Easy DIY For Fall #1


HØST: Den herlige årstiden hvor alt dør ut! Hehe, det høres jo ganske dumt ut når man sier det på den måten, men det er jo sant!:) Og til denne årstiden har jeg laget en ting til rommet mitt som jeg gjerne vil dele videre. Dette er en superenkel ting å lage som bare tar deg noen få minutter og som gir rommet ditt ett høstpreg.Dette trenger du:

*1 Trå

*Falske løvblader (anbefaler ikke å bruke ekte da de visner).

*Noen bilder

*Treklyper

*Saks

*2 tegnestifter / spiker

-Jeg har funnet bladene mine på Nille, snor & klyper på TGR (Tiger) og bildene er printet ut fra WeHeartIt.

1. Finn ut hvor lang tråen din skal være og klipp den av.2. Finn fram de bladene du skal bruke og klipp et lite hull i dem. Pass på at hullet er i den enden du ønsker at skal være øverst!


3. Etter å ha klippet et hull i alle bladene, trer du dem på tråen i den rekkefølgen du ønsker.


4. Knyt en knute av enden av tråen rundt en tegnestift / spiker og heng den opp på veggen.5. Fest på klyper med bildene du har lyst til å henge opp.


Håper denne DIY'en falt i smak! Jeg har tenkt til å lage fler som kanksje kommer i ett innlegg imårra. Så hold deg oppdatert!:)

-Hva synes du om denne DIY'en? Har du prøvd noe lignende?

2 kommentarer

Sunniva Varjord

28.10.2014 kl.23:59

For en nydelig blogg du har! Elsker å dumpe inn på flotte blogger ved en tilfeldighet og er glad for at jeg fant din :) Bra skrevet og gode bilder hele veien. Og supert høsttips også, forresten! Koselig om du tar en titt på bildene mine også. Legger også igjen en kommentar på den forrige posten din :)

Ina Erichsen

29.10.2014 kl.14:51

Sunniva Varjord: Tusen takk!<3 Alltid like koselig med sånne tilbakemeldinger!:D

Skriv en ny kommentarJeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
inare00@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡