Gårsdagens Antrekk; 290615


Blir stadig mer overrasket over hva mitt nye objektiv kan gjøre! Igår hadde jeg en liten photoshoot med storesøster og en flaske såpebobler. Jeg juger hvis jeg sier at slike bilder ikke gir meg en stor, god følelse av sommer..

Idag skal jeg tilbringe dagen hjemme; har planer om å lage litt film og knipse noen bilder, så kanskje det havner her etterpå?:)


//  Topp: Bik Bok  //  Shorts: (Brasil)  //  Sko: Hvite Converse  //-Hva synes du om bildene/antrekket?

Unblogged summeroutfit


Været de siste dagene nå har bare vært helt perfekt! Med så mye som 20 grader på mandag, hvis ikke flere dager også, så kan vi fint kalle dette sommer. Og sommervær innebærer sommerklær, så her er et innlegg av hva jeg hadde på meg idag.

Det kommer til å komme en del innlegg fra meg nå i sommer. Jeg får så mye mer motivasjon til rett og slett alt når det er varmt, lyst og fint vær. Ikke bare blir jeg mer motivert, men også gladere og mer opplagt. Fler som har det sånn? Jeg kan umulig være den eneste som elsker sommer og sol!

 

 

 

// Topp: WOW  //  Shorts: Cubus  //  Sko: Primark  //  Kjede: Bik Bok  //
-Kos dere masse videre i finværet, det er hvertfall det jeg skal!:)

Gårsdagens Antrekk; 190814


Igår var jeg på skolen. Når jeg kom hjem så hentet storesøster lillesøster og meg, og vi dro hjem til henne. Der spiste vi god mat og planen etter det var å se på en film. Plutselig fant lillesøster ut at hun heller ville dra på trening så da gikk den planen i dass. Men jeg hadde det veldig koselig uansett og det var en helt ålreit dag!

 

Akkurat nå sitter jeg hjemme og prøver å finne ut om jeg skal sove eller hva jeg skal gjøre. Jeg er hjemme fra skolen idag siden jeg er helt forferdelig forkjølet! Det har jeg vært så og si hele helgen, men det er nå forkjølelsen er på det verste. I tillegg har jeg skikkelig hovne øyelokk, og det svir når jeg prøver å holde øynene oppe. Haha, det må høres så dumt ut! But seriously, I'm not kidding! 

Kjipt å være syk nå som jeg nettopp har startet på skolen igjen...

Gårsdagens Antrekk; 070814
Igår i 3-tiden tok lillesøster og jeg en buss til Drammen for å handle småting til skolestart. Jeg var blandt annet på jakt etter en ny sekk. De fleste jeg kjenner skal vel ha veske eller bag, men jeg synes det er så ubehaglig og liker ikke å bruke annet enn sekk på skolen. Jeg fant ikke sekk men jeg kjøpte noen andre småting og ett klessplagg som jeg muligens lager ett innlegg om senere idag.

Vi tok også turen innom en ny ?café? som har åpnet (på Magasinet i Drammen) Yoghurt Heaven. Jeg har vært der mange ganger før bare på andre sentere. Jeg virkelig elsker frozen yoghurt!

Antrekket jeg hadde på meg igår inneholdt en cardigan fra Cubus, en topp fra Gina Tricot og ett skjørt fra H&M. Jeg har brukt dette antrekket flere ganger i sommer og det er en klar favoritt!

-Så,, hvordan var din dag igår?

Casual Outfit


Igår kom to veninner på besøk. Vi overnattet sammen på hverandaen til idag. De sovnet i 2-tiden mens jeg ikke klarte å sovne. Derfor satt jeg alene og så på Teen Wolf fram til klokka 04:30. Har virkelig blitt helt hekta på V-serier, og de har ødelagt døgnrytmen min totalt. Jeg ser på TV-serier fra 01 fram til klokka 04 hver kveld før jeg sovner. Når jeg sovner så sover jeg til klokka blir mellom 12 og 14. Da står jeg opp, spiser frokost og går rett tilbake til dataen. Gruer meg til skolen begynner, jeg kommer til å være ødelagt!

Idag bestemte jeg meg for å gå med bukse istedenfor shorts siden jeg ikke skal være noe spesielt mye ute. I tillegg er det ganske kjølig inne.

//  Genser: Bik Bok  //  Bukse: Cubus  //  Sko: (?)  //

Gårsdagens Antrekk


Igår var jeg borte mesteparten av dagen. Sto opp klokka 12, spiste, ordnet meg og dro til mamma for å hente noen ting. Etter det ble det en tur innom farfar før vi dro på fotballkamp i Drammen. Etter fotballkampen gikk turen til farmor før vi dro hjem. Da gikk lillesøster og jeg en liten tur ned i en park, tok noen bilder og plutselig var hele dagen over.

//  Jakke: Cubus  //  Peplumtopp: Cubus  //  Shorts: Cubus  //  Solbriller: H&M  //

Idag skal jeg en tur på kino med lillesøster og kusine. Vi skal se The Fault In Our Stars. Jeg har hatt lyst til å se den en liten stund nå men har ikke hatt noen å dra med. I tillegg så har jeg ikke hatt så mye tid! 

-Hva er dine planer for dagen?

Yesterdays Outfit


Mine evner for raske oppdateringer finnes virkelig ikke! Jeg skal rett og slett slutte å beklage, for det er noe jeg føler jeg gjør annenhver dag. Jeg misliker selv utrolig sterkt å lese blogger som konstant beklager dårlige/få innlegg, og som kommer opp med unnskyldninger og LOVER å bli en bedre blogger! Jeg kommer fra ''dette tidspunkt idag'' til å blogge når jeg har noe å blogge om og ikke fordi jeg ikke har noe bedre å ta meg til, eller fordi det er ''en ny dag''.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

//  Topp: Cubus  //  Shorts: (Brasil)  //  Jakke: H&M  //  Kjede: Glitter  //  Øredobber: ?  //

Gårsdagens Antrekk // 17. Mai
God morgen! Jeg trodde jeg ville bruke evigheter på å finne noe jeg kunne ha på meg igår. Heldigvis var det mye lettere enn jeg trodde! Det viste seg at jeg hadde alt jeg trengte i klesskapet. Det eneste som manglet var en jakke som passet antrekket, og gjett hva jeg fant på H&M!

//  Kjole - Cubus  //  Jakke - H&M  //  Sko - (gave)  //  Øredobber - (husker ikke)  //

-Hva synes du om antrekket?

Gårsdagens Antrekk: 180414
For et herlig vårvær det er idag! Sol og plussgrader er mine beste venner! *Hehe* Igår fløy dagen bort med kjedsomhet. Jeg brukte ca hele dagen på å sitte hjemme å kjede meg. I åttetiden ringte storesøster meg og spurte om vi ikke skulle dra på kino da hun kjedet seg like mye. Vi dro til Drammen og så filmen Noa som startet 21:20. Det var veldig koselig, men filmen var nok litt for voldelig for min smak. Idag skal jeg bare slappe av hjemme, nyte det fine været og ta noen bilder. Her er gårsdagens antrekk:


~ T-skjorte: New Yorker ~ Bukse: Cubus ~ Sko: Converse ~ Solbriller: H&M ~

Ha en fin dag videre!♥

Todays Outfit -a sunny day!


God påske! Jeg har overnattet hos Martine fra igår til idag. Vi har nettopp tatt noen bilder og skal snart lage en film. Vi skal starte med noe som heter måneds-video. Det går ut på at vi skal legge ut én video en gang i måneden, hver måned. Den kan være om hva som helst! Vi har laget den første videoen til denne måneden. Så jeg håper på å få lagt den ut så fort som mulig. Hvis du har noen tips til videoer så legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet!

Ha en super påske!

Yesterdays Outfit; Black & White


God morgen! Helgen har gått utrolig fort! (-Kjenner jeg har blitt utrolig lei av å skrive den setningen der på bloggen...) Velvel, heldigvis er det ikke så altfor lenge til påskeferie. Tror jeg klarer meg én uker til. Lover å ikke klage noe mer om skolen i innleggene mine. Det er noe jeg er veldig flink til. Noe jeg ikke er så flink til er bloggoppdateringer. Vet jeg har skrevet dette før men nå skal jeg bli en mer aktiv blogger, PROMISE! Jeg rakk ikke legge ut dette innlegget igår så det kommer nå istedenfor. Kommer ihvertfall ett til innlegg etter skolen ;)


Ha en fin uke!

Dagens Antrekk; 200314


~Dagens Antrekk: Black,White,Neon~


Hei og hopp! Gud, så spennende Pretty Little Liars er!♥ Jeg så den siste episoden som har kommet ut igår. Jeg juger hvis jeg sier at jeg ikke gråt på slutten. Kan ikke forstå at jeg skal klare meg helt til 10. juni uten noen fortsettelse på gårsdagens episode! Jaja, da får jeg en del tid til å se The Vampire Diaries og i tillegg få sett resten av Ravenswood. Har helt glemt de bort! Men nå før jeg starter å se noen episoder, får jeg vel aller først gjøre de leksene jeg alltid utsetter til siste liten. Så typisk meg... 

Outfit; Studded Sweater


Heihei! Nå er det noen dager siden sist jeg blogga. Oppdateringer og jeg er ikke så gode venner, dessverre. Vi er virkelig nødt til å komme bedre overens med hverandre. Hvis jeg bare kunne holde meg til dette mottoet: 

Idag har jeg til ingen overraskelse vært på skolen. Snart skal jeg gjøre de leksene jeg ikke har. Kunne ikke hatt en mer spennende hverdag! *ironi* Og nå, over til det dette innlegget handler om.

Som noen sikkert vet, er jeg helt ''obsessed'' med studs/nagler. Jeg synes det er utrolig kult samtidig som det pynter ett antrekk. Jeg fant noen nagler igår som jeg hadde glemt bort at jeg hadde. De satte jeg på en genser og ble rett og slett helt forelsket i resultatet! Jeg skal bestille flere sånne nagler som jeg har satt på skulderen av genseren. Hadde ingen fler igjen og ville gjerne ha fler på skulderen. Det er overranskende lett å sette de på og samtidig ganske gøy. Det som er så kult med å gjøre egne vri på klessplagg er at ingen har akkurat den samme! Det gjør plagget unikt. I tillegg så får du det akkurat som DU vil! Her er bildene av antrekket:-Hva synes du om nagler?

Ha en fin tirsdag videre!♥

3 antrekk - 1 bukse


God Morgen! Nå tenkte jeg å starte dagen med noen antrekksbilder. I de antrekkene så bruker jeg samme bukse, men skifter ut genser/topp. Den buksa jeg har valgt å bruke, har svarte og hvite striper. Den er kjøpt på Cubus. Jeg har valgt å ta med ett tubeskjerf også for å gjøre litt mer ut av antrekkene. Det jeg liker så godt med disse antrekkene, er at de er bådet pyntet og hverdagslige! De er veldig like, men samtidig forskjellige på hver sin måte.

Antrekk NR.1

-Svart&hvit bukse, rød genser, tubeskjerf, uglekjede.

Antrekk NR.2

-Svart&hvit bukse, ferskenfarget genser, tubeskjerf, øredobber. 

Antrekk NR.3

-Svart&hvit bukse, lilla genser, tubeskjerf, uglekjede, armebånd.


Alle antrekkene er lette å sette sammen. Det er bare å bytte ut genser med en annen farge, og vips! Så har du ett nytt antrekk!♥ Du kan også legge til smykker for å gjøre antrekkene mer pyntet. Det er helt etter smak og behag! Favorittantrekket mitt av disse tre, må nok være nr.2. Men det er nok fordi jeg liker veldig godt den fargen på genseren. Utenom det så er nesten alle antrekkene helt like.

-Hva synes du om antrekkene og hvilken er din favoritt?

Gårsdagens Antrekk: 270214


Heisann! Igår var jeg på grilltur i Kongsberg med familien. Etter det så overnattet jeg hos kusina mi. Idag startet jeg dagen med en liten tur på Buskerud Storsenter med henne. Ble dessverre ingen innkjøp på meg, men skal ikke se bort ifra at det snart kommer noen!;) Etter det så dro jeg hjem med mamma. Jeg har støvsugd, vasket og omøblert på rommet siden. Derfor kommer gårsdagens antrekk nå istedenfor.Nå har jeg planlagt å legge meg hvert øyeblikk. Imorgen skal jeg en tur på bowling så da kommer det noen bilder derifra ;) Håper du har hatt en fin uke!

God natt!♥

-Hva synes du om antrekket?

Dagens Antrekk: 240214


Hei! I dag tidlig så reiste jeg til Drammen med mamma. Etter det så ble jeg hentet av storesøster. Idag har jeg sett ferdig alle episodene av Pretty Little Liars som har kommet ut. Til onsdag kommer det ny episode så da er det bare å glede seg! Resten av kvelden går bort foran TV-en. Episoder som skal sees om igjen, katter som skal koses med og godteri som skal spises ;)

//   Genser: ginatricot   //   Bukse: Cubus   //   Sko: (julegave)   //

(Ikke glem å melde deg på konkurransen HER!)

Ha en fin kveld videre!

Bursdagsantrekk


God fredagskveld! Istad var jeg på bursdag hos min bestevenn Solfrid. Den sluttet litt sent så jeg har ikke hatt mulighet å blogge før. Dette blir nok det siste innlegget for idag da det jeg er veldig trøtt. Her er hvertfall antrekket jeg hadde på meg på bursdagen:

Kjolen har jeg fått fra storesøster, men er fra Nelly.com. Den er ''bittelitt'' for stor men ellers så er den helt perfekt!♥

Ha en fin helg!

Dagens Antrekk: 040214


Heisann! Idag har jeg vært hjemme fra skolen. Det er utrolig kjedelig å bare sitte hjemme i morgenkåpe hele dagen. Det hjelper ikke akkurat så veldig, men hva annet kan man vel gjøre? Jeg har for det meste sovet og spist etterfulgt av en film, men ikke noe mer enn det. Lillsøster kom nettopp hjem fra skolen. Snille jenta overrasket meg med en kopp kakao =) Nå setter jeg vært øyeblikk på en film som jeg kan sove til, tar en Paracept og krysser fingrene for bedringen! Her er hvertfall dagens antrekk utenom morgenkåpen://  Genser: Cubus  //  Bukse: H&M  //  Skjerf: H&M  //  Armebånd: ?  //

Ha en fin dag!

Dagens Antrekk


Hei! Idag bestemte jeg meg for å bite tennene sammen for å ta bilder ute i vinterværet. Det var ikke så kaldt som jeg trodde så jeg kommer til å ta flere bilder ute i dagene framover, hvis været holder. Så lenge man kler seg godt så har vel ikke været så mye å si. Dagen idag har vært ganske kald ellers. Godt å komme hjem og bare kunne slappe av! Jeg var en tur på senteret med storesøster istad så innlegg med innkjøpene kommer enten nå snart eller i morgen tidlig.

//   Jakke: Sheinside   //   Genser: Bik Bok   //   Bukse: Cubus   //   Sko: DNA   //

Ha en super uke videre!♥

Nyttårsaften (OUTFIT)


Hei igjen! Jeg er superelendig når det gjelder kjappe oppdateringer på bloggen (en annen måte å fortelle hvor treg jeg er på). ''Kjappe og kjappe'', dette innlegget skulle vært lagt ut på nyttårsaften men nok en gang er jeg sent ute med det. I stedet for unnskyldninger så har jeg bestemt meg for at jeg SKAL legge ut dette innlegget, no matter what. Når jeg skulle redigere disse bildene så fikk jeg så lyst til å prøve noe nytt! Jeg redigerte sånn at jeg fikk hvit bakgrunn. Jeg bestemte meg for å gjøre antrekket så enkelt som mulig. Her er bildene av det jeg hadde på meg:


Peplumkjole: Cubus    //    Neglelakk: Bik Bok    //    Korsring: Gina Tricot    //    Øredobber: (husker ikke)

Godt Nyttår Alle Sammen!♥

//Inare

Todays Outfit


Her er bildene fra dagens antrekk. Håper du liker dem!

Bukse: Cubus

Singlet: KappAhl

Genser: H&M

Tubeskjerf: H&M 

(Ikke glem spørsmålsrunden! Du kan finne den HER!)

Yesterdays Outfit


Hei! Igår rakk jeg ikke å legge ut antrekket jeg hadde på meg så legger det ut nå. Skal også legge ut antrekket for idag så fort som mulig.

Skjorte: Cubus

Genser: Cubus

Bukse: Cubus

(Ikke glem spørsmålsrunden! Du finner den HER!)

Todays Outfit; Black And Red


Hei! Jeg har ikke fått blogget idag med at jeg har vært litt overalt. Men imorgen kommer jeg til å vøre hjemme nesten hele dagen så da kommer det nok noen innlegg ;)

Her er hvertfall dagens antrekk:Rød genser: Cubus

Svart genser: Gina Tricot

Bukse: Cubus

Sølvstrikk: Glitter

Øredobber: Glitter

Dagens Antrekk


God Morgen! Dette blir nok det eneste innlegget før skolen,, men jeg kommer nok til å blogge etter skolen ;) Her er ''Dagens Antrekk'':
Genser: Only

Bukse: Cubus

Uglekjede: Glitter

Tubeskjerf: H&M

Gårdagens Antrekk


Hei! Jeg var på senteret igår å kjøpte meg en ny genser, så da hadde jeg på meg den og noe annet. Jeg har ikke fått lagt ut innlegget før nå for vi hadde besøk igår. Bukse: Lindex

Genser: Only

Uglekjede: Glitter

Armbånd: *Gave*

Dagens Antrekk


God Morgen! Jo nå tenkte jeg at jeg skulle legge ut ''Dagens Outfit'' før skolen. Jeg rekker nok ikke blogge noe mer en dette før skolen men det blir nok noen innlegg etter hvis jeg får mulighet ;)
Skjorte: Cubus

Genser: Cubus

Tights: WOW

Dagens Antrekk


Jeg sitter og ser på ''Pretty Little Liars'' nå så tenkte jeg skulle legge ut siste innlegget ikveld før jeg legger meg. Jeg skal begynne å legge ut mer Dagens Antrekk- innlegg framover, så hvis jeg ikke skulle ha tid til å lage lange innlegg så kommer det alltids noe!;) 
Genser: Gina Tricot

Bukse: Cubus
Dagens Antrekk


Dette er dagens antrekk:
Buksa og genseren er fra Cubus.

Skoa er husker jeg ikke hvor er fra men de er kjøpt på Buskerud Storsenter.
Dagens Antrekk


Heisann! Nå har det vært litt lite blogging igjen. Har rett og slett ikke orket noe som helst disse dagene etter skolen. Men så fort det er helg er det som om jeg har ladet opp hele uken. Så nå er jeg klar for helg og ser veldig fram til litt fri!!

Dette er dagens antrekk:
Genseren og buksa er begge fra Bik Bok.

-Hva synes du ??

//Inare 

Dagens Kampantrekk


Hei ♥ Nå tenkte jeg at jeg skulle legge ut kampantrekk av hva jeg hadde på meg på fotballkampen idag!♥ Jeg har som regel på meg det samme på alle fotballkampene men temperaturen avgjør litt ;)

Idag var det varmt så da valgte jeg shorts isteden for bukse og droppet hvit genser under drakta. Her er pris og hvor jeg har kjøpt tingene:

//Inare ♥

Les mer i arkivet » Juni 2015 » April 2015 » Januar 2015


Jeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
epostadressen dinhits