Min julefeiring


På julaften våknet jeg veldig sent. Når jeg våknet tok jeg på meg morgenkåpe og tok med meg julestrømpen ned hvor jeg åpnet den, mens jeg så på julefilmer med lillesøster. Etter noen få timer foran TVen, tok jeg en varm dusj og kledde på meg før vi dro til bestefar. Der feiret vi julen med familien, skjønne Ruffen, god mat og masse flotte gaver.

Julen i år føltes litt annerledes enn julen har pleid. Det har vel mest vært på grunn av min mangel på julestemning, tror jeg. Jeg har hatt så utrolig lite julestemning i desember, og det velger jeg å tro at skyldes mangel på snø. Vel, uansett hva som er årsaken så føltes det ikke som jul. Jeg hadde det uansett veldig koselig og skulle ønske at dagen varte enda lenger. Når vi kom hjem fra bestefar tok lillesøster fram ett monopol-spill hun fikk i julegave. Lillesøster og jeg satt klistret til spillebrettet fram til klokka 04 før vi gikk og la oss. Dagen etter var det bare å dra fram spillet igjen, og vi har spilt det hver dag siden julaften!


-Hvordan var din julefeiring?:)

5 kommentarer

Maria

26.12.2014 kl.22:19

Så fin blogg du har :) og fine bilder! Hadde satt pris på om du tok en tur innom bloggen min :) ha en fin kveld :)

Ina Erichsen

26.12.2014 kl.22:22

Maria: Tusen takk!<3

inabellee

27.12.2014 kl.01:38

wow, mange gaver! :O så koselig ut! Ha fortsatt en god jul! :)

Ina Erichsen

29.12.2014 kl.14:10

inabellee: Takk! Du også!:)

Iselin Renée

26.01.2015 kl.09:53

Det så koselig ut :)

Skriv en ny kommentarJeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
inare00@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡