jeg håper det blir bedre framover! Jeg har planer om å kanskje ta en liten pause hvis jeg ikke klarer å poste mer jevnlige innlegg framover. Men jeg skal gi det ett siste forsøk!....

Jeg har i det siste tatt litt bilder av helt tilfeldige motiver. Jeg har alltid hatt dilla på makrobilder!. Jeg synes de er så utrolig fine og liker så godt at fokuset er på hovedmotivet, mens alt annet blir blurry. Jeg liker spesielt å ta makrobilder i naturen. Har jeg kameraet rundt halsen og bare går rundt, er det stor sansynlighet for at jeg tar noen makrobilder. I de tilfellene tar jeg som oftest bilder av blomster.

Her er noen makrobilder jeg har tatt selv:

Strå - Jeg ble ikke 100% fornøyd med dette bilde med at fokuset på motivet ble litt uklart. Til mitt forsvar blåste det en del denne dagen så det var veldig vanskelig å ta bilde!;)Steiner - Dette er kanskje favorittbildet mitt av alle makrobilder jeg har tatt. Jeg virkelig elsker dette bildet! Jeg strevde en god stund med å få lyset inn på riktig sted og å ha noe i bakgrunnen. Med at dette er tatt på en stor stein ved vannkanten, så var det også en utfordring å få steinene til å ikke bli skyldt vekk av vannet. Det skjedde flere ganger men jeg klarte det til slutt. *HAPPY!*Blomst - Dette er også ett av mine favoritt makrobilde. Det er tatt på samme sted som det første bildet i dette innlegget, bare en helt annen dag. Det jeg liker så godt med dette bildet er også at jeg har fokus på motivet. Jeg har hatt dette bildet utrolig lenge som bakgrunn på Macen og er virkelig helt obsessed med det. Vet egentlig ikke hva mer jeg kan si om det... En stor favoritt på minnekortet mitt!<3Strand - Dette bildet ble tatt når jeg var i Spania på en strand. Meningen med bildet er at det ikke skal være fokus noen steder, 100% blurry. Jeg tok bildet for å kunne redigere det og legge til en quote/setning midt på sånn som jeg har gjort nå.Blomst - Det jeg likte veldig godt med dette blomsterbildet er at det ikke bare er én blomst. Og det var ikke tilfeldig. For som oftest tar jeg bilde av én ting uten masse annet i bakgrunnen. Når jeg tok dette bildet så ville jeg prøve noe nytt og jeg ble ganske fornøyd med resultatet. Eneste som plager meg er det grønne strået til venstre og at jeg kanskje kunne hatt litt mer fokus på den fremste blomsten.

Edderkopp - Nå skal ikke jeg være en fisefin jente, men det var utrolig skummelt når jeg tok bilde av denne edderkoppen! Jeg trengte ikke legge linsa helt inntil den med at jeg har zoom på kameraet, men allikevel, utrolig skummelt! Jeg har alltid hatt lyst til å ta ett slikt bilde av en edderkopp og når jeg fikk sjangsen slo jeg til! Hvis jeg ikke tar veldig feil så er dette undersiden av edderkoppen. Hvis jeg tar feil, ikke døm meg. Jeg er ingen edderkopp-spesialist. Og ikke skal jeg bli det heller.. 

-Hvilket bilde i dette innlegget er din favoritt?

Ny Header


Nå har jeg sittet å laget en ny header til bloggen! Jeg synes det ikke passet helt inn med juleheader så da var det på tide å bytte den ut (jeg har tenkt til å bytte ut profilbildet også). Bildene til headeren ble tatt igår ved hjelp av storesøster. Jeg er så glad for at snøen endelig har kommet. Jeg går hjem hver dag fra skolen og nyter det kalde været og smiler for meg selv. Selv om det er kaldt og vått, så er snøen ganske fantastisk. Den er ikke bare fin å se på, men ganske praktisk. Bare tenk på alle vinteraktivitetene som finnes. Min personlig favoritt må være slalom eller bygging av snøborg med venner. Jeg har aldri vært noen stor ''fan'' av snøen. Nå kan jeg trygt si at jeg aldri har vært mer glad for å se den dale ned. Jeg synes det blir utrolig flotte bilder bare av at snøen er til stedet.-Hva synes du?

//Inare

''What Doesn't Kill You Makes You Stronger''


Nå har jeg redigert ett bilde til og lagt til en setning fra sangen Stronger som synges av Kelly Clarkson. Jeg ble ganske fornøyd med bildet ;)-Hva synes du om bildet ??

//Inare ♥

''Green Eyes''


Nå har jeg redigert ett bilde. Jeg har sett at det er veldig populært å ta bilder av øyer. Kanskje litt rart forklart men xD Jeg har tatt ett bilde av øyet mitt da og redigert det ;)


Så ja, dette er da mitt ''øyebilde''. Synes sånne bilder er superkule men har aldri klart å lage ett bilde jeg har blitt fornøyd med ;)

-Hva synes du ??

//Inare ♥

Blowing Bubbles


Heisann ♥ Nå har jeg tatt noen bilder :) Jeg synes bildene jeg tok med såpebobler ble kjempekule! Så nå tenkte jeg å lage en bildeserie av bilder :) En sånn collage hvor såpeboblen bare blir større og større. Og så har jeg redigert litt på kvalitet og satt på tekst og ramme ;) Synes den ble veldig stilig! Jeg har lagd den på www.pixlr.com ;) 

-Hva synes du om bildet ??

//Inare ♥

Innkjøp; Kamera


Hei!♥ Igår kjøpte jeg meg speilreflekskamera!♥ Jeg skal nå beskrive det med tre ord: JEG ELSKER DET!♥ Jeg kjøpte Canon EOS 1100D og trur ikke jeg ville hatt noe annet! Hvertfall ikke på en god stund! Dette kameraet anbefales på det sterkeste! Jeg kjøpte mitt i Infoen på Buskerud Storsenter ved Coop Obs Hypermarked ;) Den kosta 1990,- pluss at jeg fikk med kameraveske! Utrolig billig for kameraet, og man pleier ikke få med vesken i tillegg!♥ Her er noen bilder jeg har tatt med det:

 

Jeg synes dette kameraet er utrolig bra!♥ Lørdag morgen så reiser jeg til Trøndelag med Martine. Da skal jeg ha med kameraet og ta masse bilder!♥ Imårra kommer kanskje en Photoshoot også med Celine og meg ;) Dette er noen av de mange bildene jeg har tatt med kameraet. Jeg kan ikke alle innstillingene på kameraet 100% men jeg kan det grunnleggende og det jeg trenger å vite for å ta bilder i hverdagen ;)

-Hva synes du om bildet ??

-Har du speilreflekskamera selv ??

//Inare ♥

Instagram


Heisann ♥ Jeg ser at det er en del som legger ut slike innlegg så jeg tenkte å legge ut et jeg også ;)
Mitt brukernavn er: inaerichsen ♥ Jeg pleier å legge ut oppdateringer fra bloggen. Hvis jeg har lagt ut ett nytt innlegg så legger jeg også ut et bilde på Instagram. Følg meg gjerne ;)♥

Jeg har også en egen en til bloggen min :) Den heter: inarebloggno ♥

Det er ikke alltid at jeg legger ut alle oppdateringer på den orginale men, på denne legger jeg alltid ut ;)


Jeg følger gjerne deg ;) Har du en bruker til bloggen din så kan jeg godt følge den også ;)

-Har du instagram ?? -Hva heter du ??

//Inare ♥♥

Bilde


Her er det noen bilder av en herlig katt ♥


-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

Nytt kamera!


Jeg har bestem meg for et kamera jeg har veldig lyst til å kjøpe meg :D Det er kjempefint å jeg har hørt og lest masse gode omtaler om det :) Jeg har søkt littt og fant en side som heter: Prisguide.no! Kjempenyttig side hvor du kan sammenligne priser og produkter og finne ut hvr det billigste befinner seg! Jeg har bestemt meg for dette kameraet:

Nikon D3100Nikon D3100Nikon D3100

Nikon D3100Nikon D3100NIKON D3100 18-55 KIT DIG.SLR

Det heter: Nikon D3100 18-55 KIT DIG.SLR

Billigste pris jeg fant var: 2195,- hos Foto Video!

Den nettsiden kommer jeg til å bruke mer og anbefales veldig ! Vanligvis koster dette kameraet opp til 3000,-  så det er en del å spare ;)

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

5. Desember


Hei og hå med sukker på =) Nå har jeg spist ''julegrøt'' og sett på Hotel Cæsar :D♥ Idag har jeg kjedet meg,, virkelig! Så for å pynte litt på dagen så kan jeg legge ut noen jule bilder: 

(1) Cooking Club of Americababy its cold outside.baby its cold outside.

Fått ny og god pute å dyne så jeg gleder meg til å stupe i seng :D Natta ♥

//Inare ♥♥

Bilde-Hva synes du??

//Inare ♥♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits