En sommerdag i byen


 Jeg har bestemt meg for at denne sommeren skal jeg ikke kaste bort. Jeg skal ikke sitte hjemme i sofaen en eneste dag uten å ha noe å finne på, for jeg vet jeg kommer til å angre på det når skolen starter igjen. I siste liten planla storesøster og jeg å dra en tur på kino. Vi gikk litt rundt i byen først for å få litt ut av været. Vi gikk blandt annet innom en ny butikk som har åpnet i Drammen; Joe & The Juice. Det ble to "pick me up", noen bilder og billetter til Jurassic Park. Filmen var utrolig bra og juicen veldig god! Dagen endte med en tur innom expert for å kjøpe et nytt objektiv til kameraet mitt. 

//  Topp: Gina Tricot  //  Skjørt: H&M  //


Idag skal jeg en tur på fotballkamp, og har planer om å lage en liten overraskelse som muligens kommer ut her i morgen. Mer enn det vil jeg ikke røpe for øyeblikket (:

Ønsker alle en fin dag videre!

4 kommentarer

Henriette Honsrud

27.06.2015 kl.16:06

Så flotte bilder, du ser nydelig ut! Ta gjerne en titt innom min blogg også, da hadde jeg blitt glad :) Ønsker deg en flott dag videre!

Christian Lystad

27.06.2015 kl.23:07

Hei Ina så fine bilder av deg

du er en pen jente

så fint antrekk du har på deg

det kledde du da

Ina Erichsen

27.06.2015 kl.23:35

Henriette Honsrud: Tusen takk!! Ha en fin dag du også <3

Ina Erichsen

27.06.2015 kl.23:36

Christian Lystad: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentarJeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
inare00@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡