Kragerø Rideleir; Dag 3


Alle hatt en fin dag? Tenkte jeg skulle fortsette denne fine lille vanen min hvor jeg skriver litt om gårsdagen, så let go!
I går red jeg en time sprang og en time på tur. Hesten jeg har, Amy, blir skikkelig frem på tur. Når vi kom til galoppbakken stoppet henne, trippet litt, og la på sprang. Jeg klarte å roe henne ned og resten av turen skrittet vi. En gang tidligere har noe lignende skjedd, så jeg følte jeg hadde litt mer kontroll denne gangen. 

Jeg er veldig glad for at jeg endte opp med henne. Hun er supersnill og veldig god å ri. Jeg kunne ikke tenkt meg en annen hest!

Resten av dagen gikk til litt forskjellig. Alt fra bading til å spille kort og til å hoppe 1,20m i høydehopp. En vanlig tirsdag på rideleir :) 

Jeg merker at jeg lærer og mestrer noe nytt hver dag, og ikke alt handler om hest. Det er jo det som er litt moro; jeg kom hit for (hovedsaklig) én ting, men jeg får med meg så mye annet hjem igjen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarJeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
inare00@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡