Pretty Little ChristmAs


Med masse tentamener, prøver og julehandel så blir det ikke mye tid til blogging! Jeg har hatt så lyst til å pøse på med juleinnlegg men det blir så vanskelig når tiden ikke strekker til. Det er ALLTID et eller annet som må gjøres og som kommer i veien. Som nevnt i flere av mine tidligere innlegg så blogger jeg så fort jeg har mulighet, og så fort jeg har noe å blogge om. 

Flere PLL-fans som føler dette blir en lang jul? Hvor kult hadde det ikke vært om Marlene King lagde en Pretty Little Liars Julekalender med ny episode hver dag i hele desember fram til jul? Tenk så herlig å kunne komme hjem etter en slitsom dag, pakke seg inn i ett pledd, lage kakao og se en episode! Det hadde vært en drøm som hadde kommet i oppfyllelse..

Igår bakte jeg noen Pretty Little Liars-inspirerte pepperkaker med storesøster som jeg hang opp med rød trå i gardinstangen på rommet mitt.

Ble det ikke stilig?

Imorgen skal jeg på klassetur til Oslo. Kanskje det blir noen innkjøp på meg?:) Jeg gleder meg hvertfall veldig! Det blir godt å komme litt ut av klasserommet for en gangs skyld. I tillegg så er jeg utrolig sjeldent i Oslo så det blir gøy!

4 kommentarer

ble såå fint :D

Ina Erichsen

15.12.2014 kl.22:24

Stine Erichsen: Takk :D

inabellee

26.12.2014 kl.19:04

stilig!! <3

Ina Erichsen

26.12.2014 kl.21:30

inabellee: Takk!:)

Skriv en ny kommentarJeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
inare00@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡