Julen handler om å gi


Jeg elsker å gi gaver. Finne noe fint, pakke det inn, og rett og slett glede den som åpner den. I dag fikk jeg sjangsen til å gi en gave til en fremmed. En som virkelig trengte den og kunne sette pris på den på en måte vi ikke kan.

''God jul, lille venn''-prosjektet startet egentlig med en veninnegjeng som ønsket å gi vanskeligstilte barn en liten julegave. Etter det har det vokst seg større og blitt ett flott arrangement i flere byer i landet, til og med i Sverige! Idag mellom kl 13:00 og 15:00 var det mulighet for å donere en gave på Drammens Teateret. Jeg meldte meg på arrangementet på facebook for en ukes tid siden. Da fikk jeg tildelt ett barn jeg skulle kjøpe en gave til. Gaven skal koste mellom 100-200,- og jeg skulle få glede en jente på 6 år. Mamma og jeg dro sammen til Drammens Teateret og leverte en gave hver der. Frelsesarmeen, Barnas Stasjon, Røde Kors og Rett Fram sørger deretter for at gavene havner dit de skal.

Det var utrolig fint å se hvor mange som engasjerte seg og som bidro med en liten gave. Det var flere hauger med gaver og koselige frivillige som gikk rundt og delte ut pepperkaker og klementiner. Jeg anbefaler alle som har mulighet å bli med på dette arrangementet neste år om de har det i en by nær deg. Om ''God jul, lille venn'' ikke arrangeres nær deg, kan man alltids levere gaver direkte til frelsesarmeen.-Har du deltatt på noe lignende før?

4 kommentarer

Linda

14.12.2014 kl.00:08

Kan du lage innleg om hva du ønsker deg til jul?

Og video av hva du fikk til jul? <3 kjempe bra blogg btw keep up

Ina Erichsen

15.12.2014 kl.19:53

Linda: Takk! Ja det kan jeg godt, hadde faktisk tenkt til det!;)
Tusen takk!<3

Wale Presidents

18.03.2015 kl.19:37

Hva fikk du til jul!!?? må vitte

Ina Erichsen

22.03.2015 kl.21:57

Wale Presidents: Hehe, fikk en god del så hadde nok tatt en stund å ramse opp alt! Blanding av klær, penger, produkter og andre ting :)

Skriv en ny kommentarJeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
inare00@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡