Hva skjedde?!?


Ja, hva skjedde med bloggen?!? Det er nå jeg skal skrive et innlegg hvor jeg beklager at jeg har vært borte så lenge. Hvor jeg forklarer at jeg har hatt mye å gjøre med skolen, lite inspirasjon og til slutt at jeg lover på tro og ære å bli flinkere siden jeg har fått tilbake motivasjonen. Men sånn blir det ikke. For det er ikke så enkelt...!

Saken er den at jeg aldri mistet inspirasjonen. Jeg ble aldri mindre motivert, og det var ikke et øyeblikk hvor jeg ikke ante hva jeg skulle skrive. Helt ærlig aner jeg ikke hva som skjedde. Jeg er en person som trenger rutiner, og de er jeg NØDT til å lage selv. Hvis ikke går alt i surr, jeg blir stressa og ender opp med å drite i alt eller kun gjøre det som er viktigst. Jeg hadde en fin rytme med blogging, men plutselig kom noe i veien og rutinen ble brutt. Jeg gikk én dag uten å blogge. Så to. Så tre. Så en uke. Så to uker - åja, til slutt ble dét en rutine i seg selv.

Så nå kommer det. Jeg har funnet ut at jeg ikke har lyst til å slutte med blogging. Jeg vil fortsette; jeg vil gi det et nytt forsøk og prøve så godt jeg kan. Jeg kommer til å blogge så ofte jeg kan og når jeg har noe å skrive om selvsagt. Rett og slett fordi jeg synes det er gøy å blogge, og fordi det har blitt en liten hobby.

Jeg beklager alt surret mitt opp igjennom tiden, og håper du har lyst til å følge bloggen min videre (:

4 kommentarer

Charlotte

07.04.2015 kl.15:02

Høres bra ut! Man skal ikke gi opp når man synes noe er gøy. Dessuten er det ikke verdens undergang om man ikke skriver hver eneste dag. Have fun with it var det noen som sa til meg en gang:) Og det er det jeg har hvertfall.

Lykke til videre :)

Ina Erichsen

07.04.2015 kl.15:08

Charlotte: Ja, det er sant!
Tusen takk :)

Sunniva Varjord

07.04.2015 kl.23:49

Vil selvfølgelig følge deg videre! Men ikke ta pausene så tungt, blogg kun når du det gir deg glede. Blogg til glede for deg selv først, ikke kun til glede for andre. Og helt ærlig - aldri beklag, aldri bortforklar- for jeg la aldri merke til at du ikke blogget denne lille stunden ;) I hodet vårt er det tross alt mest plass til oss selv, og jeg har også tenkt at "nå burde jeg egentlig blogge, for det er så negativt å være så inaktiv", men prøv å legg det fra deg. Det hjelper! Kos deg med hobbyen din :)

Ina Erichsen

08.04.2015 kl.12:25

Sunniva Varjord: Tusen takk, ja det skal jeg!:)

Skriv en ny kommentarJeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
inare00@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡