Pakker i posten!


(Et eget innlegg med de siste dagene av rideleieren jeg var på kommer i et eget innlegg i løpet av idag eller imorgen.)

Her om dagen mottok jeg to pakker i posten; en fra Ebay og en fra Miniinthebox . Begge pakkene bestilte jeg for ca 2 uker siden. Jeg er ganske kjent med begge nettsidene og er veldig glad i utvalget og prisene de har, og at de har gratis frakt; det er jo et pluss. En ting jeg liker godt er at de har mange ting jeg ikke finner i butikker, og ting jeg ikke aner at eksisterer.! Jeg finner noe nytt jeg liker hver gang, det er nesten farlig, hehe! Jeg har lagt link til hvert enkelt produkt under hvert enkelt bilde sånn at dere lettere kan finne det igjen (om det skulle være interesse for det).

 

Det jeg kjøpte fra Ebay var en nakkereim til kameraet mitt. Jeg tenkte å piffe opp kameraet litt med farger, og merkelig nok hjelper det på motivasjonen til å fotografere også. Merker nå i det siste som jeg har fått litt nytt utstyr til kameraet så blomstrer kreativiteten, og jeg får bare lyst komme meg ut og knipse. Jeg valgte en reim med sterke, sommerlige farger, siden jeg har blitt litt lei mitt i svart og rødt hvor det står "Canon" på i store bokstaver. Jeg synes det fikk kameraet til å se så mye freshere ut, har jeg rett? Og for under 30kr, hva er det da å si nei til?:)

// Link HER  // 

Resten av tingene jeg kjøte er fra miniinthebox. Ble helt forelsket i blandt annet denne klokka, har lenge lett etter en slik i butikker men aldri funnet en. Denne var jo også superbillig; nøyaktig 30kr fattigere ble jeg! Vurderer å gå tilbake å kjøpe en i brun også.

//  Link HER  //

 

Jeg kjøpte også et gjennomsiktig deksel til telefonen min, hovedsaklig for å kunne dekorere selv. Dette kostet jo ingen ting! Jeg hadde tenkt å kjøpe inn en haug men ville gjerne teste kvaliteten først, som forresten var helt topp! Dette kostet meg så lite som 6kr, ikke noe tvil om at jeg skal handle mange fler.. Jeg har planer om å lage et DIY innlegg med slike for å vise litt hva jeg har planlagt. Har prøvd meg litt frem allerede med å dekorere så gleder meg til å vise resultatet :)//  Link HER  //

 

Den siste tingen var noe jeg virkelig trengte; linsepenn. I den ene enden er det en kost, mens i den andre er det klister som gjør at sandkorn og støv fester seg. Helt genialt for enhver som ønsker å holde objektiv og filter rene! Nøyaktig 17kr ga jeg for denne.//  Link HER  //

 

-Har du handlet noe fra disse nettsidene før?

 

9 kommentarer

17.07.2015 kl.19:39

Fine kjøp :D

Ina Erichsen

17.07.2015 kl.19:41

Anonym: Takk :)

mediakaos

17.07.2015 kl.20:04

Gratulerer med masse fine ting :)

Veronica S

17.07.2015 kl.20:14

Er så genialt. Har sånn klokke, men betalte 12 kr for den på ebay. Den nakkereimen så utrolig fin ut. Jeg lurte på om jeg skulle lage min egen jeg.

Ina Erichsen

17.07.2015 kl.23:26

mediakaos: Takk!

Ina Erichsen

17.07.2015 kl.23:28

Veronica S: At jeg ikke kikket på Ebay først... Men var ikke store forskjellen da ;)
Å lage egen nakkereim har jeg ikke tenkt på, blir sikkert like bra det. Send meg gjerne link til innlegget om du velger å blogge om det, vil gjerne se resultatet!:)

kristinee

18.07.2015 kl.15:06

så fine innkjøp!

Maria Bergheim

19.07.2015 kl.17:20

Mye fint ♥ Ønsker deg en fin dag!

Ina Erichsen

19.07.2015 kl.22:04

Maria Bergheim: Tusen takk, du også!:)

Skriv en ny kommentarJeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
inare00@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡