Bilder fra 17. Mai


På 17. brukte jeg dagen min med familie og venner. Etter jeg våknet så ordnet jeg meg og dro til skolen hvor lillesøster går for å se henne gå i 17. Mai-toget. Der traff jeg også noen venner som jeg var med. Jeg prøvde meg på de årlige ''17. Mai-lekene'', men må si jeg begynner å føle meg litt for stor. Noen av de aktivitetene jeg gjorde var å kaste erteposer, potetløp og kappløp på sykler. Det vanskeligste var vel å sykle med høye hæler. *Hehe*

Etter det så dro mamma, lillesøster og jeg en tur til tante. Der spiste vi utrolige gode kaker og hadde det kjempekoselig før vi vendte skoa hjemover. Når vi kom hjem så så vi på filmen ''Hundreåringen som håppet ut av vinduet og forsvant'' og spiste pizza.

En fin avslutning på en flott dag!

Håper alle hadde en fin feiring!

Favorittbilder fra minnekortet mitt


Hei! Jeg har noen bilder jeg har tatt med kameraet mitt som jeg synes er utrolig fine og som jeg vil dele med dere. INGEN av dem er redigert og alle er tatt med speilreflekskameraet mitt Canon EOS 1100D. Noen av disse bildene er også de første bildene jeg tok med kameraet etter jeg kjøpte det. Jeg er superfornøyd med kameraet mitt og anbefaler det! Det er rimelig og utrolig bra. Jeg har rett og slett forelsket meg helt i det!♥

Det første bildet under, var også det første bildet jeg tok med kameraet. Jeg tok det med en gang jeg hadde kommet hjem fra butikken. Det er lillesøteren min som er på bildet.

Noen synes dette er et ordentelig dårlig kamera. Det finnes selvfølgelig bedre, men jeg synes på ingen måte at dette er dårlig! De som synes det må enten ha hatt ett ødelagt kamera eller ikke lært å bruke instillingene riktig. Hvis man setter seg inn i hvordan instillingene fungerer så får du ett mye bedre kamera! Jeg bruker omtrent aldri moduser med blitz og omtrent alltid modusene ''ingen blitz'' og ''manuel''.

-Hva synes du om bildene?

-Hvordan kamera har du?

//Inare

Bilder fra Vikersundbakken


Her er noen bilder som jeg tok i Vikersundbakken:
Photoshoot; A Summerdress


Hei ♥ Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder Martine har tatt av meg :) Jeg synes disse er kjempefine!♥ -Hva synes du om bildene ??

//Inare ♥

Stikkord:

Redigerte bilder


Nå tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen bilder jeg har redigert :) Jeg tre utgaver av flere bilder. Det første bildet i hver serie er orginalbildet, det andre har jeg redigert på farger og det tredje har jeg redigert med fokus på bobblene.

1)2)3)Favorittbilde (av alle over)-Hvilket bilde synes du var finest ??

-Hva synes du om redigeringene ??

//Inare ♥

Stikkord:

Photoshoot


Nå har storesøsteren min Stine og jeg nettopp hatt en photoshoot :) Stine tok alle bildene av meg og bildet av meg og lillesøsteren våres Sunniva. Det ble en del bilder for hvis jeg skulle tatt med alle så hadde det blitt litt over 200 stykker! Jeg har slettet en del og har nå valgt ut favorittene!♥
Jeg synes bildene ble kjempekule!♥ Alle bildene er tatt med Canon EOS 1100D.

-Hva synes du om bildene ??

//Inare ♥

Photoshoot med Sunniva


Nå har jeg og Sunniva hatt en liten photoshoot!♥ Det ble ikke så mange bilder, men det ble noen ;) Alle bildene er tatt med mitt speilreflekskamera Canon EOS 1100D.
-Hva synes du om bildene ??

//Inare ♥

Photoshoot med Celine


Nå har jeg og Celine hatt en Photoshoot igjen! Nå har hun fått seg samme kamera som meg!♥ Hun tok bildene av meg ;)-Hva synes du om bildene ??

//Inare ♥

Photoshoot med Celine


Heei ♥ Igår hadde min bestevenn Celine og jeg en Photoshoot med det nye kameraet mitt i den vakre naturen her på Ormåsen! Jeg synes bildene ble utrolig fine og kan ikke vente med å ta flere!:) Vi gikk rundt om kring ute og bare slappet av og fant fine steder til å ta bilde på. Alle bildene er tatt utendørs.♥

-Hva synes du om bildene ??

//Inare ?

Photoshoot med Sunniva


Heisann ♥ Lillesøstra mi Sunniva og jeg hadde en liten Photoshoot for litt siden som jeg rett og slett har glemt helt bort!  Bladde litt gjennom bildene på dataen min og fant bildene der så tenkte jeg skulle legge dem ut nå ;)

Bildene ble tatt mens det fortsatt var snø ute som du kan se ;) Favorittbildet mitt i denne photoshooten er vel kanskje det første bildet av Sunniva fordi det har så fine farger og ett av svart&hvitt -bildene ;)

-Hva synes du om bildene ??

//Inare ♥

Bildedryss fra Haugesund


Heisann ♥ Igår var jeg i Haugesund som jeg skrev i ett tidligere innlegg. Det var en super tur! Jeg fikk se steder av Norge jeg aldri før har sett. Her er noen bilder fra gårsdagen:
-Hva synes du om bildene ?? 

-Så du kampen igår ??

//Inare ♥

Photoshoot med Martine


Nå har jeg og Martine hatt en Photoshoot ute :) Enkelte av bildene ble jeg utrolig fornøyd med!♥

-Hva synes du om bildene ??

//Inare ♥♥

22.03.13


Heisann <3 Idag har vi ha med dag- på skolen. Jeg har med telefon og tenkte det var en fin mulighet til å få blogget litt ;)

Nå skal jeg straks gå hjem, jeg går litt tidligere så jeg får pakket ferdig og ordna meg til jeg skal dra. Jeg skal være borte til Onsdag så får dessverre ikke blogget men jeg skal når jeg er hjemme ;)

-Hva skal du i påsken??
//Inare <3<3

Digg med dipp (Bildedryss)


Nå har jeg og Martine vært en tur bortpå Joker og kjøpt litt grønnt fôr ;) Vi lagde også en kjempegod dipp!♥ Så her kommer ett lite bildedryss :)♥

 

Ingredienser:


På de fire, små bildene over ser du hvordan vi lagde dippen. Du blander kesam med en pose dippblanding du liker ;) Rør og smak til dippen.


Vi kjøpte noen store paprikaer og en agurk + at vi hadde noen gullerøtter fra før. Det ble kjempegodt og er kjempelett å lage !♥

-Hva synes du ??

//Inare ♥♥

Bildedryss av Kattungene


Hei ♥ Som jeg skrev i det forrige innlegget så hadde jeg tenkt å legge ut ett bildedryss av kattungene våres ♥ Senere idag,, viss jeg rekker,, så kommer det en film av de også ;) 


-Hva synes du??

//Inare ♥♥

Bildedryss fra igår


Heisann ♥ Jeg rakk dessverre ikke å legge ut bildene jeg tok igår men de komme nå ;)

 Beklager viss noen av bildene ble litt ødelagt :S

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits