Min bursdagsfeiring


På mandag ble jeg 15 år, og jeg var så heldig som fikk feire dagen med to- og firebeinte! Dagen startet med en liten tur i dusjen før lillesøster og jeg dro til Blaafarveverket med tante og kusine. Det var noe som ble planlagt på sparket, og gjorde dagen min komplett. På Blaafarveverket var det mange dyr å hilse på, ting å kjøpe og god mat å spise. Det ble selvsagt noen bilder som jeg tenkte å dele :)

 

 

 

Jeg fikk meg blandt annet en ny venn der. Denne kalven var utrolig skjønn og ikke minst kosete. En kosete ku, faktisk.. Ja nå har jeg sett det og, hehe! Endte med at jeg måtte trekke meg unna, ble visst litt for mye av det gode da den fant ut at det nyvaskede håret mitt passet perfekt mellom tennene. Og selvfølgelig har jeg et bilde av det og!

Dagen sluttet med en utrolig hyggelig feiring hjemme med resten av familien. Jeg fikk noen konvolutter med fargerikt innhold som jeg vurderer å bruke på enda et objektiv til kameraet mitt. Om det ikke blir nytt objektiv, settes de nok inn på sparekonto. Kontoen min savner flere tusen etter min elleville shoppingrunde forrige måned, så nå burde jeg kanskje holde meg borte fra sentrene en god stund!


-Var ikke bare den kalven herlig? Kunne ikke gjøre annet enn å le (og vaske håret på nytt såklart)!

4 kommentarer

Silje Solli

30.07.2015 kl.10:15

Så fine bilder! :)

Ina Erichsen

02.08.2015 kl.22:57

Silje Solli: Tusen takk :)

Ellie

10.04.2016 kl.20:36

koselig

Malin moen

27.04.2016 kl.00:09

Jättefina bilder! :)

Skriv en ny kommentarJeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
inare00@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡