Nytt objektiv!


Wiii! Nå har jeg kikket på et objektiv til kameraet mitt lenge og igår klarte jeg endelig å bestemme meg. Valget falt på ikke noe annet enn et macro-objektiv, for jeg elsker macro! Jeg spurte om litt hjelp av ei som jobber på expert først, siden jeg var såpass i tvil om hvilket jeg skulle velge. Hun gjorde valget lettere, og jeg endte opp med objektivet jeg har kikket på helt siden starten, og som egentlig var førstevalget. Om all letingen var for gjeves, vil jeg ikke si. Denne lille jakten har faktisk lært meg en god del mer om kamera og manuelle funksjoner, så nå klør jeg bare i fingrene etter å prøve meg frem.!Objektivet har brennevidde på 50mm og har ikke zoom. Det gjør det litt mer krevende, men jeg synes resultatet er verdt det så jeg tar utfordringen imot med åpne armer.

Jeg tok noen bilder med det igår, måtte jo selvfølgelig prøve det med en gang jeg kom hjem! Ble bare noen "test"-bilder for å skjekke ut macroeffekten jeg nå er dypt forelsket i. Hva er det vel å ikke like ved macro?

-Hva synes du om bildene? Har du det samme objektivet?

4 kommentarer

Kamilla Haaland

27.06.2015 kl.18:57

deilig med nytt objektiv :D

Ina Erichsen

27.06.2015 kl.23:35

Kamilla Haaland: Ja :D

Iselin Renée

28.06.2015 kl.07:50

Gratulerer med nytt objektiv :)

Ina Erichsen

28.06.2015 kl.19:45

Iselin Renée: Takk :)

Skriv en ny kommentarJeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
inare00@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡