Én mil på rollerblades & sykkel!


Nå føler jeg meg litt stolt av meg selv. Lillesøster og jeg bestemte oss for å ta oss en tur ut i går kveld. Hun tok sykkel og jeg festet på meg "rulleskoa", og plutselig ble en liten tur i nabolaget til én mil! Jeg gikk igår fra Mjøndalen til Hokksund på rollerblades, hah! Skjønner ikke egentlig hva som fikk meg til å gidde det, kjenner jeg meg rett så er jeg for lat til bare hoppe på toget. Jeg kjenner meg vist ikke så godt som jeg trodde allikevel..

Det var en slitsom tur, og jeg fikk trent og slitt ut muskler i bena jeg ikke ante jeg hadde. Jeg hadde med meg bankkortet, så når vi var fremme ble det uten tvil en velfortjent is på oss begge. Vi ble hentet av pappa like etter sånn at vi slapp å gå hjem. -Enough exercise for one day!


Her tar Sunniva på seg rollerblades. Jeg ble utrolig sliten i bena så vi bestemte oss for å bytte den siste kilometeren.

 


Og selvsagt ble det enda et macrobilde -av blomster! Beklager, men jeg kan ikke noe for det..

-Hvordan var din dag?

2 kommentarer

kristinee

04.07.2015 kl.18:26

så spreke dere er! :D

Ina Erichsen

05.07.2015 kl.20:09

kristinee: Hehe, takk :)

Skriv en ny kommentarJeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
inare00@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡